Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ: Αεροσκάφος ανίχνευσης ραδιενέργειας έστειλαν οι ΗΠΑ στην Βρετανία (Ο χάρτης που ανιχνεύθηκαν ισότοπα)


Σε συναγερμό βρίσκονται οι αρχές στην Βρετανία μετά την προειδοποίηση Αμερικανικού σκάφους ότι νέφος ραδιενεργών σωματιδίων έχει «κατακλύσει» την Ευρώπη.

Ένα αεροπλάνο της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ που χρησιμοποιείτε  για την ανίχνευση πυρηνικών εκρήξεων έχει σταλεί στη Βρετανία εν μέσω ανησυχιών για υψηλά επίπεδα ραδιενέργειας που ανιχνεύθηκαν σε πολλές χώρες της δυτικής Ευρώπης.
Το WC-135 Constant Phoenix, το οποίο είναι γνωστό ως αεροπλάνο ανίχνευσης πυρηνικών»sniffer», απογειώθηκε από την αεροπορική βάση Mildenhal της RAF στο Suffolk την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με την Daily Mail.

article-4245586-3D7D284600000578-576_964x406

Η είδηση της αποστολής του αεροσκάφους έρχεται την ώρα που η Ρωσία ισχυρίζεται ότι μετακινεί πυρηνικούς πυραύλους, προς τα ανατολικά και προς την Αρκτική, καθώς και μετά μιας απότομη αύξηση της ραδιενέργειας.

Συγκεκριμένα σε όλη την Ευρώπη εντοπίστηκαν ίχνη ραδιενεργού ιωδίου-131, τον Ιανουάριο και το Φεβρουάριο, τα οποία φαίνεται να έχουν έρθει από την Ανατολική Ευρώπη. Τα υψηλά επίπεδα του ιωδίου-131, οδήγησαν κάποιους να ισχυρίζονται ότι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δοκιμάζει πυρηνικά όπλα στην περιοχή Novaya Zemlya κοντά στην Αρκτική.

3D724A7B00000578-4245586-Air_quality_stations_in_Norway_Finland_Poland_Czech_Republic_Ger-m-31_1487686765181 (1)

Σταθμοί ελέγχου της ποιότητας της ατμόσφαιρας στη Νορβηγία, τη Φινλανδία, την Πολωνία, την Τσεχική Δημοκρατία, τη Γερμανία, τη Γαλλία και την Ισπανία έχουν ανιχνεύσει την παρουσία ιωδίου-131 σε χαμηλά επίπεδα.

Ωστόσο, η οργάνωση για την Πλήρη Απαγόρευση των Πυρηνικών Δοκιμών (CTBTO) απέκλεισε αυτό το ενδεχόμενο.

Σε δήλωσή του τη Δευτέρα, ο επικεφαλής του CTBTO είπε: «Αν είχε γίνει μια πυρηνική δοκιμή θα ανιχνεύαμε και πολλά άλλα ραδιενεργά ισότοπα» και καθησυχάζει λέγοντας ότι «τα επίπεδα ραδιενέργειας δεν εγείρουν καμία ανησυχία για τον άνθρωπο ή το περιβάλλον»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου