Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Τρίτη 30 Μαΐου 2017

Η Αυστραλία ακυρώνει τα διαβατήρια των παιδεραστών.


Οι Αρχές της Αυστραλίας θα ακυρώσουν τα διαβατήρια των καταδικασθέντων παιδεραστών και θα τους απαγορεύει την έξοδο από τη χώρα στο πλαίσιο νέας αυστηρής νομοθεσίας που στόχο έχει να βάλει τέλος στον τουρισμό για σεξ με ανήλικους.
Το νομοσχέδιο, που παρουσιάστηκε σήμερα, θα κατατεθεί επισήμως στο κοινοβούλιο αργότερα αυτή την εβδομάδα και θα αφορά περίπου 20.000 Αυστραλούς που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο εθνικό μητρώο όσων έχουν κακοποιήσει παιδιά.
Κατά τη διάρκεια του σχεδιασμού της νέας νομοθεσίας, ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας Μάλκομ Τερνμπουλ χαρακτήρισε τους καταδικασθέντες παιδεραστές που ταξιδεύουν στο εξωτερικό για το λεγόμενο «σεξουαλικό τουρισμό» στη Νοτιοανατολική Ασία ως «τα χειρότερα σκουλήκια που μπορείς να φανταστείς» και «όνειδος για την Αυστραλία».
Ο ανεξάρτητος γερουσιαστής Ντέριν Χιντς, που ήταν από τους πρωτεργάτες στην επιβολή αυστηρότερων ποινών για σεξουαλικά εγκλήματα και παιδόφιλους, δήλωσε σήμερα σε αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης ότι είναι πολύ ικανοποιημένος από την εξέλιξη αυτή και ότι η νέα νομοθεσία θα είναι το κληροδότημά του από την θητεία του στη Γερουσία. Ο Χιντς δήλωσε ότι πάνω 700 καταδικασθέντες για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων ταξίδεψαν στο εξωτερικό το 2016, με περίπου τους μισούς από αυτούς σε προορισμούς της Νοτιοανατολικής Ασίας με στόχο τον βιασμό ανηλίκων.
Ο Χιντς δήλωσε στο Fairfax Media ότι είχε μεγάλη στήριξη από την κυβέρνηση κατά το σχεδιασμό της νομοθεσίας παρά τις αντιδράσεις κάποιων ότι ο νόμος παραβιάζει τα «πολιτικά δικαιώματα» όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.
«Ο κόσμος ρωτά τι θα γίνει με τα πολιτικά τους δικαιώματα. Κατά την άποψή μου, όταν βιάζεις ένα παιδί, χάνεις κάποια από τα πολιτικά σου δικαιώματα», δήλωσε. Μετά την ψήφιση της νομοθεσίας, που αναμένεται να περάσει από τη Βουλή με διακομματική στήριξη, στην Αυστραλία θα ισχύουν κάποια από τα αυστηρότερα μέτρα για τη σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων στον κόσμο, καθώς η ακύρωση των διαβατηρίων θα είναι οριστική και δεν θα επιδέχεται έφεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου