Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Τρίτη 21 Απριλίου 2020

ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ 5G TELECOM.


Από τη μεταφράστρια: πριν ξεκινήσετε την ανάγνωση του άρθρου, θα ήθελα παρεκκλίνοντας από τη συνήθειά μου να πω δυο λόγια.
Το τελευταίο διάστημα υπάρχει μια έντονη πληροφορική ομίχλη, καθώς και αυξημένη αρνητική ενέργεια. Οι ορατές και κυρίως αόρατες εντάσεις σε ολόκληρο τον κόσμο είναι πολλές, θα έλεγα τεράστιες, δεδομένης της πρωτόγνωρης κατάστασης την οποία βιώνουμε συνολικά ως ανθρωπότητα. Στην παρούσα φάση, είναι πολύ δύσκολο να διακρίνει κανείς ανάμεσα στο πλήθος των πληροφοριών/ενημερώσεων ποια είναι αληθής και ποια ψευδής.
Ωστόσο, αν κοιτάξει κανείς την κατάσταση από άλλη γωνία, είναι μια ιδανική ευκαιρία να βουτήξουμε μέσα μας και να κάνουμε γενική καθαριότητα. Καθαριότητα απωθημένων, αξιών, ψευδαισθήσεων, προεγκατεστημένων συμπεριφορών και αντιλήψεων. Καθαριότητα επίσης προσώπων και αντικειμένων – αντικειμένων ενδιαφέροντος και ουσίας. Αν μου επιτρεπόταν, με πολλή αγάπη και σεβασμό, θα σας έλεγα να εστιάσετε στο Φως, κι αν αυτό το Φως στην παρούσα φάση βρίσκεται μόνο βαθιά μέσα σας, τότε εκεί θα πρέπει να βρίσκεστε τώρα.
Ηυποτιθέμενη επιδημία του κορονοϊού έχει πλέον με βεβαιότητα εντοπιστεί στις ηλεκτρομαγνητικές επιθέσεις της 5G, όπως συμφωνούν πολλές πηγές. Έχει ξεκινήσει ένα ενεργό κυνήγι όλων των στελεχών και των ολιγαρχών που εμπλέκονται στο λανσάρισμα της 5G, με σκοπό να αναχαιτισθούν  οι σκληροπυρηνικοί και να αποφευχθεί ένας ολοκληρωτικός πόλεμος, συμφωνούν πηγές από τις Δυτικές και τις Ασιατικές μυστικές υπηρεσίες.
Το κυνήγι είναι απαραίτητο για να σταματήσει ένας πλήρους κλίμακας θερμοπυρηνικός πόλεμος, επειδή “η ανάλυση που κάναμε στα εγκληματικά στοιχεία δείχνει πρόκληση με σκοπό τον πόλεμο… πράγμα που σημαίνει ότι βλέπουμε ως μεγάλη πιθανότητα έναν ολοκληρωτικό πόλεμο”, λένε οι πηγές από την ΜΙ6.  Πηγές από την Ασιατική Μυστική Κοινωνία λένε πως οι Κινέζοι σκληροπυρηνικοί, από την πλευρά τους, πιέζουν για την καταστροφή της Νέας Υόρκης ως αντίποινα της επίθεσης στη Wuhan, κάτι που επίσης θα μπορούσε να επισπεύσει έναν παγκόσμια καταστροφικό πόλεμο.
Υπάρχουν επίσης νέα στοιχεία πως η επίθεση αυτής της πανδημίας στην ανθρωπότητα σχεδιάστηκε πολύ νωρίτερα. Θυμάστε τα αμερικανικά δολάρια που «μνημόνευαν» (ΣτΜ προέβλεπαν…) τις επιθέσεις της 11/9;
Λοιπόν τώρα ρίξτε μια ματιά στα χρήματα που εκδόθηκαν στις ΗΠΑ και στο Ηνωμένο Βασίλειο που μνημονεύουν τις επιθέσεις αυτής της πανδημίας. Το πρώτο είναι νόμισμα των 25 σεντς που έχει μια νυχτερίδα φρούτων (η υποτιθέμενη πηγή του κορονοϊού) και έχει εκδοθεί το 2020 από το νομισματοκοπείο των ΗΠΑ>
Το δεύτερο το νέο χαρτονόμισμα των 20 λιρών Ηνωμένου Βασιλείου που παρουσιάζει την εικόνα μιας κεραίας κινητής τηλεφωνίας 5G και από πάνω της έχει έναν κορονοϊό.
Αυτά δείχνουν πόσο αλαζόνες είναι αυτοί οι άνθρωποι και πώς προγραμματίζουν σε μακροπρόθεσμη βάση, την ώρα που εμείς οι υπόλοιποι αντιδρούμε σε ό,τι συμβαίνει στο παρόν μας.
Ωστόσο, δεν είναι πλέον η ίδια κατάσταση, γιατί και η Βρετανική Μυστική Υπηρεσία και τα Λευκά Καπέλα του Πενταγώνου τώρα στοχεύουν ενεργά τις οικογένειες που κατέχουν το Συμβούλιο της Ομοσπονδιακής Τράπεζας, την Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών (BIS), την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και την Τράπεζα της Ιαπωνίας.
Οι πηγές από την ΜΙ6 λένε:
“Μπορούμε να συνοψίσουμε τον παρόντα υβριδικό Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο ως δύο αντιμαχόμενα στρατόπεδα – αυτούς που θα προστάτευαν την ανεξάρτητη κυριαρχία των παραδοσιακών κρατών-εθνών (l’etat c’est moi ΣτΜ το κράτος είμαι εγώ) και αυτούς που θα το αντικαθιστούσαν και θα επέβαλλαν τη δική τους βούληση… με τον τρόπο του υβριδικού τεχνολογικά εξελιγμένου ολοκληρωτισμού.”
Οι πηγές του Πενταγώνου από πλευράς τους λένε “ο θάνατος του Πολ Ο΄Νιλ, πρώτου Υπουργού Οικονομίας του (George) Μπους του νεότερου, ενδέχεται να σηματοδοτεί το ξεσκαρτάρισμα της Γουόλ Στριτ, εφόσον η Ομοσπονδιακή Τράπεζα καταλήφθηκε και τα έκτακτα κρατικά κονδύλια (ESF: Exchange Stabilization Fund) εκτράπηκαν από την CIA και το Βαθύ Κράτος”. Επίσης, “οι τράπεζες ενδέχεται να κρατικοποιηθούν και να υποχρεωθούν να πληρώνουν φόρο για όλες τις οικονομικές συναλλαγές, που θα αντικαταστήσει την αντισυνταγματική φορολογία εισοδήματος”, λένε οι πηγές.
Πηγές από την Ευρωπαϊκή Βασιλική Οικογένεια λένε πως “Οι Μπους τερματίστηκαν ως παράπλευρη πληροφορία από την ΜΙ6 που καταδύοντας βαθιά ερευνούσε σχετικά με τον Adnan Sakli και τη BIS”.
Για όσους από εσάς δε γνωρίζουν, ο Adnan Sakli ήταν “ο δικαιούχος * των τίτλων κυριότητας όλων των εθνών, εταιριών, κεντρικών τραπεζών και νομισμάτων”. Ο Sakli δεν ήθελε τον τίτλο αυτό αλλά του δόθηκε, και, δεδομένης της ευθύνης, υποσχέθηκε να ελευθερώσει την ανθρωπότητα “από τη θρησκευτική, πολιτική και οικονομική υποδούλωση”.
Δυστυχώς, οι Μπους και οι Ναζί φίλοι τους τον σκότωσαν και με δόλο πήραν τον έλεγχο των λογαριασμών. “Οι Μπους πρεσβύτερος και νεότερος ήταν μπλεγμένοι επίσης και στην κλοπή των πατεντών του Τέσλα. Σκοτώνουν και κλέβουν ακριβώς σαν κάθε Μαφία”, λένε οι πηγές από τη ΜΙ6.
Πηγές από τη CIA επιβεβαιώνουν ότι ο στόχος της παρούσας πανδημίας, που έχει σχεδιαστεί από τη φατρία Μπους/Ρόθτσιλντ, είναι να συγκεντρώσει τον έλεγχο και να φέρει εις πέρας ένα ευγονικό ξεκαθάρισμα του ανθρώπινου πληθυσμού.
Στις ΗΠΑ, η 5G προωθείται έντονα από τον Γενικό Εισαγγελέα Ουίλιαμ Μπαρ και τον Υπουργό Εξωτερικών Μάικ Πομπέο. Ο Μπαρ έχει επίσης εμποδίσει την αποκάλυψη της αλήθειας σχετικά με την 11/9. Όσοι, λοιπόν, από εσάς νομίζετε πως ο Μπαρ με το “(σκάνδαλο) FISA Gate” του ανήκει στα Λευκά Καπέλα, ξανασκεφτείτε το. Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να απομακρυνθούν από το σώμα πολιτικών των ΗΠΑ ΑΜΕΣΑ.
Πριν προχωρήσουμε, όμως, ας εξηγήσουμε το γιατί αυτή η επίθεση «πανδημίας» στην ανθρώπινη φυλή επικεντρώνεται στη 5G, παραθέτοντας ένα σχόλιο αναγνώστη βασισμένο στην εργασία τριών γιατρών βραβευμένων με Νόμπελ:
“Η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία 5G τραυματίζει το ανθρώπινο κυτταρικό DNA. Τα εκτεθειμένα κύτταρα (κάθε είδους μέσα στον ανθρώπινο στόχο) αντιδρούν παράγοντας έναν καταρράκτη ανοσολογικών προστατευτικών ουσιών. Αυτές οι ουσίες συγκεντρώνονται σε μια ενδοκυτταρική δομή που ονομάζεται ενδόσωμα. Το ενδόσωμα αποβάλλεται από το κύτταρο και γίνεται εξόσωμα.
Το εξόσωμα περιβάλλει και δένει στους υποδοχείς ACE 2 των πνευμόνων, της κοιλίας και της καρδιάς. Η αντίδραση του εκτεθειμένου κυττάρου είναι η ίδια είτε εκτίθεται στη 5G είτε εκτίθεται στον COVID-19 (γρίπη). Τα ανοσολογικά χημικά στο σύμπλεγμα του εξοσώματος επιτίθενται στα κύτταρα που κατέχουν τους ACE 2, παράγοντας τα συμπτώματα της έκθεσης σε ακτινοβολία 5G ή σε γρίπη, τα οποία συγκαλύπτονται ως COVID-19.
Τα ποσοστά των περιπτώσεων COVID-19 είναι 96% σε περιοχές με 5G και μόνο 4% σε περιοχές με 4G ή χαμηλότερη. Η 5G τοποθετείται σε πυκνοκατοικημένες περιοχές, οπότε θα αναμένουμε περισσότερες περιπτώσεις εκεί. ΟΜΩΣ ο δείκτης θνησιμότητας στα γνωστά αποτελέσματα (θάνατοι/(θάνατοι+αναρρώσεις)) είναι πάνω από δύο φορές υψηλότερα στις περιοχές με 5G. Αυτό δε μπορεί να οφείλεται μόνο στον COVID-19 και έχουμε σχετικά στατιστικά στοιχεία για πάνω από 1,9 εκατομμύρια περιπτώσεις!”
Η εμφάνιση της μορφής του ενδοσώματος/εξωσώματος κάτω από ηλεκτρονικό μικροσκόπιο λανθασμένα αναφέρεται ως σωμάτιο ιού στο κύτταρο/κυκλοφορικό. Το βραβείο Νόμπελ Ιατρικής απονεμήθηκε για εργασία πάνω σε αυτό το 2013 – κοιτάξτε εδώ:
Ακόμη δεν πειστήκατε; Λοιπόν, τι λέτε γι’ αυτό:
“Ο καθηγητής Yitzhak Ben Israel του πανεπιστημίου του Τελ Αβίβ, σχεδίασε τις τιμές των νέων κρουσμάτων κορονοϊού των ΗΠΑ, Ηνωμένου Βασιλείου, Σουηδίας, Ιταλίας, Ισραήλ, Ελβετίας, Γαλλίας, Γερμανίας και Ισπανίας. Οι αριθμοί είπαν μια συγκλονιστική ιστορία: ανεξάρτητα από το αν η χώρα μπήκε σε καραντίνα όπως το Ισραήλ, ή συνέχισε την καθημερινότητά της όπως η Σουηδία, η κορύφωση και η υποχώρηση του κορονοϊού ακολούθησε ακριβώς την ίδια διαδρομή. Ακριβώς, την ίδια, διαδρομή.”
Με άλλα λόγια, η παρούσα πανδημία δε θα μπορούσε να έχει προκληθεί από ιό γιατί τότε οι καραντίντες θα είχαν ως αποτέλεσμα στατιστική διαφορά.
Η Ιαπωνική κυβέρνηση επιβεβαίωσε τους κινδύνους της 5G όταν τη δοκίμασαν στο κρουαζιερόπλοιο Diamond Princess πριν διακόψουν, τελευταία στιγμή, το προγραμματισμένο διεθνές λανσάρισμα της τεχνολογίας. Το λανσάρισμα αυτό προωθούνταν από τους συμμάχους των Μπους και τον Son Masayoshi  της Softbank, εκπρόσωπο της οικογένειας Soong, σύμφωνα με πηγές της Ασιατικής Μυστικής Κοινωνίας.
Να τι είχαν να πουν σχετικά με αυτό οι P3 Ελευθεροτέκτονες:
“Το 10% του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος βρίσκεται στα χέρια της αδελφής της Μαντάμ Soong, μιας πολύ σκληρής γυναίκας… που είναι σε επαφή με την κόρη του Xi Jinping… και βρίσκονται υπό τον έλεγχο των Σιωνιστών και της κακής πλευράς του Ισραήλ μέσω του Ιδρύματος Κόκκινου Αστέρα χρησιμοποιώντας το Quanto 49 (το Quanto είναι παράγωγο που χρησιμοποιείται στην περίπτωση αυτή για τη μετατροπή χρημάτων της Ομοσπονδιακής Τράπεζας σε κινεζική μονάδα).”
Εάν η οικογένεια Soong έχει κάτι που θέλει να δηλώσει, από την πλευρά της, γνωρίζει πώς να έρθει σε επαφή με τον συντάκτη του παρόντος άρθρου.
Θυμάστε πως η επίθεση στη Wuhan εντοπίστηκε σε μια εταιρία που ανήκει στο Ίδρυμα Σόρος, το οποίο είναι βιτρίνα των Ρόθτσιλντ. Οι Ρόθτσιλντ είναι σύμμαχοι με μια κινεζική φατρία που υποστηρίζει την ιδέα ενός Αρμαγεδδώνα  κατασκευασμένου από ανθρώπους.
Τώρα ας ρίξουμε μια ματιά σε κάποιες από τις άλλες τεραστίων διαστάσεων αλλαγές που λαμβάνουν χώρα σε όλο τον κόσμο, καθώς εκτυλίσσεται αυτός ο υβριδικός πόλεμος.
Στις ΗΠΑ, επίσημοι της NSA (ΣτΜ υπηρεσία πληροφοριών) σημείωσαν πως Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ αντικαταστάθηκε από έναν νέο Τραμπ. Ισχυρίζονται πως ο νέος Τραμπ έχει λευκό γύρω από τα μάτια και δεν έχει τα μάγουλα του προηγούμενου Τραμπ. Ωστόσο, μια πηγή από τον Λευκό Οίκο που βρίσκεται κοντά στον Τραμπ λέει:
“Όχι, είναι ο ίδιος Τραμπ, αλλά πράγματι έχει έναν σχεδόν τέλειο σωσία. Έχει καρκίνο του δέρματος και κάνει τμηματική θεραπεία. Δε μπορεί να ακολουθήσει κανονική θεραπεία γιατί θα έλειπε από τα καθήκοντά του για μεγάλο διάστημα και δεν επιθυμεί να το γνωρίζει το κοινό.”
Με άλλα λόγια, ο σωσίας χρησιμοποιείται για τις δημόσιες εμφανίσεις λόγω των θεραπειών, αλλά κάνει ακόμη κουμάντο ο αληθινός Τραμπ.
Όπως και να ‘χει, σαφέστατα μαίνεται εμφύλιος πόλεμος εντός του αυξανόμενου χάους των ΗΠΑ. Στις τελευταίες εξελίξεις το Πεντάγωνο ανέπτυξε 10.000 στρατιώτες στην Ουάσινγκτον DC και άλλους τόσους στη Νέα Υόρκη για να καθαρίσουν τους καμπαλιστές, λένε πηγές από το Πεντάγωνο. Ο Τραμπ κάλεσε επίσης για την «απελευθέρωση» του Μίτσιγκαν, της Μινεσότα και της Βιρτζίνια. Πηγές από το Πεντάγωνο περιγράφουν την κατάσταση ως εξής: “Ο στρατός των ΗΠΑ τώρα βρίσκεται σε φάση εκκαθάρισης”.
Ίσως, όμως η μάχη σαφέστατα μαίνεται σε αυτόν το χαοτικό υβριδικό πόλεμο, καθώς φυλακισμένοι απελευθερώνονται μαζικά, χρήματα της κεντρικής τράπεζας διατίθενται απ΄ευθείας στους ανθρώπους την ίδια ώρα που το εμπόριο έχει παγώσει, και η οικονομία βρίσκεται σε κατακόρυφη πτώση. Γίνονται επίσης προσπάθειες να δημιουργηθεί έλλειψη τροφίμων στις ΗΠΑ με το κλείσιμο των μονάδων επεξεργασίας κρέατος και άλλων ειδών, χρησιμοποιώντας ως δικαιολογία αυτή την ηλεκτρονικά κατασκευασμένη πανδημία.
Για να μπορεί η κατάσταση αυτή να γίνει διαχειρίσιμη, αμερικανοί στρατιώτες επιστρέφουν από το Αφγανιστάν, το Ιράκ, τη Συρία, τη Σαουδική Αραβία και άλλα μέρη του κόσμου. Στην Ασία, οι ΗΠΑ απέσυραν όλα τα βομβαρδιστικά Β52 από το Γκουάμ.
Φυσικά κάποιος θα ρωτήσει γιατί οι ΗΠΑ έχουν ακόμη Β52, τα οποία κατασκευάστηκαν το 1952, όταν έχουν ήδη τεχνολογία αντιβαρύτητας που καθιστά αυτά τα αεροπλάνα εντελώς απαρχαιωμένα. Το γεγονός πως οι απόφοιτοι της ακαδημίας Ικάρων των ΗΠΑ εντάσσονται τώρα στις δυνάμεις της Διαστημικής Δύναμης των ΗΠΑ δείχνει πως επίκειται η αποκάλυψη της κρυμμένης τεχνολογίας και αυτός ίσως είναι ο λόγος που οι δεινόσαυροι Β52 τώρα αποσύρονται.
Οι πηγές από το Πεντάγωνο σημειώνουν “ Ο Τραμπ υπέγραψε εκτελεστικό διάταγμα να ανοίξει το διάστημα στις διεθνείς συνεργασίες για εξαγωγή πρώτων υλών, καλώντας αποτελεσματικά για μια πολύ-πολική παγκόσμια τάξη και ένα τέλος τους πολέμους.”
Εντωμεταξύ στην Ευρώπη, οι πηγές από τη CIA αναφέρουν πως η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνκελα Μέρκελ, ο Γάλλος Πρόεδρος Εμμανουέλ Μακρόν και ο Πρωθυπουργός της Αγγλίας Μπόρις Τζόνσον έχουν όλοι αντικατασταθεί. Στην Αγγλία, μπορέσαμε να επιβεβαιώσουμε μέσω ενός οικογενειακού φίλου πως ο πατέρας του Τζόνσον δεν έχει καταφέρει να επικοινωνήσει με το γιο του.
Σε μεγάλο μέρος του υπόλοιπου κόσμου υπάρχει επίσης χάος. Η Γενική Διευθύντρια του ΔΝΤ Κρισταλίνα Γκεοργκίεβα λέει πως 100 χώρες ζήτησαν επείγουσα οικονομική βοήθεια. Ωστόσο, φαίνεται πως το ΔΝΤ δεν έχει χρήματα επειδή «αναζητά επειγόντως 18 δις δολάρια από νέες πηγές δανεισμού». Συγγνώμη αλλά δεν είναι αυτό το ίδιο ΔΝΤ που λέει πως διένειμε  8 τρις δολάρια πρόσφατα μέσω των G20 ; Εάν δίνουν τρισεκατομμύρια, γιατί παρακαλάνε για δισεκατομμύρια;
Η γενική τρέλα που παρατηρείται στη Δύση είναι το αποτέλεσμα ενός διαλυμένου πρότυπου που καταρρέει. Το ΔΝΤ, η Παγκόσμια Τράπεζα, τα Ηνωμένα Έθνη και άλλοι στυλοβάτες του διαλυμένου αυτού συστήματος είτε θα αναδομηθούν ριζικά είτε θα αντικατασταθούν από νέους οργανισμούς, σύμφωνα με πηγές από την Ευρωπαϊκή Βασιλική Οικογένεια που εμπλέκονται στην επανεκκίνηση του συστήματος.
Πιθανότατα θα υπάρξει περισσότερη ταλαιπωρία και χάος επειδή το παλιό σύστημα πρέπει να κατεδαφιστεί πριν μπορέσει να αντικατασταθεί με ένα νέο πρότυπο. Ωστόσο, οι άνθρωποι που εμπλέκονται σε αυτή τη συνεχιζόμενη πανδημία θα πρέπει όλοι να έχουν συγκεντρωθεί μέχρι τις αρχές Μαΐου, λένε οι πηγές από τη CIA, την ΜΙ6 και το Πεντάγωνο. Οπότε, αν όλα πάνε καλά, τα ανθίσματα του Απρίλη θα φέρουν τα λουλούδια του Μάη.
πηγή:
*ΣτΜ  για την κατανόηση του ενός δικαιούχου όλων των χρεών, στα αγγλικά: http://sinbad990.blogspot.com/2015/03/kkk.html
Advertisements
REPORT THIS AD
Advertisements
REPORT THIS AD

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου