Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

«ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΖΩ ΤΟ 2018 – ΠΡΟΦΗΤΙΚΗ ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ TESLA ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΚΙΟΛΒΑ»

Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΚΙΟΛΒΑΣ ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΠΙΟ ΠΕΡΑ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΠΡΟΦΗΤΙΚΗ ΡΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΑ !!!
Ο Γεώργιος Γκιόλβας γεννήθηκε το 1923 και σπούδασε Μηχανολόγος στο Πανεπιστήμιο της Πάδοβα στην Ιταλία, και αργότερα ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Πυρηνική Φυσική στη Βοστώνη. Είναι δεκάδες οι εφευρέσεις και τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας που είχε στη διάθεσή του μέχρι και το θάνατό του το 2003.
Ο «Έλληνας Τέσλα» όπως ήταν το παρατσούκλι του, είχε ιδιόρρυθμο χαραχτήρα, όπως άλλωστε και οι περισσότεροι επιστήμονες του δικού του βεληνεκούς, και παρόλο που αγαπούσε υπέρμετρα την πατρίδα του, εκείνη τον πρόδωσε πολλαπλά κατά τη διάρκεια της ζωής του, «εξαναγκάζοντάς» τον να παραχωρήσει τις εφευρέσεις του σε ξένες μυστικές υπηρεσίες και οργανισμούς….. ( NATO, CIA, κλπ…) !! Περίπου δύο χρόνια πριν το θάνατό του ωστόσο, έκανε μια εξαιρετικά περίεργη – προφητική δήλωση, που αν λάβουμε υπ” όψιν τα όσα προηγουμένως είχε προβλέψει κατά το παρελθόν, είναι ιδιαίτερα ανησυχητική….!!!
Είχε δηλώσει λοιπόν: << Ευτυχώς που πεθαίνω, και δεν θα ζήσω όλα τα φοβερά και τρομερά που θα γίνουν το 2018….» !! Αν και οι γιατροί επέμεναν τότε ότι του είχαν απομείνει μονάχα δύο μήνες ζωής, ο ίδιος είχε προβλέψει ότι θα ζούσε δύο ακόμα χρόνια…. όπως και έγινε…!! Αν κρίνουμε λοιπόν από τη φάση στην οποία βρίσκεται η χώρα μας αλλά και από τις διεθνείς εξελίξεις, και αναγνωρίζοντας την ιδιαίτερη φύση ενός τέτοιου ανθρώπου, δεν ξέρω τι να υποθέσω σχετικά με το τι θα πρέπει να περιμένουμε το «σωτήριο» έτος 2018….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου