Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

ΟΡΩ ΑΠΑΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑΝ ΔΥΝΑΜΙΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ ΑΞΙΟΥΜΕΝΟΣ

ΑΠΟΛΛΩΝ, Ο ΔΗΛΙΟΣ ΑΝΑΞ, ΕΝ ΤΩ ΚΕΝΤΡΩ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΙΣΤΑΤΑΙ !!!
ΜΕΤΑΣΤΟΙΧΕΙΩΣΙΣ ΤΟΥ «ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΘΕΟΥ» ΕΙΣ ΤΟΝ «ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΘΕΟΝ» !!! (ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΘΕΩΣΗΣ )

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΛΗΞΕΙΣ ΤΩΝ ΘΕΪΚΩΝ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΩΝ ΑΚΤΙΝΩΝ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΑΦΥΠΝΙΣΘΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΜΑΛΛΟΝ Ή ΗΤΤΟΝ, ΓΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΝ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣΕΩΣ. ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΗΔΗ Ή ΕΧΟΥΝ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ Ή ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΩΣ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗΝ ΤΩΝ, Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕΤ΄ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ!
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΘΑ ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΗΝΥΜΑΤΑ !
Ο ΡΥΘΜΟΣ ΑΦΥΠΝΙΣΕΩΣ ΕΝΤΕΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΤΑΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΝ, ΚΑΘΩΣ Η ΕΠΙΓΝΩΣΙΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟΚΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΝ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΗ ΠΛΕΟΝ ΕΙΣ ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟΝ !
ΔΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΗΔΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗΝ ΔΟΝΗΣΙΝ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ, ΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΞΕΩΣ ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΙ, ΕΝ ΕΙΔΕΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑΣ, ΠΟΙΚΙΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗΝ ΤΩΝ, ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ! ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΙΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ Η ΜΥΗΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΘΑ ΑΠΟΚΟΜΙΖΟΥΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΕΙΣ ΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΙΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑΝ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΠΟΡΕΙΑΣ. ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΕΙΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΞΟΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΣΦΥΡΗΛΑΤΟΥΝΤΑΙ!
Η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΙΣ ΤΟΥ ΙΧΩΡ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ, ΣΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΕΤΑΙ ΕΙΣ ΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ, ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΙΣ ΑΜΕΣΗΝ ΣΥΝΑΦΕΙΑΝ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΘΕΡΙΚΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΥΣ ΙΕΡΟΥΡΓΟΥΣ.
Η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΙΣ ΤΟΥ ΙΧΩΡ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΥΝΑΡΤΗΣΙΝ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΣΙΝ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΝΥΣΕΙ ΜΙΑΝ ΠΟΡΕΙΑΝ ΜΕ ΥΨΗΛΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΑΞΙΝ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗΝ ΟΣΩΝ ΕΜΠΕΔΩΝΟΝΤΑΙ, Η ΟΠΟΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΕΧΕΙ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΤΟ «ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΘΕΟΣ» ΚΑΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΝ ΤΟ «ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΘΕΟΣ»!
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΕΙΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ, ΕΙΣ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΚΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΥΣΤΗ ΕΡΜΗ ΠΑΝΤΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΟϊΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΣΧΕΤΙΚΏΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΦΘΑΣΟΥΜΕ ΕΙΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΙΝ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΥΝΙΚΑ ΚΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΚΑΤΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΘ' ΟΛΟΝ ΤΟ ΕΤΟΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΩΣ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟΝ ΜΗΝΑ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΟΛΗΝ, ΔΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ!
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΙΝ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ, ΤΟ ΙΕΡΟΝ ΑΕΙΖΩΟΝ ΠΥΡ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΘΑ ΚΑΤΕΡΧΕΤΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟΝ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΕΙΣ ΤΟΝ ΘΕΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ, ΘΑ ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΦΛΕΓΟΝ ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ ΚΥΚΛΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΚΤΙΝΑΣΣΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟΝ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΕΙΣ ΟΜΟΚΕΝΤΡΕΣ ΦΛΕΓΟΥΣΕΣ ΠΥΡΦΟΡΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ Κ Β Α Ν Τ Ι Κ Η Ν Μ Α Ζ Ι Κ Η Ν Α Φ Υ Π Ν Ι Σ Ι Ν ΚΑΙ Ε Ν Ε Ρ Γ Ο Π Ο Ι Η Σ Ι Ν Ι Χ Ω Ρ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΦΩΤΕΙΝΟΥΣ, ΑΣΧΕΤΩΣ ΕΑΝ ΑΥΤΟΙ ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΚΥΚΛΟΥ!
ΕΙΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟΝ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΙΣΤΑΤΑΙ Ο ΔΗΛΙΟΣ ΑΝΑΞ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ, ΘΕΟΣ Α Π Ο Λ Λ Ω Ν, Ο Ε Ι Σ , Ο ΥΨΙΣΤΟΣ ΘΕΟΣ ΗΛΙΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!
ΤΟΙΟΥΤΟΤΡΟΠΩΣ ΜΑΖΙΚΑ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟΝ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΕΩΝ, ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΝ!
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΙΝ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ, ΘΑ ΑΝΑΜΕΝΩΜΕΝ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ ΕΜΦΑΝΕΙΣ ΟΙ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΕΙΣ ΤΑ ΘΝΗΤΑ ΣΩΜΑΤΑ!
Η ΙΕΡΗ ΑΡΧΑΙΑ ΘΕΑ ΜΗΤΕΡΑ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΟΣΜΟΥ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΘΕΩΣΗΣ, ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ !
Ο ΕΞΑΓΝΙΣΜΟΣ ΟΛΩΝ, ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΩΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΟΔΟΝ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΙΛΙΚΤΟΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΝ ΔΡΑΣΙΝ ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΕΩΣ!

ΓΕΙΩΣΙΣ, ΜΕΤΑΣΤΟΙΧΕΙΩΣΙΣ, ΔΟΜΗΣΙΣ !!!

ΕΣΤΕ ΕΝ ΕΓΡΗΓΟΡΣΕΙ !!! ΕΣΤΕ ΕΝΕΡΓΟΙ !!!

2 σχόλια:

  1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΑΡΘΡΩΝ ΚΑΙ ΠΟΙΗΜΑΤΩΝ, ΔΕΝ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ ΠΗΓΕΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΖΕΥΓΑΡΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΑ" ΑΠΟΛΛΩΝ, Ο ΔΗΛΙΟΣ ΑΝΑΞ, ΕΝ ΤΩ ΚΕΝΤΡΩ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΙΣΤΑΤΑΙ!!! (ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΘΕΩΣΗΣ)".
    https://ellaniapili.blogspot.com/2016/07/blog-post_992.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή