Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Ο ΜΕΓΑΣ ανθέλληνας Πατριάρχης Βαρθολομαίος για τους ΗΡΩΕΣ του 1821... ( ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)


Προσωπικά δεν φέρω καμιά ευθύνη για το παρόν δημοσίευμα, αναμεταδίδω απλώς αυτο που βλέπω.
Ομως, όσο κι αν θέλω να πείσω τον εαυτό μου ότι κάνω λάθος, κι όσο κι αν προσπαθήσουν και όσοι το δουν να κάνουν το ίδιο, ούτε τα μάτια σου, ούτε τα αυτιά σου μπορούν να σε γελάσουν όταν ακούς    τον ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ-ΝΕΑΣ ΡΩΜΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ να ονομάζει την Τουρκία πατρίδα του και να συνεχίζει λέγοντας " δυστυχώς οι δυο λαοί διέκοψαν την υπέροχη συμβίωση 400 χρόνων επειδή κάποιοι ξεβράκωτοι αποφάσισαν να ξεσηκωθούν..."
ΡΙΚΗ

Ως αληθινοί Έλληνες θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους αναγνώστες μας για ένα σπουδαίο "Έλληνα" ανθέλληνα , αυτός είναι ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος ... αν είστε δύσπιστοι τότε ας ρίξετε μία ματιά σε αυτό το και βίντεο και σε δυο φωτογραφίες που επιλέξαμε να προβάλουμε ...


Στη φωτογραφία είναι Έφεδρος Αξιωματικός
στον Τουρκικό στρατό !!

Ο ΒΑΛΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΤΟΥ ΒΑΛΘΟΛΟΜΑΙΟΥ

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ "ΦΥΝΤΑΝΙ" ΒΑΛΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ!! ΕΙΝΑΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ; ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ 

Πρόσφατα ο νέος Βαθολομαίος είχε κάνει πολιτικές" δηλώσεις" υπέρ των τροικανών στον Αγ. Αντώνιο Βέροιας κατα τον εσπερινο στον οποίο παραβρέθηκε, εν ήδη εκκλησιαστικού - θεολογικού λόγου .
Δείτε επίσης:

Η Ρωσία κατηγορεί τον Βαρθολομαίο ως πράκτορα της Νέας Τάξης.

Το «think tank» (δεξαμενή σκέψης) του γεωπολιτικού μέντορα του Βλαντίμιρ Πούτιν, Αλεξάντρ Ντούγκιν, εκτοξεύει σοβαρότατες κατηγορίες εναντίον του Πατριάρχη Βαρθολομαίου για παπισμό, οικουμενισμό (πανθρησκεία) αλλά και κατασκοπεία υπέρ των ΗΠΑ (Νέα Τάξη).
«Ο Πατριάρχης σιώπησε στην μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί. Δεν υπερασπίστηκε και δεν τόλμησε καν να υπερασπιστεί το ιερό μέρος του Χριστιανισμού, τότε πως θα προσποιηθεί ότι θα ενώσει τον Ορθόδοξο Κόσμο;», αναρωτιούνται οι Ρώσοι.


Εν συνεχεία καταγγέλλουν την «κοινή προσευχή του Οικουμενικού Πατριάρχη με τον Πάπα, η οποία θεωρείται από πολλούς ως αιρετική». Και όχι μόνο αυτό αλλά ο Πάπας είναι ο μπροστάρης της Πανθρησκείας του παγκόσμιου ηγέτη, συμπληρώνουμε εμείς.

Επιπλέον το ρωσικό ίδρυμα κάνει λόγο, αναφερόμενο στην Πανορθόδοξη «για αποφάσεις που δεν συνάδουν με το Ορθόδοξο σύστημα αξιών (και) θα πλήξουν την ενότητα του Ορθόδοξου Κόσμου».
«Ήδη Αμερικανοί πράκτορες βρίσκονται στη Κρήτη με σκοπό να αποκτήσουν τον απόλυτο έλεγχο σε ότι συμβεί στο Συμβούλιο», τονίζεται με αφορμή την παρουσία της CIA.Τέλος, οι Ρώσοι χαρακτηρίζουν το όλο εγχείρημα ως εφαρμογή της Αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής, δηλαδή των σχεδίων της Νέας Τάξης.

"ΥΜΝΟΙ ΤΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΣΤΟΝ ΣΦΑΓΕΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΚΕΜΑΛ!! ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΝ!!"

Στο περασμένο φύλλο του «Στόχου» αποκαλύψαμε το σχεδιαζόμενο Πραξικόπημα του Βαρθολομαίου με τις Νέες Χώρες, τους Μητροπολίτες των οποίων έχει προσκαλέσει την 1η Σεπτεμβρίου στο Φανάρι σε μια άτυπη Ιερά Σύνοδο που παραβιάζει όλους τους Εκκλησιαστικούς Κανόνες. Σήμερα, θα αποκαλύψουμε κάτι εξίσου προδοτικό, που θα πείση και τον πιο φανατικό οπαδό του «Σκλάβου Πατριάρχη» ότι ο «Αρχηγός του Γένους» πρέπει να ξυριστεί και να κλειστεί εδώ και τώρα σε μοναστήρι, για να πάψει να δημιουργεί προβλήματα στον Ελληνισμό. Ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο (δηλαδή το περασμένο Σάββατο) ο Βαρθολομαίος λειτούργησε στην Παναγία την Σουμελά του Πόντου. 


Στο κήρυγμά του, που απομαγνητοφωνήθηκε και αναρτήθηκε ολόκληρο στην επίσημη Ιστοσελίδα του Φαναρίου (fanarion.blogspot.gr), ο Οικουμενικός Πατριάρχης εξύμνησε τον Σφαγέα του Ελληνισμού, Μουσταφά Κεμάλ, πράγμα που απέκρυψαν απαξάπαντα τα ελληνικά ΜΜΕ, για να μη ξυπνήσει ο μακαρίως κοιμώμενος λαός του Ψευτορωμέϊκου!.. Μεταφέρω επί λέξει το επίμαχο απόσπασμα της ομιλίας του Βαρθολομαίου και ελάτε μετά να μού πείτε αν υπήρχε κανένας λόγος να υμνήσει τον Σφαγέα ενάμισυ εκατομμυρίου Ποντίων και Μικρασιατών ο «Αρχηγός του Γένους»…

ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ: «Δύο μεγάλοι ἡγέται τοῦ παρελθόντος, ὁ Μουσταφᾶ Κεμὰλ Ἀτατοὺρκ καὶ ὁ Ἐλευθέριος Βενιζέλος εἶχαν ὁραματισθῆ μίαν Ἑλληνο-Τουρκικὴν φιλίαν. Καὶ εἰς τὰ πλαίσια ἐκείνου τοῦ ὁράματος, ὁ παλαιὸς Πρωθυπουργὸς τῆς Τουρκίας Ἰσμὲτ Ἰνονοῦ ἔδωσε τὴν ἄδειαν νὰ παραληφθοῦν ὑπὸ τῶν προσφύγων πατέρων τῆς Μονῆς καὶ νὰ μεταφερθοῦν εἰς τὴν Ἑλλάδα τὰ τρία τιμαλφέστατα κειμήλια τῆς Μονῆς…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου