Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

Εκδηλώθηκε ο Bill Gates – Μετά από αυτό το ΒΙΝΤΕΟ δεν υπάρχουν πια αμφιβολίες.


Ο παγκοσμιοποιητής, Bill Gates, ζεν πρεμιέ του κορωνοϊού, εξαπέλυσε επίθεση κατά των ΗΠΑ, σε σχέση με την διαχείριση του ζητήματος της ασθένειας, ενώ, αντίθετα, υπεράσπισε τις κινήσεις του Κομμουνιστικού Κόμματος Κίνας, το οποίο κατηγορείται από τον Λευκό Οίκο για ευθύνη πάνω στην εξάπλωση του ιού στον πλανήτη.

Κλιμάκωση: Οι ΗΠΑ κατηγορούν το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας για τον κορωνοϊό (BINTEO)

Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο δήλωσε σήμερα πως η Ουάσινγκτον πιστεύει έντονα πως το κυβερνών Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας δεν ενημέρωσε εγκαίρως για το ξέσπασμα του νέου κορονοϊού τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.
Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου στο Στέιτ Ντιπάρμτεντ, ο Πομπέο κατηγόρησε επίσης την Κίνα πως δεν ενημέρωσε για την μετάδοση του ιού από άνθρωπο σε άνθρωπο «για ένα μήνα, έως ότου βρισκόταν σε κάθε επαρχία εντός Κίνας»
Αυτό συνιστά σοβαρότατη κατηγορία, καθώς πλέον οι ΗΠΑ κατηγορούν ευθέως την κομμουνιστική ηγεσία της Κίνας για την εξάπλωση του κορωνοϊού σε όλον τον πλανήτη.
Όπως βλέπουμε, οι Ηνωμένες Πολιτείες αυξάνουν την πίεση τους στην Κίνα σχετικά με την προέλευση του κορωνοϊού.
Σημειώνεται πως η κυβέρνηση Τραμπ έχει ξεκινήσει έρευνα, με τον Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Mike Pompeo, να έχει καλέσει το Πεκίνο να ξεκαθαρίσει τι γνωρίζει πάνω στο θέμα.
Το τηλεοπτικό δίκτυο Fox News υποστήριξε, όπως όλοι είδαμε, πως ο SARS-CoV-2 προήλθε από εργαστήριο στην Γουχάν. Μαζί με άλλα μέσα ενημέρωσης ισχυρίζονται πως στο εργαστήριο της εν λόγω κινεζικής πόλης γίνονται πειράματα με ιούς.
Την περασμένη Τετάρτη, κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχωρεί καθημερινά στον Λευκό Οίκο για την πορεία της πανδημίας στις ΗΠΑ, ο Τραμπ ανέφερε πως είναι ενήμερος για τα δημοσιεύματα. «Εξετάζουμε λεπτομερώς την τρομακτική αυτή κατάσταση»,  ξεκαθάρισε, υπογραμμίζοντας πως η κυβέρνησή του προσπαθεί να εξακριβώσει εάν και κατά πόσον ο κορωνοϊός προήλθε «από εργαστήριο» στην πόλη Γουχάν.

Συγκεκριμένα ισχυρίστηκε πως το κομμουνιστικό Κράτος της Κίνας, το οποίο κατηγορείται παγκοσμίως για βαρβαρότητα, «έκανε πολλά σωστά πράγματα στην αρχή».
Μιλώντας στο αμερικανικό ενημερωτικό δίκτυο CNN, τόνισε επίσης πως ο πλανήτης πρέπει να επικεντρωθεί στο να «βρει το εμβόλιο».
 Πλέον, όλα φαίνονται ξεκάθαρα! Δεν έχουμε να κάνουμε, πρωτίστως, με χώρες, αλλά με δύο κέντρα εξουσίας:
  • Το δεξιό, το οποίο εκπροσωπείται στης ΗΠΑ από τον Ν.Τραμπ
  • και το αριστερό, το οποίο εκπροσωπείται, αυτή την στιγμή, κυρίως από τον Bill Gates, καθώς εκείνος είναι που συνεχώς απαντά, μέσω συνεντεύξεων ή αναρτήσεων στον Αμερικανό Πρόεδρο.
Ως εκ τούτου ο Bill Gates ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΕ και δεν δίστασε να στηρίξει την Κομμουνιστική Κίνα έναντι της ίδιας του της κυβέρνησης, επειδή είναι δεξιά και όχι αριστερόστροφη, όπως ήταν εκείνη του Μπαράκ Ομπάμα.
Δείτε το βίντεο με τις υποστηρικτικές δηλώσεις για την Κίνα, ενώ εντύπωση προκαλεί το ότι ο δημοσιογράφος ζητά από τον Gates να απαντήσει για λογαριασμό της Κίνας για τις κατηγορίες που εξαπολύει ο Τραμπ εναντίον της όσον αφορά τον κορωνοϊό! Είναι ο Gaters επομένως εκπρόσωπος της παγκόσμιας αριστεράς;;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου