Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Κυριακή 12 Απριλίου 2020

Μπιλ Γκέιτς στους ηγέτες του κόσμου: «Εντός 18 μηνών τα εμβόλια, ο κορωναϊός δεν έχει σύνορα»


Επείγουσα οδηγία προς τους ηγέτες του κόσμου να συνεργαστούν, υποτίθεται για την καταπολέμηση της «πανδημίας» του κορωναϊού, αλλά κατ’ ουσίαν για την εδραίωση της παγκόσμιας διακυβέρνησης μέσω της υγείας, με τις νέες θεραπείες του, απευθύνει ο ιδρυτής της Microsoft και δημιουργός των εμβολίων Μπιλ Γκέιτς.

Με επιστολή στην εφημερίδα Sunday Telegraph, ο Γκέιτς ζητά μια «παγκόσμια προσέγγιση» για την καταπολέμηση της νόσου και προειδοποιεί πως εάν ο ιός αφεθεί να εξαπλωθεί μέσω αναπτυσσόμενων εθνών ανεμπόδιστα, θα ανακάμψει και θα χτυπήσει πλουσιότερα έθνη σε επακόλουθα κύματα…
«Ο ιός δεν ενδιαφέρεται για τα σύνορα», γράφει ο Γκέιτς και συνεχίζει: «Ακόμη και αν τα πλούσια έθνη κατορθώσουν να επιβραδύνουν την ασθένεια τους επόμενους μήνες, θα μπορούσε να επιστρέψει εάν η πανδημία παραμείνει αρκετά σοβαρή αλλού. Είναι μόνο θέμα χρόνου πριν ένα μέρος του πλανήτη μολύνει ξανά ένα άλλο».
Έτσι, ο Γκέιτς καλεί τους ηγέτες του κόσμου να συνδέσουν και να συμφωνήσουν τώρα σε τρεις δράσεις…
Πρώτον«Να διασφαλίσουμε ότι οι παγκόσμιες πηγές για την καταπολέμηση αυτής της πανδημίας κατανέμονται αποτελεσματικά, πράγματα όπως μάσκες, γάντια και διαγνωστικές εξετάσεις. Είμαι μεγάλος πιστός του καπιταλισμού, αλλά μερικές αγορές απλά δεν λειτουργούν σωστά σε μια πανδημία και η αγορά για τα ιατρικά είδη είναι ένα προφανές παράδειγμα».
Δεύτερον, καλεί τους ηγέτες να δεσμεύσουν την αναγκαία χρηματοδότηση έρευνας και ανάπτυξης για την ανάπτυξη εμβολίου. «Υπάρχουν τουλάχιστον οκτώ πιθανά εμβόλια για τον Covid-19, αλλά απαιτούνται άλλα 2 δισεκατομμύρια δολάρια για να παραδοθούν εντός 18 μηνών. Αυτό θα ήταν το ταχύτερο που οι άνθρωποι έχουν ποτέ αναπτύξει εμβόλιο από την εμφάνιση ενός παθογόνου».
Τρίτον, ο Γκέιτς καλεί τους G20 να σκεφτούν τώρα πώς θα κατασκευαστούν και θα διανεμηθούν τα εμβόλια: «Δεν είμαστε σίγουροι ποια εμβόλια θα είναι τα πιο αποτελεσματικά ακόμη και το καθένα απαιτεί μοναδική τεχνολογία. Αυτό σημαίνει ότι τα έθνη πρέπει να επενδύσουν τώρα σε πολλά διαφορετικά είδη εγκαταστάσεων παραγωγής, γνωρίζοντας ότι κάποια δεν θα χρησιμοποιηθούν ποτέ. Διαφορετικά, θα χάσουμε μήνες αφότου το εργαστήριο αναπτύξει εμβόλιο, περιμένοντας τον σωστό κατασκευαστή να αυξήσει την κλίμακα».

Το μικροτσιπ του Μπιλ Γκέιτς που «θα φέρει κάθε άνθρωπος», προανήγγειλε ο Βενιζέλος! (video)

Βγήκε και ο Ευάγγελος Βενιζέλος, γνωστός μασόνος, να μας πει ξαφνικά εν μέσω «πανδημίας» για το ηλεκτρονικό τσιπάκι που θα πρέπει να θεσπιστεί στην χώρα μας, το οποίο θα φέρουν πάνω τους οι πολίτες για την συλλογή ιατρικών δεδομένων, μετά την άρση της απαγόρευσης κυκλοφορίας. Κι αυτό, με πρόσχημα, την καλύτερη διαφύλαξη της κοινωνίας από τον κορωναϊό…

Ο πρώην βουλευτής και υπουργός του  ΠΑΣΟΚ γενικά εμφανίστηκε υπερασπιστής των απαγορεύσεων της κυβέρνηση και αναφέρθηκε στο ζήτημα με το ηλεκτρονικό τσιπάκι μιλώντας για το κλείσιμο των εκκλησιών τις ημέρες του Πάσχα λέγοντας ότι «δεν παρεμποδίζεται η λατρεία, δεν θίγεται το μυστήριο της θείας ευχαριστίας, αλλά παρεμποδίζεται η σωματική κίνηση και το δικαίωμα του συνέρχεστε, άρα και  για θρησκευτικούς λόγους, των πολιτών, όχι των πιστών, για λόγους σεβασμού της δημόσιας υγείας και της ζωής των μελών της κοινωνίας».
Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τη τεχνολογία που θα έρθει για την διαπίστωση των κρουσμάτων θέτοντας: «Την πρόταση του Μπιλ Γκέιτς για να υπάρχει ένα μικροτσιπς, το οποίο να το φέρει κάθε άνθρωπος κι έτσι να έχουμε βιομετρικά δεδομένα σε σχέση με τον ιό ή, σε σχέση με άλλες πανδημικές κρίσεις. Οι λοιμωξιολόγοι και ο ΠΟΥ έχουνε πει «κοινωνική αποστασιοποίηση». Μην κυκλοφορείται, μείνετε σπίτια σας. Εάν αρθεί το μέτρο  αυτό της απαγόρευσης κυκλοφορίας και εισηγηθούν κάποιοι περιορισμούς στα προσωπικά δεδομένα, παρακολούθηση, επεξεργασία δεδομένων υγείας, τα οποία είναι ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα, πράγματι θα βρεθούμε μπροστά σε μία νέα γενιά προβλημάτων που απασχολούν και την ευρωπαϊκή σύμβαση δικαιωμάτων του ανθρώπου και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Μπορεί να τεθούν προβλήματα τέτοια που αφορούν τα προσωπικά δεδομένα, άρα εκεί θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί, στο τι θα θεωρήσουμε ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο ή πληροφορία επιδημιολογικού χαρακτήρα που αφορά τη δημόσια υγεία και άρα μπορεί να την συλλέγει. Από κει πέρα κάθε πολιτικό σύστημα και κάθε πολίτευμα, ανάλογα με τον πολιτισμό του, την εμπειρία του, την ιστορία του και την ευαισθησία του, μεταχειρίζεται τα θέματα αυτά. Και κάθε κοινωνία των πολιτών, πρέπει να εκφράζει και την δική της ευαισθησία και τη δική της συμμετοχή στο πρόβλημα, ώστε να μην φτάσουμε πράγματι στην απειλή της ιδιώτικότητας και της προστασίας των προσωπικών δεδομένων. Θα αλλάξει συνολικά και παγκόσμια η αντίληψη για τη δημόσια υγεία και αυτό μπορεί να θέσει σε δοκιμασία και τα δικαιώματα και την δημοκρατία. Πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί, προνοητικοί και ευαίσθητοι».
Και έκλεισε λέγοντας: «Ας είμαστε πειθαρχημένοι και τυχεροί».
Είσαστε έτοιμοι για το τσιπάκι;;;
Ακούστε τον:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου