Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ….ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.



Η συμπαντική νοημοσύνη, που ο άνθρωπος ονόμασε θεό ή δημιουργό ή έχει δώσει άλλες ονομασίες, ενώ έχει τη δυνατότητα να καταχωρεί δισεκατομμύρια μνήμες στο αόρατο DΝΑ (Κώδικα Γενετικής) του ανθρώπου, δεν της αναγνωρίζουμε τη δυνατότητα να επικοινωνεί σε όποιο επίπεδο θέλει με τα έμβια όντα ή να πραγματοποιεί κατά Βούληση ταξίδια στα απύθμενα βάθη του Σύμπαντος.

Αν όλοι οι άνθρωποι μπορούσαν να ταξιδέψουν με την ταχύτητα της σκέψης και πήγαιναν να συναντήσουν το θεό, όλοι θα γύριζαν πίσω απογοητευμένοι γιατί σε καμιά περίπτωση δεν θα τον έβρισκαν, αφού το θείο μεγαλείο δεν μπορεί να το συλλάβει η ανθρώπινη σκέψη. Κανένας δεν γνωρίζει πως είναι ο θεός, μόνο η άγνοιά μας τον έκανε ανθρωπόμορφο• άλλοι θα προσπερνούσαν γιατί δεν θα τον καταλάβαιναν και ελάχιστοι θα ήταν αυτοί που θα υποψιαζόταν κάτι.
Αποδώσαμε στο θεό μας διάφορα κοσμητικά επίθετα που εκφράζουν ανθρώπινες ιδιότητες, χωρίς να έχουμε υπ' όψη μας ότι και αυτές δεν μπορούν να αποδώσουν ούτε ελάχιστο από τη συμπαντική διάνοια.
Η ανθρώπινη λογική είναι η συνισταμένη στοιχειώδους γνώσεως και νοημοσύνης. Το θείον ούτε το γνωρίζουμε ούτε το εννοούμε, είναι ασύλληπτο. Ο άνθρωπος το μόνο που πρέπει να κάνει είναι η απόδοση ενός απέραντου σεβασμού και ευγνωμοσύνης για την τελειότητα του έργου του.
Φωτεινές ανθρώπινες διάνοιες, χαρισματικές από τη φύση μας έδωσαν όλα εκείνα που απαιτούνται για να προσεγγίσουμε το θείον, μόνο που κάποιοι μεσίτες μεταξύ θεού και ανθρώπου θέλουν να μας πείσουν ότι έχει κακίες σαν αυτούς.
Με αυτά τα επιχειρήματά μου δεν προοπαθώ να εδραιώσω τις απόψεις που παραθέτω, απλά προσπαθώ να αποδείξω ότι η συμπαντική δημιουργία διέπεται από μια φανταστική τελειότητα, που αδυνατεί να κατανοήσει ο ανθρώπινος νους αφού δεν γνωρίζει τα πρότυπα της δημιουργίας.
Υπάρχουν άτομα που προσπαθούν ν' αποφύγουν την αλήθεια, γιατί αυτή μπορεί να τους ανατρέπει δομές και κόσμους, όμως αν την κατανοήσουν σωστά είναι ό,τι πιο σημαντικό υπάρχει που εμπνέει την ίδια τη ζωή.
Θεωρώ το γεγονός επικοινωνίας με τους Ολύμπιους σαν απόφαση της θείας βούλησης, αυτής που κάθε στιγμή αντιλαμβάνεται μέχρι και το θόρυβο των φτερών από το πέταγμα των εντόμων. Ήταν μια λαχτάρα που είχα μέσα μου και ένα ακλόνητο πιστεύω στη συμπαντική οντότητα, αφού τίποτε δεν θεωρούσα τυχαίο, ούτε ότι τα πάντα έγιναν από μόνα τους, αφού δεν έχω ιδεί τίποτε που να γίνεται μόνο του.
Το γεγονός της επικοινωνίας με τους Ολυμπίους, είναι θέμα αναζήτησης, είναι τόσο παράξενο και απίθανο, αφού τα πρώτα συναισθήματα ήταν η δυσπιστία, αμηχανία, κατάπληξη φόβος και……….
Οι Ολύμπιοι, υπερβατικά όντα που μπορούν να αποσυμπυ-κνώνονται και να υλοποιούνται κατά βούληση, με τις ασύλληπτες για τον ανθρώπινο νου τεχνολογικές δυνατότητες, σύντομα θα δώσουν απάντηση στα αναπάντητα ερωτηματικά του ανθρώπου. Όντα εξελιγμένα και νοήμονα θα έρθουν σε επαφή με το σύγχρονο άνθρωπο του τρισδιάστατου χώρου, στον οποίο έχει δοθεί το εξαιρετικό προνόμιο της συνεχούς βελτίωσης και ανόδου για το πλησίασμα του θείου και του ΟΛΟΥ ΦΩΤΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου