Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

«Προσφυγούπουλα»-στρατιώτες μέσα στην Ελλάδα; – Η Τουρκία έτοιμη για όλα (ΒΙΝΤΕΟ)


Η αλήθεια κατάματα...
Οι διαδοχικές μεγάλες απώλειες που έχουν υποστεί οι τζιχαντιστές στα πεδία των μαχών της Ιντλίμπ στη Συρία καθώς και τα προηγούμενα 2 χρόνια από τις επιχειρήσεις του Συριακού Στρατού και λόγο της αεροπορικής υποστήριξής του, έχουν ωθήσει του ισλαμιστές στην κατήχηση περισσότερων παιδιών στα νάματα του Ισλάμ και της μάχης κατά των απίστων, κάτι που αξιοποιεί η Τουρκία και θα το χρησιμοποιήσει, αν δεν το χρησιμοποιεί ήδη κατά της Ελλάδας.
Τα παρακάτω βίντεο είναι χαρακτηριστικά της κατήχησης που λαμβάνουν τα παιδιά. Από αυτά τα παιδιά θα προκύψουν οι μελλοντικοί φανατικοί ισλαμιστές που θα πληρώσουν τις τάξεις τους και θα γίνουν και τζιχαντιστές αυτοκτονίας. Αργότερα μπορεί αν χρησιμοποιηθούν από τους Τούρκους ως μισθοφόροι στις διάφορες επιχειρήσεις τους στην περιοχή.
Τα βίντεο είναι παλιά αλλά ενδεικτικά της κατάστασης που επικρατεί και του φανατισμού που συνεχίζει να διαχέεται από τους φανατικούς προς τη νέα γενιά Σύριων. Η δε εμπλοκή των Τούρκων στη Συρία έφερε και τουρκοεθνικιστικά φρονήματα, πλήν των ισλαμιστικών φρονημάτων, στις τάξεις τους. Πολλά από αυτά τα παιδιά ήδη θα είναι μισθοφόροι του Ερντογάν ή νεκροί στα πεδία των μαχών ή θα παριστάνουν τα “προσφυγόπουλα” ερχόμενοι προς την Ελλάδα και την Ευρώπη.
Μία διαρκής απειλή την οποία τροφοδοτεί συνεχώς η Τουρκία ώστε να βρίσκει φθηνούς στρατιώτες για όλες τις δουλειές και να μην ξοδεύει το δικό του προσωπικό. Είδαμε στα γεγονότα του Έβρου που πολλοί από αυτούς έκαναν το σήμα των γκρίζων λύκων και τις διαθέσεις τους σε περίπτωση που πατούσαν πόδι εντός της Ελλάδας.
Διαχρονικές τακτικές των Τούρκων και του Ισλάμ, επιβάλουν συνεχή επαγρύπνηση από τις δυνάμεις του Έθνους απέναντί τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου