Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

Ρώτησε τον Ανώτερό σου Εαυτό και Λάβε την Απάντηση σε Κάθε σου Ερώτημα …


Από: Μαρία Πέππα –

Υπάρχει μια δύναμη μέσα στον καθένα από εμάς, η οποία υπερβαίνει κατά πολύ την κατανόηση του συνειδητού μας νου. Πρόκειται για την δύναμη η οποία μας συνδέει με το θείο. Την αποκαλούμε Ανώτερο Εαυτό και βρίσκεται στον πυρήνα της ύπαρξής μας. Σε ένα τόπο όπου τα πάντα μπορούν να συμβούν, σε ένα τόπο από όπου μπορούμε να δημιουργήσουμε την μαγεία και το θαύμα στην ζωή μας.

Για να ενθυμηθούμε την ύπαρξη του Ανώτερού μας Εαυτού και να καθιερώσουμε την επικοινωνία μας μαζί του, χρειάζεται πρώτα από όλα να πιστεύουμε στην ύπαρξή του. Στην συνέχεια και εφόσον δεσμευτούμε σε αυτό τον ανώτερο σκοπό, καθημερινά, με αποφασιστικότητα, άκαμπτη επιμονή και υπομονή να αφιερώνουμε τον κατάλληλο χρόνο για να επικοινωνήσουμε μαζί του.

Δίχως τις παραπάνω βασικές προϋποθέσεις, είναι δύσκολο να επιτευχθεί η εσωτερική ανάπτυξη και οτιδήποτε στην ζωή ακόμη και σε φυσικό επίπεδο. Δυστυχώς, η πρωταρχική μας αντίληψη για τον κόσμο είναι υλιστική. Έτσι ανατραφήκαμε. Να αγνοούμε, να παραμελούμε την απεριόριστη δύναμη, γνώση και σοφία που μπορούμε να αντλήσουμε από το μέσα μας, να μην έχουμε επίγνωση του τρόπου με τον οποίο μπορούμε να καθορίζουμε και να ορίζουμε την ζωή μας.

Η βοήθεια επανασύνδεσης ενός εκάστου με τον Ανώτερο Εαυτό, αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα εργαλεία της υπνοθεραπευτικής διαδικασίας. Προάγει την αυτογνωσία, την απελευθέρωση από τα εικονικά δεσμά της πραγματικότητας , την αυτοθεραπεία, την αυτοεξέλιξη.

Επειδή το ατομικό βίωμα δεν περιγράφεται εύκολα με λέξεις, προτρέπω όλους εσάς τους αγαπημένους και αγαπημένες μου εκεί έξω που για τον οποιονδήποτε λόγο αδυνατείτε να απευθυνθείτε σε έναν ειδικό, να δοκιμάσετε από μόνοι σας. Η τριλογία των νοητικών ασκήσεων με θέμα τον Ανώτερο Εαυτό στο κανάλι μου στο Youtube, είναι η δική μου προσφορά προς εσάς, με αγάπη δοσμένη.

Έτσι λοιπόν, σας προτείνω να ξεκινήσετε για κάποιο χρονικό διάστημα με την νοητική άσκηση Αγαπώντας όλα τα μέρη του Eαυτού σου της Louise L. Hay (εδώ), να συνεχίσετε με την Επανασύνδεση με τον Ανώτερο Εαυτό (εδώ) και να ολοκληρώσετε με την άσκηση, Ρώτησε τον Ανώτερό σου Εαυτό και Λάβε την Απάντηση σε Κάθε σου Ερώτημα. Βεβαίως δεν είναι απαραίτητο να ακολουθήσετε την δική μου πρόταση. Εμπιστευθείτε και ακολουθήσετε το ένστικτό σας, θα είστε απόλυτα ασφαλείς. 

Για ταχύτερο αποτέλεσμα, θα σας πρότεινα επίσης, είτε να κάνετε την άσκησή σας το πρωί την στιγμή που θα ξυπνήσετε, είτε το βράδυ ξαπλωμένοι στο κρεβάτι σας πριν να κοιμηθείτε.

Φροντίστε να καταγράφετε σε ένα ημερολόγιο τα συναισθήματα, τις αισθήσεις στο σώμα, τα όνειρα, τις σκέψεις, τις ιδέες που αναδύονται στην καθημερινότητά σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να αναδύονται ενστικτωδώς με μεγαλύτερη ευκολία τα ερωτήματά σας. 

Ακόμη και αν συνειδητά νομίζετε πως δεν έχετε ένα ξεκάθαρο ερώτημα να θέσετε στον Ανώτερό σας Εαυτό, κάνετε την νοητική σας άσκηση και θα αναδυθεί από μόνο του, χωρίς καμία ιδιαίτερη προσπάθεια. Όταν κάνετε καθημερινά ή τακτικά, με πίστη και προσδοκία αυτή την νοητική άσκηση, θα λάβετε, σας διαβεβαιώ χωρίς καμιά αμφιβολία, τις απαντήσεις που χρειάζεστε.

Εύχομαι καλή ακρόαση και ύψιστο αποτέλεσμα …

Μουσική: «Escape» – cello meditation music to ground yourself in the moment

Μαρία Πέππα
Stress Coaching – Υπνοθεραπεία

www.hypnotherapy4u.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου