Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

Αρχαίοι Έλληνες Θεοί και Θεές, όταν ο μύθος συναντά τη συμπαντικότητα.


Σε όλους τους αρχαίους πολιτισμούς που άνθισαν στην Γη, παρατηρούμε την εμφάνιση ‘’οντοτήτων’’ που σύμφωνα με την Αρχαία αντίληψη κατέβηκαν από τους Ουρανούς…
Οι άνθρωποι στην αρχή παρατηρώντας αυτά τα ανθρωποειδή πλάσματα να πραγματοποιούν ‘’καταστάσεις’’ που η ανθρώπινη λογική δε μπορούσε να εξηγήσει άρχισαν να αναρωτιούνται από πού έχουν έρθει (;)
Η γνώση των ορίων του ουρανού εκείνη την εποχή ήταν περιορισμένη. Μετά την εμφάνιση των οντοτήτων αυτών άρχισαν να αντιλαμβάνονται ότι υπάρχει και κάτι άλλο πίσω από αυτό που μπορούσαν να δουν. Έτσι λοιπόν στο είδος που είχε αφιχθεί από τους ουρανούς έδωσαν την ονομασία «θεοί».
Οι πρώτες θεότητες που ήρθαν στην Γη απλώς εμφανίστηκαν. Αρκετές από αυτές ανακατεύτηκαν με τους ανθρώπους του πλανήτη Γη και άρχισαν να πολλαπλασιάζονται. Έτσι άρχισαν να γεννιόνται οι ημίθεοι. Σήμερα αυτές τις ‘’θεότητες’’ οι περισσότεροι ερευνητές τις ονομάζουν «εξωγήινες» οντότητες.
Πλάσματα του σύμπαντος που ανήκουν σε έναν άλλο πλανήτη, σε ένα άλλο αστρικό σύστημα του γαλαξία μας. Οι λόγοι που αυτές οι οντότητες-θεότητες κατέβηκαν στην Γη ήταν αφενός για να επεξεργαστούν δικά τους ενεργειακά κομμάτια ώστε να μπορέσουν να εξελιχθούν σε μία ανώτερη διάσταση, αφετέρου για να διδάξουν τους ανθρώπους διάφορες τέχνες και αρχαία επιτεύγματα συμβάλλοντας έτσι στην εξέλιξη του ανθρώπινου είδους.
Σήμερα οι περισσότερες από αυτές τις οντότητες βρίσκονται σε ανώτερη διάσταση και αρκετές από αυτές συνεχίζουν την διδαχή σε χαρισματικές ανθρώπινες οντότητες που επιλέχτηκαν (και ονομάζουμε επαφικούς), με έναν διαφορετικό τρόπο όμως, πιο εξελιγμένο.
Όπως…. προσφέροντας τον σπόρο της έμπνευσης σε επιτεύγματα όπου κατά καιρούς εμφανίζονται στις μέρες μας ως ανακαλύψεις επάνω στη γη. (Έρευνα: INTERGALACTIC FEDERATION OF LIGHT.)UFO’s & ALIENS TRUTH (Greek community)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου