Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Τρίτη 12 Μαΐου 2020

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΡΙΟΥ ΠΑΓΟΥ // ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ // ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕXΕΙ ΚΑΤΑΛΥΘΕΙ.(βιντεο).

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΡΙΟΥ ΠΑΓΟΥ // ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ // ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΣΕΙ ΚΑΤΑΛΥΘΕΙ!!!!!! VIDEO.
ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕΓΑΤΟΝΟΝ // ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ // ΥΠΟΔΟΥΛΟΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ .


--ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ERT OPEN .ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ.

Η ΑΝΝΑ ΨΑΡΟΥΔΑ ΜΠΕΝΑΚΗ ΛΥΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ

Για τα όσα είχε πει, επτά χρόνια πριν, το 2005, στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Κάρολο Παπούλια μίλησε πριν λίγο στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 και στον δημοιογράφο Κώστα Ουίλς.

Η κ. Άννα Ψαρούδα Μπενάκη είπε χαρακτηριστικά:


"Μου δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσω για την προσφώνηση που είχα κάνει τότε και μάλιστα και στον Τύπο δημοσίευσα το νόημα των λόγων μου αλλά έτυχε κακής εκεταλλεύσης λόγω οφέλους πολιτικού οπότε σταμάτησα να συζητώ. Οι λόγοι μου ήταν σοβαροί και όπως αποδεικνύεται είχαν κάποιο νόημα.

Δεν ήταν προφητεία. Ήταν η περιγραφή της κατάστασης και η προοπτική της .

Αναφέρθηκα στην ενίσχυση ενός Ευρωπαικού κεντρικού κράτους και είπα απλά ότι αυτό δεν γίνεται χωρίς κόστος.

Όλο αυτό φαινόταν ότι θα έρθει. Αρχικά, έπρεπε τα εθνικά κοινοβούλια να παραχωρήσουν κεφάλαια διακυβέρνησης. Και δεν ήταν κάτι που θα συνέβαινε μόνο σε εμάς, ισχύει σε όλα τα ευρωπαικά κράτη έτσι ώστε να ενισχυθούν οι λαοί απέναντι στους γίγαντες του κόσμου- κυρίως τους οικονομικούς.

Ήθελα να επισημάνω ότι επειδή είναι ήδη στο δρόμο οι εξελίξεις (Άκουσα μάλιστα χθες ότι η Μέρκελ σκέφτεται ένα νεο πολιτικό σύστημα στην Ευρώπη) πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για την διαφύλαξη ενός μινιμουμ του εθνικού κράτους.

Τώρα το πως κατήντησε από την παρερμηνεία... Μήν ξεχνάμε πλησίαζαν οι εκλογές..."

Στη συνέχεια, όσον αφορά στα εθνικά σύνορα, είπε: "Έγινε παρανόηση. Δεν είπα ότι θα χάναμε τα εθνικά σύνορα, απλά ότι τα σύνορα που ήταν κάποτε ένα τοίχος δεν λειτουργούν πλέον έτσι. Η ελευθερία των συνόρων θα πρέπει να ελέγχεται από τα κράτη μέλη έτσι ώστε να μη μπορούν να μπαινοβγαίνουν οι αλλοδαποί.

Με λίγα λόγια είπα ότι η σημασία των συνόρων θα παραβιάζεται και αυτό είναι κάτι που ήδη συμβαίνει."

Tέλος για την αναφορά που είχε κάνει τότε στα δικαιώματα του πολίτη, τα οποία σύμφωνα με την ίδια θα προστατεύονται και θα παραβιάζονται, δήλωσε: " Λόγω της μεταφοράς εξουσιών σε κεντρικά όργανα όπως είναι οι κεντρικές τράπεζες ας πούμε, μπορεί να υπάρξουν οργανισμοί, επιχειρήσεις ή τελος πάντων οικονομικοί κολοσσοί οι οποίοι μπορεί να επεμβαίνουν στην εσωτερική Δημοκρατία έμεσα,να επηρεάζουν πολιτικά κόμματα, να επηρεάζουν ΜΜΕ και με τρόπο έμεσο και υπόγειο να υποσκάπτουν τα δικαιώματα των πολιτών".

Σε ερώτηση του κ. Ουίλς για το αν τελικά πιστεύει ότι η Ελλάδα μπορεί να σωθεί μέσω των Μνημονίων, απάντησε πως πιστεύει πως μπορεί να παραμείνει στην Ευρώπη αν υπάρξουν συνθήκες ανάπτυξης.

Διαβάστε την περιβόητη δήλωση της κ. Μπενάκη

spirospero.gr

Ας θυμηθούμε όμως τη δήλωση της:
Υ.Γ. ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ.

ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ 45.000 ΠΡΟΒΟΛΕΣ.

Το βίντεο το έχουν αποσιωπήσει. Αλλά όσοι έχουμε μάτια χωρίς παρωπίδες το έχουμε δει και γνωρίζουμε το βάθος της προδοσίας. Είναι ολοφάνερο ότι τα είχαν προσχεδιασμένα όλοι μαζί.
Και όσοι περίμεναν από τον Κάρολο Πιλάτο (πρώην Παπούλια) να πάρει "πρωτοβουλίες" κοιμούνται τον ύπνο του ... πλανεμένου (όχι δικαίου)
Όλοι τους βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία ... όχι του λαού!!

  


«ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ, ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ, ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΘΑ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ, ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΘΟΥΝ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ, ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΩΣ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΘΕΙ, ΑΠΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΕΣ ΝΕΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ».

Και εξηγεί (σήμερα, μετά από επτά ολόκληρα χρόνια) η κ. Μπενάκη:

"Δεν ήταν προφητεία. Ήταν η περιγραφή της κατάστασης και η προοπτική της ."

Και γιατί κυρία Μπενάκη δεν βγήκατε τότε στα κανάλια και στον τύπο να εξηγήσετε στο δόλιο λαό μας ποια είναι ακριβώς η κατάσταση και τα δεινά που θα τον βρουν;  Πως είναι δυνατόν να "προβλέψατε" με τόση ακρίβεια όσα θα συμβούν και κρατήσατε το στόμα σας κλειστό;

"μάλιστα και στον Τύπο δημοσίευσα το νόημα των λόγων μου αλλά έτυχε κακής εκετάλλευσης λόγω οφέλους πολιτικού οπότε σταμάτησα να συζητώ" λέει η κυρία Μπενάκη

Σε ποιον ακριβώς τύπο δημοσιεύσατε το νόημα των λόγων σας κυρία Μπενάκη, γιατί ψάχνω εδώ και εφτά χρόνια και δεν έχω βρει ούτε μία δήλωση σας;  και ακόμα και αν δεχθώ ότι κάνατε δηλώσεις οι οποίες "έτυχαν κακής εκμετάλλευσης λόγω οφέλους πολιτικού", τι συμπέρασμα πρέπει να βγάλω κυρία Μπενάκη;  Οτι γνωρίζατε ή "προβλέψατε" όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα σήμερα και κλείσατε το στόμα σας για να μην "τύχουν κακής εκμετάλλευσης" οι δηλώσεις σας;

"Τώρα το πως κατήντησε από την παρερμηνεία... Μήν ξεχνάμε πλησίαζαν οι εκλογές..."

 Ε βέβαια κυρία Μπενάκη μου. Μη χάσουμε και την κουτάλα.

"Δεν είπα ότι θα χάναμε τα εθνικά σύνορα, απλά ότι τα σύνορα που ήταν κάποτε ένα τοίχος δεν λειτουργούν πλέον έτσι. Η ελευθερία των συνόρων θα πρέπει να ελέγχεται από τα κράτη μέλη έτσι ώστε να μη μπορούν να μπαινοβγαίνουν οι αλλοδαποί."

Είπατε ότι "τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιοριστούν" κυρία Μπενάκη. Δεν είπατε ούτε για τοίχους, ούτε για ελευθερίες, ούτε για αλλοδαπούς. (οι οποίοι τελικά μπαινοβγαίνουν ακόμα και σήμερα ανετότατα).

" Λόγω της μεταφοράς εξουσιών σε κεντρικά όργανα όπως είναι οι κεντρικές τράπεζες ας πούμε, μπορεί να υπάρξουν οργανισμοί, επιχειρήσεις ή τελος πάντων οικονομικοί κολοσσοί οι οποίοι μπορεί να επεμβαίνουν στην εσωτερική Δημοκρατία έμεσα,να επηρεάζουν πολιτικά κόμματα, να επηρεάζουν ΜΜΕ και με τρόπο έμεσο και υπόγειο να υποσκάπτουν τα δικαιώματα των πολιτών"

Αυτό δε συνέβαινε πάντα στη χώρα κυρία Μπενάκη; τι πρωτότυπο και νέο εισαγάγατε με τη δήλωση σας;  Η κεντρική τράπεζα της Ελλάδος ήταν ποτέ Ελληνική κυρία Μπενάκη;  Και ποιες είναι οι εξουσίες που "μεταφέρθηκαν" στις κεντρικές τράπεζες; και σε ποιες κεντρικές τράπεζες μεταφέρθηκαν;  Και ποιες είναι οι "ενδεχόμενες νέες ΜΟΡΦΕΣ διακυβέρνησης κυρία Μπενάκη μου;  Τι σχέση έχουν οι μορφές διακυβέρνησης με όσα λέτε κυρία Μπενάκη;


"Δεν έχω ακόμα αποφασίσει μέσα μου αν η Αννα Ψαρούδα είναι προδότρια ή ηρωϊδα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να τα ανακοινώσει όλα αυτά δημόσια.

Για τον Πρόεδρο όμως έχω αποφασίσει. Είναι προδότης. "


Τώρα κυρία Μπενάκη, αποφάσισα και για εσάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου