Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

Γιατί η Ρωσία συγκεντρώνει DNA όλων των ειδών ως το 2018; Τι φοβούνται;

Γιατί η Ρωσία συγκεντρώνει DNA όλων των ειδών ως το 2018; Τι φοβούνται;
Σκέψεις και προβληματισμό προκαλεί η σημερινή ανακοίνωση της Ρωσίας για την δημιουργία μιας «κιβωτού» όπου θα είναι συγκεντρωμένα όλα τα δεδομένα έμβιας ζωής του πλανήτη, ως αυτά να μπορούν να αναπαραχθούν ύστερα από μια μεγάλη φυσική καταστροφή.
Πιο συγκεκριμένα και όπως αναφέρει ο ρωσικός Τύπος μια σύγχρονη «κιβωτό του Νώε» πρόκειται να κατασκευάσει στη Ρωσία το πανεπιστήμιο της Μόσχας, στην οποία θα περιέχεται το DNA όλων ζωντανών οργανισμών στη Γη ακόμη και αυτών που έχουν εξαφανιστεί.
Των γιγαντιαίων διαστάσεων φιλόδοξο αυτό πρόγραμμα πρόκειται να εισέλθει στη φάση της υλοποίησης με εξαιρετικά επείγουσες διαδικασίες έτσι ώστε να είναι έτοιμο το 2018.
«Ονομάζω το πρόγραμμα η “κιβωτός του Νώε”. Θα περιλαμβάνει τη δημιουργία μιας βάσης πληροφοριών γενετικού υλικού κάθε ζωντανού οργανισμού στον πλανήτη, όχι μόνο των ζωντανών αλλά και αυτών που έχουν εξαφανιστεί. Αυτή είναι η πρόκληση που έχουμε θέσει ως στόχο» δηλώνει ο πρύτανης του πανεπιστημίου της Μόσχας Viktor Sadivnichy.
Σύμφωνα με τον ίδιο η τεράστια έκταση της βάσης αυτής του DNA θα είναι 430 τ. χλμ.(!) και θα βρίσκεται στο κεντρικό τμήμα του πανεπιστημίου σε υπόγειες εγκαταστάσεις ασφαλείς από οποιαδήποτε εξωτερική απειλή.
«Θα μας επιτρέψει την κρυογονική αποθήκευση διάφορων κυτταρικών οργανισμών οι οποίοι στη συνέχεια θα μπορούν να αναπαραχθούν. Ενώ θα περιλαμβάνει και το απαραίτητο πληροφοριακό σύστημα», συμπλήρωσε ο Sadivnichy.
Η γραμματεία του πανεπιστημίου έχει επιβεβαιώσει πως η βάση δεδομένων θα περιέχει συγκεντρωμένα βιουλικά από όλα τα τμήματα του πανεπιστημίου της Μόσχας συμπεριλαμβανομένων και αυτών που προέρχονται από τον βοτανικό κήπο, το ανθρωπολογικό Μουσείο, το ζωολογικό Μουσείο, και άλλα . Όλα τα τμήματα του πανεπιστημίου θα αναμιχθούν στο κολοσσιαίο αυτό έργο το οποίο έχει χρηματιοδοτηθεί εκτάκτως από το ρωσικό προϋπολογισμό με το ύψος των 3 δισ. ρουβλίων (194 εκατ. $)
Ο Sadovnichy δήλωσε πως η τράπεζα αυτή θα είναι συνδεδεμένη με άλλα εκπαιδευτικά ιδρύματα τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.
«Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι το έργο αυτό θα είναι ένα τεράστιο άλμα στη ρωσική ιστορία καθώς η χώρα είναι η πρώτη που δημιουργεί μια “κιβωτό του Νώε”», σημείωσε ο Ρώσος πρύτανης.
Αν και η Ρωσία δεν είναι η πρώτη χώρα που επιχειρεί τη δημιουργία ενός τέτοιου έργου καθώς είναι γνωστή η προσπάθεια της Βρετανίας για την «παγωμένη κιβωτό» όπου φυλάσσεται το γενετικό υλικό υπο εξαφάνιση ειδών ή το θησαυροφυλάκιο των σπόρων στην Νορβηγία «Svalbard Global Seed» ή ένα ανάλογο σχέδιο το ‘Millennium Seed Bank” στη Βρετανία αλλά όλα δείχνουν πως ο κόσμος προετοιμάζεται για κάτι που κανείς δεν αποκαλύπτει, αλλά όλα κρύβονται πίσω από την ουδέτερη περιγραφή της «επιστημονικής έρευνας».
Στις ΗΠΑ τεράστιες σε μήκος έκτασης σήραγγες κατασκευάζονται από την Περιοχή 51 μέχρι το αεροδρόμιο που είναι ανεπίσημα γνωστό ως το «αεροδρόμιο της ημέρας της καταστροφής» ή το «καταφύγιο των περιούσιων» στο Ντένβερ και από το Maine στην Ουάσιγκτον μέχρι το Λευκό Οίκο. Στη Ρωσία 5.000 καταφύγια ένα μόνο εκ των οποίων είναι ικανό να φιλοξενεί 60.000 άτομα έχουν ολοκληρωθεί στην Κίνα αντίστοιχα έργα έχουν πραγματοποιηθεί ενώ κατά δεκάδες ίσως και εκατοντάδες πόλεις «φαντάσματα» δημιουργούνται σε περιοχές σε μεγάλο υψόμετρο και μακριά από ακτογραμμές.
Αυτό που ξενίζει είναι η ξαφνική απόφαση του Κρεμλίνου να δημιουργήσει μια τέτοια βάση δεδομένων όλων των ζωντανών οργανισμών και μάλιστα σε χρόνο ρεκόρ με ολοκλήρωση το 2018. Για πιο λόγο η Ρωσία αποφασίζει τη δημιουργία ενός κολοσσιαίου έργου και μάλιστα που η οικονομία δοκιμάζεται;
Για ποιο λόγο οι «πληροφορίες» για μια επερχόμενη καταστροφή πολλαπλασιάζονται στο διαδίκτυο άσχετα από το όσο έγκυρες ή μη μπορεί να είναι αυτές καταστροφή η οποία δε θα προέλθει από ένα γεγονός όπως ένας παγκόσμιος πόλεμος αλλά μια «φυσική» καταστροφή η οποία θα πυροδοτηθεί από ένα εξώτερο γεγονός;
Και ποιο μπορεί να είναι αυτό το γεγονός;
Κανείς φυσικά δεν πρόκειται να δώσει μια πειστική απάντηση ενώ οι απορίες και τα ερωτήματα μεγαλώνουν για ποιο λόγο η ανθρωπότητα προετοιμάζεται για κάτι που επισήμως δεν υφίσταται καν ούτε καν ως θεωρεία.
 Τι μας κρύβουν; Τι φοβούνται; Τι ήξερε ο Γκιόλβας.
Γκιολβας ευτυχως..που δεν θα ζησω αυτα που θα γινουν το 2018.
Γεωργίου Γκιόλβα, ο οποίος έφυγε από το μάταιο τούτο κόσμο στις 14 Νοεμβρίου του 2003!!! Του μεγάλου Έλληνος εφευρέτη, με τις θρυλικές δημιουργίες του, παγκοσμίου φήμης, ο οποίος προσέλαβε από πολλούς την τιμητική ονομασία: «ο Έλληνας Τέσλα»! Εκεί μας υπεδέχθη η σύζυγός του, η Αικατερίνη Αξάρη-Γκιόλβα. Ήταν ιδιαίτερη τιμή και συγκίνηση τόσο για μας που ανταποκριθήκαμε στην πρόσκλησή της και την επισκεφθήκαμε, όσο και σε εκείνη η οποία μας υποδέχθηκε με μεγάλη αγάπη και χαρά! 

Πράγματι η συνομιλία μαζί της ήταν αποκαλυπτική... Μας αποκάλυψε άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα και των ευρύτερων δραστηριοτήτων της ουσιαστικά κορυφαίας ηγετικής φυσιογνωμίας, του θρυλούμενου ως αρχηγού της «Ομάδας Ε»! Της ομάδας εκείνης, δηλαδή, στην οποία μετείχε κατά πολλούς -και γιατί όχι και για μας- ο ουσιαστικός ηγέτης της: ο Γεώργιος Γκιόλβας!... Και η οποία ομάδα έχει σαν σκοπό της την ανάδειξη του Πανελληνισμού και των Πανελλήνων, ειδικά μέσα στη δίνη των τελευταίων δεκαετιών που βάλλονται όλες οι εθνικές αξίες, όλα τα εθνικά ιδανικά και όλες οι κοινωνίες (όπως η Ελληνική), οι οποίες ακόμα θέλουν να στηρίζονται στο γνωστό τρίπτυχο: Θρησκεία, Πατρίδα, Οικογένεια! 

Έτσι λοιπόν κάναμε αυτή την σημαντικότατη επίσκεψη η οποία θα μας μείνει αξέχαστη. Και είχαμε μία άκρως ενδιαφέρουσα συνομιλία με την κυρία Αικατερίνη Αξάρη-Γκιόλβα, η οποία μας είπε πάρα πολλά ενδιαφέροντα πράγματα... 

Ακούστηκαν πολλά και διάφορα. Εκεί όμως ακριβώς που εστιάσαμε και ομολογώ ότι εντυπωσιαστήκαμε ήταν με τη φράση της αυτή, που ακολουθεί, και η οποία θα μας μείνει ανεξίτηλα χαραγμένη στη μνήμη μας. Είχε πει λοιπόν ο Γεώργιος Γκιόλβας στην σύζυγό του, κάπου το έτος 2001, τα εξής δραματικά λόγια: «Ευτυχώς που πεθαίνω και δεν θα ζήσω όλα αυτά τα φοβερά και τρομερά που θα γίνουν το 2018»!!! 

Τότε, δηλαδή το 2001, οι γιατροί είχαν δώσει το πολύ δύο μήνες ζωή στον Γεώργιο Γκιόλβα. Αλλά αυτός προέβλεψε με ακρίβεια ότι θα ζήσει ακόμα δύο χρόνια ακριβώς! Όπως και συνέβη, αφού απεβίωσε το φθινόπωρο του 2003. Για να επιστρέψουμε τώρα στην ως άνω δραματική φράση και προειδοποίησή του. Αυτή η σημαντική φράση της τεράστιας αυτής κορυφαίας φυσιογνωμίας του σύγχρονου Ελληνισμού και των «Ε», του Γεωργίου Γκιόλβα, προς τη σύζυγό του, πραγματικά αποτελεί μία αρκετά βαρυσήμαντη ενέργεια και αποτελεί επίσης για μας μία τεράστια διάσταση! Και τούτο διότι ήδη η χώρα μας από το 2009 και μετά έχει περάσει πλέον στην κατάρρευση της Μεταπολίτευσης μέσα από τα Μνημόνια, την τεράστια οικονομική κρίση και το Δ.Ν.Τ.! Και με όλα αυτά γίνεται προσπάθεια για την εξόντωση και εξαθλίωση του λαού μας, όχι μόνο οικονομικά και πολιτιστικά, αλλά και βιολογικά... 

Το σχέδιο που εκπόνησαν τα ξένα κέντρα αποφάσεων είναι ακριβώς αυτό, να εκκενωθεί δηλαδή η Ελλάδα και ναι μεν να υπάρχει μία «Ελλάδα», αλλά χωρίς τους Έλληνες κατοίκους της!!! Αλλά και σχετικά με το 2018, έχουν ακουστεί πολλά, πάρα πολλά, σε Ελλάδα και σε εξωτερικό, ότι δηλαδή αυτό θα είναι ένα... «μοιραίο» έτος! Γιατί άραγε; Τι θα συμβεί στην διάρκεια του δραματικού έτους 2018;... 

Αυτή λοιπόν η φράση του Γεώργιου Γκιόλβα, την οποία μας αποκάλυψε με αγωνία για το μέλλον η κυρία Αξάρη-Γκιόλβα, πραγματικά δικαιολογεί γιατί κατά την γνώμη μας τον αναδεικνύει στον πάνθεον των κορυφαίων προσωπικοτήτων του σύγχρονου Ελληνισμού! Και αυτό, διότι ο ίδιος είχε τη διορατικότητα, αλλά ας τολμήσω να πω την ενόραση, να βλέπει πολύ πιο μακριά από την εποχή του!!! Να προβλέπει ο ίδιος πολλά χρόνια πριν, δεκαετίες μπροστά από την εποχή του, να έχει επίγνωση ο ίδιος για το τι θα συμβεί και ποιες συμφορές επρόκειτο να συμβούν, γι’ αυτό ακριβώς το λόγο αυτή η φράση του αποκτά τεράστια ιστορική σημασία σήμερα για μας. 

Ήδη αυτή την στιγμή βιώνουμε ο καθένας μας την καταστροφή και την εξαθλίωση που περνάει η χώρα μας και ο λαός μας... Από την άλλη πλευρά το 2018 είναι κομβικό έτος, όπως προείπαμε και όπως πολλοί ισχυρίζονται. Μήπως τότε λοιπόν θα έρθει η τελική συμφορά; Μήπως τότε θα φτάσουμε σ’ αυτό που λέμε με περισσή αγωνία, δηλαδή στην πλήρη καταστροφή; Μήπως τότε ουσιαστικά θα εμπεδωθεί η Νέα Εποχή στον πλανήτη, αλλά και στην χώρα μας την ίδια, με φοβερές και ανυπολόγιστες συνέπειες;... 

Οψόμεθα! Πάντως ο Γιώργος ο Γκιόλβας μέχρι στιγμής -υπενθυμίζουμε- ότι έχει δικαιωθεί για όλα όσα έχει πει και προβλέψει... Περιμένουμε λοιπόν το 2018! Οψόμεθα και ας ελπίσουμε βέβαια αυτή η «προφητεία» του Γιώργου Γκιόλβα να μην εκπληρωθεί! Αν και -όπως προείπα- ό,τι έχει πει ως τώρα έχει επαληθευτεί πανηγυρικά... Ο αείμνηστος Γκιόλβας δεν πρόλαβε να ζήσει το 2018. Όσοι όμως το ζήσουμε, μήπως... θα είμαστε εμείς τελικά η «γενιά της συντέλειας»

Συνδέονται όλα μεταξύ τους ή όχι;
Στην συνέχεια ακολουθούν βιντεάκια σχετικά με υπόγεια καταφύγια και κρυφές, μυστικές υπόγειες πολιτείες και την «τράπεζα»κατεψυγμένων σπόρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου