Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

Χάνουμε τα Διαπόντια Νησιά και την πολύτιμη ΑΟΖ τους. Οθωνοί, Ερεικούσσα και Μαθράκι εγκαταλείπονται . Αποκαλύπτουμε το έγκλημα.

φορεστε μπλε γιλέκο και γινεται γαλλοι αλλιως ερχονται και αλλες μεγαλες φουρτουνες..
Γροθιά στο στομάχι και μαχαιριά στην καρδιά η κατάσταση στην εσχατιά αυτή του Ιονίου Πελάγους . Τα νησιά αυτά ,Οθωνοί, Ερεικούσσα και Μαθράκι με τις βραχονησίδες ( το Διάκοπο ,το Διάπλο ,το Καράβι,το Καστρινό,τη Λειψώ (ή Βάρκα),το Όστρακο,την Πλάκα (ή Άγκυρα),την Πλατειά και την Τραχειά (ή Τραχιά) ) που προσφέρουν στην πατρίδας μας μια μεγαλύτερη θαλάσσια επιφάνεια λόγω της εξαιρετικής σημασίας που έχει η ΑΟΖ τους η οποία είναι γεμάτοι υδρογονάνθρακες ( κοιτάσματα Πύρρος και Αχιλλέας , 90 km2 και 450 km2 αντίστοιχα και όχι μόνο ) , τα ακριτικά αυτά πανέμορφα νησιά μας (Ημεροβίγλη , ακρωτήριο Καστρί, ‘’Πέρα Κάτεργο’’, παραλία Πορτέλο ,κ.α ) σβήνουν λόγο ανικανότητας της Ελληνικής Πολιτείας να τα καταστήσει Ελληνικά Θέρετρα .
Η σημασία τους είναι το ίδιο σημαντική όπως στη Γαύδο , στο Καστελόριζο στη Στρογγυλή και στο Ορμένιο του Έβρου . Έγκλημα με πρόθεση και σκοπό , δια παραλείψεως της οφειλόμενης ενέργειας της πολιτείας σε βάρος του Ελληνισμού, λαμβάνει χώρα εκεί εάν δει κανείς , το τι μπορούν να προσφέρουν στην Ελλάδα αυτά τα νησιά και το γιατί εγκαταλείπονται.
Το κλείσιμο των σχολείων που ξέμειναν από μαθητές , ο συγκοινωνιακός θαλάσσιος αποκλεισμός, το πρόβλημα με τον λιμένα του Αγίου Στεφάνου , είναι λίγα για να περιγράψεις το έγκλημα . Όλοι συμφωνούμε ότι η παρουσία των ακριτών στα νησιά είναι ένα εθνικό έργο διασφάλισης της εθνικής μας κυριαρχίας και ότι ,τα συγκεκριμένα έχουν ξεχωριστή γεωπολιτική σημασία … τότε , γιατί εγκαταλείπονται από την πολιτεία ;
Επιβεβαιώνουμε τις πληροφορίες ότι ψήνεται συμφωνία με την Αλβανία σύμφωνα με την οποία οι Οθωνοί, Ερεικούσα και Μαθράκι θα μείνουν χωρίς ΑΟΖ , άλλωστε , η μεθόδευση αυτή φαίνετε να υλοποιείται από τα προαναφερόμενα .Νησιά χωρίς πληθυσμό χάνουν την ΑΟΖ τους σύμφωνα με το Δίκαιο της Θάλασσας που δεν έχουν υπογράψει Τουρκία και ΗΠΑ . Η κατάσταση που θα δημιουργηθεί θα λειτουργήσει ως προηγούμενο και θα εφαρμοστεί στο σύμπλεγμα της Μεγίστης . Το Καστελόριζο έτσι θα χάσει και εκείνο την ΑΟΖ του , θα αποκοπεί η Κύπρος από την Ελλάδα και ολόκληρη η Κύπρος θα γίνει Τουρκικό έδαφος ( Ήδη η Τουρκία δημιουργεί μεγάλη Τουρκική Βάση στα κατεχόμενα )
Αυτό για τις ΗΠΑ – με τα Διαπόντια Νησιά και το τι επακολουθεί – σημαίνει γεωπολιτική αναβάθμιση της θέσης της Ελλάδας . Γιατί όμως οι ΗΠΑ επιβάλουν στο Ιόνιο μια τέτοια εξέλιξη σε βάρος μας ;


Gemoderm

Ξεχάστε τις αιμορροΐδες για πάντα!
Το σπρέι Gemoderm βοηθά να απαλλαχθεί κανείς από αιμορροΐδες και ραγάδες του πρωκτού. Χρησιμοποιείται για εξωτερικές και εσωτερικές αιμορροΐδες, την θρόμβωση και τη φλεγμονή, φαγούρα και έκζεμα πρωκτού, κατά αιμορροΐδες μετά τον τοκετό. Σπρέι έχει αντισηπτική, αντι, τοπική αναισθητική, αιμοστατική και στυπτική δράση, προωθεί την απορρόφηση των αιμορροΐδων και την αποκατάσταση του ορθού, θεραπεύει γρήγορα τις ραγάδες του πρωκτού και εξαλείφει την αιμορραγία.
ΤΙΜΗ 49,00 

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
Στο πρώην Ελληνικό νησί Σάσων (ανάμεσα στα στενά του Οτράντο και την είσοδο του Κόλπου του Αυλώνα που τον Ιούλιο του 1914 το παραδώσαμε στους Αλβανούς οι οποίοι προχώρησαν σε Σφαγή του πληθυσμού ) θα επαναλειτουργήσει η Ρωσική βάση που από 1951 ως το 1961 αποτελούσε προκεχωρημένη ναυτική βάση της τέως ΕΣΣΔ στη Μεσόγειο.
Φαίνεται λοιπόν ότι ο Αλβανός Πρωθυπουργός με την υποστήριξη της Τουρκίας που «βοηθάει τη Ρωσία » να πατήσει στη Μεσόγειο σε κόντρα των ΗΠΑ ,έστησε μια ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΓΙΔΑ στην Ελληνική Κυβέρνηση .
Το πέσιμο στην παγίδα αυτή γίνεται πιο οδυνηρό εάν δει κανείς τη στάση της Ιταλίας με την οποία ισχύει η συμφωνία περί υφαλοκρηπίδας μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας το 1977.
Αυτό όμως είναι αντικείμενο άλλης έρευνας που είναι σε εξέλιξη.
Καλούμε κάθε δημοσιογράφο που αγαπάει την Ελλάδα και κάθε Έλληνα που μπορεί , να αναδείξει και να κρατήσει το θέμα αυτό στην επικαιρότητα , μαζί με το Μακεδονικό , το πρόβλημα στην Θράκη , στο Καστελόριζο και γενικά στο Ανατολικό Αιγαίο , το θέμα της Βορείου Ηπείρου και τον Αλβανικό Μεγαλοϊδεατισμό .
Συνεχίζεται ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου