Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

Οι Έλληνες είμαστε ο Μοναδικός Λαός σε Όλο το Σύμπαν, που το όνομά μας το αρχικό, που λεγότανε ΣΕΝΕΛΛΕΝΕΣ είναι ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΙΚΟ !


Οι Έλληνες είμαστε ο Μοναδικός Λαός σε Όλο το Σύμπαν,
που το όνομά μας το αρχικό,
που λεγότανε ΣΕΝΕΛΛΕΝΕΣ είναι ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΙΚΟ !
Τι μας κρυβουν για μας τους Έλληνες !!!!!
Οι Έλληνες είμαστε ο μοναδικός λαός σε όλο το σύμπαν, που το όνομά μας το αρχικό, που λεγότανε ΣΕΝΕΛΛΕΝΕΣ είναι ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΙΚΟ (διαβάστε το ανάποδα, πάλι το ίδιο βγαίνει.)
Θα μου πειτε και τι εγινε;
Διαβαστε τα παρακατω αν θελετε:
περι
Έχουμε ακούσει ότι υπάρχει μία θεωρία, που λέει ότι υπάρχουνε τα ηλεκτρόνια και τα αντιηλεκτρόνια.
Τα ηλεκτρόνια είναι φορείς θετικής ενέργειας, ενώ τα αντιηλεκτρόνια είναι φορείς αρνητικής ενέργειας.
Δε μιλάμε τώρα για την ύλη και την αντιύλη και τα ποζιτρόνια, αλλά για την αρνητική ενέργεια, που ακόμα δεν έχει ανακαλυφτεί!!!!
Τα ηλεκτρόνια κινούνται θετικά στον χρόνο, ενώ τα αντιηλεκτρόνια κινούνται αρνητικά στο χρόνο, ταξιδεύουνε δηλαδή στο παρελθόν.
Όταν συναντιέται ένα ηλεκτρόνιο με ένα ποζιτρόνιο, τότε αλληλοεξουδετερώνονται και η μάζα τους μετατρέπεται σε ενέργεια σύμφωνα με τον τύπο: μάζα επί ταχύτητα του φωτός στο τετράγωνο!!!!
Εάν όμως συναντηθεί ένα ηλεκτρόνιο με ένα αντιηλεκτρόνιο, τότε θα αλληλοεξουδετερωθούνε τελείως και θα εξαφανιστούνε χωρίς να αφήσουνε ίχνος ενέργειας!!!!
Πιστεύω να έγινα κατανοητός μέχρι εδώ…..
Υπάρχει τώρα μια απόκρυφη θεωρία που δεν την προωθούνε, γιατί δεν τους συμφέρει, και λέει ότι ΟΛΟ το σύμπαν αποτελείται από ένα μοναδικό σωματίδιο, που είναι η βάση για όλα τα σωματίδια!!!!!
Από αυτό αποτελούνται τα ηλεκτρόνια, τα πρωτόνια και όλα τα άλλα. Αυτό λοιπόν το σωματίδιο έχει, όπως και το ηλεκτρόνιο που σας είπα πιο πάνω, ένα αρνητικό σωματίδιο.
Αυτό το σωματίδιο το λένε ΑΡΧΑΝΙΟ!!!!!
Το αρχάνιο λοιπόν έχει και ένα αντιαρχάνιο!!!!
Το αρχάνιο πηγαίνει θετικά στον χρόνο, από τη μεγάλη έκρηξη Big Bang, προς τη μεγάλη συρρίκνωση (θα μαζευτεί πάλι το σύμπαν και θα γίνει μια μπάλα και πάλι έκρηξη κ.λπ. κλπ.), ενώ το αντιαρχάνιο που έχει αρνητική ενέργεια πηγαίνει αντίθετα στο χρόνο, από τη μεγάλη συρρίκνωση προς τη μεγάλη έκρηξη!!!!!
Κοιτάξτε τώρα τι γίνεται με μας τους Έλληνες. Οι Έλληνες είμαστε ο μοναδικός λαός σε όλο το σύμπαν, που το όνομά μας το αρχικό, που λεγότανε ΣΕΝΕΛΛΕΝΕΣ είναι ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΙΚΟ (διαβάστε το ανάποδα, πάλι το ίδιο βγαίνει.)και έχει 10 γράμματα, δηλαδή ήταν οι μόνοι που ξέρανε αυτό το μυστικό της παλινδρόμησης του αρχανίου, που δημιουργεί το σύμπαν κινούμενο στις 10 διαστάσεις τις 3 ορατές και τις 7 μικροσκοπικά κρυμμένες διαστάσεις.
Κανένας άλλος λαός δεν έχει παλινδρομικό όνομα και με 10 γράμματα παρακαλώ!!!!
Δεν το πιστεύετε ψάξτε και άμα το βρείτε θα ήθελα πολύ να μου το δείξετε!!!!
Ξέρετε γιατί μας δώσανε οι πρόγονοι μας αυτό το όνομα ΣΕΝΕΛΛΕΝΕΣ!;!
Για να καταλάβουμε εμείς μια μέρα αυτό το μεγάλο μυστικό !!!! Δηλαδή, ποιο είναι αυτό το μυστικό!;! Το μυστικό είναι ότι οι Έλληνες ξέρανε το αρχάνιο και άλλα που δεν λέγονται!!!!! Προς το παρών ….

1 σχόλιο: