Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Rothschild σε περιοδικό του 1988 κάνει τρομακτική πρόβλεψη για το 2018! και δεν είναι καλη για την Αμερική και τον υπολοιπο κοσμο!

«Βρισκόμαστε στα πρόθυρα μιας παγκόσμιας μεταμόρφωσης. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι η σωστή μεγάλη κρίση και τα έθνη θα δεχτούν τη Νέα Παγκόσμια Τάξη. «- Δαβίδ Rockefeller
«Σήμερα οι Αμερικανοί θα ήταν εξοργισμένοι εάν στρατεύματα του Ηνωμένου Βασιλείου εμπαιναν στο Λος Άντζελες για να αποκαταστήσουν την τάξη. αύριο θα είναι ευγνώμονες. «- Χένρι Κίσινγκερ
Όπως υπονοεί ο Κίσινγκερ, η νέα παγκόσμια τάξη δεν θα έρθει με ένα πραξικόπημα σε στυλ τρίτου κόσμου με την κατάφωρη επιβολή στρατιωτικής δύναμης. Αντ ‘αυτού, οι περιστάσεις πρέπει να είναι ετσι στριμωγμένες ώστε η νεα παγκοσμια ταξη να φανει οτι είναι ο «σωτήρας» της ανθρωπότητας. Θα ήταν εκπληκτικό εάν γινόταν αποδεκτή οποιαδήποτε άλλη προσέγγιση. Πάντα ήταν πρακτική των Η.Π.Α. να φέρνουν ενθουσιασμό στην κοινή γνώμη ωστε να συμφωνει με τα έργα τους σε παγκόσμιο επίπεδο.
«Θα έχουμε μια παγκόσμια κυβέρνηση, είτε μας αρέσει είτε όχι. Το μόνο ερώτημα είναι εάν η Παγκόσμια Κυβέρνηση θα επιτευχθεί με κατάκτηση ή συναίνεση ». – Paul Warburg, μιλώντας στη Γερουσία των Ηνωμένων Πολιτειών, 17 Φεβρουαρίου 1950
Εάν νομίζετε ότι ο κόσμος είναι κακός τώρα πρόκειται να γινει , πολύ πολυ χειρότερος κάτω από την εξουσια της Νέας Παγκόσμιας Τάξης. Η ελευθερία, η θρησκεία, η υγειονομική περίθαλψη, η διατροφή και η παιδεία θα είναι όλα υπό τον έλεγχο μιας ανώτερης ελίτ, και εσείς και εγώ θα το καταλάβουμε πολυ αργα.
Θα σας ειπωθεί τι μπορείτε και τι δεν μπορείτε να κάνετε, πού να στείλετε τα παιδιά σας στο σχολείο, ποιον γιατρό να επισκεφθείτε και αν η ζωή σας είναι «άξια» να κρατηθει εδω στον κοσμο μας σε περίπτωση που αρρωστήσετε.
Εκείνοι με το καλύτερο DNA θα γλιτώσουν και εκείνοι που βρίσκονται στο βάθος του βαρελιού -όπως και να μιλήσουν οπως και αν φερθουν- θα μεινουν έξω για να «στεγνώσουν».
Η εξέλιξη θα γινει με πλύση εγκεφάλου στις μάζες για να πιστέψει το ψέμα ότι όσοι είναι ακατάλληλοι για να ζήσουν στην κοινωνία θα πρέπει να εξαλειφθούν για να βελτιώθει το γονιδίο της ανθρωπινης φυλης.
Η εικόνα της ζωής στη Νέα Παγκόσμια Τάξη δεν θα είναι πια φωτεινή, αλλά φοβάμαι ότι μπορούμε να είμαστε τα «πραγματα¨της νεας ταξης γ. Όλα αυτά και πιο πολλα στο βιντεο που ακολουθει… ..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου