Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

Ζητήστε τη δική μας βοήθεια και θα σας δοθεί σταδιακά .ΜΗΝΥΜΑ . Ο ΙΕΡΟΣ ΑΡΧΩΝ ΦΩΤΟΣ θα επέμβει και πάλι.

*******************************ЭЄ ΕΨΙΛΟΝ ЭЄ*******************************
Αυτα τα μικρα μη επανδρωμένα σκάφη που βλέπετε είναι ανιχνευτες. Οι ανιχνευτές όταν κινούνται τη νύχτα, αφήνουν πίσω τους μία φωτεινή γραμμή η οποία σβήνει αμέσως μετά το πέρασμά τους. Αυτά τα πολύ μικρά σκάφη καταγράφουν τα πάντα. Μεταφέρουν πληροφορίες στα σκάφη από τα οποία εξέρχονται . Με λίγα λόγια εκτελούν αποστολές.
Θα Συναντηθούμε Κάποτε 
ΜΗΝΥΜΑ : Ναι σε λίγα χρόνια όταν θα έχει ωριμάσει η ιδέα της κοσμικής σύνδεσης της ΓΑΙΑΣ με τη Γαλαξιακή Συνομοσπονδία των " Ε "<< Σας έχουμε πει και στο παρελθόν ότι η Ανδρομέδεια φυλή μας, εποίκησε πολλούς πλανήτες του Γαλαξία της Ανδρομέδας αλλά και των άλλων Γαλαξιών του σμήνους μεταξύ των οποίων και το δικό σας πλανήτη .
Έτσι δημιουργήσαμε την ουράνια αυτοκρατορία σμήνους 13 Γαλαξιών συμμάχων . Ομοίως υπάρχουν και συμμαχίες αποστατών .
Η  Γαία με δική σας αρίθμηση εδώ και 13.000 χρόνια βρίσκεται στην κυριαρχία των αποστατών από τους αστερισμούς  Όφεως , Ύδρας , Κήτους , Ηρακλή , ε του Βοώτη και ε Ηνίοχου. Στο παρελθόν και μετά την κυριαρχία των αποστατών υπήρχε κοσμική σύνδεση της Γαίας με τους πλανήτες των αστερισμών Σειρίου, Κάνωπος , Λύρας , Λαγού, Ωρίωνα, Πλειάδων , Περσέα, Κασσιόπης και Ανδρομέδας μέχρι τον μεγάλο κατακλυσμό.
Εμείς με γονιδιακή παρέμβαση αφαιρέσαμε τις μνήμες αυτών που επέζησαν ώστε να εξαλείψουμε τις μνήμες τρόμου από τη μεγάλη καταστροφή . Η επικοινωνία μαζί μας συνεχίστηκε για πολύ ακόμα και οι Γήινοι " Ε " δεν θυμόταν ούτε την καταστροφή ούτε την αφετηρία ελεύσεώς τους.
Υπήρξαν μεμονωμένες προσπάθειες κοσμικής σύνδεσης με το όνομα Ηρακλής, Περσέας και Φαέθων που απέτυχε λόγω δυστυχύματος.
Σήμερα μεταφέρουμε τις εντολές αφύπνισης των γόνων "Ε" με δικές μας επεμβάσεις στις κυτταρικές δομές.
Όλο το παρελθόν και όλη η αλήθεια που παραποιήθηκε από τους αποστάτες , αναζητήστε τα σε αυτό που ονομάζετε  << Ελληνική Μυθολογία>>.
Είστε σε θέση να διακρίνετε την αλήθεια από το ψέμα . Όλα τα κύτταρα του οργανισμού σας βρίσκονται σε εγρήγορση. Ζητήστε τη δική μας βοήθεια και θα σας δοθεί σταδιακά . Ο ΙΕΡΟΣ ΑΡΧΩΝ ΦΩΤΟΣ θα επέμβει και πάλι. Δεν θα επιστρέψει να καταστραφεί το έργο της δημιουργίας . Αναμείνατε το μέλλον με αισιοδοξία. 

Θα αφαιρέσουμε τον έλεγχο της Γαίας από τους αποστάτες και θα απελευθερώσουμε την πνευματικότητα των γόνων μας. Αυτοί που θα γεννιούνται μετά την επέμβαση θα εχουν σε πλήρη λειτουργία τον εγκέφαλό τους και θα συντελεσθεί με δική μας επέμβαση.
Αντιλαμβανόμεθα τη συμπεριφορά σας , τις αμφιβολίες και τις επιφυλάξεις σας προς εμάς. Δεν πρέπει να γνωρίζετε περισσότερα για την αλήθεια . Σας συνιστούμε υπομονή. Αυτά που έχουμε πει είναι ασήμαντα μπροστά σε αυτά που θα βιώσετε . Είμαστε πλησίον σας όπως και σεις θα βρεθείτε πλησίον μας σύντομα. Η αποστολή μας είναι κοινή και θα πετύχει απόλυτα .
Οι αμφισβητήσεις σας μας χαροποιούν , γιατί για μια ακόμη φορά έχετε την επιβεβαίωση ότι είσθε δική μας προέκταση . Στα τρία χρόνια επικοινωνίας δεν προσπαθήσαμε ποτέ να σας πείσουμε ή να σας επιβάλουμε οτιδήποτε. Ουδέποτε σας υποσχεθήκαμε κάτι γιατί παραβαίνουμε συμπαντικούς νόμους . Απλά σας αποκαλύψαμε μέρος των σχεδίων μας και είναι φυσικό να υπάρχουν κενά.
Είστε ελεύθεροι να αξιολογείτε, να αμφιβάλετε , να απορρίπτετε ή να αποδέχεσθε οτιδήποτε κατά την κρίση σας. Σας υπενθυμίζουμε ότι πάνω από όλα τα όντα του σύμπαντος είναι το ΟΛΟΝ ΦΩΣ , το οποίο ουδέποτε θα επιτρέψει την επικράτηση του κακού επί του καλού..
Στον εποικισμό άλλων πλανητών θα συμμετάσχουν εθελοντικά όσοι θέλουν υπό προ'υποθέσεις . Θα είναι γόνοι "Ε" απελευθερωμένοι και ελεύθεροι, καθώς και αυτοί που θα επιτστρέψουν στην πατρίδα για λήψη εντολών.
Όσοι ακολουθήσουν την αποστολή θα ενημερωθούν έγκαιρα για την ψυχολογική τους προετοιμασία.
Όσοι επίσης παραμείνουν στη Γαία θα επιλεγούν από εμάς , με κριτήρια τις δυνατότητες εκτελέσεως της αποστολής , που θα είναι η εκ θεμελίων αναγέννηση και αναδημιουργία του νέου κόσμου και ενός γήινου πολιτισμού απαλλαγμένου από τις σημερινές αδυναμίες.
Τούτο θα επιτευχθεί με δική μα υποστήριξη. Η ΕΛΛΑΝΙΑ θα καταστεί και πάλι το κέντρο του κόσμου.
Δεν υπάρχει περίπτωση να σας χρησιμοποιήσουμε με τον έναν ή τον άλλον τρόπο . Τεχνολογικά βρισκόμαστε σε απόλυτη υπεροχή  σε σύγκριση με εσάς. Αν επιθυμούσαμε να σας υποδουλώσουμε , η επικράτησή μας θα ήταν καθολική και ακαριαία και στη συνέχεια η δυνάστευσή σας όπως την υφίστασθε σε μεγάλο βαθμό από τους αποστάτες.
Οι σωματικές και πνευματικές μας ανάγκες καλύπτονται καθ' ολοκληρία από την τεχνολογία μας και δεν εξαρτόμεθα από τρίτους .
Ο δικό σας προορισμός είναι να μεταφέρετε τον σπινθήρα ζωής σε άλλους πλανήτες του σύμπαντος.
Δεν είστε επαρκώς έτοιμοι για μια τέτοια συνάντηση . Οδηγείστε από την περιέργια για το άγνωστο και γι' αυτό αδημονείτε. Δεν ήρθε ακόμα το πλήρωμα του χρόνου.
Το επόμενο μήνυμα ήρθε χωρίς ερώτηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ : Καταβάλλεται προσπάθεια σύγχυσης , από τους αποστάτες των δικών μας γόνων <<Ε>> με αποστολή ψευδών μηνυμάτων και κυκλοφορία παραπλανητικών εντύπων με ελάχιστες αλήθειες. Τ ο κύριο χαρακτηριστικό τους είναι ότι στο όνομα της αγάπης και της ελευθερίας προσπαθούν να πείσουν δικούς μας γόνους με κατάχρηση των εννοιών αυτών που τις έχουν καταστρατηγήσει.
Λόγω του κινδύνου αυτού κατέφθασαν άλλοι δύο πλοηγοί υποθυγατρικών σκαφών με τα σκάφη τους της 7ης Αποστολής . Εκτός από τον ΝΙΣΠΑ αφίχθηκαν και οι ΔΟΝΕΥΣ(αιχμή του βέλους) και ο ΟΛΥΩΝ(καταστροφέας). Την επικοινωνία μας την κοινοποιούμε σε ολόκληρη την Ιεραρχία μας στην οποία είσαστε γνωστοί.
Οι αποστάτες δεν δύναται πλέον να δημιουργούν παρεμβολές δημιουργώντας σύγχυση σ'εσάς.

Ο ΙΕΡΟΣ ΑΡΧΩΝ ΜΕΘ' ΥΜΩΝ ΕΣΤΙ !!!
ΕΡΡΩΣΘΕ !!! 
ΗΜΑΡ ΕΣΤΙ !!! 

1 σχόλιο: