Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΩΤΕΙΝΟΙ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑΝ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ!!! (ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΘΕΩΣΗΣ)


ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΓΟΝΟΙ, ΕΙΜΕΘΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΙΑΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΟΜΑΔΟΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΝΤΕΛΛΕΤΑΙ ΤΟ ΥΨΙΣΤΟΝ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΑΙΕΠΑΝΑΓΕΝΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ, ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΗΝ ΒΑΘΜΙΔΑΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΕΙΜΕΘΑ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΙ ΔΙΑ ΤΗΝΧΡΗΣΤΗΝ ΧΡΗΣΙΝ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ.

ΔΙΟ ΚΑΙ ΦΕΡΟΜΕΝ ΤΗΝ«ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ».


ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΝΘΥΜΟΥΝΤΑΙ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΠΟΡΑΔΙΚΑΣ ΑΝΑΛΑΜΠΑΣ ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΩΣ ΔΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΝΩΣΙΝ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΝ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΩΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΠΛΗΡΗΣ ΓΝΩΣΙΣ, ΕΙΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΠΗΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΝ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΝ ΤΩΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΥΝΑΝΤΑΙ:
 1. ΝΑ ΙΠΤΑΝΤΑΙ ΥΠΕΡΘΕΝ ΤΗΣ ΜΥΩΠΙΚΗΣ/ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΕΩΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ, 
 2. ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΝ ΚΑΤΩΘΕΝ ΤΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΔΡΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΑΣ ΑΛΥΣΙΔΩΤΑΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ, 
 3. ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΟΝΗΣΕΩΝ ΤΑΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ, ΣΚΕΨΕΩΝ, ΕΡΓΩΝ ΤΩΝ, 
 4. ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΘΕΙΑΣ ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΑΦΗΝΕΙΑΣ!
  ΕΙΣ ΤΟ ΥΨΗΛΟΝ ΑΥΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟΝ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ, ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΕΝΟΣ = ΝΟΜΟΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ, ΣΟΦΙΑΣ, ΑΓΑΠΗΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΑΙ ΕΙΣ ΟΡΟΥΣ ΜΟΡΦΙΚΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗΝ ΘΕΑΝ ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑΣ ΕΝΕΡΓΑΣ ΜΟΡΦΑΣ ΑΥΤΗΣ, ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΟΙ ΠΥΡΣΟΙ ΠΥΡΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΤΟ ΑΕΙΖΩΟΝ ΦΩΣ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΜΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΙΝ ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΙΞΕΩΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ!

  ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΤΩΝ ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΕΩΝ ΜΑΣ, ΕΝΔΥΘΗΚΑΜΕΝ ΤΑ ΑΛΛΟΓΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΕΠΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ(ΥΠΟΣΕΛΗΝΕΙΟΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ ΕΙΜΑΡΜΕΝΗΣ) ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΑΜΕΝ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗΝ ΠΥΡΙΝΟΝ ΟΥΣΙΑΝ ΜΑΣ. 
  ΗΤΟΙ, ΕΧΟΜΕΝ ΑΠΟΚΛΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΕΚ ΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΕΩΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΠΥΡΗΝΟΣ/ΣΠΙΝΘΗΡΟΣ ΜΑΣ, ΕΧΟΜΕΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ, ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ, ΜΑΣ ΔΙΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΘΟΛΩΝΟΥΝ Ή ΑΠΟΚΟΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΙΝ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΜΑΣ. 
  ΕΙΜΕΘΑ ΦΟΡΕΙΣ ΙΣΧΥΡΩΝ «ΕΓΩ», ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΟΜΗΣΑΜΕΝ ΕΙΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΚΑΙ ΩΣ ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΕΛΚΟΥΝ (ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΞΕΩΣ) ΗΧΗΡΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ, ΠΡΟΣΩΠΑ, ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΑΙ ΟΠΟΙΑΙ ΜΑΣ ΠΑΙΔΕΥΟΥΝ, ΜΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΥΝ, ΜΑΣ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΑΙ, ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΑΝΤΙΛΗΦΘΩΜΕΝ ΚΑΙ ΕΝΝΟΗΣΩΜΕΝ ΤΑΣ ΑΙΤΙΑΣ ΕΛΞΕΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΩΜΕΝ ΤΟ «ΜΑΘΗΜΑ».
  Ο ΕΡΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ ΩΣ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΝ, ΔΡΑΣΤΙΚΟΝ, ΠΥΡΡΙΝΟΝ ΜΥΗΤΙΚΟΝ «ΜΑΘΗΜΑ», ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΑΚΡΗΜΝΙΖΕΙ ΤΑ ΦΡΑΓΜΑΤΑ ΤΩΝ "ΕΓΩ"!
  ΜΕΣΩ ΤΩΝ "ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ" ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΟΥΜΕΝ ΩΣ ΓΛΥΠΤΕΣ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟΝ ΤΡΙΒΗΣ, ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΞΑΛΕΙΦΩΜΕΝ ΤΑΣ ΑΤΕΛΕΙΑΣ ΜΑΣ.
  ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΕΡΓΑΣΘΩΜΕΝ ΕΠΙΣΤΑΜΕΝΩΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΟΔΟΝ ΤΟΥ «ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ», ΜΕ ΕΝΕΡΓΟΝ ΤΗΝ ΕΣΩ ΡΟΗΝ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ! 
  Η ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ ΜΑΣ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΧΩΡΑΝ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΩΝ ΣΤΕΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΚΕΙ «ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΜΕΝ ΣΤΟΛΗΝ ΕΞΟΔΟΥ» ΑΛΛΑ ΕΙΜΕΘΑ ΟΙ «ΕΑΥΤΟΙ» ΜΑΣ. 
  ΟΥΤΩΣ ΣΥΝΔΙΑΛΕΓΟΜΕΘΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΩΜΕΝ ΧΩΡΙΣ "ΠΡΟΣΩΠΕΙΑ" ΜΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ «ΑΓΑΠΑΜΕ» ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥΣ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ ΜΑΣ. 
  ΕΙΡΗΣΘΩ ΕΝ ΠΑΡΟΔΩ, ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΕΔΩ ΟΤΙ, ΑΙ ΛΕΞΕΙΣ"ΑΓΑΠΩ", «ΑΓΑΠΗ»,«ΑΛΗΘΕΙΑ»«ΚΑΤΑΝΟΗΣΙΣ»,«ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΙΣ» ΚΑΙ ΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑΙ ΑΥΤΩΝ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΝΟΙΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑΤΙΚΑΙ, ΔΙΟΤΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝΤΑΙ ΕΚ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΑΠΟΚΤΗΘΕΙΣΑΝ ΓΝΩΣΙΝ ΚΑΙ ΕΠΙΓΝΩΣΙΝ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΙ ΕΝ ΣΥΝΑΡΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΑΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΩΝ«ΕΓΩ» ΜΑΣ.

  ΕΙΣ ΤΗΝ ΧΑΛΕΠΗΝ ΟΔΟΝ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΘΕΩΣΙΝ -ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ/ΓΝΩΘΙ ΜΑΘΩΝ/ΓΝΩΘΙ ΤΟΝ ΘΕΟΝ-, ΚΑΘΕ«ΕΓΩ» ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΜΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΤΕΡΟΝ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΑΤΕΛΕΣΤΕΡΟΝ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ! 
  ΤΟΙΟΥΤΟΤΡΟΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕΝ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΚΑ ΑΝΟΔΟΥ ΤΩΝ «ΕΓΩ». 


  ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΝ ΤΩΝ "ΕΓΩ" ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΘΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΖΩΠΥΡΩΝΟΝΤΑΙ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΜΥΘΟΥ ΤΗΣΛΕΡΝΑΙΑΣ ΥΔΡΑΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ!.

  1 σχόλιο:

  1. ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΖΕΥΓΑΡΑ, ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΩΤΕΙΝΟΙ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΓΑΙΑΣ!!! (ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΘΕΩΣΗΣ)
   https://ellaniapili.blogspot.com/2017/05/blog-post_520.html

   ΑπάντησηΔιαγραφή