Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017

Εκπληκτικές αποκαλύψεις από το CERN: δεν θα επρεπε να υπάρχουμε!!


Ειναι λιγο ανατριχιαστικο οταν λέγεται από έναν παγκοσμίου φήμης φυσικό ότι ο τόπος που ονομάζουμε σπίτι δεν θα επρεπε να υπάρχει καθόλου.
Αλλά ακριβώς αυτή η ομάδα του CERN στην Ελβετία ειναι που ερευνά το γεγονός ότι η αντιύλη θα επρεπε να έχει καταστρέψει το σύμπαν, συμπεριλαμβανομένου του πλανήτη γη.
Το CERN ίσως κατέστρεψε το τελευταίο μας σύμπαν..
Η όλη μελέτη για το πώς έγινε το σύμπαν και για το πώς συνεχίζει να εξελίσσεται εδω και εκατομμύρια χρόνια είναι κάτι που οι επιστήμονες έχουν μελετήσει εδώ και πολλά χρόνια, αλλά δεν έχουν ακόμη καταλήξει σε ένα οριστικό εύρημα.
Αν και αυτή η συγκεκριμένη ομάδα φυσικών έχει αποκαλύψει λίγα πράγματα για την ύλη και την αντιύλη, στο ότι όταν πρόκειται για μαγνητική έλξη φαίνονται ίσα σε συστατικά χωρίς να κυριαρχεί το ενα το αλλο, αλλά έχουν πράγματι διαφορετικό συνολικό αποτέλεσμα, που φέρνει, ακόμη περισσότερες , ερωτήσεις παρά απαντήσεις.
Όπως ανέφερε ένας από τους φυσικούς στο πειραμα…
Μια ασυμμετρία πρέπει να υπάρχει καπου εδω..
“Όλες οι παρατηρήσεις μας βρίσκουν μια πλήρη συμμετρία μεταξύ ύλης και αντιύλης, γι ‘αυτό το σύμπαν δεν πρέπει να υπάρχει.” Μια ασυμμετρία πρέπει να υπάρχει εδώ κάπου, αλλά απλά δεν καταλαβαίνουμε πού είναι η διαφορά “.
Ωστόσο, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το σύμπαν υπάρχει πράγματι. Το μόνο πράγμα που μέχρι στιγμής οι ερευνητές είναι σίγουροι , παρά τα ίσα συστατικά,ειναι οτι η υλη και η αντιύλη είναι αντίθετα. Η αντι-ύλη είναι αρκετά ασταθής και μπορεί να είναι καταστροφική όταν έρχεται σε επαφή με την ύλη. Αυτα τα στοιχεια κανουν την Θεωρία της Μεγάλης Έκρηξης που καθε επιστήμονας εχει προσκοληθει στο πώς δημιουργήθηκε το σύμπαν να φαινεται πλεον λιγο αστεια..
Εάν αυτή η θεωρία εχει βαση τοτε το σύμπαν θα είχε καταστραφεί μέχρι τώρα με την αντιύλη να συγκρουεται με την υλη ..!
Σύμφωνα με τα ευρηματα της μελέτης που έγινε στο CERN, αυτο θα επρεπε να είχε συμβεί μέχρι τώρα, και δεν υπαρχει τρόπος να το αποφύγουμε….αλλα δεν συμβανει … δεν συγκκρουεται η αντι υλη με την υλη και εμεις συνεχιζουμε να υπαρχουμε!!
Φαινομενο Μαντέλα, Θεός και πολλαπλές διαστάσεις
Σε κάθε περίπτωση, η επιστημονική κοινότητα εξακολουθεί να ψάχνει απαντήσεις όχι μόνο για τη δημιουργία του σύμπαντος αλλά και για το πώς συνεχίζει αυτο να διατηρείται. Η προσεκτική μελέτη στο CERN που εξετάζει προσεκτικά το μαγνητικό πεδίο στην ύλη και την αντιύλη είναι ένας από τους πολλούς τρόπους με τους οποίους η ύπαρξη του σύμπαντος συνεχίζει να μελετάται.
Όμως, καθώς η επιστημονική κοινότητα αναζητά μια επιστημονική απάντηση στον λόγο για τον οποίο εξακολουθεί να υπάρχει το σύμπαν, ίσως πρόκειται για περαιτέρω επαλήθευση για όσους πιστεύουν σε μια υψηλότερη δύναμη στην δημιουργία.
Εξάλλου, η επιστήμη δεν μπορεί να βρει μια βιώσιμη απάντηση ως προς το γιατί η αντιύλη δεν μας έχει κάνει όλους αλοιφη μεχρι τωρα, οπότε ίσως αυτό να είναι η απόδειξη που λέει ότι υπαρχει μια ανωτερη δύναμη που προστατεύει όλους μας στην υπαρξη.
Οποιοσδήποτε και αν είναι ο λόγος, ο επιστήμονας δεν θα παραιτηθεί από την αναζήτηση μιας επιστημονικής απάντησης, ακόμα και αν συνεχίσει να φτάνει σε αδιέξοδο.
Ποιος ξέρει τι θα φέρει στο μέλλον και ποιοι ειναι οι τρόποι με τους οποίους θα μπορέσουμε να μελετήσουμε αυτό το περίεργο παζλ, όχι μόνο γιατί είμαστε εδώ αλλά γιατί είμαστε ακόμα εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου