Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Σάββατο 6 Ιουνίου 2020

ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ : ΣΧΕΔΙΟ COUDENHOVE-KALERGIΑν και κανένα σχολικό βιβλίο δεν μιλά για τον Kalergi, οι ιδέες του είναι οι κατευθυντήριες αρχές της σημερινής Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η πεποίθηση ότι οι λαοί της Ευρώπης θα πρέπει να αναμιχθούν με Αφρικανούς και Ασιάτες, για να καταστραφεί η ταυτότητα και να δημιουργηθεί μια ενιαία φυλή μιγάδων, είναι η βάση όλων των κοινοτικών πολιτικών που στοχεύουν στην ένταξη και την προστασία των μειονοτήτων. Αυτό δεν γίνεται για ανθρωπιστικούς λόγους, αλλά εξαιτίας οδηγιών που έχουν εκδοθεί με αδίστακτη αποφασιστικότητα, για να επιτευχθεί η μεγαλύτερη γενοκτονία στην ιστορία. Προς τιμήν του ιδρύθηκε το ευρωπαϊκό βραβείο Coudenhove- Kalergi, με το οποίο βραβεύονται κάθε δύο χρόνια, οι Ευρωπαίοι οι οποίοι έχουν διαπρέψει στην προώθηση του εγκληματικού σχεδίου του. Μεταξύ αυτών που βραβεύτηκαν είναι η Angela Merkel και ο Herman Van Rompuy...


Ο Coudenhove Kalergi ήταν μικτής Ευρωπαικής καταγωγής (Φλαμανδικής, Τσεχικής,  Ουγγρικής, Ελληνικής) με πολλούς τίτλους ευγενείας. Η μητέρα του ήταν από την Ιαπωνία αριστοκρατικής οικογένειας.
Παντρεύτηκε την 13 χρόνια μεγαλυτερή του εβραία Ida Roland [born Ida Klausner] δημοφιλή ηθοποιό με την οποία απέκτησε δύο γυιούς. Η Ida Roland πέθανε το 1951. Το 1952 παντρεύτηκε την Alexandra Gräfin von Tiele, [born Bally.] Το 1969 παντρεύτηκε την Αυστροεβραία Melanie Benatzky Hoffmann.

Ο Count R. N. Courdenhove-Kalergi θεωρείται από πολλούς ως ο πατέρας της σύγχρονης Ευρωπαικής Ενωσης. Ηταν αυτός που πρότεινε τον ύμνο του Μπετόβεν για εθνικό ύμνο της ΕΕ και συμμετείχε δραστήρια στον σχεδιασμό του λογότυπου της ΕΕ που περιέχει 12 αστέρια συμβολίζοντα τις 12 φυλές του Ισραήλ. Το λογότυπο ολοκληρώθηκε απο τον εβραίο Paul M.G. Lévi. 

Οι ρατσιστικές ρίζες της ιδεολογίας που κρύβεται πίσω από την Ευρωπαική Ενωση

Η μαζική μετανάστευση είναι ένα φαινόμενο του οποίου τα αίτια εξακολουθούν να κρύβονται έξυπνα από το σύστημα, και η πολυπολιτισμική προπαγάνδα προσπαθεί ψευδώς να την παρουσιάσει ως αναπόφευκτη. Με αυτό το άρθρο σκοπεύω να αποδείξω μια για πάντα, ότι δεν είναι ένα αυθόρμητο φαινόμενο. Αυτό που θέλουν να εμφανίσουν ως ένα αναπόφευκτο αποτέλεσμα της ιστορίας, είναι στην πραγματικότητα ένα σχέδιο μελετημένο γύρω από ένα τραπέζι και προετοιμασμένο εδώ και δεκαετίες, για να καταστρέψει εντελώς το πρόσωπο της Γηραιάς Ηπείρου.

Η Πανευρώπη

Λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι ένας από τους βασικούς εμπνευστές της διαδικασίας της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, ήταν επίσης ο άνθρωπος που σχεδίασε την προγραμματισμένη γενοκτονία των λαών της Ευρώπης. Πρόκειται για ένα σκοτεινό πρόσωπο, του οποίου οι μάζες αγνοούν την ύπαρξη, αλλά οι ισχυροί τον θεωρούν ως τον ιδρυτή της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το όνομά του είναι Richard Coudenhove Kalergi. Ο πατέρας του ήταν ο Αυστριακός διπλωμάτης Heinrich von Coudenhove-Kalergi (με κάποιες ρίζες από την βυζαντινή οικογένεια των Καλλέργηδων) και η μητέρα του η Γιαπωνέζα Mitsu Aoyama. Ο Kalergi έχοντας στενές επαφές με όλη την ευρωπαϊκή αριστοκρατία και τους Ευρωπαίους πολιτικούς, εξ αιτίας των διασυνδέσεων του αριστοκράτη και διπλωμάτη πατέρα του, κινούμενος στα παρασκήνια, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατάφερε να προσελκύσει στα σχέδιά του τους πιο σημαντικoύς αρχηγούς κρατών, κάνοντάς τους υποστηρικτές και συνεργάτες του στο «Έργο της Ευρωπαϊκής Ενοποίησης».
Το 1922 ίδρυσε το κίνημα «Πανευρώπη» στη Βιέννη, που στόχευε στη δημιουργία μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξης, βασισμένης σε μια ομοσπονδία των εθνών υπό την ηγεσία των Ηνωμένων Πολιτειών. Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα αποτελούσε το πρώτο βήμα για την δημιουργία μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης. Μεταξύ των πρώτων οπαδών του, συγκαταλέγονται οι Τσέχοι πολιτικοί Tomáš Masaryk και Edvard Beneš καθώς και ο τραπεζίτης Max Warburg, ο οποίος διέθεσε τα πρώτα 60.000 μάρκα. Ο Αυστριακός καγκελάριος Ignaz Seipel και ο επόμενος πρόεδρος της Αυστρίας Karl Renner ανέλαβαν στην συνέχεια υπεύθυνοι για την καθοδήγηση του κινήματος της «Πανευρώπης». Αργότερα θα προσφέρουν την βοήθειά τους Γάλλοι πολιτικοί, όπως ο Léon Bloum, ο Aristide Briand, ο Ιταλός πολικός Alcide De Gasperi κ.λπ.
"Στις αρχές του 1924 δεχθήκαμε ένα κάλεσμα από τον βαρώνο Λουίς Ντε Ρόθτσιλν. Ένας από τους φίλους του, ο Μαξ Βάρμπουργκ είχε διαβάσει το βιβλίο μου και ήθελε συνάντηση. Προς μεγάλη μου έκπληξη ο Βάρμπουργκ αυθόρμητα προσέφερε 60.000 χρυσά μάρκα. Κανόνισε ταξίδι στις ΗΠΑ για να με συστήσει στον Πωλ Βάρμπουργκ και στον χρηματοδότη Μπέρναρντ Μπάρουχ." (1966) Ο επιχειρηματίας και τραπεζίτης Μπέρναντ Μπάρουχ ήταν πολύ στενός σύμβουλος τεσσάρων αμερικανών προέδρων. Ο Μαξ Βάρμπουργκ, σύμβουλος του Κάιζερ πριν και κατά τη διάρκεια του 1ου Παγκοσμίου Πολέμου, ήταν ο διευθυντής της οικογενειακής τράπεζας στο Αμβούργο από το 1910 ως το 1938. Ο αδελφός του Πωλ ήταν ο ιδρυτής του τραπεζικού συστήματος στις ΗΠΑ. Οι Βάρμπουρκς, Μπάρουχ και ο βαρώνος Ρόθτσιλντ είναι εβραίοι (Χαζάροι).“Στις αρχές του 1924 δεχθήκαμε ένα κάλεσμα από τον βαρώνο Λουίς Ντε Ρόθτσιλν. Ένας από τους φίλους του, ο Μαξ Βάρμπουργκ είχε διαβάσει το βιβλίο μου και ήθελε συνάντηση. Προς μεγάλη μου έκπληξη ο Βάρμπουργκ αυθόρμητα προσέφερε 60.000 χρυσά μάρκα. Κανόνισε ταξίδι στις ΗΠΑ για να με συστήσει στον Πωλ Βάρμπουργκ και στον χρηματοδότη Μπέρναρντ Μπάρουχ.” (1966) Ο επιχειρηματίας και τραπεζίτης Μπέρναντ Μπάρουχ ήταν πολύ στενός σύμβουλος τεσσάρων αμερικανών προέδρων. Ο Μαξ Βάρμπουργκ, σύμβουλος του Κάιζερ πριν και κατά τη διάρκεια του 1ου Παγκοσμίου Πολέμου, ήταν ο διευθυντής της οικογενειακής τράπεζας στο Αμβούργο από το 1910 ως το 1938. Ο αδελφός του Πωλ ήταν ο ιδρυτής του τραπεζικού συστήματος στις ΗΠΑ. Οι Βάρμπουρκς, Μπάρουχ και ο βαρώνος Ρόθτσιλντ είναι εβραίοι (Χαζάροι).
Με την άνοδο του φασισμού στην Ευρώπη, το σχέδιο τίθεται υπό νάρκωση, και η «Πανευρωπαϊκή» κίνηση αναγκάζεται να διαλυθεί, αλλά μετά από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο ο Kalergi , χάρη σε μία ξέφρενη και ακούραστη δραστηριότητα, καθώς και την υποστήριξη του Winston Churchill, της ιουδαϊκής μασονικής υπερστοάς B’nai B’rith και σημαντικών εφημερίδων, όπως οι New York Times, καταφέρνει το σχέδιο του να γίνει αποδεκτό από την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών. Στην συνέχεια η CIA αναλαμβάνει την αποπεράτωση του σχεδίου της ενωμένης Ευρώπης.

Η πεμπτουσία του σχεδίου Kalergi.
Στο βιβλίο του «Praktischer Idealismus», ο Kalergi δηλώνει ότι οι κάτοικοι των μελλοντικών “Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης” δεν θα είναι οι παλαιοί λαοί της Γηραιάς Ηπείρου, αλλά ένα είδος υπανθρώπων που θα προέρχονται από επιμιξία. Δηλώνει ξεκάθαρα, ότι θα πρέπει οι λαοί της Ευρώπης να διασταυρωθούν με ασιατικές και έγχρωμες φυλές, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα πολυεθνικό κοπάδι χωρίς ποιότητα και εύκολα ελεγχόμενο από την άρχουσα τάξη.
(ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ)
(ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ)

Ο Kalergi διακηρύσσει την κατάργηση του δικαιώματος της αυτοδιάθεσης των λαών και, στη συνέχεια, την εξάλειψη των εθνών μέσω των εθνοτικών αυτονομιστικών κινημάτων ή την μαζική μετανάστευση. Προκειμένου η Ευρώπη να είναι ελεγχόμενη από μία ελίτ, θέλει να μετατρέψει τους ομοιογενείς λαούς σε μία μικτή φυλή μαύρων, λευκών, και Ασιατών.ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ KALERGI :  :UN Replacement Migration Plan                                                         


                                                              

Replacement Migration: Is It a Solution to Declining and Ageing Populations???;;;;


οUN Replacement Migration Plan ΟΗΕ_Αντικατάσταση πληθυσμών ΟΗΕ 

Ποιά όμως είναι αυτή η ελίτ; Ο Kalergi είναι ιδιαίτερα διαφωτιστικός επ’ αυτού: «O άνθρωπος του μέλλοντος θα είναι μικτής φυλετικής καταγωγής. Οι φυλές και οι τάξεις του σήμερα θα εξαφανισθούν σταδιακά λόγω της εξάλειψης του χώρου, του χρόνου και της προκατάληψης. Η ευρωασιατική-νεγροϊδής φυλή του μέλλοντος, όμοια στην εμφάνιση της με τους αρχαίους Αιγύπτιους, θα αντικαταστήσει την διαφορετικότητα των λαών και την διαφορετικότητα των ατόμων. Αντί της καταστροφής του ευρωπαϊκού ιουδαϊσμού, η Ευρώπη, ενάντια στην θέλησή της, εξευγένισε και μόρφωσε αυτόν τον λαό, οδηγώντας τον στο μελλοντικό του στάτους ως ηγετικό έθνος διαμέσου αυτής της τεχνητής εξελικτικής διαδικασίας. Δεν προξενεί κατάπληξη ότι αυτός ο λαός που δραπέτευσε από το Γκέττο-φυλακή, εξελίχθηκε σε μία πνευματική αριστοκρατία της Ευρώπης. Συνεπώς η ευσπλαχνική πρόνοια έδωσε στην Ευρώπη μια νέα φυλή αριστοκρατίας με τη χάρη του πνεύματος. Αυτό συνέβη τη στιγμή που η Ευρωπαϊκή φεουδαλική αριστοκρατία κατέπεσε, λόγω της χειραφέτησης των Ιουδαίων [εννοείται με τις διαταγές και τα μέτρα που πήρε η γαλλική επανάσταση]».
Αν και κανένα σχολικό βιβλίο δεν μιλά για τον Kalergi, οι ιδέες του είναι οι κατευθυντήριες αρχές της σημερινής Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η πεποίθηση ότι οι λαοί της Ευρώπης θα πρέπει να αναμιχθούν με Αφρικανούς και Ασιάτες, για να καταστραφεί η ταυτότητα και να δημιουργηθεί μια ενιαία φυλή μιγάδων, είναι η βάση όλων των κοινοτικών πολιτικών που στοχεύουν στην ένταξη και την προστασία των μειονοτήτων. Αυτό δεν γίνεται για ανθρωπιστικούς λόγους, αλλά εξαιτίας οδηγιών που έχουν εκδοθεί με αδίστακτη αποφασιστικότητα, για να επιτευχθεί η μεγαλύτερη γενοκτονία στην ιστορία. Προς τιμήν του ιδρύθηκε το ευρωπαϊκό βραβείο Coudenhove- Kalergi, με το οποίο βραβεύονται κάθε δύο χρόνια, οι Ευρωπαίοι οι οποίοι έχουν διαπρέψει στην προώθηση του εγκληματικού σχεδίου του. Μεταξύ αυτών που βραβεύτηκαν είναι η Angela Merkel και ο Herman Van Rompuy.

Η προτροπή σε γενοκτονία, αποτελεί επίσης την βάση των συνεχών εκκλήσεων των Ηνωμένων Εθνών, για να γίνουν δεκτά εκατομμύρια μεταναστών, έτσι ώστε να αντισταθμιστεί το χαμηλό ποσοστό γεννήσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

(Κλικ εδώ)
(Κλικ εδώ)
Σύμφωνα με μία έκθεση που δημοσιεύθηκε στις αρχές της νέας χιλιετίας, τον Ιανουάριο του 2000, στην αναφορά «Population division» των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, με τίτλο «Μετανάστευση αντικατάστασης: Μία λύση για την μείωση και γήρανση του πληθυσμού », η Ευρώπη θα έχει ανάγκη έως το 2025 από 159.000.000 μετανάστες. Αναρωτιέται κανείς, πώς θα ήταν δυνατό να γίνουν τόσο ακριβείς εκτιμήσεις για τη μετανάστευση, αν δεν ήταν ένα προμελετημένο σχέδιο . Είναι βέβαιο ότι το χαμηλό ποσοστό γεννήσεων θα μπορούσε εύκολα να αντιστραφεί μέσω των κατάλληλων μέτρων για την στήριξη των οικογενειών. Είναι εξίσου σαφές, ότι δεν είναι με τη συμβολή ξένων γονιδίων που θα προστατευθεί η γενετική κληρονομιά της Ευρώπης, αλλά ότι με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται η εξαφάνισή της. Ο μοναδικός σκοπός αυτών των μέτρων είναι να στρεβλώσει εντελώς έναν λαό, να τον μετατρέψει σε ένα σύνολο ατόμων χωρίς καμία εθνική, ιστορική και πολιτισμική συνοχή .


Κλικ εδώ Η ΕΔΩ
Εν ολίγοις, οι θέσεις του σχεδίου Kalergi ήταν και εξακολουθούν να είναι, η βάση των επισήμων πολιτικών των κυβερνήσεων που αποσκοπούν στην γενοκτονία των λαών της Ευρώπης, μέσω της μαζικής μετανάστευσης. Ο G. Brock Chisholm, πρώην διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (OMS), αποδεικνύει ότι έχει μάθει καλά το μάθημα του Kalergi όταν λέει: «Αυτό που σε όλους τους τόπους οι άνθρωποι πρέπει να κάνουν είναι να εφαρμόσουν τον περιορισμό των γεννήσεων και να τελούν μικτούς γάμους (μεταξύ διαφορετικών φυλών), και αυτό με σκοπό να δημιουργηθεί μια ενιαία φυλή σε ένα κόσμο που θα κατευθύνεται από μια κεντρική αρχή.»

Συμπεράσματα

Αν κοιτάξουμε γύρω μας, το σχέδιο του Kalergi φαίνεται να υλοποιείται πλήρως. Είμαστε αντιμέτωποι με μία πραγματική τριτοκοσμοποίηση της Ευρώπης. Η μάστιγα της επιμειξίας παράγει κάθε χρόνο χιλιάδες νέα άτομα μιγάδες: «Τα παιδιά του Kalergi ». Υπό τη διπλή πίεση της παραπληροφόρησης και την ανθρωπιστική αποβλάκωση που καλλιεργείται από τα μέσα μαζικής πληροφόρησης, διδάσκεται στους Ευρωπαίους να απαρνηθούν την καταγωγή τους, να απαρνηθούν την εθνική τους ταυτότητα.

Drone footage used in the film / YouTube
[ UPDATE 13/11/15: After gaining a million and a half views in less than five days, the Open Gates video was taken down by YouTube following a copyright infringement. Although the rights company involved in the claim has been named in allegedly spurious claims in the past, there is no reason to suggest that is the case with this video. This article now links to a video mirror on Dutch website Dumpert.
The original article follows. 
                                (Το βίντεο με μουσική εδώ) ]
Οι υποστηρικτές της παγκοσμιοποίησης προσπαθούν να μας πείσουν ότι το να απαρνηθούμε την ταυτότητά μας, είναι μια προοδευτική και ανθρωπιστική πράξη, ότι ο “ρατσισμός” είναι λάθος, αλλά μόνο και μόνο επειδή θέλουν να μας κάνoυν όλους τυφλούς καταναλωτές. Είναι περισσότερο από ποτέ αναγκαίο σε αυτούς τους καιρούς να αντιδράσουμε στα ψέματα του συστήματος, να αφυπνιστεί το πνεύμα της εξέγερσης στους Ευρωπαίους. Θα πρέπει να τεθεί μπροστά στα μάτια όλων το γεγονός ότι η Ευρωπαϊκή Ένταξη, ισοδυναμεί με γενοκτονία. Δεν έχουμε άλλη επιλογή, η εναλλακτική λύση είναι η εθνική αυτοκτονία. (Το βίντεο με μουσική εδώ)

Στις 16 Νοεμβρίου 2012, απονεμήθηκε στον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Herman Van Rompuy το ευρωπαϊκό βραβείο Coudenhove-Kalergi 2012, σε ειδικό συνέδριο στη Βιέννη, για τον εορτασμό των 90 χρόνων του πανευρωπαϊκού κινήματος. Το βραβείο απονέμεται ανά διετία σε “ηγετικές” προσωπικότητες, για την εξαίρετη συμβολή τους στη διαδικασία της ευρωπαϊκής ενοποίησης (παγκοσμιοποίησης).

Αποφασιστικός παράγοντας για την απονομή του βραβείου ήταν ο “ισορροπημένος” τρόπος με τον οποίο ο Πρόεδρος Van Rompuy άσκησε τα καθήκοντά του στη νέα θέση του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, η οποία καθιερώθηκε με τη Συνθήκη της Λισσαβώνας. Διεκπεραίωσε αυτόν τον ιδιαίτερα ευαίσθητο ηγετικό και συντονιστικό ρόλο με πνεύμα αποφασιστικότητας και “συμφιλίωσης”, ενώ έμφαση δόθηκε επίσης στην δεξιοτεχνική διαιτησία του επί ευρωπαϊκών υποθέσεων και την αδιάπτωτη δέσμευσή του στις “ευρωπαϊκές ηθικές αξίες”.
Στον λόγο αποδοχής του, ο κ. Van Rompuy περιέγραψε την ενοποίηση της Ευρώπης ως έργο ειρήνης. Η σημασία της εν λόγω ιδέας, η οποία ήταν επίσης στο επίκεντρο του έργου του Coudenhove-Kalergi, παραμένει το ίδιο επίκαιρη ύστερα από 90 έτη.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ «Praktischer Idealismus» (1925)

«Ο άνθρωπος του μέλλοντος θα είναι μιγάς. Οι σημερινές Φυλές και Τάξεις θα εξαφανιστούν λόγω της εξαφάνισης του χώρου, του χρόνου και των προκαταλήψεων. Η Ευροασιατική νεγροειδής φυλή του μέλλοντος, παρόμοια στην εξωτερική εμφάνιση με τους Αρχαίους Αιγύπτιους, θα αντικαταστήσει την πολυμορφία των λαών με την ποικιλία των φυσικών προσώπων.»
«Από τον Μωυσή μέχρι τον Weininger η ηθική υπήρξε το κύριο πρόβλήμα της εβραικής φιλοσοφίας.Αυτό που ξεχωρίζει τους εβραίους από τον μέσο όρο των κατοίκων των πόλεων είναι το γεγονός ότι είναι καθαρός λαός.
Τώρα βρισκόμαστε στο κατώφλι της τρίτης εποχής των νέων καιρών: στον Σοσιαλισμό. Επίσης ο σοσιαλισμός υποστηρίζεται από την αστική τάξη των βιομηχανικών εργατών, που καθοδηγείται από την αριστοκρατία των επαναστατικών συγγραφέων.
Η επιρροή της αριστοκρατίας από αίμα , η επιρροή της αριστοκρατίας του νού αυξάνεται. Η εξέλιξη αυτή, και με αυτή το χάος της σύγχρονης πολιτικής θα τελειώσει, όταν μια πνευματική αριστοκρατία θα αδράξει τα μέσα εξουσίας της κοινωνίας: (όπλα) πυρίτιδα, χρυσό, μελάνη και θα τα χρησιμοποιήσει για την ευλογία του ευρέως κοινού.»

“ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ” (ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ «Praktischer Idealismus» (1925))

«Ο Ρωσικός Μπολσεβικισμός αποτελεί ένα αποφασιστικό βήμα προς τον σκοπό αυτό όπου μια μικρή ομάδα κομμουνιστών πνευματικών αρχηγών κυβερνούν την χώρα και συνειδητά έρχονται σε ρήξη με την πλουτοκρατικό (πλουτοκρατία: η εξουσία μέσω του πλούτου) δημοκρατισμό ο οποίος ελέγχει σήμερα τον υπόλοιπο κόσμο.
Ο αγώνας μεταξύ Καπιταλισμού και Κομμουνισμού για την κληρονομιά της εξ αίματος αριστοκρατίας είναι ένας αδελφοκτόνος πόλεμος της νικηφόρας αριστοκρατίας του νού, μια μάχη του ατομισμού και του σοσιαλισμού, του εγωισμού και του αλτρουισμού. Το επιτελείο και των δύο πλευρών έχει στρατολογηθεί από την φυλή [Führerrasse] που αποτελεί τον πνευματικό ηγέτη της Ευρώπης, των εβραίων.
Ο Καπιταλισμός και ο Κομμουνισμός είναι αμφότεροι λογικοί, αφαιρετικοί και ευγενικοί. Η στρατιωτική αριστοκρατία έχει οριστικά προσδιορίσει τον ρόλο της. Η επιρροή του πνεύματος, η πίστη στο πνεύμα, η ελπίδα για το πνεύμα μεγαλώνει και μαζί με αυτά μεγαλώνει η νέα αριστοκρατία.
Για την ανόρθωση, για την προώθηση των στόχων είναι αναγκαία, για την επίτευξη των στόχων χρειάζονται άνθρωποι οι οποίοι θα καθορίζουν τους στόχους, που καθοδηγούν προς τους στόχους : η αριστοκρατία. Η αριστοκρατία ως ηγέτης αποτελεί πολιτική έννοια, η αριστοκρατία είναι ένα αισθητικό ιδεώδες. Η μεγαλύτερη πρόκληση απαιτεί όπως η αριστοκρατία συμπίπτει με την ευγένεια, η ηγεσία με παράδειγμα: αυτή η ηγεσία ταιριάζει στους τέλειους ανθρώπους.»

“Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΛΑΟΥ” (ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ «Praktischer Idealismus» (1925))

«Από την ποσότητα των Ευρωπαικών λαών, οι οποίοι πιστεύουν μόνον στους αριθμούς, δύο ποιοτικές φυλές είναι ανερχόμενες: η εξ αίματος αριστοκρατία και οι εβραίοι. Ξεχωριστά ο ένας από τον άλλο και οι δύο διατηρούν την πίστη τους στην ανώτερη αποστολή τους, εξαιτίας του καλλίτερου αίματος τους, ανάμεσα στις διάφορες τάξεις των ανθρώπων.
Στις δύο αυτές ετερογενείς φυλές βρίσκεται το επίκεντρο της ευρωπαικής αριστοκρατίας του μέλλοντος: στην φεουδαλική εξ αίματος αριστοκρατία, στον βαθμό που δεν έχει αυτοκαταστραφεί από την αγροτική ενασχόληση και στην εβραική πνευματική αριστοκρατία που δεν έχει καταστραφεί από το χρήμα (καπιταλισμός).
Σαν εγγύηση για ένα καλλίτερο μέλλον υπάρχει ένα υπόλοιπο ηθικού κύρους αριστοκρατίας και μια μικρή μάχιμη ομάδα της επαναστατικής διανόησης το οποίο παραμένει. Εδώ η συνεργασία μεταξύ Λένιν, ανθρώπου από την χαμηλή αριστοκρατία της χώρας, και του Τρότσκι, του εβραίου εγγράμματου μεγαλώνει συμβολικά: εδώ βρίσκεται η αντίθεση του χαρακτήρα και του πνεύματος, των αρχών και του χαρακτήρα, των κατοίκων της χώρας και των ευγενών, των ειδωλολατρών και των χριστιανών που ενώνεται σε μια δημιουργική σύνθεση της επαναστατικής αριστοκρατίας.
Ένα βήμα μπροστά με την πνευματική έννοια θα αρκούσε να τοποθετήσει τα καλλίτερα στοιχεία της εξ αίματος αριστοκρατίας, η οποία έχει προστατεύσει την φυσική και ηθική της υγεία από την επίδραση της εκμετάλλευσης, στην υπηρεσία της νέας απελευθέρωσης του λαού.
Γιατί αυτοί προορίζονται γι’ αυτή την θέση εξαιτίας του παραδοσιακού θάρρους τους, της αντιαστικής και αντικαπιταλιστικής νοοτροπίας τους, της υπευθυνότητας τους, της περιφρόνησης τους για τα υλικά αγαθά, της στωικής εκπαίδευσης της θέλησης τους της ακεραιότητας και του ιδεαλισμού τους.»

“Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ” (ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ «Praktischer Idealismus» (1925))

«Οι κύριοι εκπρόσωποι της διαφθοράς όπως επίσης και η ανθούσα αριστοκρατία του καπιταλισμού, της δημοσιογραφίας και της φιλολογίας είναι Εβραίοι. Η ανωτερότητα του πνεύματος τους τους προορίζει να καταστούν ο κύριος παράγοντας της μελλοντικής αριστοκρατίας. Μια ματιά στην ιστορία του εβραικού λαού εξηγεί την ηγετική του θέση στην πάλη για την διακυβέρνηση της ανθρωπότητας. Για δυό χιλιάδες χρόνια οι εβραίοι ήταν μια θρησκευτική κοινότητα, κατασκευασμένη από την ηθική και ηθική προδιάθεση ατόμων από όλα τα έθνη της κλασσικής πολιτιστικής περιοχής, με ένα εθνικό εβραικό κέντρο στην Παλαιστίνη.
Ηδη αυτή την εποχή ο κοινός και αρχικός δεσμός δεν ήταν το έθνος, αλλά η θρησκεία. Κατά την διάρκεια της πρώτης χιλιετίας του ημερολογίου μας προσύλυτοι από όλους τους λαούς εισήλθαν σε αυτή την θρησκευτική σέχτα, ακόμη και ο βασιλιάς, η αριστοκρατία και ο λαός των Μογγόλων Χαζάρων, των κυρίων της Νότιας Ρωσίας. Από τότε και μετά η εβραική θρησκευτική κοινότητα ενώθηκε σε τεχνητό έθνος και έκλεισε τον εαυτό του από όλους τους υπόλοιπους λαούς.
Επί μία χιλιετία η χριστιανική Ευρώπη με αχαρακτήριστες διώξεις προσπαθεί να εξολοθρεύσει τον εβραϊκό λαό. Το αποτέλεσμα ήταν, ότι όλοι οι εβραίοι, οι οποίοι ήσαν αδύναμης θέλησης, τυχοδιώκτες η σκεπτικιστές αλλαξοπίστησαν, ώστε να ξεφύγουν από το μαρτύριο των ατέλειωτων διώξεων.
Από την άλλη πλευρά οι εβραίοι που δεν ήσαν επιδέξιοι, έξυπνοι και αρκετά δημιουργικοί για να επιβιώσουν σε αυτή την πάλη για την ύπαρξή τους κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες, υπέκυψαν.
Ετσι στο τέλος, από όλες αυτές τις διώξεις προέκυψε μια μικρή κοινότητα, διαμορφωμένη από ένα ηρωικό ατέλειωτο μαρτυροδρόμιο για την ιδέα και απαλλαγμένη από όλα τα αδύναμης θέλησης στοιχεία και την φτώχεια του μυαλού. Αντί για την καταστροφή των εβραίων, η Ευρώπη ενάντια στην θέληση της, εκλέπτυνε και μόρφωσε αυτό τον λαό δημιουργώντας ένα μελλοντικό ηγετικό έθνος μέσω αυτής της τεχνητής διαδικασίας επιλογής. Δεν είναι περίεργο ότι αυτός ο λαός, που διέφυγε τα γκέττο-φυλακές, εξελίχθηκε σε μια πνευματική αριστοκρατία της Ευρώπης.

“ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΥΓΕΝΗΣ ΦΥΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ” (ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ «Praktischer Idealismus» (1925))

Επομένως μια ευγενική Πρόνοια έδωσε στην Ευρώπη μια νέα φυλή ευγενών διαμέσου της πνευματικής χάριτος. Αυτό συνέβη την στιγμή που η φεουδαρχική αριστοκρατία της Ευρώπης κατέπεσε, και χάρη στην εβραική χειραφέτηση.
Ο πρώτος τυπικός αντιπρόσωπος της μελλοντικής αριστοκρατίας ήτο ο ευγενής – εβραίος(Edeljude) LaSalle που συνδυάζει φυσική ομορφιά με την ευγένεια του μυαλού και την οξύτητα του πνεύματος. Αριστοκράτης με την ανώτατη και πιο αληθινή έννοια της λέξης, ήταν ένας γεννημένος ηγέτης και σημάδεψε την εποχή του. Οι εβραίοι ήρωες και μάρτυρες της Ανατολικής και της Μέσης Ευρωπαικής Επανάστασης δεν είναι κατά κανένα τρόπο υποδεέστεροι από τους μη εβραίους ήρωες του Παγκόσμιου Πολέμου στο θάρρος, την επιμονή και τον ιδεαλισμό-ενώ ξεπέρασαν τους παραπάνω πολλές φορές στο πνεύμα.
Με αυτές τις δύο απόπειρες για την απολύτρωση της πνευματικο-ηθικής προέλευσης, ο εβραισμός πιστώθηκε το μεγαλύτερο δώρο για τις απόκληρες μάζες από οποιονδήποτε άλλο λαό.
Ο σύγχρονος εβραισμός επίσης ξεπερνά όλους τους άλλους λαούς σε ποσοστό σπουδαίων ανδρών. Σχεδόν έναν αιώνα μετά την απελευθέρωσή του αυτός ο μικρός λαός έχει έναν Αινστάιν που πρωτοπορεί στον τομέα της σύγχρονης επιστήμης, έναν Μάλερ που πρωτοπορεί στον τομέα της σύγχρονης μουσικής, έναν Μάλερ που πρωτοπορεί στην σύγχρονη φιλοσοφία, έναν Τρότσκυ που πρωτοπορεί στον τομέα της σύγχρονης πολιτικής.»
“ΜΙΣΗΤΟΙ ΖΗΛΙΑΡΗΔΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ” (ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ «Praktischer Idealismus» (1925))
«Η εξέχουσα θέση που κατέχουν οι Εβραίοι αυτόν τον καιρό οφείλεται στην πνευματική τους υπεροχή η οποία τους επιτρέπει να κερδίζουν την πνευματική μάχη ενάντια σε υπέρτερο αριθμό ευνοημένων, μισητών, ζηλιάρηδων αντιπάλων. Ο σύγχρονος αντισημιτισμός είναι ένα από τα πολλά αντιδραστικά φαινόμενα της μετριότητας ενάντια σε κάτι ανώτερο. Είναι μια νέα μορφή εξοστρακισμού που εφαρμόζεται ενάντια σε έναν ολόκληρο λαό.
Σαν λαός οι εβραίοι βίωσαν την ατέλειωτη πάλη της ποσότητας ενάντια στην ποιότητα, των κατώτερων ομάδων ενάντια στην υψηλή ποιότητα των ατόμων, κατώτερες πλειοψηφίες ενάντια σε ανώτερες μειοψηφίες.
Οι κύριες ρίζες του αντισημιτισμού είναι ατελείωτες και φθονερές. Ατελείωτες στην θρησκευτική η επιστημονική σφαίρα, φθονερές στην πνευματική και οικονομική σφαίρα. Επειδή προέρχονται από μια παγκόσμια θρησκευτική κοινότητα και όχι από μια τοπική φυλή, οι εβραίοι είναι λαός με το πιο ανάμικτο αίμα διότι έχουν κλειστεί στον εαυτό τους έναντι των άλλων φυλών για μια χιλιετία, αλλά επίσης και πιο καθαρή.
Όχι μόνον η αυριανή επαναστατική πνευματική αριστοκρατία-επίσης η σημερινοί πλουτοκράτες μαυραγορίτες-kakistocrasy-στρατολογούνται κυρίως από τους εβραίους και με αυτό τον τρόπο οξύνονται τα υποκινητικά όπλα του αντισημιτισμού. Τα χιλιάδες χρόνια της σκλαβιάς έχουν ωφελήσει τους εβραίους, με σπάνιες εξαιρέσεις, καθιστώντας τους μέλη της υπερφυλής [Herrenmenschen].
Η αέναη καταστολή αναστέλλει την ανάπτυξη της προσωπικότητας και έτσι αφαιρεί τα κύρια στοιχεία των αισθητικών ιδανικών της αριστοκρατίας. Ένα μεγάλο μέρος των εβραίων υποφέρει τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά από αυτή την ανεπάρκεια. Αυτή η έλλειψη αποτελεί είναι μια από τις κύριες αιτίες που το Ευρωπαικό ένστικτο αρνείται να αποδεχθεί τους εβραίους σαν αριστοκρατική φυλή. Η δυσαρέσκεια με την οποία η καταπίεση έχει επιβαρύνει τους εβραίους, παρέχει ζωτική ένταση, αλλά τους αποστερεί από την αριστοκρατική αρμονία. Η υπερβολική ενδογαμία, σε συνδυασμό και με τα γκέττο του παρελθόντος ήταν η αιτία πολλών γνωρισμάτων σωματικής και ψυχολογικής παρακμής. Ότι το μυαλό των εβραίων κέρδισε, το έχασε συχνά ο οργανισμός τους, ότι ο εγκέφαλός τους κέρδισε το έχασε το νευρικό τους σύστημα.
Έτσι ο εβραισμός πάσχει από υπερτροφία του εγκεφάλου που βρίσκεται σε αντίθεση με τις απαιτήσεις τις αριστοκρατίας και της αρμονικής ανάπτυξης της προσωπικότητας. Η φυσική και νευρική αδυναμία πολλών πνευματικά εξαιρετικών εβραίων δείχνει μία έλλειψη σωματικού θάρρους (συχνά σε συνδυασμό με την υψηλότερη μορφή ηθικού θάρρους) και την ανασφάλεια των επιδόσεων, ποιότητες οι οποίες σήμερα φαίνονται ασυμβίβαστες με το ιπποτικό ιδεώδες ενός αριστοκρατικού λαού.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου