Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

Μ.Τζόνσον και κορωνοϊός: Έρευνα κατά του Τζ.Σόρος είχε διατάξει ο Βρετανός πρωθυπουργός πριν ασθενήσει

Με τον Βρετανό πρωθΜ.Τζόνσον και κορωνοϊός: Έρευνα κατά του Τζ.Σόρος είχε διατάξει ο Βρετανός πρωθυπουργός πριν ασθενήσει Με τον Βρετανό πρωθ
υπουργό Μπόρις Τζόνσον να εξακολουθεί να βρίσκεται στην  εντατική αλλά σε καλή κατάσταση και χωρίς να είναι διασωληνωμένος, νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με τις υποθέσεις που «εκκρεμούν» ενώ  βρίσκεται μακριά από την Ντάουνινγκ Στριτ.

Μια από αυτές είναι και η υπόθεση της επείγουσας έρευνας που είχε διατάξει στα τέλη Δεκεμβρίου, κατά του διεθνούς κερδοσκόπου και πολυεκατομμυριούχου Τζορτζ Σόρος.
Η έρευνα η εξέλιξη της οποίας βρίσκεται τώρα στα χέρια του Βρετανού υπουργού Εξωτερικών Ντόμινικ Ρααμπ, που αντικαθιστά προσωρηνά τον Μ.Τζόνσον, αφορά παράνομες ενέργειες του ιδρύματος του Τζ.Σόρος “Open Society” σύμφωνα με τις οποίες είχε χρηματοδοτήσει με 4 εκατ. $ (3 εκατ. λίρες) διάφορες οργανώσεις οι οποίες ήταν κατά του BREXIT.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα το συντηρητικό κόμμα είχε ζητήσει την επείγουσα  σύσταση κοινοβουλευτικής επιτροπής για να διερευνηθούν οι δραστηριότητες του “Open Society Foundation” προκειμένου να μπλοκάρει ή και να αλλοιώσει το αποτέλεσμα των εκλογών της 12ης Δεκεμβρίου του 2019.
Το ίδρυμα του Τζ.Σόρος είχε καταθέσει έμβασμα σε μια οργάνωση με την επωνυμία ‘Best for Britain’ η οποία ήταν υπέρ της παραμονής της Βρετανίας στην ΕΕ. Το έμβασμα είχε δοθεί μέσω ενός τρίτου, ενός μη κατονομαζόμενου πολιτικού κόμματος, προκειμένου να παρακαμφθεί η απαγόρευση για δωρεές σε πολιτικούς οργανισμούς εν μέσω εκλογών προκειμένου να μην επηρεάζουν τις πολιτικές εξελίξεις στην Βρετανία.
Η οργάνωση BfB είχε λάβει τα 4 εκατ. $ από τον Τζ.Σόρος και είχε δραστηριοποιηθεί ενεργά προκειμένου να ανατρέψει τις πιθανότητες του Μ.Τζόνσον να  βρεθεί στην Ντάνσινγκ Στριτ.
Ο Σόρος γνωστός ένθερμος υποστηρικτής της παγκοσμιοποίησης έδρασε έντονα και στη Βρετανία την ταραγμένη εποχή του Brexit.
Είναι άγνωστο σε ποιο σημείο βρισκόταν η έρευνα πριν μολυνθεί με κορωνοϊό ο Μπόρις Τζόνσον αλλά όπως είχε δηλώσει ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών την ημέρα εισαγωγής του Μ.Τζόνσον στην εντατική:

Βγήκε από την εντατική ο Μπόρις Τζόνσον 9/4/2020

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον βγήκε από την εντατική του νοσοκομείου Σεντ Τόμας, όπου είχε εισαχθεί το βράδυ της Δευτέρας. 
Όπως μεταδίδει η Guardian, η Ντάουνινγκ Στρίτ ανακοίνωσε ότι o πρωθυπουργός έχει εξαιρετική διάθεση.

«Ο πρωθυπουργός είναι σε σίγουρα χέρια. Στόχος της κυβέρνησης είναι να συνεχίσουμε και να κάνουμε σίγουρο ότι οι γραμμές και οι εντολές του πρωθυπουργού θα εκτελεστούν στο ακέραιο και η χώρα θα ξεπεράσει την περιπέτεια αυτή του κορωνοϊού».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου