Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

Είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ η ΓΡΑΦΗ DANUBE, από τον ΣΕΙΡΙΟ και ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΗ του ΚΟΣΜΟΥ.

Είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ η ΓΡΑΦΗ DANUBE, από τον ΣΕΙΡΙΟ και ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΗ του ΚΟΣΜΟΥ;
Κατά καιρούς έρχονται στο φως διάφορες αρχαίες γραφές. Είναι τόσο παλιές που κανείς δεν μπορεί να τις αναγνωρίσει και να τις διαβάσει.
Υπάρχει, όμως, και ένα είδος γραφής που δέχεται μεγάλο πόλεμο από παντού καθώς, επιπλέον, θεωρείται και η αρχαιότερη γραφή του κόσμου…
Αφορά τα στοιχεία γραφής που βρέθηκαν στην Ευρώπη, στην Κοιλάδα του Δούναβη και φαίνεται πως η ηλικία της ξεπερνά το 5300 π.Χ.
Ο πολιτισμός στην Κοιλάδα του Δούναβη αποτελεί έναν από τους αρχαιότερους γνωστούς πολιτισμούς στην Ευρώπη και φαίνεται να υπήρξε μεταξύ 5.500 και 3.500 π.Χ., σε μία τεράστια έκταση των Βαλκανίων από την Βόρεια Ελλάδα ως την Σλοβακία, την Κροατία και τη Ρουμανία.
Ο πολιτισμός αυτός, έπαιξε σημαντικό ρόλο στη νοτιοανατολική Ευρώπη μέσω της ανάπτυξης χάλκινων εργαλείων, με ένα πολύπλοκο σύστημα γραφής, με προηγμένη αρχιτεκτονική συμπεριλαμβανομένων διωρόφων οικιών, με κατασκευή επίπλων, όπως καρέκλες και τραπέζια -όταν… το μεγαλύτερο μέρος της Ευρώπης ζούσε στην Λίθινη Εποχή ! ! !
Είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ η ΓΡΑΦΗ DANUBE, από τον ΣΕΙΡΙΟ και ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΗ του ΚΟΣΜΟΥ;
Επιπλέον ανέπτυξαν δεξιότητες όπως ύφανση, επεξεργασία δερμάτων, κατασκευή ενδυμάτων, χειραγώγηση του ξύλου, του πηλού και της πέτρας. Ακόμα είχαν γνώση του τροχού. Τέλος είχαν μια οικονομική, θρησκευτική και κοινωνική δομή.
Ωστόσο, μία από τις πιο ενδιαφέρουσες και πολυσυζητημένες πτυχές του πολιτισμού στην Κοιλάδα του Δούναβη είναι η γραπτή γλώσσα τους.
Ορισμένοι αρχαιολόγοι υποστηρίζουν ότι η «γραφή» είναι στην πραγματικότητα μια σειρά από γεωμετρικά σχήματα και σύμβολα -και τίποτε παραπάνω. Άλλοι υποστήριξαν ότι αυτά τα «σχήματα» αποτελούν στην πραγματικότητα χαρακτηριστικά ενός πραγματικού συστήματος γραφής. Εάν αυτή η θεωρία είναι σωστή, τότε αυτομάτως γίνεται η αρχαιότερη γραπτή γλώσσα που βρέθηκε ποτέ, προγενέστερης ακόμα των Μινωϊτών και των Σουμερίων και πιθανότατα ακόμη και εκεινης του Δισπηλιου, η οποία έχει επίσημα χρονολογηθεί γύρω στο 5260 π.Χ.
Προσέξτε και συγκρίνετε:
Ομοιότητες ανάμεσα στην Επιγραφή του Δισπηλιού και στο Danube script:
Είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ η ΓΡΑΦΗ DANUBE, από τον ΣΕΙΡΙΟ και ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΗ του ΚΟΣΜΟΥ;
Γραφή Danube ή Σύμβολα Vinca
Είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ η ΓΡΑΦΗ DANUBE, από τον ΣΕΙΡΙΟ και ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΗ του ΚΟΣΜΟΥ;
Γραφή Δισπηλιού
Ο Harald Haarmann, ένας γερμανός γλωσσολόγος και επιστήμονας των πολιτισμών, αντιπρόεδρος του Ινστιτούτου Archaeomythology, κορυφαίος ειδικός στα αρχαία χειρόγραφα και τις αρχαίες γλώσσες, υποστηρίζει σθεναρά την άποψη της παλαιότερης γραφής του κόσμου. Τα δισκία και οι πινακίδες που βρέθηκαν χρονολογούνται στο 5.500 π.Χ., ενώ πρόκειται για μια μορφή αλφαβήτου που ακόμη δεν έχει αποκρυπτογραφηθεί.
Τα σύμβολα αυτά, τα οποία ονομάζονται επίσης σύμβολα Vinca, έχουν βρεθεί σε πολλούς αρχαιολογικούς χώρους σε όλη την κοιλάδα του Δούναβη και τις γύρω περιοχές, χαραγμένα σε αγγεία, ειδώλια, αδράχτια καθώς και σε αντικείμενα φτιαγμένα από πηλό.
Περισσότερα από χίλια κομμάτια με παρόμοιες επιγραφές έχουν βρεθεί σε διάφορες τοποθεσίες σε πολλούς αρχαιολογικούς χώρους της νοτιοανατολικής Ευρώπης, κυρίως στην Ελλάδα (Επιγραφή Δισπηλιού), την Βουλγαρία, την πρώην Γιουγκοσλαβία, την Ρουμανία, την ανατολική Ουγγαρία, τη Μολδαβία, την νότια Ουκρανία.
Ωστόσο, η πλειονότητα των μελετητών της Μεσοποταμίας έχει απορρίψει την πρόταση Haarmann, θεωρώντας ότι τα σύμβολα είναι μόνο διακοσμητικά, παρά το γεγονός ότι υπάρχουν περίπου 700 διαφορετικοί χαρακτήρες -όταν ένας τέτοιος περίπου αριθμός έχει καταμετρηθεί για τα αιγυπτιακά ιερογλυφικά.
Άλλοι μελετητές υποστηρίζουν ότι ο πολιτισμός της Κοιλάδας του Δούναβη έχει αντιγράψει σχήματα και σύμβολα από τους πολιτισμούς της Μεσοποταμίας, παρά το γεγονός ότι ορισμένες από τις πινακίδες του Δούναβη έχουν βρεθεί να είναι μεγαλύτερης ηλικίας από εκείνες τις Μεσοποταμίας.
Παρά τις διαφωνίες των ειδικών αρχαιολόγων, επιγραφολόγων και γλωσολόγων κάποιοι άλλοι ερευνητές, πάνε την υπόθεση ακόμα πιο μακριά. Πολύ μακριά.
Εκτός από την γραφή έχουν βρεθεί και διάφορα άλλα τεχνουργήματα. Ανάμεσά τους είναι και αγαλματίδια που θυμίζουν εξωγήινες μορφές. Ωστόσο και αυτές οι φιγούρες φέρνουν σε διαφωνίες τους ανεξάρτητους ερευνητές. Άλλοι θεωρούν πως σχετίζονται με ερπετοειδη, άλλοι με τους Ανουνακι και κάποιοι μιλούν για είδωλα που φέρουν ή θυμίζουν κεφάλι σκύλου.
Είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ η ΓΡΑΦΗ DANUBE, από τον ΣΕΙΡΙΟ και ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΗ του ΚΟΣΜΟΥ;Είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ η ΓΡΑΦΗ DANUBE, από τον ΣΕΙΡΙΟ και ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΗ του ΚΟΣΜΟΥ;
Βέβαια, το μυστήριο των κυνοκεφαλων χρήζει ιδιαίτερης προσοχής, καθώς συναντάτε σε πολλούς αρχαίους πολιτισμούς, ακόμα και σε εικόνες του χριστιανικού κόσμου, όπως π.χ. στην εικόνα με τον Άγιο Χριστόφορο.
Τα κυνοκέφαλα αγαλματίδια φέρνουν συνειρμούς σχετικούς με τον ΣΕΙΡΙΟ και ισχυρίζονται πως έχουν να κάνουν με εξωγήινο πολιτισμό που ήρθε από εκεί, έφερε ζωή και πολιτισμό στην Γη. Υποστηρίζοντας την θεωρία τους ως σωστή, προτείνουν ότι και η γραφή έχει κατευθείαν προέλευση από τον Σείριο, το άστρο των θεών: The God Star ή the dog star (ο αναγραμματισμός του god=θεός δίνει dog=σκύλος, κύνας).
Ας συνδυάσουμε αυτές τις εκτιμήσεις: Η εν λόγω γραφή έχει βρεθεί σε περιοχές που στην απώτατη αρχαιότητα σχετίζονταν με ελληνικά φύλα και περιοχές. Καλλιτεχνήματα του ίδιου πολιτισμού παρουσιάζουν κυνόμορφες φιγούρες. Ο Σείριος σχετίζεται με τους Κύνες. Η καταγωγη των Ελληνων «κρατάει» απο τον ΣΕΙΡΙΟ-όπως θέλει μία θεωρία.
Θα μπορούσαμε και εμείς, με την σειρά μας, να υποστηρίξουμε πως η γραφή του πολιτισμού της Κοιλάδας του Δούναβη έχει Σείριο-Ελληνική προέλευση; Και… μήπως μιλάμε για ένα πρώιμο αλφάβητο ενός Αρχαιου και Παγκοσμιου  Πολιτισμου του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ.
Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Αγγλικά, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά
Δείτε και ένα video με τον Harald Haarmann:
Όσο διαφωνούν οι ερευνητές, επίσημοι, ανεπίσημοι και ανεξάρτητοι, ίσως δεν μάθουμε ποτέ. Ίσως, όμως οι υποψίες να είναι πιο αληθινές από την πραγματικότητα που, ενδεχομένως, προσπαθούν να σκεπάσουν…
Και μάλλον αυτός είναι ο πραγματικός λόγος όλων των διαφωνιών…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου