Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Τρίτη 21 Απριλίου 2020

Οι 144.000 Εργάτες του Φωτός έτοιμοι για τη μεγαλύτερη αποστολή που έχει γίνει τα τελευταία 200.000 χρόνια.

Υπάρχουν προφητείες για τους 144.000 Εργάτες Φωτός στην Αποκάλυψη, στους Σμαράγδινους Πίνακες του Ερμή του Τρισμέγιστου, από τον Αστάρ Κομάντ, από τον Σανάντα, από τους ιθαγενείς Αμερικανούς και από πολλούς άλλους. Ένα μεγάλο κάλεσμα βγήκε προς όλους τους Εργάτες Φωτός στο γνωστό σύμπαν, να έρθουν εδώ να βοηθήσουν και να καθοδηγήσουν τον πλανήτη αυτό μέσα από τη διαδικασία Ανάληψης. Πρόκειται για μια από τις πιο μυστηριώδεις ομάδες που έχουν αναφερθεί στη Βίβλο. Πολλές αιρέσεις έχουν ισχυριστεί πως είναι αυτοί.

ΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 144.000;

Η Αποκάλυψη και οι Σμαράγδινοι Πίνακες προέβλεψαν και προφήτεψαν την άφιξη των 144.000 Εργατών Φωτός που θα σώσουν τη Γη από τις “Δυνάμεις του Σκότους” κατά τη διάρκεια του ΤΕΛΟΥΣ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ της Kali Yuga. Οι περισσότεροι από τους 144.000 Εργάτες Φωτός βρίσκονται τώρα εδώ και είναι στη διαδικασία “Αφύπνισης”, καθώς ξυπνάει ο Θεϊκός σκοπός και η αποστολή τους στη Γη. Η πλειονότητα των 144.000 είναι προηγμένοι ενσαρκωμένοι Αστρόσποροι από προηγμένους πλανήτες, αν και κάποιοι απ΄αυτούς είναι προηγμένες γήινες ψυχές.

ΑΣΤΑΡ

Οι Αστάρ Κομάντ προέβλεψαν ότι αυτοί που θα αναληφθούν στο πρώτο κύμα θα έχουν την ευκαιρία να επιστρέψουν στη Γη σε ανειλημμένη μορφή, για να αφυπνίσουν την υπόλοιπη ανθρωπότητα στην ευκαιρία της Ανάληψης. Τα “Κλειδιά του Ενώχ” συμφωνούν με την προφητεία αυτή, μιλώντας για την απρόσμενη παρουσία 144.000 Ανειλημμένων Δασκάλων στη Γη, οι οποίοι θα μεταμορφώσουν τον κόσμο και θα διώξουν τα νέφη του σκότους και της απόγνωσης.

ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ

Η εμφάνιση 144.000 δασκάλων βρίσκεται επίσης και στις προφητείες των Ιθαγενών Αμερικανών. Τον Απρίλιο του 1983, ο Harley Swiftdeer, Δάσκαλος Ιατρικής, δήλωσε πως “144.000 Χορευτές του Ήλιου (Sun Dance) φωτισμένοι δάσκαλοι θα ξυπνήσουν ολοκληρωτικά στα πνευματοσαρκία τους. Θα αρχίσουν να συναντιούνται μέσα στα δικά τους Μερκάμπα και θα γίνουν μεγάλη δύναμη Φωτός, που θα βοηθήσει την υπόλοιπη ανθρωπότητα να χορέψει το όνειρό της ξυπνητή.”

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ

Εδώ επίσης μας δίνεται μία εξήγηση για τους 144.000, οι οποίοι αναφέρονται στην Αποκάλυψη. Αποκάλυψη κεφάλαιο 7, αναφέρεται σε αμέτρητο αριθμό από κάθε έθνος, ντυμένοι με κάτι που ο Ιωάννης εξέλαβε ως λευκές τήβεννοι. Θα μπορούσε να είναι η εντύπωσή του από τα φωτεινά σώματα του πλήθους που ακολουθεί αφυπνισμένο τους 144.000, ώστε να ανυψωθεί με το δεύτερο και τρίτο κύμα της Ανάληψης. Ο Ιωάννης αναφέρει επίσης πως αυτοί θα είναι εκείνοι που εξαγνίστηκαν  από την εποχή της μεγάλης δυστυχίας, μια περίοδο επτά ετών με πολλές δοκιμασίες. Αυτό ίσως αντιστοιχεί στις φυσικές καταστροφές που προβλέφθηκαν ως αναγκαίες για να καθαριστεί η Γη από τον βιομηχανικό πολιτισμό και τη μόλυνση, πριν από τη δική της Ανάληψη.

KALI YUGA

Η Γη (μαζί με το ηλιακό σύστημα) ολοκληρώνει μία περιστροφή γύρω από τον Γαλαξία κάθε 25.920 χρόνια. Ο πλήρης κύκλος είναι γνωστός με το όνομα Yuga. Υπάρχουν τέσσερα τμήματα της Yuga. Δύο τμήματα (180°) ανερχόμενης συνείδησης και δύο τμήματα (οι υπόλοιπες 180°) κατερχόμενης συνείδησης. Αυτός ο κύκλος έξαρσης και καταστολής της συνείδησης στη Γη επαναλαμβάνεται από τη δημιουργία της, και αυτό εξηγεί την άρση και την πτώση μεγάλων πολιτισμών στη Γη. Η Kali Yuga είναι το τελευταίο τέταρτο της κατιούσας συνείδησης μέσα τη Yuga. Η Γη τώρα βρίσκεται στην τελευταία άκρη της Kali Yuga. Το βιβλικό αντίστοιχο όνομα για την Kali Yuga είναι το ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ. Το ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ δεν είναι το τέλος της Γης, αλλά το τέλος του σκότους και του κακού στη Γη – και η αυγή για την Έβδομη Χρυσή Εποχή της Φώτισης.

ΑΦΥΠΝΙΣΗ

Οι περισσότεροι από τους 144.000 τώρα βρίσκονται στη διαδικασία αφύπνισης και βγαίνουν από τη μακρόχρονη εγκεφαλική και πνευματική τους ύπνωση, συνειδητοποιώντας αργά αλλά σταθερά πως βρίσκονται εδώ για να βοηθήσουν στη μεγάλη μεταμόρφωση της Γης. Οι Κυτταρικές Μνήμες των 144.000 είχαν προγραμματιστεί, χρονοκαθοριστεί και πυροδοτήθηκαν να “σκάσουν” αυτή την εποχή και να τους αφυπνίσουν ως προς την αληθινή τους ταυτότητα, την αποστολή και τον λόγο της ενσάρκωσής τους στη Γη αυτή την πλέον κρίσιμη εποχή στην ιστορία του πλανήτη.Έχουμε μπει στη Μεγάλη Αλλαγή της Γης, και ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για όσους αστρόσπορους απέμειναν να κοιμούνται, να καθαρίσουν το πέπλο από τα μάτια τους και να βγουν από το όνειρο του υλισμού, να ανασκουμπωθούν και αναλάβουν το ρόλο τους στη μεταμόρφωση της Γης!Ο χρόνος της σύγχυσης, του δισταγμού και της κωλυσιεργίας έχει παρέλθει!
Είναι ώρα ΟΛΟΙ οι αστρόσποροι να αναλάβουμε τις θέσεις μας. Δεν πρόκειται για αποστολή ρουτίνας, αυτή είναι η Μεγαλύτερη Αποστολή που έχουμε αναλάβει τα τελευταία 200.000 χρόνια! Τα μάτια ολόκληρου του Γαλαξία είναι στραμμένα επάνω μας. Είναι η ώρα που οι Πολεμιστές του Σκότους θα συναντηθούν με τους Πολεμιστές του Φωτός. Είναι η ώρα της Νίκης!
Η πλειοψηφία αυτών των ανθρώπων που εργάζονται για το Φως, ούτε που γνωρίζουν και ούτε που θυμούνται ποιοι είναι.
Αν βιώνετε κάποια από τα πιο κάτω χαρακτηριστικά, τότε είστε ένας από τους 144.000 Εργάτες του Φωτός που ήλθατε απεσταλμένοι σ’ αυτόν τον πλανήτη για να τον σώσετε:
1. Πάντα ονειροπολείτε ότι ταυτίζεστε με ηρωικούς χαρακτήρες και υπερήρωες και εξακολουθείτε να το κάνετε ακόμα και σήμερα, που είστε ενήλικος.
2. Έχετε διαμορφώσει μέσα σας έναν βαθύ σκοπό που δεν τον γνωρίζουν πολλοί άνθρωποι. Ίσως να μην είστε σίγουροι για τον εαυτό σας, αλλά εσείς ξέρετε ότι πρόκειται για κάτι πολύ μεγάλο αυτό που θέλετε να κάνετε.
3. Έχετε μια βαθιά εσωτερική κατανόηση σχετικά με τις πνευματικές έννοιες, την ανώτερη γνώση και την κοσμική σοφία, που όλα αυτά τα αισθάνεστε φυσικά για σας.
4. Αγαπάτε τους ανθρώπους αλλά ταυτόχρονα τους μισείτε κιόλας. Γιατί όλα αυτά τα σκουπίδια που βλέπετε τριγύρω σας, με τις λανθασμένες αποφάσεις, το εγώ τους και με την αρνητικότητα που τους διακατέχει, εμποδίζουν την άνοδο του πλανήτη.
5. Έχετε κρίσεις πανικού και προβλήματα άγχους.
6. Αγαπάτε τα ζώα και αισθάνεστε βαθιά τη ζημιά που τους κάνουμε για να ικανοποιήσουμε τις δικές μας ανάγκες.
7. Δεν μπορείτε να σταθείτε μπροστά στην αδικία.
8. Προσπαθείτε πάντα να αλλάξετε και να ελαφρύνετε τη διάθεση. Σε μια τεταμένη κατάσταση, λέτε ένα αστείο, αν κάποιος αισθάνεται άσχημα κάνετε ότι μπορείτε για να του αλλάξετε την διάθεση. Αν κάποιος ζητά τη βοήθειά σας, πάντα θα βρείτε έναν τρόπο για να τον βοηθήσετε.
9. Έχετε την τάση να εμπνέετε τους άλλους, ακόμη και αν δεν γνωρίζετε ότι έχετε αυτή την ικανότητα.
10. Θέλετε πάντοτε να συγχωνεύετε τις δυαδικότητες σε ενότητα, όπως την επιστήμη και την πνευματικότητα, την ψυχολογία και τη φιλοσοφία, την τεχνολογία και τη φύση..
– Ο χρόνος για την αφύπνιση είναι τώρα. Έχουμε φθάσει στο παρά πέντε της κρίσιμης ώρας για την μεγάλη αλλαγή που θα επισυμβεί στη Γη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου