Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

EKTAKTO: Ο Ρωσικός Στρατός μπήκε στην Α.Ουκρανία – Χιλιάδες Ρώσοι επί ποδός πολέμου – 100.000 στρατιώτες αναπτύχθηκαν στα δυτικά σύνορα με το βλέμμα στο Βερολίνο.

Ρωσικός Στρατός εισήλθε πριν λίγες ώρες στη Νέα Ρωσία και έχει ξεκινήσει να δίνει τις πρώτες μάχες με τους Ουκρανούς νεοναζί και τους μισθοφόρους του Κιέβου.Χιλιάδες Ρώσοι στρατιώτες της Εθνικής Φρουράς της Ρωσίας ενισχύουν τις θέσεις των Νεορώσων στην Avdiika. Ο Αρχιστράτηγος της Ρωσίας, Β.Πούτιν, έδωσε διαταγή να τεθεί όλος ο ρωσικός Στρατός σε κατάσταση πολεμικής ετοιμότητας για 1,5 μήνα ενώ όλες οι Στρατιωτικές Περιφέρειες έχουν τεθεί σε συναγερμό. Αντιαεροπορικά συστήματα, βαλλιστικά, άρματα μάχης έχουν μετακινηθεί στις προβλεπόμενες θέσεις. Όλες οι μονάδες της Δυτικής Στρατιωτικής Περιφέρειας από Φινλανδία μέχρι Πολωνία και Ουκρανία είναι σε ετοιμότητα μάχης.
Να πούμε κάτι που έχει εξαιρετική σημασία: Όλα αυτά ακολουθούν την αποπομπή του Συμβούλου Εθνικής Ασφαλείας, Μάικλ Φλυν, γεγονός που έχει μεγάλη σημασία για τη Μόσχα.
Δεν έχει ξαναγίνει κάτι ανάλογο. Το pentapostagma.gr θα σας μεταδώσει με κάθε λεπτομέρεια την μεγάλη ρωσική αντεπίθεση.
EKTAKTO: Ο Ρωσικός Στρατός μπήκε στην Α.Ουκρανία – Χιλιάδες Ρώσοι επί ποδός πολέμου – 100.000 στρατιώτες αναπτύχθηκαν στα δυτικά σύνορα με το βλέμμα στο Βερολίνο - Εικόνα0
Tαυτόχρονα, πανικός και τρόμος έχει καταλάβει  Γερμανούς και λοιπούς Βόρειο-Ευρωπαίους μετά την απόφαση του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν να μετακινήσει μία πλήρως επανδρωμένη ρωσική στρατιά, ή αλλιώς 100.000 πάνοπλους στρατιώτες στα  δυτικά σύνορα της Ρωσίας ,απειλώντας ξεκάθαρα ,  Πολωνία, Γερμανία, Τσεχία και λοιπούς Ευρωπαίους .
Με την γνωστή μέθοδο των στρατιωτικών ασκήσεων  Ρωσίας και  Λευκορωσίας με την κωδική ονομασία «Zapad-2017» ή «Δύση-2017», 100.000 Ρώσοι στρατιώτες, με εκατοντάδες άρματα μάχης , ΤΟΜΑ, και πύραυλοι θα μετακινηθούν απέναντι από τα σύνορα της Πολωνίας και των χωρών της Βαλτικής.
EKTAKTO: Ο Ρωσικός Στρατός μπήκε στην Α.Ουκρανία – Χιλιάδες Ρώσοι επί ποδός πολέμου – 100.000 στρατιώτες αναπτύχθηκαν στα δυτικά σύνορα με το βλέμμα στο Βερολίνο - Εικόνα1
Το  ΝΑΤΟ έχει ήδη τεθεί σε κατάσταση συναγερμού, και θα «παρακολουθήσει» τις ασκήσεις των Ρώσων από πολύ κοντά φοβούμενο προκλήσεις και τυχόν «ατυχήματα» στον αέρα.
Ο ανώτατος διοικητής του ΝΑΤΟ πτέραρχος Phillip Breedlove δήλωσε στην  Γερουσία των ΗΠΑ την περασμένη εβδομάδα ότι αναμένει 100.000 Ρώσους στρατιώτες  να συμμετέχουν στις ασκήσεις επίδειξης ισχύος από την Ρωσία.
Ο ίδιος τόνισε ότι ανησυχεί για την κλίμακα των ασκήσεων  στα σύνορα, διότι αυτές  στοχεύουν  κατευθείαν την κεντρική και Βόρεια Ευρώπη.
«Είναι σαφές ότι η Ρωσία θέλει να επαναφέρει την κυριαρχία της στην Α.Ευρώπη και να αλλάξει το σύστημα άμυνας σε όλη την ήπειρο», δήλωσε ο ίδιος.
Η επίσημη θέση της Μόσχας  είναι ότι, οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας  ετοιμάζονται να αποκρούσουν την νατοϊκή επιθετικότητα, αλλά μετά τα πρόσφατα γεγονότα στην Ουκρανία, οι ειδικοί πιστεύουν ότι υπάρχουν  συγκεκαλυμμένα σενάρια κάτω από τις ασκήσεις «Zapad-2017».
Με τον πόλεμο στην Ουκρανία, την ένωση της Κριμαίας με τη Ρωσία, και την αυξανόμενη εχθρότητα μεταξύ της Ρωσικής Ομοσπονδίας και της Δύσης, οι ασκήσεις των Ρώσων επισκιάζουν τα πάντα .
Επισημαίνεται ότι οι ρωσικές  στρατιωτικές ασκήσεις πραγματοποιούνται  παράλληλα με την Λευκορωσία κάθε τέσσερα χρόνια από το 2009.
Ο υπουργός Άμυνας της Λιθουανίας Raimundas KAROBLIS δήλωσε : «Είναι σαφές ότι η Ρωσία θέλει να επαναφέρει την κυριαρχία της και να αλλάξει το αμυντικό σύστημα σε ολόκληρη την Ευρώπη. Αυτός είναι ένας κίνδυνος για την κεντρική Ευρώπη, και ειδικά για τις  χώρες της Βαλτικής».
Η Μόσχα από την πλευρά της δεν έχει αποκαλύψει ακόμα πόσους  στρατιώτες σχεδιάζει να εμπλέξει στις ασκήσεις..και τους το αφήνει για έκπληξη.
Σε άρθρο μας με Τίτο (Ρώσος ΥΠΑΜ σε ΝΑΤΟ: «Η Ρωσία θα προβεί σε άμεσα αντίποινα στην Βαλτική» – Νέα ένταση επί ευρωπαϊκού εδάφους.), είχαμε αναφέρει ότι  αναμένεται ρωσική ανάλογη «απάντηση» στις  μετακινήσεις νατοϊκών δυνάμεων στην Βαλτική  από το Κρεμλίνο, πυροδοτώντας νέα ένταση επί ευρωπαϊκού εδάφους.
EKTAKTO: Ο Ρωσικός Στρατός μπήκε στην Α.Ουκρανία – Χιλιάδες Ρώσοι επί ποδός πολέμου – 100.000 στρατιώτες αναπτύχθηκαν στα δυτικά σύνορα με το βλέμμα στο Βερολίνο - Εικόνα2
«Η Ρωσία είναι αναγκασμένη να λάβει αμυντικά μέτρα σε σχέση με την  αυξημένη δραστηριότητα του ΝΑΤΟ στα δυτικά σύνορα της», είχε δηλώσει δήλωσε λιτά ο Ρώσος υπουργός άμυνας Σεργκέι Σοιγκού κατά τη συνεδρίαση του των επιτελείων  Λευκορωσίας και  Ρωσίας.
Στη σύνοδο κορυφής του Ιουλίου στη Βαρσοβία, οι χώρες μέλη του ΝΑΤΟ συμφώνησαν για την δημιουργία και μετακίνηση δυνάμεων ταχείας αντίδρασης στις χώρες της Βαλτικής και την Πολωνία, μετακινώντας  τέσσερις πολυεθνικές χερσαίες μονάδες.
 «Επιπλέον, το ΝΑΤΟ αποφάσισε  την ενίσχυση της παρουσίας  του στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας. Οι δράσεις αυτές της συμμαχίας «εξηγούνται» στους πολίτες ως απάντηση στην υποτιθέμενη απειλή από τη Ρωσία.
Ταυτόχρονα, η Μόσχα έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι η Ρωσία δεν επιδιώκει  να πολεμήσει  με οποιαδήποτε από τις χώρες του ΝΑΤΟ, αλλά δεν θα αφήσει αναπάντητη την αυξημένη στρατιωτική παρουσία στα σύνορά της», αναφέρει το ρωσικό υπουργείο άμυνας .
Το σχέδιο ανάπτυξης και το σενάριο της εντατικοποίησης της δραστηριότητας του ΝΑΤΟ κοντά στα σύνορα της Ρωσίας θα επιφέρει ανάλογες στρατιωτικές κινήσεις με την μετακίνηση αναλόγων δυνάμεων .
EKTAKTO: Ο Ρωσικός Στρατός μπήκε στην Α.Ουκρανία – Χιλιάδες Ρώσοι επί ποδός πολέμου – 100.000 στρατιώτες αναπτύχθηκαν στα δυτικά σύνορα με το βλέμμα στο Βερολίνο - Εικόνα3
Το θέμα είναι το που ακριβώς θα σταματήσει αυτή επίδειξης ισχύος και οι πολεμικές προετοιμασίες πριν είναι τελείως αργά .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου