Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

ΣΕ ΆΛΛΕΣ ΕΠΟΧΈΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΌΣ ΣΤΡΑΤΌΣ ΘΑ ΕΊΧΕ ΉΔΗ ΕΠΈΜΒΕΙ…Η προδοσία του έθνους για την θέση και τα αργύρια είναι γεγονός. Πρέπει να έχουν εξαγοραστεί ακόμα και οι συνειδήσεις των γιαγιάδων τους ώστε να παραχαράξουν την ιστορία 5 χιλιάδων χρόνων χωρίς κανένα ενδοιασμό. Όμως οι προδότες πολιτικοί δεν τα πράττουν όλα αυτά από μόνοι τους. Όλες αυτές οι αποφάσεις που παίρνουν, περνούν μέσα από τα γραφειοκρατικά γρανάζια και χαίρουν την υποστήριξη των χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων σε υπουργεία, στην βουλή και στους δήμους!!!
ΣΕ ΆΛΛΕΣ ΕΠΟΧΈΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΌΣ ΣΤΡΑΤΌΣ ΘΑ ΕΊΧΕ ΉΔΗ ΕΠΈΜΒΕΙ…
Οι προδότες στηρίζονται από μια πεινασμένη και υπόδουλη αγέλη καλοπερασάκηδων δημοσίων υπαλλήλων με χιλιάρικα νομιμοποιημένα από τους αρχιπροδότες του έθνους με την εθνική συνείδηση του επιπέδου ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ τι έκαναν. Ακριβώς την ίδια συμπεριφορά των γερμανών πολιτών κατά την διάρκεια του ΒΠΠ.
Εάν όλοι αυτοί οι χαφιέδες υπάλληλοι της κρατικής μηχανής σταματούσαν την εργασία τους στα υπουργία και στην βουλή της ΝΤΡΟΠΗΣ δεν θα περνούσε τίποτε από όλα αυτά που συμφώνησε ο Τσιπ Ας και ο χοντρός…Όσο για τον Πάκη εάν υπηρετούσε τον ελληνικό λαό δεν θα υπόγραφε τίποτα με το όνομα Μακεδονία αλλά οι διαταγές από τις στοές του εξωτερικού έχουν ήδη δωθεί.
Όσο για την ηγεσία του άλλοτε ηρωικού εθνικού στρατού της χώρας μας, με ανησυχεί πάρα πολύ η εκκωφαντική σιωπή τους…έχει καταλάβει η ηγεσία του τι έχει συμβεί ή δεν την ενδιαφέρει;;;
Μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει θα μου πείτε, ένα όνομα είναι αυτό.
Σε άλλες εποχές ο ελληνικός στρατός θα είχε ήδη επέμβει…

Μην ανησυχείτε , οι σημερινοί « χρήσιμοι ηλίθιοι » χρησιμοποιούνται εν άγνοια τους στο Μεγάλο Σχέδιο
Δεν σας προβληματίζει ότι , ΟΗΕ , Συμβούλιο ΕΕ , Αλβανία , ΗΠΑ , Τουρκία , Σκόπια , τα ΜΜΕ που τρώνε ψωμί από αυτούς κ.α , χαιρετίζουν την προσυμφωνία Τσίπρα- Ζάεφ , που πριν λίγες ημέρες – για άλλη μια φορά- ξεσήκωσε στο πόδι την Ελλάδα που είναι αντίθετη στην εκχώρηση του ονόματος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ;
Νομίζατε ότι , η Ιστορία των 3.000 ετών που όρισε το σήμερα , θα αφηνόταν στα χέρια του κάθε «περαστικού» ;
Η προ συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ στο όνομα «Βόρεια Μακεδονία » είναι «μια τρύπα στο νερό » . Δεν υπάρχει περίπτωση ΠΟΤΕ να αφήσουμε – όλοι μας – να υλοποιηθεί παρά μόνο , όταν θα είναι ΟΡΑΤΗ η προσάρτηση του Κρατιδίου αυτού στην Ελλάδα … του μέλλοντος .
Η προ συμφωνία – μέσα από ένα ρεσιτάλ υποκρισίας ΟΛΩΝ – τέθηκε για χίλια δυο άλλα πράγμα ΕΚΤΟΣ της επίλυση του προβλήματος που φέρεται να επιλύει . ΜΕΓΑ ΠΛΑΝΗ !
Γιαυτό και μόνο το λόγο συνιστά επικίνδυνη για τα εθνικά μας θέματα Υποκρισία αφού , η σημερινή Ελληνική Μακεδονία έγινε πλέον , με αυτά και αυτά , Νότια Μακεδονία , όπερ σημαίνει ότι εάν δεν αντιδράσουμε θα μας « κόψουν γεωγραφικό κομμάτι » τα ΣΚΟΠΙΑ , αντί να τα «τραβήξουμε» εμείς προς τα κάτω :
Δείτε προς απόδειξη ότι , σε κάθε περίπτωση με την συμφωνία αυτή επωφελούνται άλλοι εκτός από την Ελλάδα
1-Ανακόπτει – προς το παρόν – την δράση των δυνάμεων που ήθελαν να ξεσπάσει αποσταθεροποίηση στα Βαλκάνια ( πανηγυρίζουν οι Αλβανοί στο Κόσοβο και οι πρώην του UCK , συγχαρητήρια και από την Αλβανία )
2-Ενισχύει το ΝΑΤΟ και το ωθεί να εξυπηρετήσει καλύτερα τους σκοπούς του.
3-Αναχαιτίζει την επιρροή της Ρωσίας στα Βαλκάνια (πανηγυρίζει το ινστιτούτο Βrookings της Ουάσινγκτον )
4-Η προοπτική ( ένταξη σε ΝΑΤΟ και ΕΕ ) συμβάλει στην εδραίωση της δημοκρατίας στο εσωτερικό των ΣΚΟΠΙΩΝ .
5-Ξυπνάει τη ΕΕ που «κοιμήθηκε » στο δρόμο για την υλοποίηση του οράματος της Ευρωπαϊκής Ολοκλήρωσης και επικυρώνει την δυναμική του ΝΑΤΟ που έχει ως κύριο στόχο τον εγκλωβισμό «ψηλά » της Ρωσίας .
6-Η γλώσσα των ΣΚΟΠΙΩΝ ( Βουλγαρικό ιδίωμα ) σε συνδυασμό με την – από εδώ και πέρα – μεγαλύτερη ανάμειξη της Τουρκίας στο Αλβανικό στοιχείο του Κρατιδίου , θα οδηγήσει σε κυριαρχία του Αλβανικού στοιχείου
7-Οι αθίγγανοι των Σκοπίων ήτοι το 7% , οι αλβανόφωνοι ,οι βουλγαρόφωνοι και οι Σλάβοι του Κρατιδίου θα λέγονται «ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ»
Στο εσωτερικό της Ελλάδας .
1-Υποθάλπεται η έως τώρα προδοσία αφού , 140 χώρες από τις 152 του ΟΗΕ έχουν αναγνωρίσει ήδη τα ΣΚΟΠΙΑ με το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
2-Δρομολογείται η μελλοντική διάσπαση του πολιτικού κόμματος της ΝΔ αφού η σημερινή πρόταση «ξύνει παλιές πληγές της »
3-Καλύπτονται θέματα όπως , ημιέξοδο στις αγορές , το νέο μνημόνιο μεγάλης διάρκειας , Τουρκική προκλητικότητα , κ.α
4-Συνιστά «γόρδιο δεσμό » και καυτή πατάτα , και για την επόμενη Κυβέρνηση .
ΟΜΩΣ !!
Όλες οι δυνάμεις , όλες οι σκοπιμότητες , όλα τα συμφέροντα που έχουν ενεργοποιηθεί και θα ενεργοποιηθούν εξαιτίας του ΣΚΟΠΙΑΝΟΥ προβλήματος , λειτουργούν εν αγνοία τους στο να επιφέρουν ένα και ΜΟΝΟ – ΕΝΑ αποτέλεσμα .
Την ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ως έχουμε – και εμείς – δρομολογήσει από το 2015 , όσοι μας παρακολουθείτε .
Ποια είναι η πραγματικότητα ;
Όλοι θέλουν – χωρίς να καταλάβουν το γιατί – η περιοχή των ΣΚΟΠΙΩΝ να γίνει ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ . Τυχαίο ;
Ποτέ άλλοτε στην Ιστορία οι συγκυρίες δεν επέμεναν τόσο πολύ , στο να ενσωματωθεί ένα κράτος σε ένα άλλο , όπως σήμερα
Η μοίρα των ΣΚΟΠΙΩΝ είναι η ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥΣ στην πολιτισμική αυτοκρατορία που λέγεται ΕΛΛΑΔΑ , ιστορικά , γεωπολιτικά και γεωγραφικά .
ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ

Ιδού το κείμενο παράδοσης της Μακεδονίας μας – Ερχεται φωτιά στο πολιτικό σκηνικό της χώρας – Ωμή παρέμβαση από Μακέιν

Eρχεται κόλαση στο πολιτικό σκηνικό της χώρας. Η σύγκρουση θα είναι αναπόφευκτη τις προσεχείς ώρες. Η πολιτική κατάσταση τόσο στα Σκόπια, όσο και στην Ελλάδα τεταμένη. 

Παράλληλα, πριν λίγο, δόθηκε στη Βουλή το κείμενο της συμφωνίας για το Σκοπιανό.
Μεταξύ άλλων το κείμενο αναφέρει πως η συμφωνία είναι τελική και τερματίζει την ενδιάμεση συμφωνία του 1995.
Προβλέπει ότι η ΠΓΔΜ θα υιοθετήσει το όνομα «Βόρεια Μακεδονία» και ότι θα τροποποιήσει το Σύνταγμά της.
Επίσης τα Σκόπια θα φέρουν την συμφωνία προς ψήφιση στη Βουλή τους και αν το επιθυμούν θα κάνουν δημοψήφισμα. Οι συνταγματικές τροποποιήσεις θα πρέπει να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος του 2018.
Το κείμενο τονίζει επίσης πως η συμφωνία θα επικυρωθεί από την Ελλάδα μόνο όταν τα Σκόπια θα ολοκληρώσουν τις συνταγματικές τους τροποποιήσεις.

Δείτε το κείμενο-Πατήστε πάνω στις εικόνες για καλύτερη ευκρίνεια


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου