Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019

«Κάθε ελληνικό σπίτι πρέπει να έχει όπλα –Αποθηκευστε και τροφιμα..

ΚΟΝΤΕΥΕΙ Η ΩΡΑ ΜΕΤΡΑΜΕ ΜΕΡΕΣ..
Κάθε ελληνικό σπίτι πρέπει να έχει όπλα. Να δημιουργηθούν ομάδες εθνοφυλακής και πολιτοφυλακής για να οχυρώσουμε τα νησιά μας! και οχι μονο. 
Είναι απαραίτητη η ανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας και αξιοπρέπειας των Ελλήνων. Πόσες φορές αυτοί οι γερμανόδουλοι φιλοευρωπαϊστές σας έχουν χαρακτηρίσει ακραίους, γραφικούς, εξτρεμιστές, επειδή διαφωνούσατε με τα αλλεπάλληλα «ΝΑΙ»; Αυτοί δολοφονούσαν εν ψυχρώ ψηφίζοντας εγκλήματα κατά του ελληνικού λαού. Όποιος ήταν αντίθετος στην γερμανική δημοσιονομική πειθαρχία του έγραφαν “λαϊκιστής, ανεπιθύμητος” στο κούτελο, όπως σημάδευαν με αριθμούς οι Ναζί τους Εβραίους.

Οι τηλεοπτικοί σταθμοί πρωταγωνίστησαν στην πλύση εγκεφάλου και την αποθέωση της ελίτ, της διαπλοκής. Επιδιώκουν μια μικρότερη πολυπολιτισμική Ελλάδα. Να αναγνωρίσουμε την συνύπαρξη με αλλόθρησκους μετανάστες και να γίνουμε μειοψηφία στην χώρα μας. Με το μνημόνιο χάσαμε την εθνική μας κυριαρχία και ισοπεδωθήκαμε.Καταστροφές παντού, διαλυμένα νοσοκομεία, σχολεία και υποδομές με αποτέλεσμα την εξασθενημένη άμυνα της Ελλάδας. Οι ‘Ρεπούσηδες’ έκαναν πογκρόμ υπέρ των Γερμανών και των Τούρκων, μας γύρισαν στον Μεσαίωνα, «βουλγαροποίησαν» το βιοτικό επίπεδο του Έλληνα. Το ερώτημα είναι ποια κυβέρνηση έδινε το καλύτερο αντίδωρο. Δέκα οικογένειες κάνουν κομάντο. Στα χρόνια του μνημονίου άλλαξε ένα πούλμαν με πρωθυπουργούς και υπουργούς που συναγωνίστηκαν ο ένας τον άλλον σε δουλοπρέπεια.

ΕΜΕΙΣ πλέον επιδιώκουμε θερμό επεισόδιο με την Τουρκία . Είναι η ώρα να μάθετε το ΠΟΥ και το ΓΙΑΤΙ !
Δεχόμαστε – για να μην σας χαλάσουμε το χατίρι – αναπόφευκτη μια εμπόλεμη κατάσταση με την Τουρκία ΓΙΑΥΤΟ επιλέγουμε ΕΜΕΙΣ το ΠΟΥ θα γίνει , κ ΥΠΕΞ , που σας καλούμε να επισκεφτείτε τον πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ πριν την 7η Ιανουαρίου ή να τον προσκαλέσετε
Θέλουμε ΠΛΕΟΝ περισσότερο από τον Ερντoγάν ένα Θερμό επεισόδιο με την Τουρκία που θα «γονατίσει» – στη φάση αυτή – την οικονομία της ΕΕ ή θα την αναγκάσει να λύσει το Κυπριακό.
ΠΟΥ ;;
Μετά τη Συρία και την Τρίπολη , μεταφέρουμε – οι δυνάμεις του Ελληνισμού – ΣΤΑΔΙΑΚΑ το θέρετρο των στρατιωτικών επιχειρήσεων στα Κατεχόμενα της Κύπρου με σκοπό να λυθεί το Κυπριακό όπως επιθυμεί η ψυχή του Ελληνισμού .
ΕΚΕΙ θα λυθούν ΟΛΑ !!
Μέρα με την ημέρα τούτο θα διαπιστώνετε ανήμποροι να το αποτρέψετε . Το σχέδιο «ΦΑΛΑΓΓΑ» δεν μπορείτε να το ακυρώσετε πλέον ανθέλληνες , για τους εξής επιπλέον λόγους :
-Οι ΗΠΑ δεν θα αντέξουν να χρεωθούν μια δεύτερη ήττα στην Λιβύη μετά την Συρία ΠΟΥ σημαίνει ότι ,εάν χάσει η Τουρκία ΚΑΙ εκεί ,« θα την αδειάσουν »
-H γνωστή “συμφωνία” Τουρκίας – Λιβύης ακυρώνει πλέον τον αγωγό φυσικού αερίου, μήκους 2 χιλιάδων χιλιομέτρων, που ξεκινά από τα ανοιχτά του Ισραήλ και περνάει από την Κύπρο και την Ελλάδα για να φτάσει στην Ιταλία , αφού θα περάσει από τα ανοιχτά της Αττάλειας και συγκεκριμένα μέσα από την ψευτο – ΑΟΖ, που συμφώνησε η Τουρκία με τη Λιβύη.
-Η Τουρκία οδηγεί ποιο κοντά σε πόλεμο ΗΠΑ και Ρωσία και αυτό διότι μόνο έτσι θα διαδραματίσει ρόλο περιφερειακής δύναμης
-Τα τετελεσμένα – που επιδιώκει η Τουρκία – στο διεθνές δίκαιο ΠΑΡΑΓΟΥΝ εθιμικό διεθνές δίκαιο που γίνεται παραδεκτό και αποδεκτό όπως όταν , ο Νόμος αναγνωρίζει το Έθιμο . Εάν συρθούμε σε διαπραγματεύσεις μετά από τετελεσμένα , ΕΧΟΥΜΕ ΉΔΗ ΧΑΣΕΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου