Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Σάββατο 9 Μαΐου 2020

Καζάκης: «Κινείται το πειθαρχικό για τις ανοησίες και τα παραμύθια του Τσιόδρα, ενδεχομένως και η δικαιοσύνη με εισαγγελική έρευνα» (audio)

Μαζεύονται οι καταγγελίες στον ιατρικό σύλλογο Αθηνών εναντίον του Σωτήρη Τσιόδρα, ο οποίος κινδυνεύει πλέον να περάσει από το πειθαρχικό για τα όσα λέει σε σχέση με τον κορωναϊό, ενώ αναμένεται και εισαγγελική έρευνα για την ομολογία υπερκαταγραφής-απόδοσης των θανάτων στον νέο ιό…

Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε ο πρόεδρος του ΕΠΑΜ Στέλιος Καζάκης στην χθεσινή ραδιοφωνική εκπομπή του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου, όπου αποκάλυψε τα εξής:
«Γιατί θίχτηκε ο κύριος αυτός; Γιατί πλέον μεγάλα κεφάλια και της ιατρικής που έχουνε  γράψει με ιστορία στο στερέωμα της ιατρικής επιστήμης στην Ελλάδα, όπως ο κύριος Κούβελος του Αριστοτελείου, βγαίνουν ενάντια στον Τσιόδρα, διότι δεν αντέχουνε με τις ανοησίες που λέει αυτός ο άνθρωπος. Κινείται ο ιατρικός σύλλογος να τον περάσει πειθαρχικό για τα παραμύθια που λέει. Ήδη συσσωρεύονται καταγγελίες στον ιατρικό σύλλογο από το σώμα των γιατρών και λένε ότι ο Τσιόδρας πρέπει να περάσει πειθαρχικό και ενδεχομένως να κινηθεί και η δικαιοσύνη. Δηλαδή να κινηθεί εισαγγελική έρευνα μετά την ιστορία που ομολόγησε ότι συστηματικά ψεύδεται. αυτό το πράγμα δεν μπορεί να περάσει έτσι, πολύ δε όταν στους θανάτους, μάλιστα σε αυτούς που δεν υπολογίζει ο κύριος Τσιόδρας, είναι άνθρωποι, οι οποίοι μείνανε μόνοι τους στο σπίτι μιας κάποιας ηλικίας και με χρόνιες παθήσεις που πεθάνανε αβοήθητοι. Αυτό του το εύχομαι να το υποστεί. Και του Χατζηνικολάου και όλων αυτών των κυρίων και κυριών. Στενεύουν τα περιθώρια…».
Ακούστε στο ηχητικό απόσπασμα μιας πολύ ενδιαφέρουσας συνολικά εκπομπής (καλό θα είναι να την ακούσετε όλη αν έχετε χρόνο), από το 13′:
Δείτε τι λέει και ο καθηγητής Κούβελος, αλλά και τις καταγγελίες του Ζγκάρμπι στην ιταλική βουλή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου