Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Παρασκευή 10 Απριλίου 2020

Στο ίδρυμα Ροκφέλερ η δωρεά του «Σταύρος Νιάρχος» για το εμβόλιο του κορωναϊού! (video)


Μια δωρεά του ιδρύματος  Σταύρος Νιάρχος που «ξεπερνάει τα σύνορα της χώρας μας», όπως τόνισε ο υφυπουργός υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, μετά την ενημέρωση από Τσιόδρα και Χαρδαλιά. Και κάπου εκεί ακούστηκε από επίσημα πλέον χείλη, το όνομα… Ροκφέλερ!

Πιο συγκεκριμένα ο Κοντοζαμάνης ανακοίνωσε ότι μεταξύ αυτών που θα καρπωθούν από τα 100 εκατ. δολάρια της δωρεάς του ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος , χωρίς να ανακοινώσει κανέναν άλλο οργανισμό, θα πάνε στο τμήμα έρευνας του πανεπιστημίου Ροκφέλερ, απ’ όπου περιμένουμε το  εμβόλιο για τον κορωναϊό! Του Ροκφέλερ, φυσικά, της γνωστής οικογένειας που λέγεται που κυβερνά τον κόσμο…
«Το ίδρυμα  Σταύρος Νιάρχος προχωράει σε μία διεθνή πρωτοβουλία δράσης για τον κορωναϊό ύψους 100 εκατ. δολαρίων», είπε ο Κοντοζαμάνης και πρόσθεσε: «Μεταξύ άλλων θα χρηματοδοτήσει το τμήμα έρευνας του πανεπιστημίου Ροκφέλερ, ένα από τα πιο αναγνωρισμένα κέντρα ερευνών στον κόσμο, το οποίο πρωτοπορεί στην έρευνα για την θεραπεία του κορωναϊού και την ανακάλυψη εμβολίου. Στόχος της δράσης είναι η αντιμετώπιση των συνεπειών που έχει επιφέρει και θα επιφέρει η πανδημία, όπως η διασφάλιση σίτισης για εκείνους που έχουν ανάγκη, η ψυχολογική υποστήριξη εκείνων που τη χρειάζονται και η στήριξη των οργανισμών που θα αντιμετωπίσουν προβλήματα από τις κοινωνικές και οικονομικές συνέπειες που θα εμφανιστούν όταν τελειώσει αυτή η υγειονομική κρίση».
Ο υφυπουργός  υγείας, μάλιστα, τόνισε ότι: «Ιδιαίτερη σημασία αυτής της δράσης θα δοθεί στην Ελλάδα. Γι’ αυτό, όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, ένας σημαντικός στόχος είναι να στηριχθούν ενεργά οι γιατροί, οι νοσηλευτές, οι  υπάλληλοι υποδομών των ΜΕΘ σε όλα τα νοσοκομεία που αντιμετωπίζουν την μάχη για τον κορωναϊό.
Δείτε από το 13′ και μετά…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου