Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Ολόκληρη ΠΟΛΗ στην ΠΕΡΙΟΧΗ «Ελλάς» του Άρη.(βιντεο).


Ο κόκκινος πλανήτης είναι, ίσως, ο μόνος πλανήτης του ηλιακού μας συστήματος που έχει φωτογραφηθεί και χαρτογραφηθεί περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον στο ηλιακό μας σύστημα.
Σε αυτό, σημαντικό ρόλο έχει παίξει η θέση του αλλά και η απόστασή του από εμάς.
Πολλές περιοχές αναγνωρίζονται με ελληνικά ονόματα, όπως η 2.300 χλμ έκταση, που ο Ιταλός αστρονόμος Τζιοβάνι Σκιαπαρέλι, της έδωσε το όνομα «Hellas Planitia».
Στον Άρη, υπάρχει επίσης και ένα βουνό, που υπολογίζεται ότι είναι και το ψηλότερο σε ολόκληρο το ηλιακό μας σύστημα. Το ονόμασαν «Όλυμπος».
Στην περιοχή του Άρη «Ελλάς», σύμφωνα και με το video που ακολουθεί, εντοπίστηκε μία μεγάλη έκταση 15 Χ 5 χλμ, στην οποία διακρίνονται δομές που παραπέμπουν άμεσα σε κατασκευές και αρχιτεκτονικές διατάξεις μίας πόλης: τετράγωνα και παραλληλόγραμμα, ακόμα και κυκλικές κατασκευές!
Παρειδωλία; Αν τα ίδια βλέπαμε από τέτοια απόσταση στην Γη, οι πολεοδόμοι θα επιβεβαίωναν ότι πρόκειται για μία μεγάλη πόλη…
Δεν είναι, όμως, η πρώτη φορά που «συναντούμε» δομές που φέρνουν στο μυαλό μας, αρχαία ερείπια μίας εγκαταλελειμένης πόλης στην περιοχή Ελλάς, του Άρη. Ίσως, λοιπόν, ο Σκιαπαρέλι δεν ονόμασε και τόσο τυχαία την περιοχή αυτή «Hellas Planitia»…
Ίσως, λοιπόν, δεν είναι και τόσο τυχαίο που η CIA έκανε έρευνες για κατοίκους στον Άρη πριν 1 εκατομμύρια χρόνια… σύμφωνα με αποχαρακτηρισμένα έγγραφα! ! !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου