Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Τετάρτη 29 Απριλίου 2020

Ο Ιός Covid-19 δεν είναι φυσικός. Πάρτε πίσω το βραβείο Νόμπελ μου εάν κάνω Λάθος, λέει ο Ιάπωνας Καθηγητής Δρ. Tasuku Honjo.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομοΟ Ιός Covid-19 δεν είναι φυσικός. Πάρτε πίσω το βραβείο Νόμπελ μου εάν κάνω Λάθος, λέει ο Ιάπωνας Καθηγητής Δρ. Tasuku Honjo.

Στις 25 Απριλίου ο Ιάπωνας Νομπελίστας καθηγητής Ιατρικής Δρ. Tasuku Honjo, προκάλεσε αίσθηση λέγοντας ότι ο κορωνοϊός δεν είναι φυσικός.

Κατά την άποψή του, εάν ήταν φυσικός, δεν θα επηρέαζε ολόκληρο τον κόσμο, όπως έκανε, διότι η θερμοκρασία είναι διαφορετική στις διάφορες χώρες. Εάν ήταν φυσικός, θα επηρέαζε μόνον τις χώρες που έχουν την ίδια θερμοκρασία με την Κίνα.

Αντ' αυτού όμως διαδίδεται σε μια χώρα σαν την Ελβετία, με τον ίδιο τρόπο που διαδίδεται σε ερημικές περιοχές. Εάν ήταν φυσικός, θα είχε διαδωθεί σε ψυχρά μέρη, αλλά θα πέθαινε σε θερμές περιοχές.

Όπως αναφέρει, έχει κάνει 40 χρόνια έρευνας πάνω σε ζώα και ιούς. Η παγκόσμια εξάπλωση του κορωνοϊού δεν είναι φυσική. Είναι σίγουρος ότι ο ιός είναι κατασκευασμένος και απολύτως τεχνητός.

"Έχω εργαστεί 4 χρόνια στο εργαστήριο της Γιουχάν στην Κίνα. Γνωρίζω πλήρως όλο το προσωπικό αυτού του εργαστηρίου. Έχω τηλεφωνήσει επανειλημμένως σε όλους μετά την εμφάνιση του κορωνοϊού. Όλα όμως τα τηλέφωνά τους είναι νεκρά τους τελευταίους 3 μήνες. Είναι πια κατανοητό ότι όλοι αυτοί οι τεχνικοί του εργαστηρίου έχουν πεθάνει."

"Με βάση όλη τη γνώση μου και έρευνά μου μέχρι τώρα, μπορώ να πω με εμπιστοσύνη 100% ότι ο κορωνοϊος δεν είναι φυσικός. Δεν προήλθε από νυχτερίδες. Τον κατασκεύασε η Κίνα. Εάν αυτό που λέω σήμερα αποδειχθεί ψευδές, ακόμα και μετά το θάνατό μου, η κυβέρνηση μπορεί να αποσύρει το βραβείο Νόμπελ μου. Η Κίνα ψεύδεται και αυτή η αλήθεια μια μέρα θα αποκαλυφθεί σε όλους."

7 σχόλια:

  1. Δεν ισχύει το ανωτέρω post, πρόκειται για ψευδή είδηση η οποία παραπλανεί. Σας επισυνάπτω σχετική ενημέρωση:
    https://www.asianscientist.com/2020/04/academia/nobel-laureate-tasuku-honjo-kyoto-university-coronavirus-man-made-claim/
    Εάν κάνετε έρευνα θα βρείτε και άλλες πηγές για τη διάψευση από τον ίδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανωνυμη και απρόσωπη η "σχετική σου ενημέρωση". Eσύ πουe έκανες την έρευνα κ.(Velendi)γιατί παρέληψες να αναρτήσης αντίγραφο αυτής της διάψευσης από τον ίδιο?
      -Ανωνημέ κύριε Velendi,το Ονομάμου είναι: Λαγκαδινός , Γιώργος Λαγκαδινός...

      Διαγραφή
    2. Μπορεί κάποιος απ τους 2 να μας παραπέμψει στην πηγή ???

      Διαγραφή
    3. (Σε συνέχεια του προηγούμενος μηνύματος)
      Μπορείτε Κύριε Λαγκαδίνο να αναρτήσεις,
      την δικιά σου πηγή ???

      Διαγραφή
    4. Αυτά που λέγει ο Ιάπωνας καθηγητής Δρ.Tasucu Honjo, τα λέγει ακριβώς τα ίδια και o ιατρός Antriou Kaoufman. Ο Ιός Covid-19 είναι τεχνιτός από την Κίνα. Είναι μια απλή γρίπη και κτυπά θανάσημα αυτούς που έχουν βαριά υποκείμενα νοσήματα.

      Διαγραφή
  2. https://www.kyoto-u.ac.jp/en/about/events_news/department/koto-kenkyu-in/news/2020/200427_1.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστούμε για την επιβεβαίωση της ψευτικής είδησης! Δυστυχώς όταν κυκλοφορούν στο διαδίκτυο χωρίς την απαραίτητη έρευνα, ακόμα και από εμάς, διαφόρων ισχυρισμών για εξαιρετικά σοβαρά θέματα τότε παύουμε να είμαστε αναζητητές και συνεχίζουμε να είμαστε πρόβατα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή