Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΑΙ – (ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΘΕΩΣΗΣ)ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΗΤΙΚΟΝ (ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ – ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΝΟΗΤΙΚΟΤΗΤΟΣ), ΔΙΟΤΙ ΤΟ «ΠΑΝ ΕΝ» / ΤΟ «ΕΝ» / Η ΥΨΙΣΤΗ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ/ Ο ΑΣΥΛΛΗΠΤΟΣ ΙΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΥΨΙΣΤΟΣ ΝΟΥΣ, ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ, Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΝΟΗΤΙΚΗΝ ΣΥΛΛΗΨΙΝ!

Ο ΥΨΙΣΤΟΣ ΝΟΥΣ ΕΝΝΟΗΣΕΝ ΚΑΙ ΕΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΝ! 
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ, ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ, ΕΚΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ  ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΥΛΛΗΠΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΩΣ ΜΕΓΑΛΟΦΥΟΥΣ ΔΙΑΝΟΙΑΣ, ΚΑΤΑ ΤΟ ΑΡΧΕΤΥΠΙΚΟΝ ΤΡΙΠΤΥΧΟΝ ΠΡΟΤΥΠΟΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ
ΝΟΗΤΙΚΗ ΣΥΛΛΗΨΙΣ, ΕΜΦΥΣΗΣΙΣ ΠΥΡΙΝΗΣ ΖΩΗΣ, ΥΛΟΠΟΙΗΣΙΣ!!!
ΗΤΟΙ: ΝΟΥΣ/ΠΝΕΥΜΑ – ΨΥΧΗ – ΣΩΜΑ!!! 
ΤΡΙΣΥΠΟΣΤΑΤΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ!!!

ΕΑΝ ΕΝΝΟΗΣΩΜΕΝ ΕΙΣ ΒΑΘΟΣ ΤΗΝ ΔΟΘΕΙΣΑΝ ΓΝΩΣΙΝ, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΘΑ ΟΤΙ, ΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΕΙΜΕΘΑ ΑΙ ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΑΙ ΤΟΥ ΥΨΙΣΤΟΥ ΝΟΟΣ, ΑΙ ΟΠΟΙΑΙ ΚΑΛΕΣΑΜΕΝ (ΕΛΞΑΜΕΝ) ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΑΜΕΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΥΚΝΗΝ ΥΛΗΝ. 
ΕΙΜΕΘΑ Η ΕΚΔΗΛΩΣΙΣ ΤΟΥ «ΕΝΟΣ» ΕΙΣ ΤΗΝ ΥΛΗΝ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΙΣ ΦΕΡΕΙ ΟΛΑΣ ΤΑΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ «ΕΝΟΣ»: 
«ΩΣ ΑΝΩ, ΟΥΤΩΣ ΚΑΤΩ, ΩΣ ΚΑΤΩ, ΟΥΤΩΣ ΑΝΩ» (ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ - ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑΣ)

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΟΝΤΕΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΕΧΟΥΝ ΤΗΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, - ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΕΛΚΟΥΝ ΑΠΟ ΕΠΙΠΕΔΑ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΔΟΝΟΥΜΕΝΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΥΡΟΣ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ-, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΚΕΨΕΩΣ(ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΟΤΑΝ Η ΣΚΕΨΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΥΓΗΣ, ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΗΣ), ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ / ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ / ΑΝΑΓΚΗΣ (ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΣ ΚΑΙ ΔΟΝΗΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΙΣ ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΗΣ). 
ΤΟΙΟΥΤΟΤΡΟΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΜΕΣΩ ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗΝ ΓΝΩΣΙΝ ΠΕΡΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΩΝ. 
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΑΠΕΙΡΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΑΙ, ΑΙ ΟΠΟΙΑΙ ΩΣ ΜΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑΙ, ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ Ή ΕΞΟΝΤΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥΣ ΤΟΙΑΥΤΑΣ. 
ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ (ΜΕΜΥΗΜΕΝΟΙ) ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗΝ ΓΝΩΣΙΝ ΤΗΣ ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΩΝ (ΜΟΡΦΟΓΕΝΝΕΣΙΣ). 
ΑΙ ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΑΙ, ΑΙ ΟΠΟΙΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΫΛΟΝ ΚΟΣΜΟΝ, ΤΟΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΝ, ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΝ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΛΗΝ. 
ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ «ΔΟΜΙΚΟΥΣ ΛΙΘΟΥΣ» ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΙΚΙΛΩΝ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΕΩΝ ΑΥΤΗΣ, ΕΙΣ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΝΟΗΤΙΚΟ/ΕΠΙΘΥΜΗΤΙΚΗΣ ΣΦΑΙΡΑΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΟΣ ΤΩΝ, ΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΟΣ Ή ΑΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΝΟΗΤΙΚΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΟΝΗΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ, ΑΛΛΟΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΝ ΡΟΗΝ ΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟΝ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΘΗΛΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΤΕ  ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΡΟΗΝ.
ΑΙ ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΧΡΩΜΑΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΦΕΡΟΥΝ ΙΔΙΑΖΟΥΣΑΝ ΧΡΟΙΑΝ!

ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩΜΕΝ ΟΤΙ, ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ «ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ» ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΔΙΕΞΟΔΙΚΩΣ ΤΑΣ ΕΝΣΤΙΚΤΩΔΕΙΣ ΑΝΑΓΚΑΣ / ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ / ΠΡΟΣΔΟΚΙΑΣ / ΦΙΛΟΔΟΞΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ,ΤΟΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΜΕΤΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΩΝ ΡΕΥΜΑΤΩΝ (ΠΑΚΕΤΩΝ) ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΩΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΑΝΕΝΕΡΓΟΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ. 
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΟΥΝ ΕΥΡΕΩΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΩΝ, ΔΙΑΤΙ ΜΕΓΑ ΠΛΗΘΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΕΤΙ ΩΡΙΜΟΝ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΣΥΧΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΕΠΙΔΟΚΙΜΑΣΙΑΝ Ή ΕΚΔΗΛΩΝΕΙ ΕΠΙΡΡΕΠΕΙΑΝ!
Ο ΕΞΕΛΙΣΣΟΜΕΝΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΤΗΣ, ΣΥΝ ΤΩ ΧΡΟΝΩ ΚΑΤΑΚΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΣΙΝ ΕΚΕΙΝΗΝ, ΔΙΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΕΛΕΥΣΙΝ ΤΩΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΩΝ ΑΡΝΗΤΙΚΩΝ ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΕΙΣ ΔΙΑΛΥΣΙΝ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΙΝ ΤΩΝ ΜΕ ΘΕΤΙΚΑΣ ΦΩΤΕΙΝΑΣ ΤΟΙΑΥΤΑΣ.

ΚΑΘΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΦΟΡΕΥΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΔΟΜΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΑΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥ ΥΦΗΣ ΚΑΙ ΠΥΚΝΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΦΕΡΕΙ: 
  • ΑΦ’ ΕΝΟΣ ΕΚΕΙΝΑΣ ΤΑΣ ΑΝΑΓΚΑΙΑΣ ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΑΣ, ΤΑΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΛΑΒΕΝ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΩΣ ΔΙ’ ΕΛΞΕΩΣ, ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΑΡΧΕΤΥΠΙΚΟΥ ΔΟΜΙΚΟΥ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΩΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΚΑΤΑ ΠΕΔΙΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΚΑΙ 
  • ΑΦ’ ΕΤΕΡΟΥ ΤΑΣ ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΑΣ, ΤΑΣ ΟΠΟΙΑΣ ΠΡΟΣΗΡΤΗΣΕΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΡΤΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ, ΔΙΑ ΤΗΣ ΔΡΑΣΕΩΣ ΤΟΥ, ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΙΣ ΤΟΥ.

ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΟΤΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ, ΔΙΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΡΜΗΝ/ΤΑΣΙΝ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ, ΟΥΤΩΣ ΚΑΙ ΑΙ ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΑΙ ΕΚΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΝΤΟΝΟΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑΝ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΟΥΝ ΕΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ, ΔΙΟ ΚΑΙ ΩΘΟΥΝ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΙΝ ΕΙΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΝ ΤΩΝ, ΕΙΤΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΙΣ ΕΛΚΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΟΛΗΣΕΩΣ ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΝ ΤΩΝ, ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΩΘΟΥΝ ΠΡΟΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΝ ΚΑΙ ΔΙΑΙΩΝΙΣΙΝ ΠΑΡΟΜΟΙΩΝ ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΩΝ! (ΠΡΟΤΥΠΟΝ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ). 
ΟΙ ΠΑΣΧΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΚΑΘ’ ΕΞΙΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ, ΕΛΚΟΥΝ ΠΛΗΘΩΡΑΝ ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΙΚΩΝ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ, ΑΙ ΟΠΟΙΑΙ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΝ ΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΝ ΤΗΣ ΘΕΛΗΣΕΩΣ, ΤΗΣ ΑΥΤΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΕΩΣ. 
ΕΑΝ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΩΜΕΝ ΑΥΤΑΣ ΤΑΣ ΝΟΣΗΡΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΕΙΣ ΤΑΣ ΟΠΟΙΑΣ ΠΟΛΛΟΙ ΕΓΚΛΩΒΙΖΟΝΤΑΙ, ΔΥΝΑΜΕΘΑ ΝΑ ΕΝΝΟΗΣΩΜΕΝ ΕΚΤΕΝΕΣΤΕΡΟΝ ΜΕΓΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΤΗΣ «ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΣ», ΔΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΜΠΟΛΛΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΝ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑΝ ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΜΟΝΟΝ!

Η ΣΠΟΥΔΗ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΝΟΗΣΙΣ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΩΝ, ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΤΑΣ ΠΥΛΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΥΣΤΙΚΗΝ ΚΕΚΡΥΜΜΕΝΗΝ ΓΝΩΣΙΝ ΤΗΣ ΓΕΝΝΕΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΕΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. 
ΚΑΤΟΧΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΕΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ, ΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΑΠΟ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΙΣΧΥΡΑΣ ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΑΣ(ΣΤΟΙΧΕΙΑΚΑ), ΘΕΤΙΚΑΣ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑΣ ( ΘΕΟΥΣ, ΗΜΙΘΕΟΥΣ, ΗΡΩΕΣ, ΔΑΪΜΟΝΕΣ, ΑΓΓΕΛΟΥΣ, ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ, ΚΛΠ), ΑΙ ΟΠΟΙΑΙ ΚΑΤΑΚΛΥΖΟΥΝ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΠΕΔΙΑ ΤΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΚΑΙ ΕΛΚΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΝΑΖΗΤΗΤΕΣ (Η ΠΛΑΝΗ ΤΩΝ ΠΕΔΙΩΝ ΤΩΝ ΜΟΡΦΩΝ).

ΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΙΝ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΩΝ, ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΥΨΗΛΟΝ ΕΡΓΟΝ ΤΩΝ ΜΥΣΤΩΝ, ΤΩΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΦΩΤΕΙΝΩΝ ΟΝΤΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣΕΩΣ ΥΨΗΛΩΝ ΔΟΝΗΤΙΚΩΝ ΝΟΗΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΗΨΕΩΝ, ΑΠΤΟΝΤΑΙ ΤΩΝ ΑΫΛΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ, ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΕΥΡΟΣ ΤΩΝ ΠΕΔΙΩΝ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΕΚΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. 
Η ΣΤΑΘΕΡΑ ΕΝ ΑΡΕΤΗ ΠΟΡΕΙΑ, Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΣ ΜΕΤΑ ΚΑΘΑΡΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΥΨΗΛΟΔΟΝΟΥΜΕΝΩΝ ΘΕΤΙΚΩΝ ΛΟΓΙΣΜΩΝ/ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΩΝ, ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΕΩΣ ΕΙΣ ΤΑ ΥΨΙΠΕΔΑ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΑΕΙΦΟΡΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.

ΑΙ ΝΕΩΤΕΡΑΙ ΦΥΣΙΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΑΙ ΚΑΙ ΔΗ Η ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΝ Ή ΤΟΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΕΝΝΟΥΝ ΝΕΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΙΝ ΑΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΥΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΑΚΡΙΒΕΙΣ, ΔΙΑΡΚΕΙΣ, ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΑΝ ΠΡΟΘΕΣΙΝ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΗΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑΝ!
ΤΟΙΟΥΤΟΤΡΟΠΩΣ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΙΝ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΣΟΦΩΝ ΠΕΡΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΔΕ ΑΝΑΛΥΣΕΩΣ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ ΟΤΙ, ΟΙ ΣΤΑΘΕΡΩΣ ΘΕΤΙΚΟΙ ΦΩΤΕΙΝΟΙ ΛΟΓΙΣΜΟΙ ΜΑΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣ ΦΩΤΕΙΝΑΣ ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΑΣ ΚΑΙ ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΘΕΤΙΚΩΣ ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ, ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑΝ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΝ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΝΑΡΜΟΝΙΖΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΝ.

1 σχόλιο:

  1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΑΡΘΡΩΝ ΚΑΙ ΠΟΙΗΜΑΤΩΝ, ΔΕΝ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ ΠΗΓΕΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΖΕΥΓΑΡΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ: https://ellaniapili.blogspot.com/2018/01/blog-post_7.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή