Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

ΘΑΝΑΤΟΣ.. ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 151 ΠΡΟΔΟΤΕΣ.ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΕ 151 ΨΗΦΟΥΣ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ «ΣΥΜΦΩΝΙΑ»

Όλα αυτά τα ασθενή πολιτικά αποκαΐδια που σφράγισαν με το «ήθος» τους το τέλος της πολιτικής στην Ελλάδα, μας το παίζουν και «τρελίτσα» τώρα στα τελειώματά τους.
Έχουν στρέψει εναντίον τους όλη την ελληνική κοινωνία και το παίζουν «τρέλα». Και αποκαλούν «φασίστες» όλη την ελληνική κοινωνία και αυτοί το παίζουν… «Δημοκρατία»..
Έρχεται και ο νέος ΥΠΕΘΑ ο Ναύαρχος του γλυκού νερού να «απειλεί» εκ του ασφαλούς του γραφείου, του Τούρκους, αλλά την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ την ξεπουλάει και ψήφο δίνει. Το παίζουν όλοι «τρέλα»…. με τα λόγια …. «πατριώτες» και με την ψήφο ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
Και αν δεχθούν καμία απειλή, σου πετάνε και ένα: «η Δημοκρατία θα νικήσει» και αναρωτιέσαι πόσες χούφτες χάπια πέρνουν…
Σήμερα όμως και εν όψει της «ψήφου εμπιστοσύνης» σε μία κυβέρνηση μειοψηφίας και προδοτών, και προκειμένου να αποφευχθεί η παράλληλη ψηφοφορία της προδοσίας της Μακεδονίας, τους έχω μία ΕΚΠΛΗΞΗ…..!!!!
ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΔΥΟ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.
ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, έτσι ώστε να ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να ισχυριστούν σε κανέναν, ότι «δεν ήξεραν» πως η «συμφωνία αυτή» είναι ΕΘΝΙΚΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ, πως ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ τα συμφέροντα της Ελλάδος και πως το κυριότερο, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΩΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ.
Και φανταστείτε να το λες αυτό στον πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Προκόπη Παυλόπουλο που ….. είναι Συνταγματολόγος.
Επειδή οι περισσότεροι Έλληνες δεν γνωρίζουν τον τρόπο λειτουργίας του πολιτικού συστήματος και τους κανονισμούς της ΒΟΥΛΗΣ και φαντάζονται πολλά και διάφορα, θα πω το εξής για να καταλάβετε πως λειτουργεί η Βουλή και πόσο μεγάλη σημασία έχουν αυτές οι κοινοποιήσεις.
Ο Πάνος Καμμένος την Δευτέρα μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του “star” και μεταξύ άλλων, είπε πως το Σύνταγμα, απαιτεί 180 ψήφους για να κυρωθούν διακρατικές συμφωνίες και όχι 151.
Αυτό είναι αλήθεια, όμως το λέει στην τηλεόραση για κοροϊδία του λαού. Γιατί ο πρόεδρος της Βουλής και οι βουλευτές, δεν βλέπουν τηλεόραση, ούτε ενημερώνονται από την τηλεόραση και από το διαδίκτυο για το τι είναι συνταγματικό και τί όχι. Και μην πείτε πως «πρέπει να ξέρουν», γιατί …. άλλο το «πρέπει» και άλλο το …. «υποχρεωμένος».
Έ, λοιπόν κατά τους κανονισμούς της Βουλής «δεν είναι υποχρεωμένος να ξέρει» αν αυτό που καλείται να ψηφίσει είναι ή όχι σύμφωνο με τις επιταγές του Συντάγματος. Πρέπει να το αναφέρουν στην Βουλή, κάποιοι βουλευτές ή ο πρόεδρος που έχουν γνωστικό αντικείμενο του Συντάγματος.
Και αν το αναφέρει κάποιος μέσα στην Βουλή, μετά δεν μπορούν να πουν «ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ» , γιατί αυτό που έχει ακουστεί μέσα στην αίθουσα της Βουλής, έχει ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ στα ΠΡΑΚΤΙΚΑ της Βουλής. Και αυτό μένει γραμμένο στα αρχεία του Ελληνικού κράτους.
Γι’ αυτό και ο Καμμένος και ο κάθε «Καμμένος» όπως και ο αρχηγός και οι βουλευτές της «Χρυσής Αυγής» που σας το παίζουν «πατριώτες» , ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα το πει αυτό μέσα στην Βουλή, γιατί αν το πει εκεί μέσα, τελείωσε η αντισυνταγματική ψηφοφορία, και αν γίνει, είναι ΑΚΥΡΗ….
Να το πείτε και στον ΚΟΥΛΗ και σε όλους τους προδότες της ΜΑΚΕΔΟΝΙΕΣ, που δεν τολμούν να μιλήσουν για το άρθρο 28 παρ 2 του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ μέσα στην ΒΟΥΛΗ.!!!
Πρέπει λοιπόν με κάποιο τρόπο, να ΓΡΑΦΤΕΙ σε κάποιο ΕΠΙΣΗΜΟ βιβλίο της Βουλής των Ελλήνων, που δεν σβήνεται και ακολουθεί την λειτουργία του ελληνικού κράτους. Να γραφτεί και να ΜΕΙΝΕΙ, πως η ψηφοφορία για την κύρωση της «συμφωνίας των Πρεσπών» με 151 ψήφους, ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ και συγκεκριμένα το άρθρο 28 παρ.2 που αναφέρει: «για ψήφιση νόμου που κυρώνει συνθήκες ή συμφωνίες με άλλα κράτη ή όργανα διεθνών οργανισμών απαιτείται πλειοψηφία τριών πέμπτων του όλου αριθμού των βουλευτών. Το Σύνταγμα λοιπόν ζητάει 180 ψήφους για να κυρωθούν «διακρατικές» συμφωνίες και όχι απλή πλειοψηφία με 151. Αυτό είναι σε όλα σχεδόν τα Συντάγματα των κρατών, όπως το ίδιο και στα Σκόπια που ζήταγε τα 2/3 και όχι απλή πλειοψηφία.
Παραβιάζει βέβαια και άλλα άρθρα του Συντάγματος, αλλά αυτό είναι το πιο «καραμπινάτο».
ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΔΥΟ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, στον πρόεδρο της Βουλής και στον πρόεδρο της Δημοκρατίας. ΄Και θέλουν δεν θέλουν αυτά που τους κοινοποίησα, ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. Και δεν υπάρχει μεγαλύτερη ντροπή για τον πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Συνταγματολόγο, να του λες τα άρθρα του Συντάγματος που ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ η επιχειρούμενη κύρωση της «συμφωνίας»….
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ, ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ θέλουν δε θέλουν, ΘΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ, ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΕ 151 ΨΗΦΟΥΣ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ..
…………………………………………………………………………………………………………………………………
Προς τον αξιότιμον πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο.
14 Ιανουαρίου 2019
ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Όπως σας επισημαίνουν οι «ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΥΦΗΛΙΟΥ» με το έγγραφο που επισήμως σας κοινοποιώ, η λεγόμενη «Συμφωνία των Πρεσπών» δεν είναι μόνο μία εθνικά απαράδεκτη συμφωνία, η οποία ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ ευθέως τα συμφέροντα της Ελλάδος και των Ελλήνων, αλλά πρόκειται και για μία ΑΚΥΡΗ και πολλαπλώς ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ συμφωνία.
Και είναι πολλαπλώς αντισυνταγματική διότι: παραβιάζει το άρθρο 1.2 του Συντάγματος που αποσαφηνίζει πως «Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία» ενώ η συμφωνία αυτή έρχεται σε κατάφορη αντίθεση με την θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού, οπως αυτή εκφράστηκε με τα μεγαλειώδη συλλαλητήρια, όπως και το ότι την φέρνει προς κύρωση στην Βουλή, μία κυβέρνηση διασπασμένη που δεν έχει την κυβερνητική πλεοψηφία.
Παραβιάζει επίσης το άρθρο 1.3 του Συντάγματος που αναφέρει πως: «όλες οι εξουσίες πηγάζουν από τον λαό , υπάρχουν υπέρ αυτού και του έθνους, και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα». Αν εσείς θεωρείτε ότι η «συμφωνία» αυτή, είναι υπέρ των συμφερόντων του λαού και του έθνους, χρειάζεστε έναν θάλαμο ψυχιατρείου και όχι να βρίσκεστε στην θέση του προέδρου της ελληνικής Δημοκρατίας.
Παραβιάζει επίσης κατάφορα το άρθρο 28.2 του Συντάγματος που ορίζει ρητώς πως: «για ψήφιση νόμου που κυρώνει συνθήκες ή συμφωνίες με άλλα κράτη ή όργανα διεθνών οργανισμών απαιτείται πλειοψηφία τριών πέμπτων του όλου αριθμού των βουλευτών. Απαιτούνται λοιπόν κατά το Σύνταγμα 180 ψήφοι και όχι απλή πλειοψηφία με 151.
Κύριε πρόεδρε της Δημοκρατίας.
ΤΙ ΑΒΡΙΒΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ και γιατί δεν λαμβάνεται υπ’ όψιν σας το Σύνταγμα της Ελλάδος;
ΈΧΕΤΕ ΠΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟ, γνωρίζετε να διαβάζετε και ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΆΝΕΣΤΕ τις έννοιες των λέξεων που διαβάζετε;
Τι ακριβώς συμβαίνει στην πατρίδα μας; Έχετε ξεχάσει πως έχετε δώσει όρκο, να φυλάττετε το ΣΥΝΤΑΓΜΑ;
Κύριε πρόεδρε της Δημοκρατίας.
Αν παρ’ όλα όσα σας προανέφερα και με την κοινοποίηση του εγγράφου των «ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ» εσείς δεν πράξετε το καθήκον σας σύφωνα με το Σύνταγμα και τον όρκο σας , τότε μας δείχνετε φανερά χωρίς να αισχύνεσθε, πως σφετερίζεστε των εξουσιών που σας έχουν παραχωρηθεί και ενεργείτε με ΔΟΛΟ κατά των συμφερόντων του ελληνικού λαού και της πατρίδος και σας ενημερώνω πως κατά το άρθρο 120 παρ 2.3.4. του Συντάγματος, είμαστε υποχρεωμένοι οι Έλληνες πατριώτες να αντισταθούμε και να εμποδίσουμε αυτήν την τραγική παραβίαση του Ελληνικού Συντάγματος με οποιοδήποτε μέσον , για να μην περάσει αυτή η Αντισυνταγματική και εθνικά απαράδεκτη συμφωνία, που ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ ευθέως τα συμφέροντα της πατρίδος και του έθνους των Ελλήνων.
Μετά τιμής
Ιωάννης Λαμπρόπουλος
Συγγραφέας-ερυνητής-αρθρογράφος
Τηλ. +30693627…….
email: giannis_lampropoulos@yahoo.com
Tα επίσημα βιβλια πρωτοκόλλου της Βουλής και της Προεδρίας , είναι από ένα και μοναδικό, μετά από το 1974 και την αποκατάσταση της Δημοκρατίας . Τα έγγραφα που κοινοποίησα πήραν τον αριθμό 189 στο βιβλίο της Βουλής και στο βιβλίο της προεδρίας τον αριθμό 2 (δύο).

η Καταπέλτης" η Μόσχα δια στόματος του υπουργού Εξωτερικών, Σ.Λαβρόφ,  ο οποίος ζήτησε να "τηρηθεί η νομιμότητα και να γίνει σεβαστή η απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας" δείχνοντας με τον τρόπο αυτό, πως η συμφωνία των Πρεσπών δεν πρόκειται να περάσει από το Σ.Α του ΟΗΕ με τον Π.Καμμένο να επιβεβαιώνει το ρωσικό "μπλόκο".
«Η Μόσχα δεν αντιτίθεται στο νέο όνομα για τη Μακεδονία, αλλά υπάρχει το θέμα νομιμότητας της τρέχουσας διαδικασίας, η οποία μπορεί να οφείλεται στο στόχο να οδηγηθούν όλες οι Βαλκανικές χώρες στο ΝΑΤΟ», δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, Σ.Λαβρόφ, απαντώντας σε σχετική ερώτηση κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχωρεί στην αρχή κάθε χρόνου.
Μάλιστα υποστήριξε πως η Μόσχα πάντα υποστήριζε ενεργά το διάλογο μεταξύ Αθήνας και Σκοπίων για το θέμα διευθέτησης της ονομασίας ενώ απαντώντας προφανώς σε κείνους που κάνουν λόγο για προσπάθεια «παρεμπόδισης» της διαδικασίας, τόνισε:
«Πρώτη φορά ακούω ότι η έκκληση στην εφαρμογή της απόφασης του Σ.Α. μπορεί να θεωρηθεί ως προσπάθεια παρεμπόδισης στην επίλυση του ζητήματος που αφορά η κάθε απόφαση. Εννοώ τις αποφάσεις που ξεκίνησαν την όλη διαδικασία διαμεσολάβησης του ΟΗΕ για τη διευθέτηση της ονομασίας της Μακεδονίας, μεταξύ της Αθήνας και των Σκοπίων».
Ο κ.Λαβρόφ έκανε σαφές ότι «εμείς δεν παίρνουμε θέση κατά της ονομασίας που τελικά ανακοινώθηκε. Πάντα στηρίζαμε ενεργά το διάλογο, τασσόμασταν υπέρ μιας λύσης με τρόπο που να ήταν αποδεκτός από τις κοινωνίες, τους λαούς και βέβαια τις κυβερνήσεις Ελλάδας και Μακεδονίας».
Ο κ. Λαβρόφ ωστόσο εκφράζει απορία για το θέμα νομιμότητας της διαδικασίας που ακολουθήθηκε.
«Βάζουμε ερωτήματα κατά πόσο ήταν νόμιμη αυτή η διαδικασία και αν ξεκινά από την επιθυμία να βρεθεί συναίνεση μεταξύ Ελλάδας και Σκοπίων ή αν ξεκινά από την επιθυμία των ΗΠΑ να σύρουν τις βαλκανικές χώρες στο ΝΑΤΟ όσο γίνεται πιο γρήγορα ώστε να τερματίσουν κάθε επιρροή της Ρωσίας στην περιοχή.
Αυτό είπαμε», ανέφερε ο Λαβρόφ και ξεκαθάρισε ότι η Μόσχα δε συμφωνεί, επίσης, «με εκείνους που λένε ότι η Ρωσία δεν έχει θέση στα Βαλκάνια, όπως είπε πρόσφατα η Φεντερίκα Μογκερίνι. Ότι η Ε.Ε. δουλεύει ήδη στα Βαλκάνια και κανένας άλλος δεν έχει πλέον τίποτα να κάνει εκεί.
Βέβαια όταν συναντηθήκαμε το Δεκέμβριο στο Μιλάνο, μου εξηγούσε ότι δεν έγιναν κατανοητά σωστά τα λόγια της. Ίσως εμείς να μην καταλάβαμε …σωστά, διότι εκεί δρα και το ΝΑΤΟ, διαδραματίζει μάλιστα τον κύριο ρόλο.
Άρα εκεί που βρίσκεται η Ε.Ε. βρίσκεται και το ΝΑΤΟ και μάλιστα σε πρωταρχικό ρόλο.
Εμείς εκείνο που θέλουμε είναι να γίνεται σεβαστή η θέση του Σ.Α. και αυτό σημαίνει ότι η λύση θα πρέπει να είναι νόμιμη.
Όταν όμως η ονομασία επικυρώνεται από έγγραφο που υπογράφεται όχι στο επίπεδο που απαιτείται από το Σύνταγμα, τότε αναρωτιόμαστε κατά πόσο είναι νόμιμη η όλη αυτή διαδικασία.
Όταν λοιπόν μας κατηγορούν για “θανάσιμα αμαρτήματα” για όλα τα προβλήματα που εμφανίζονται στα Βαλκάνια, αναρωτιόμαστε πώς προσεγγίζουν οι δυτικοί συνάδελφοί μας αυτή την ξεδιάντροπη εκστρατεία που ξεκίνησε η Δύση παραμονές του δημοψηφίσματος όταν προσωπικά επικεφαλής κυβερνήσεων της Ε.Ε., ο Γ.Γ. του ΝΑΤΟ κ.α. καλούσαν από τα Σκόπια τους πολίτες να ψηφίσουν υπέρ της ένταξης στο ΝΑΤΟ και την Ε.Ε. μέσω της αλλαγής της ονομασίας.
Αυτό το ερώτημα έθεταν και όχι το ερώτημα για μια ονομασία που θα συμφιλιώσει τις δυο πλευρές. Θεωρώ ότι είναι προφανές το βρώμικο αυτής της προσέγγισης».
Ο αρχηγός της ρωσικής διπλωματίας θύμισε επίσης τη θέση της χώρας του ότι σήμερα «οι ΗΠΑ και οι στενοί σύμμαχοι τους επιδιώκουν να αντικαταστήσουν την έννοια του όρου, Διεθνές Δίκαιο, με μια τάξη πραγμάτων που θα στηρίζονται πάνω σε κάποιους… κανόνες».
Εν κατακλείδι σημείωσε ότι «για το Μακεδονικό υπάρχει απόφαση του Σ.Α. που απαιτεί να υπάρξει σεβασμός στα Συντάγματα των δυο χωρών και μόνο σε αυτό το πλαίσιο να αναζητηθεί λύση. Αλλά αντί αυτής της προσέγγισης, στη βάση του Διεθνούς Δικαίου, δεν εφαρμόζεται νομική προσέγγιση αλλά μια κάποια προσέγγιση στη βάση κάποιων κανόνων.
Εφευρέθηκε ένας… κανόνας που σε αντίθεση με το Σύνταγμα της χώρας, η συμφωνία υπογράφεται σε επίπεδο ΥΠΕΞ και όχι των Προέδρων των χωρών κλπ. Όσο για το δημοψήφισμα και τα αποτελέσματά του, αυτά μπορούν να μην λαμβάνονται υπ´ όψιν», κατέληξε ο Ρώσος υπουργός.
Τί είπε ο Π.Καμμένος
Ο τέως υπουργός Εθνικής Άμυνας, Π.Καμμένος, εξαπέλυσε επίθεση χαρακτηρίζοντας τον Νίκο Κοτζιά, «διακινητή της τσάντας του Γιώργου Παπανδρέου», δήλωσε ότι αισθάνεται προδομένος από τον Αλέξη Τσίπρα και τόνισε πως η Συμφωνία των Πρεσπών δεν θα περάσει αλλά θα μπλοκαριστεί στο Συμβούλιο Ασφάλειας των Ηνωμένων Εθνών.
Ο Πάνος Καμμένος, μιλώντας  στον τηλεοπτικό σταθμό «Βεργίνα» τόνισε μεταξύ άλλων:
«Φεύγω από την κυβέρνηση τώρα που έρχεται η Συμφωνία των Πρεσπών από τα Σκόπια στην Αθήνα» διευκρινίζοντας πως δεν μπορούσε να φύγει από την κυβέρνηση το καλοκαίρι, εξηγώντας πως «η συγκεκριμένη συμφωνία είναι διάτρητη διότι καταργεί το erga omnes και δεν έχει επικύρωση από τον πρόεδρο των Σκοπίων».
Ο κ Καμμένος χαρακτήρισε τη συμφωνία των Πρεσπών «κουρελόχαρτο» και αποκάλυψε μάλιστα πως «η συμφωνία θα σταματήσει στο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, ακόμη κι αν περάσει από Σκόπια και Ελλάδα»
Ο κ Καμμένος ισχυρίστηκε ότι η Συμφωνία Κοτζιά που υπογράφηκε στις Πρέσπες δεν είναι ίδια με αυτή που έρχεται προς ψήφιση στη Βουλή!
«Ο διακινητής της τσάντας του Γιωργάκη ο Κοτζιάς»
Πολύ σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε ο Πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ για το Νίκο Κοτζιά τον οποίο χαρακτήρισε «διακινητή της τσάντας του Γιωργάκη» και για τον οποίο εξήγησε πως «φαίνεται να είχε δικό του σχέδιο σε ότι αφορά τη Συμφωνία των Πρεσπών».
Προδομένος δήλωσε ο κ. Καμμένος από τον πρωθυπουργό με τον οποίο συγκυβερνούσε μέχρι πρόσφατα τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι στο θέμα των Σκοπίων δεν του είπε την αλήθεια δύο φορές όταν αρχικά ήταν να συζητηθεί αρχικά το θέμα της Συμφωνίας α) μετά τις εκλογές και δεν έγινε και β) όταν ο Αλέξης Τσίπρας του είπε ότι θα ξαναδούν το θέμα το Μάρτιο και έρχεται τώρα στη Βουλή.
Σειρά αποκαλύψεων για το Ίδρυμα Σόρος αλλά και τον τρόπο με τον οποίο μοίραζε 25 δις ευρώ εδώ και χρόνια σε πολιτικούς έκανε στην εκπομπή «Σχολιάζοντας την Επικαιρότητα» ο Πάνος Καμμένος.
«Έχει προσωπική ευθύνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Εγώ τον συνάντησα και του είπα ότι δεν συμμετέχω πλέον ως κυβερνητικός εταίρος και ότι η Συμφωνία των Πρεσπών είναι άκυρη. Περιμένω την απάντησή του», τόνισε ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ ενώ συμπλήρωσε «πως οι βουλευτές της ΝΔ έπρεπε ήδη να έχουν αντιδράσει με τη γεωγραφικού προσδιορισμού πρόταση για την ονομασία των Σκοπίων»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου