Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

CERN Αυτή η βδελυρή δύναμη.

Όλα όσα μας προβάλουν, ουσιαστικά είναι ένας έμμεσος τρόπος να μας δείξουν πως μέρος της «επιστήμης» τους είναι η επαφή με οντότητες πέραν της δικής μας διαστάσεως.
«Ο Μεγάλος Επιταχυντής Αδρονίων θα μπορούσε να ανοίξει μια πόρτα σε μια πρόσθετη διάσταση και από αυτή την πόρτα θα μπορούσε να έρθει κάτι, ή θα μπορούσαμε να στείλουμε κάτι μέσω αυτής».
(Σέρτζιο Μπερτολούτσι, διευθυντής Ερευνών και Υπολογιστικών Συστημάτων του CERN)
«Οι υπολογιστές Quantum μας επιτρέπουν να έχουμε πρόσβαση σε κρυμμένα χαρακτηριστικά της φύσης, νέες διαστάσεις και εάν έχουμε πρόσβαση σε τέτοια κρυμμένα σε κλίμακα μεγέθη, μπορούμε να έχουμε αδιανόητη υπολογιστική ισχύ.» 
(Eric Ladizinsky, συνιδρυτής και επικεφαλής των συστημάτων της D-Wave)
«Ο κβαντικός υπολογισμός είναι … ένας χαρακτηριστικός νέος τρόπος αξιοποίησης της φύσης … Θα είναι η πρώτη τεχνολογία που θα επιτρέψει να εκτελούνται επωφελείς εργασίες σε συνεργασία μεταξύ παράλληλων κόσμων» 
(David Deutsch βρετανός φυσικός στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης ο οποίος έθεσε τα θεμέλια της κβαντικής θεωρίας του υπολογισμού)
Δύο μεγάλες εταιρείες, το CERN και η D-WAVE, στις οποίες επενδύονται αστρονομικά ποσά, ώστε να ανακαλύψουν άλλες διαστάσεις προσπαθώντας να ανακτήσουν γνώσεις που στο παρελθόν καταστράφηκαν. Αυτό δεν είναι τωρινό φαινόμενο, τέτοιου είδους επιχειρήσεις έχουν γίνει κατά το παρελθόν.
Εκεί στο CERN λοιπόν, εκτός από σοβαροί επιστήμονες, είναι επίσης χαρούμενοι άνθρωποι και το δείχνουν…

Επίσης, όπως φρόντισε να μας δείξει ο κος Τζον Έλλις (John Ellis), θεωρητικός φυσικός του CERN – καθηγητής της Έδρας Κλερκ Μάξγουελ του King’s College του Πανεπιστημίου του Λονδίνου, τους αρέσουν τα παιχνιδάκια με τα πάζλ….
Η ΠΡΟΦΑΝΗΣ εξήγηση του παραπάνω παζλ είναι πως ο πρώτος Τζέιμς Μποντ ήταν ο Μπάρι Νέλσον άρα αυτό μας οδηγεί στον Νέλσον Μαντέλα.
Ο δημιουργός όμως του Τζέιμς Μποντ, Ιαν Φλέμινγκ, δεν ήταν ένας τυχαίος συγγραφέας. Υπήρξε Υποδιοικητής της Υπηρεσίας Πληροφοριών του Ναυτικού, κατά τη διάρκεια του Β.Π. Πολέμου, φίλος του Κρόουλι, αποκρυφιστής και ο εμπνευστής του σχεδίου εξαπάτησης και αιχμαλωσίας του δεύτερου στην ιεραρχία του Τρίτου Ράιχ, Ρούντολφ Ες.
Ποιος ήταν πραγματικά ο Πρώτος Τζέιμς Μποντ;
Ας πάμε σε μία πιο περίπλοκη υπόθεση. Κάτι που θα μας πάει πολλούς αιώνες πίσω.
Ο Ρόμπερτ Ντάντλεϊ, 1ος Κόμης του Λέστερ (Robert Dudley 1532 – 1588)
ήταν Άγγλος ευγενής, ευνοούμενος και στενός φίλος της βασίλισσας Ελισάβετ Α΄ της Αγγλίας, από την πρώτη χρονιά της στο θρόνο μέχρι τον θάνατό του. Τον Οκτώβρη του 1562 έγινε μυστικός σύμβουλος της βασίλισσας. Στις επιστολές που αντάλλασσαν μεταξύ τους χρησιμοποιούσαν το παρακάτω κωδικό σύμβολο

Σήμαινε «μάτια» – ψευδώνυμο που του είχε δώσει η βασίλισσα.
Η Ελισάβετ ενδιαφερόταν πολύ για τον αποκρυφισμό. Ο Ρόμπερτ Ντάντλεϊ λοιπόν, σύστησε στην Ελισάβετ, λίγο πριν αυτή γίνει βασίλισσα, τον Τζων Ντη.
Ποιος ήταν ο Τζων Ντη;
Ο Ντη έγινε ένας από τους πιο έμπιστους σύμβουλους της βασίλισσας Ελισάβετ Α’.
Υπό τον τίτλο προκάλυμμα «Noble intellegentia» (Ευγενούς Διανοήσεως) που του παραχώρησε η βασίλισσας Ελισάβετ του δόθηκε άδεια (license) να εργαστεί ελεύθερα έχοντας την προστασία όχι μόνο της ίδιας, αλλά και των ισχυρότερων υπουργών.
Μυστικές Κρυπτογραφήσεις
Κατά την άποψη πολλών συγγραφέων, ο Ντη ενεργούσε ως επίσημος κατάσκοπος της Ελισάβετ.
Επίλογος
Ο Τζων Ντη, χρησιμοποιούσε τον διακριτικό αριθμό «007» όταν επικοινωνούσε με την Ελισάβετ και την αυλή της.

Όπως φαίνεται στην παραπάνω φωτογραφία ο Ντη υπέγραφε τις επιστολές του με δύο κύκλους που συμβολίζουν τα δύο μάτια του υποδεικνύοντας ότι ήταν τα μυστικά μάτια της Βασίλισσας.
Οι δύο κύκλοι περιβάλλονταν από αυτό που μπορεί να θεωρηθεί ως σύμβολο της τετραγωνικής ρίζας ή ως επίμηκες 7. Για τον Ντη, ο αριθμός επτά ήταν ένας ιερός καμπαλιστικός αριθμός.
Τι ακριβώς αντιπροσώπευε για τον Ντη ο αριθμός 7;
ο Τζων Ντη

ήταν ο Πρώτος κατάσκοπος

στην παραπάνω φωτογραφία: έχουμε συγκεντρωμένα τα σύμβολα των υπογραφών του Ρόμπερτ Ντάντλεϊ και του Τζων Ντη, όταν αυτοί επικοινωνούσαν με την βασίλισσα Ελισάβετ, καθώς και το λογότυπο των ταινιών του Τζέιμς Μποντ.
Ο άνθρωπος που συνδύασε την «επιστήμη» με τον αποκρυφισμό, που αφιέρωσε περίπου τριάντα χρόνια της ζωής του στην αναζήτηση επαφής με αγγέλους προκειμένου να μάθει την οικουμενική γλώσσα του δημιουργού. Κατανοητή από όλα τα έμβια πράγματα, όντα, και αντικείμενα εξίσου. Κοινή μεταξύ όλων των ανθρώπων και των υπερφυσικών όντων. Που δημιούργησε το σύστημα της «Enochian Magic» (της μαγικής επαφής με μια ιεραρχία αγγελικών όντων),
πιστεύοντας πως αποτελεί το μοναδικό δρόμο στην πηγή της Γνώσης, είναι ο «δεσμός» (=bond), ανάμεσα στο CERN, τη D- WAVE τους απανταχού πεφωτισμένους και τις επιδιώξεις τους.

Προσέξτε την παραπάνω φωτογραφία The John Dee men – Η ετυμολογία του επιθέτου Dee προέρχεται από την λέξη «du» που στα Ουαλικά–Κελτικά σημαίνει «μαύρος–σκοτεινός»
Η Κρυσταλλομαντεία.
… ο Τζων Ντη, «Ξέροντας πως δεν μπορούσε να δει, ούτε να μαντέψει», δεν εξαπατούσε τον εαυτό του πως κατείχε ταλέντα μεντιουμισμού, γι’ αυτό και εξαρτιόταν αποκλειστικά από κρυσταλλομάντεις. Χρησιμοποιούσε μία ποικιλία «γυαλιών», κρυστάλλων και ειδικών λίθων…
Για να κάνουμε την υπόθεση πιο ενδιαφέρουσα, εάν περιστρέψουμε την υπογραφή του κατασκόπου Τζων Ντη, το σύμβολο θυμίζει ένα μπαστούνι και 2 μπαλάκια
το ανάλογο σύμβολο που οι Μασόνοι ονομάζουν «Two Ball Cane»
Προσέξτε την παρακάτω φωτογραφία. Το μασονικό σύμβολο… το σύμβολο του facebook (μέσω του οποίου μας κατασκοπεύουν με την άδειά μας)
και παρακάτω η χειρονομία του Τζον Έλλις

(Τουρνουά γκόλφ 2007 «Two Ball Cane»)

(«Two Ball Cane»)
Εμβαθύνοντας στη σημασία του συμβόλου «Two Ball Cane» ανακαλύπτουμε πως δεν πρόκειται για μία απλή αγάπη των μασόνων ως προς το παιχνίδι του γκόλφ, αλλά φράση – παράφραση  του «Tubal Cain», το μυστικό σύνθημα ενός μασόνου τρίτου βαθμού, ενός «master mason».
Ο Voulcan (Λατινικά : Volcānus ή Vulcānus) o αρχαίος ρωμαϊκός θεός της φωτιάς, των ηφαιστείων, της μεταλλουργίας και της σφυρηλασίας, λατρεύεται από τον τεκτονισμό υπό το όνομα «Tubal Cain».
Στο βιβλίο του Τεκτονικού Γρίφου, τίθεται το ερώτημα: «Ποιος είναι ο Tubal Cain;» Η απάντηση είναι: «Είναι ο Vulcan των παγανιστών.»
«Όταν ο τέκτονας μάθει ότι το κλειδί του οικοδομήματος του πολεμιστή είναι η ορθή διαχείριση της γεννήτριας της ζωντανής ισχύος, έχει κατακτήσει την τέχνη του. Οι εκτικές ενέργειες του Εωσφόρου, βρίσκονται στα χέρια του και προτού εξελιχθεί και προοδεύσει, πρέπει να αποδείξει την ικανότητά του στο να διαχειρίζεται σωστά την ενέργεια.  Πρέπει να ακολουθήσει τα βήματα του προπάτορά του Tubal-Cain, ο οποίος διαθέτοντας τη ισχυρή δύναμη ενός θεού του πολέμου, σφυρηλάτησε το σπαθί του σε άροτρο. » 
(αποκρυφιστής και Τέκτων, Manly Palmer Hall)

στην παραπάνω φωτογραφία βλέπουμε το μπρούτζινο άγαλμα του Τουβάλ Κάιν/Βουλκάν, που κοσμεί από το 1959 τον κήπο του ΟΗΕ. Δωρεά της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, έργο του Γιεβγκένι Βουτσέτιτς με τον τίτλο «Let Us Beat Swords into Plowshares» αναφορά στο στίχο Ησ. 2,4 καὶ συγκόψουσι τὰς μαχαίρας αὐτῶν εἰς ἄροτρα.
Στο σημείο αυτό πρέπει να τονίσω πως στο βιβλίο της Γένεσης συναντάμε δυο πρόσωπα με το όνομα Ενώχ στο 4,17-18 και στο 5,18, που είναι μεταξύ τους τελείως ανόμοια και διαφορετικά. Ο πρώτος είναι ο γιος του Κάιν του αδελφοκτόνου, κι ο δεύτερος είναι ο γιος του Δίκαιου Ιάρεδ, ο εκλεκτός του Θεού Ενώχ.
Στην εβραϊκή αγία γραφή, το γενεαλογικό δέντρο του Αδάμ, αναφέρεται ξεχωριστά από το γενεαλογικό δέντρο του Κάιν, ενώ τα ονόματα των απογόνων, είναι σχεδόν πανομοιότυπα με εκείνα του Αδάμ.
Αυτό ως αποσαφήνιση, ως προς το πρόσωπο αναφοράς της Ενωχικής αγγελικής γλώσσας ( πίνακες Tabulum Bonorum του Τζων Ντη).
Ένας από τους απογόνους του Κάιν, ήταν ο Θόβελ ή Τουβάλ, ο γενάρχης αυτών που επεξεργάζονται το χαλκό και το σίδερο (Γεν. 4,22)

Ο Τουβάλ ενώ σφυρηλατεί (ταπετσαρία στο Musée de Cluny)
ο Θόβελ ή Τουβάλ, στην εκδοχή της βίβλου King James αναφέρεται ωςTubalcain ενώ στις εκδοχές New International Version και English Standard Version ως Tubal-cain. Εβραϊστή תובל קין (Tūḇal Qayin).
Ο Γκόρντον Γουένχαμ, βρετανός λόγιος της Παλαιάς Διαθήκης, υποδηλώνει ότι το όνομα Κάιν σημαίνει μεταλλουργός. Άλλοι συνδέουν την τέχνη του Τουβάλ με την κατασκευή πολεμικών όπλων. Ο Rashi (γάλλος ραβίνος του μεσαίωνα) αναφέρει πως ο Τουβάλ «Καρύκευε και ραφινάριζε τη τέχνη του μετάλλου ώστε να δημιουργεί όπλα για δολοφόνους» Από κάποιους περιγράφηκε ακόμη και ως ο πρώτος χημικός.
… Και τον Ιησού Χριστό τον Ναζωραίο – τον θεμέλιο λίθο – σεις οι πρωτοστατούντες εις την πνευματικήν οικοδομήν τον επεριφρονήσατε (Πραξ. 4,10-11  )…
Ματθ. 4,9 – 10  Και του λέγει• “όλα αυτά είναι ιδικά μου και θα σου τα δώσω, εάν με αναγνωρίσης ως κύριόν σου και πέσης κατά γης και με προσκυνήσης” τότε λέγει αὐτῷ ὁ Ἰησοῦς· ὕπαγε ὀπίσω μου, σατανᾶ·
Ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός απέρριψε τον σατανά και όλοι αυτοί οι «πεφωτισμένοι» πέφτουν κατά γης και τον προσκυνούν

από την παραπάνω φωτογραφία του Έλλις, κρατάμε τα «γυαλάκια» – τους φακούς lens
Nelson = lens on
Καθώς επίσης και την κίνηση που κάνει με τα 2 χέρια κρατώντας τα γυαλιά, που παραπέμπει στη φιλοσοφία των Πεφωτισμένων, το σύμβολο ΟΚ ή διπλό Yoni
Αντί να στραφούν στον Έναν Αληθινό Θεό και τον Λόγο του, Τον απορρίπτουν λατρεύοντας  ανύπαρκτες θεότητες, προσπαθούν να ανοίξουν πύλες σε άλλες διαστάσεις τις δυνάμεις των οποίων, μέσα στην αλαζονεία τους, νομίζουν πως μπορούν να καταλάβουν και να χειριστούν. Ασκούν μαγεία και επικαλούνται οντότητες, θεωρώντας πως είναι «φωτισμένες» αν είναι δυνατόν, λες και οι άγγελοι του Θεού δέχονται και υπακούν σε προσταγές ενώ ταυτόχρονα απαντούν σε ερωτήσεις των κοινών ηλιθίων.
Ο γενάρχης Θόβελ ή Τουβάλ ή Βούλκαν των Τεκτόνων, ο απόγονος του «αδελφοκτόνου» Κάιν, ο λαός του οποίου είναι οι ΚΕΝΑΙΟΙ ή ΚΙΝΙΤΕΣ = CENI (λατινικά) = NICE = CERN σε δεσμό (=bond) με τη  τη D- WAVE = The John Dee men … Dee = «du» = «μαύρος–σκοτεινός»
Στο τρίτο μέρος θα ασχοληθούμε με το πιθανώς ψευδές φαινόμενο Μαντέλα και το δεσμό (=bond) με τους παραπάνω μαύρους και σκοτεινούς… τους Μαντέλιανς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου