Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

"Η ανάλυση του DNA στα κρανία του Παράκας στο Περού, έδειξε ότι δεν είναι Ανθρώπινα" (ΦΩΤΟ-βιντεο).

"Βρέθηκαν ΚΡΑΝΙΑ των ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΑΝΟΥΝΑΚΙ (video)

Μία περίεργη όσο και ανατριχιαστική ανακάλυψη φαίνεται πως έγινε στην Ρωσία. Ένα βαλιτσάκι με μυστηριώδες περιεχόμενο που ανήκε στους NAZI, φαίνεται να συνδέεται με κρανία που μοιάζουν ή είναι εξωγήινα και που, ίσως, σχετίζονται με τους Ανουνάκι....

Είναι γνωστό το "πάθος" του Αδόλφου Χίτλερ με το παράδοξο και τον αποκρυφισμό, όπως και η "αγωνία" του για τον εντοπισμό μυστικών αρχαίων πολιτισμών.

Σύμφωνα με το video που ακολουθεί στην συνέχεια, φαίνεται πως έγινε μία αλλόκοτη ανακάλυψη στην Adygea της Ρωσίας. Τα ευρήματα της περιοχής αφήνουν το σαφές υπονοούμενο πως οι Nazi είχαν εντοπίσει κρανία εξωγήινων όντων...


Κάποιο από τα κρανία πλησιάζει να έχει το γνωστό επίμηκες κρανίο,οπως και εκεινα που βρεθηκαν στο Παρακας  και - για κάποια από αυτά- τα αποτελέσματα DNA δεν έδειξαν πως ανήκουν σε άνθρωπο, αλλά σε εξωγήινα πλάσματα...

Άραγε ανήκουν και αυτά τα κρανία σε εξωγήινους; Μπορούμε να ισχυριστούμε ότι ανήκουν στους Ανουνάκι που λέγεται ότι ήρθαν πριν 450.000 χρόνια στην Γη από τον πλανήτη Νιμπίρου;

Ήρθαν οι απεσταλμένοι του Χίτλερ ή ο ίδιος σε επαφή με αυτά τα όντα -και όχι μόνο με τα κρανία τους;

 
Στη νότια ακτή του Περού βρίσκεται η χερσόνησος της ερήμου Παράκας. Αυτή η άγονη τοποθεσία είναι το μέρος όπου ο Περουβιανός αρχαιολόγος Julio Tello έκανε μια εκπληκτική ανακάλυψη το 1928. Οι προσπάθειές του αποκάλυψαν ένα τεράστιο και πολύπλοκο νεκροταφείο θαμμένο κάτω από άμμο και πέτρες.Σε αυτούς τους τάφους του Tello βρέθηκαν μερικά από τα πιο αμφιλεγόμενα άνθρωπινα (;) κρανία που έμειναν στην ιστορία. 
Τα σώματα είχαν τα μεγαλύτερα επιμήκη κρανία στον κόσμο και έκτοτε ονομάζονται κρανία του Παράκας. Ο Tello βρήκε συνολικά πάνω από 300 κρανία που έχουν χρονολογηθεί περίπου 3.000 ετών. Μια πρόσφατη ανάλυση DNA που πραγματοποιήθηκε σε ορισμένα από αυτά τα κρανία παρουσίασε εκπληκτικά αποτελέσματα που θα μπορούσαν να αμφισβητήσουν την τρέχουσα προοπτική του ανθρώπινου εξελικτικού δέντρου.Στο Παράκας του Περού επίσης βρέθηκε η τοποθεσία της περίφημης τρίαινας του Παράκας.
Αλλά και επίσης είναι η διάσημη έρημος Νάζκα.


Αρκετοί άλλοι πολιτισμοί έχουν ασκήσει την επιμήκυνση ή παραμόρφωση των κρανίων, αλλά οι τεχνικές που χρησιμοποιήθηκαν παρήγαγαν διαφορετικά αποτελέσματα. Ορισμένες φυλές της Νότιας Αμερικής συνήθιζαν να δένουν τα κρανία των βρεφών, προκειμένου να αλλάξει το σχήμα τους. Έδεναν την κεφαλή μεταξύ κομματιών ξύλου που τροποποιηούσε την εμφάνιση των κρανίων εφαρμόζοντας σταθερή πίεση επί μακρά χρονική περίοδο. Αυτό το είδος της κρανιακής παραμόρφωσης άλλαζε το σχήμα, αλλά αυτό δεν άλλαζε το μέγεθος, το βάρος ή τον όγκο του κρανίου, αυτά είναι όλα τα σταθερά χαρακτηριστικά ενός συνηθισμένου ανθρώπινου κρανίου.


Τα κρανία του Παράκας είναι διαφορετικά. Τα κρανία τους είναι κατά 25% μεγαλύτερα και 60% βαρύτερα από τα κανονικά ανθρώπινα κρανία και αυτό οδήγησε τους ερευνητές να πιστεύουν ότι δεν θα μπορούσαν να έχουν τροποποιηθεί μέσω του απλού δεσίματος. Υπάρχουν επίσης δομικές διαφορές και έχουν μόνο μια πλάκα βρεγματικού, σε αντίθεση με τις δύο που βρίσκονται κανονικά στα ανθρώπινα κρανία. Οι διαφορές αυτές έχουν βαθύνει το πολλών δεκαετιών μυστήριο γύρω από τα κρανία του Παράκας και οι ερευνητές δεν μπόρεσαν να εξηγήσουν την προέλευσή τους.

Ο διευθυντής του Μουσείου Ιστορίας του Παράκας έστειλε δείγματα από 5 κρανία να υποβληθούν σε γενετικό έλεγχο. Τα δείγματα αποτελούνταν από μαλλιά, δέρμα, δόντια και θραύσματα των οστών του κρανίου. Το γενετικό εργαστήριο ωστόσο δεν είχε ενημερωθεί για την προέλευση των δειγμάτων, προκειμένου να αποφευχθεί η μεροληψία ή ο επηρεασμός των αποτελεσμάτων. Τα αποτελέσματα ήταν συναρπαστικά.


Το μιτοχονδριακό DNA (κληρονομείται από τη μητέρα) παρουσίασε μεταλλάξεις άγνωστες σε κάθε άνθρωπο, πρωτεύοντα ή οποιοδήποτε άλλο ζώο. Οι μεταλλάξεις προτείνουν ότι έχουμε να κάνουμε με ένα εντελώς νέο ανθρωποειδές ον, πολύ μακριά από τον Homo sapiens, τον Νεάντερταλ ή τους Denisovans. Τα άτομα του Παράκας ήταν τόσο βιολογικά διαφορετικά από τους ανθρώπους που δεν μπορύσαν να διασταυρωθούν. «Δεν είμαι σίγουρος ότι θα ταίριαζε ακόμη και στο γνωστό εξελικτικό δέντρο», πρόσθεσε ένας γενετιστής.

+
Οι συνέπειες αυτής της ανακάλυψης είναι τεράστιες.
Ποιοι ήταν οι μυστηριώδεις άνθρωποι του Παράκας;
Μήπως εξελίχθηκαν εδώ στη Γη σε μια πορεία τόσο διαφορετική από εμάς και κατέληξαν να φαίνονται δραστικά διαφορετικοί;
Αν όχι, από πού προέρχονται;
Έχουν απομείνει κάποιοι;Αυτή η σημαντική ανακάλυψη φέρνει περισσότερα ερωτήματα από αυτά που απαντά, αλλά είναι ένα ακόμα κομμάτι από τα στοιχεία που δείχνουν ότι δεν είμαστε μόνοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου