Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018

Ο ΗΓΕΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΗΓΗΘΕΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΔΩ.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΑΥΤΗΣ.
ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΏΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΠΟΥ ΤΑΛΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΣΜΟ..

Η ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΘΥΜΑΣΤΕ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ. ΣΤΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΣ ΚΡΙΚΟΣ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΜΕ ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ 3,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. Η ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ ΔΕΝ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ Κ.Τ.Λ.

ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΨΙΛΟΝ. Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΑΝΤΟΥ ΟΠΩΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΔΙΑΦΟΡΟΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ, ΒΙΟΛΟΓΟΙ, ΠΙΛΟΤΟΙ Κ.Τ.Λ. ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.
Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΑΥΤΗΣ, ΟΙ ΕΨΙΛΟΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΚΡΑΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΝΑ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΡΩΤΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ. ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΛΕΜΟΥ. ΟΙ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΤΙ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ.

ΟΙ ΕΨΙΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ. ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΣΑ ΤΡΟΜΕΡΑ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΟΣΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ, ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΛΕΓΜΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΨΥΧΕΣ, ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΤΡΙΞ. ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ. ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΝ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΟΦΟΙ ΕΛΛΗΝ.
ΤΩΡΑ ΝΑ ΈΡΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΛΑ ΦΟΡΑΝΕ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ, ΔΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΟΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΛΙΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ,ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΣΤΟΩΝ.

ΕΞΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΘΝΗ ΚΡΑΤΗ. ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ Η Ε.Ε. ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΑΥΤΩΝ ΤΑΖΟΝΤΑΣ ΑΡΚΕΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.
ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΟΙ ΑΠΛΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΤΩΝ ΨΕΜΑΤΩΝ.. ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΛΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΤΟΥΣ.  

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΡΕΚΛΑ.

ΞΕΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΜΕ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ Η ΜΑΣΚΑ ΤΟΥΣ ΛΙΩΝΕΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΒΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ, ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΛΕΟΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.
Ο ΗΓΕΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΗΓΗΘΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ-ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΛΗΘΟΣ. ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΑΓΓΕΛΟΥ. ΑΦΘΑΡΤΟΣ ΠΡΑΟΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΙΜΙΟΣ ΚΑΘΑΡΟΣ ΣΑΝ ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΟΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΔΕΙΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ.
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ.
ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΨΙΛΟΝ. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ, ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΧΑΡΙΣΜΑ ΜΙΑ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ ΠΕΡΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΘΝΗΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΤΕΧΟΥΝ. ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ.
ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ Η ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΜΕΣΩ ΑΛΛΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΚΑΙ ΜΠΛΟΓΚ, ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΨΙΛΟΝ ΘΑ ΣΤΡΩΣΕΙ ΤΟ ΧΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΔΩ.
ΛΙΓΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΕΜΕΙΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ θΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ. ΛΕΩ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΞΕΓΡΑΦΕΤΑΙ, ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΖΗΣΑΝ.
Ο ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΗΛΙΟΓΕΝΗΣ ΑΡΧΩΝ ! 

Ο ΦΩΣΦΟΡΟΣ ΠΑΝΔΕΡΚΗΣ ΔΑΙΜΩΝ ! 

Ο ΚΑΤΕΧΩΝ ΦΑΕΣΙΜΒΡΟΤΟΝ ΟΜΜΑ !

Ο ΕΚ ΣΕΙΡΙΟΥ ΟΡΜΩΜΕΝΟΣ ΠΥΡΦΟΡΟΣ ΗΛΙΟΣ !

ΕΝ ΤΗ ΓΑΙΑ ΕΔΡΕΥΕΙ !

ΠΡΟΑΓΕΙ ΤΕ ΤΕΛΕΙΟΝ ΠΟΙΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΙΝΑ ΛΑΒΕΙ ΤΑΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΘΕΩΝ ΤΕ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣΕΙ ΑΥΤΑΣ ΕΝ ΑΡΜΟΝΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΟΥΤΟΣ ΕΣΤΙ Ο ΛΥΡΙΟΣ, Ο ΕΧΩΝ 7 ΧΟΡΔΑΣ ΤΕ 7 ΟΥΣΙΑΣ !!!
ΟΥΤΟΣ ΕΣΤΙΝ Ο ΠΑΝΣΕΠΤΟΣ, ΔΙΑΥΓΗΣ, ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΟΣ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΞ ΤΗΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΤΕ ΤΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ !!! 

ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ.
Ο ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ.
.

                        

5 σχόλια:

 1. ΤΕΛΙΚΑ ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΙΣΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΙ ΝΑ ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ!!!
  https://ellaniapili.blogspot.com/2016/11/blog-post_58.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σάν πολύ σκληρή..μου φάνηκες...κόψε κάτι...
   αυτές οι ενέργειες "ΕΝ ΤΗ ΓΑΙΑ ΕΔΡΕΥΕΙ"
   ειναι τόσο πολυδιάστατες και έχουν ενεργά πολλά μπότ...την ίδια στιγμή.. <3

   Διαγραφή
 2. Ρε αδερφε ηδη εχουμε πολεμο μας δούλευεις; δηλαδή θες να πεις οτι εχθρος μας ειναι ο ερτογαν;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. OPINION says: Fire in the Election ‘Body’ of HELLAS…
  COMPOSURE….
  FOR THE NEXT DAY… IN EUROPE AND WORLD…. something old dies… and somthing new start !!!…more> https://twitter.com/BLUETROMOS/status/1017377064289292288

  ΑπάντησηΔιαγραφή