Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

ΟΣΑ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ..ΕΙΚΟΝΕΣ,ΒΙΝΤΕΟ *ЭЄ ΕΨΙΛΟΝ ЭЄ*

Πολλοί απορούν, γιατί δεν επεμβαίνουν οι Ολύμπιοι ώστε να διορθώσουν την κατάσταση στην χώρα μας και γενικότερα στη Γη,.ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΙΟ ΚΑΤΩ..

*ЭЄ ΕΨΙΛΟΝ ЭЄ*

Αγαπητοί αναγνώστες:
-Το 2017 ανέτειλε με ελπίδες, καθόσον η πλειοψηφία του παγκόσμιου πληθυσμού διαισθάνεται ότι κάτι συμβαίνει σε πλανητικό επίπεδο και υποψιάζεται ότι ο κόσμος όπως τον ξέρουμε αλλάζει με γρήγορους ρυθμούς.
- Για πρώτη φορά η πρωτοκαθεδρία των ΗΠΑ στον οικονομικό τομέα ανετράπη και αμφισβητείται από άλλα κράτη, ή συνασπισμούς κρατών.
- Για πρώτη φορά μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, η Ρωσία προκάλεσε ευθέως τον συνασπισμό ΗΠΑ - NATO, αμφισβητώντας την στρατιωτική του ισχύ.
- Για πρώτη φορά συνασπισμός κρατών (BRICS) αμφισβήτησαν το ελεγχόμενο από τις ΗΠΑ διεθνές νομισματικό σύστημα και προχώρησαν στην δημιουργία νέας Παγκόσμιας Τράπεζας και νέου ΔΝΤ, με σκοπό την εγκαθίδρυση ενός νέου νομισματικού συστήματος με βάση τον χρυσό.
- Για πρώτη φορά φαίνεται πως η πλειοψηφία του παγκόσμιου πληθυσμού (πέραν του 65%) προτιμά τα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης απορρίπτοντας τα ψεύδη των ελεγχόμενων από την Cabal (παγκόσμια συμμορία) ΜΜΕ.
- Οι ΗΠΑ έπαψαν να παριστάνουν τον διεθνή χωροφύλακα, αφού η παράνομη κυβέρνηση-εταιρεία της Washinghton DC που τις κυβερνά, δεν ελέγχει πλέον το Πεντάγωνο και τις περισσότερες μυστικές υπηρεσίες.
- Για πρώτη φορά, εφημερίδες του κατεστημένου, όπως οι "New York Times", ζητούν όπως συλληφθούν και προσαχθούν σε δίκη πρωτοκλασάτα στελέχη της εβραιοσιωνιστικής Cabal, ευθυνόμενοι για βασανιστήρια και παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ή κατηγορούμενοι για παιδοφιλία.
Οι στρατηγοί του Πενταγώνου θα πάψουν πλέον να παρακολουθούν την καταστροφή της πατρίδας τους και θα δώσουν το σύνθημα των μαζικών συλλήψεων των μελών της Cabal, εφαρμόζοντας τον νόμο N.E.S.A.R.A. και επαναφέροντας τις ΗΠΑ στο αρχικό τους σύνταγμα.
Οι συνεχείς αποκαλύψεις για την ύπαρξη εξωγήινης ζωής και οι συνεχείς θεάσεις από χιλιάδες ανυποψίαστους ανθρώπους εξωγηίνων σκαφών, εδραιώνουν την πεποίθηση ότι κάτι συμβαίνει στους ουρανούς που το αποκρύβουν οι κυβερνήσεις
Οι Αθάνατοι του Διός οι Ουράνιοι Απεσταλμένοι, οι Μαχητές του Φωτός και τα Μυστικά Ιερατεία των Αρχαίων Μυστηρίων του πλανήτη, έχουν επιτύχει να ενημερώσουν μεγάλο αριθμό ανθρώπων για την παρουσία των Ανδρομέδιων-Ολυμπίων στο ηλιακό μας σύστημα και την επικείμενη επέμβαση τους, για την ομαλή μετάβαση της ανθρωπότητας από το σκοτάδι στο φως.
Η ανατολή του 2017 και η σταδιακή εφαρμογή των Ελληνικών Αξιών, θα τροχιοδρομήσει αυτό που η ανθρωπότητα περιμένει σαν την Μεγάλη Πλανητική Αλλαγή, εντάσσοντας την Γη στην οικογένεια των πλανητών της "Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας 13 Γαλαξιών των Ε της Ανδρομέδας", τερματίζοντας την απομόνωση και την οπισθοδρόμηση που της επέβαλαν οι δυνάμεις του σκότους και οι αποστάτες του Κρόνου εδώ και 13.500 χρόνια.

ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΗ ΓΗ 

Συνεχίσθηκε και κατά το Β΄εξάμηνο του 2016, ημεγάλη αύξηση σε όλα τα φαινόμενα στον πλανήτη μας, με πρωτόγνωρες καταιγίδες και πλημμύρες σε πολλές περιοχές, μεγάλες χιονοπτώσεις, χαλαζοπτώσεις με κομάτια μεγέθους μπάλας (Ιταλία) , μεγάλους τυφώνες και σεισμούς πολλών ρίχτερ, πρωτόγνωρες ηφαιστειακές εκρήξεις, παράξενους κεραυνούς, ανεξήγητες πυρκαγιές, εκρήξεις σε θύλακες αερίου, θερμοπίδακες μεθανίου, τεράστιες καταβόθρες, παράξενοι ήχοι από τον ουρανό, περίεργοι θάνατοι πουλιών και ψαριών. Καταιγίδες από το διάστημα, από τον ήλιο και από την ατμόσφαιρα μας τηγανίζουν χωρίς να το καταλαβαίνουμε καταστρέφοντας ηλεκτρικά δίκτυα, υποδομές, καλλιέργειες. 

Τι συμβαίνει; Η Γη "ξυπνάει"; Εχει αρχίσει ο πλανήτης μας να μας εκδικείται για όλα αυτά που του κάνουμε;
Μήπως ουράνια σώματα (πλανήτες, κομήτες, μεγάλοι μετεωρίτες) πλησιάζουν στην Γη και μας τα κρύβουν;
Μήπως είναι κάποιο δρομολογημένο πείραμα του HAARP ή του CERN και άλλων ανάλογων εγκαταστάσεων σε συγκεκριμένες περιοχές του πλανήτη μας, που απώτερο σκοπό έχουν την χειραγώγιση του πλανήτη για άγνωστους σκοπούς;

Ό, τι κι αν συμβαίνει, η πλανητική αναταραχή φαίνεται να προβληματίζει σοβαρά τους επιστήμονες και αυτό δεν είναι συνωμοσιολογικό.
Η FEMA (Υπηρεσία Εκτάκτων Αναγκών) σε συνεργασία με το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ έχει εξαπολύσει καμπάνια ενημέρωσης και αυτοπροστασίας, από τον Σεπτέμβριο του 2015.
Η κατάσταση αυτή είναι πολύ σοβαρή. Στο άρθρο αναφέρω ορισμένα από αυτά τα φαινόμενα.

ΗΛΙΟΣ
-Σύμφωνα με ειδικούς επιστήμονες του πανεπιστημίου του Northumbia (Μ. Βρετανία) , η ηλιακή δραστηριότητα βρίσκεται σήμερα στο χαμηλότερο επίπεδο των 300 τελευταίων χρόνων. Η τελευταία φορά που υπήρξε ακριβώς παρόμοια "ηλιακή αδράνεια", ο ποταμός Τάμεσης του Λονδίνου πάγωσε κατά τη διάρκεια μιας μίνι εποχής παγετώνων που άρχισε γύρω στο 1645 και διήρκεσε μέχρι το 1715 και που είναι γνωστή ως "Maunder Minimum".
Το μοντέλο αυτής της σημαντικής ανακάλυψης επιτρέπει στους επιστήμονες να προβλέψουν την ηλιακή δραστηριότητα με μεγαλύτερη ακρίβεια από ποτέ, και σήμερα κορυφαίοι επιστήμονες 
ισχυρίζονται ότι η ηλιακή μαγνητική δραστηριότητα θα πέσει περισσότερο από το ήμισυ μεταξύ της περιόδου 2030 και 2040. 
Μια εγνωσμένης αξίας μαθηματικός επιστήμονας, η Ρωσίδα καθηγήτρια Βαλεντίνα Ζάρκοβα του Πανεπιστημίου Northumbria, δημιούργησε ένα μοντέλο, σύμφωνα με το οποίο μπορεί να προβλεφθεί ποιοι θα είναι οι ηλιακοί κύκλοι με βάση τα αποτελέσματα των δύο στρωμάτων του Ήλιου. Η Ζάρκοβα δήλωσε στην διεθνή συνεδρίαση Αστρονομίας ότι: "Βρήκαμε μαγνητικά εξαρτήματα κύματος που εμφανίζονται σε ζεύγη ανά δύο σε διαφορετικά στρώματα στο εσωτερικό του Ήλιου. Συνδυάζοντας τα δύο κύματα μαζί και σε σύγκριση με τα πραγματικά δεδομένα για τον τρέχον ηλιακό κύκλο, βρήκαμε ότι οι προβλέψεις μας δείχνουν το τι μέλει γενέσθαι με ακρίβεια 97 τοις εκατό". Η ίδια επιστήμονας τόνισε ότι ο επόμενος κύκλος έχει οριστεί να κορυφωθεί το 2022, ενώ ο επόμενος "Κύκλος" θα σημάνει αυτόματα μια νέα εποχή παγετώνων.
Παρόμοια περίπτωση αναφέρθηκε και το 800 μ. Χ. στον Μεσαίωνα όταν μια άλλη οικονομική και επισιτιστική κρίση είχε ενσκήψει στην Ευρώπη, όταν πάγωσαν ποταμοί και επήλθε δριμύ ψύχος που κατέστρεψε σχεδόν όλες τις σοδειές.

-Τον Οκτώβριο του 2016, ο Μπαράκ Ομπάμα έδωσε εντολή για τη λήψη μέτρων με στόχο την προετοιμασία των ΗΠΑ για τα ακραία διαστημικά φαινόμενα. Τελείως απρόβλεπτες είναι οι συνέπειες από την ηλιακή έκλαμψη που "χτύπησε" το μαγνητικό πεδίο του πλανήτη μας στις 21/12/16, αφού η τεράστια ποσότητα των ηλιακών ενεργειακών σωματιδίων που απελευθερώθηκαν επηρέασε τη ζωή στη Γη με ακραία φαινόμενα του διαστημικού καιρού.
Οπως έχουμε ξαναπεί οι ηλιακές εκλάμψεις είναι εκρήξεις που παρατηρούνται όταν η έντονη δραστηριότητα στο εσωτερικό του Ηλιου διαταράσσει τα μαγνητικά του πεδία και οι οποίες εξαπολύουν τεράστιες ποσότητες ενέργειας και λαμπρότητας. Πρόκειται για φαινόμενα που διαταράσσουν τα στρώματα της γήινης ιονόσφαιρας με συνέπειες μικρής ή μεγάλης βαρύτητας ανάλογα με την ισχύ τους, από μικρές διαταραχές σε ραδιοσυχνότητες, μέχρι το απόλυτο μπλακ-άουτ ασυρμάτων.
Αυτή τη φορά, η ηλιακή έκλαμψη φαίνεται πως δημιούργησε μια σχετικά ισχυρή γεωμαγνητική 
καταιγίδα, η οποία διαρκέσει αρκετές μέρες, σύμφωνα με την Υπηρεσία Ωκεανών και Ατμόσφαιρας. 
Οι γεωμαγνητικές καταιγίδες βρίσκονται πίσω από εντυπωσιακά φυσικά φαινόμενα όπως το Βόρειο Σέλας, αλλά μπορούν να αποβούν καταστροφικές για τον ανθρώπινο πολιτισμό, όπως έχουν επισημάνει στο παρελθόν οι επιστήμονες. Δύο από τις πιο επικίνδυνες συνέπειές τους μπορεί να είναι η πρόκληση παρεμβολών σε κρίσιμα συστήματα πλοήγησης αλλά και η "εξουδετέρωση" του δικτύου ηλεκτροδότησης ολόκληρων χωρών.
Η σοβαρότητα των εν λόγω φαινομένων μπορεί να διαφανεί και από το διάταγμα του προέδρου των ΗΠΑ που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του Λευκού Οίκου τον περασμένο Οκτώβριο. Με αυτό, ο Ομπάμα έδινε εντολή για τη χάραξη ενός σχεδίου και τη λήψη μέτρων με στόχο την προστασία του ανθρώπινου πολιτισμού από τις πιθανές καταστροφικές συνέπειες μιας γεωμαγνητικής καταιγίδας.
Στο διάταγμα αναφερόταν πως οι διάφορες αρχές των ΗΠΑ θα πρέπει να συντονίσουν τις προσπάθειές τους για να προετοιμάσουν μια στρατηγική αντιμετώπισης "διαστημικών καιρικών φαινομένων" όπως οι ηλιακές εκλάμψεις που μπορούν να έχουν "σοβαρές επιπτώσεις σε κρίσιμα συστήματα υποδομών και τεχνολογίες".

ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΓΗΣ
Μετά ένα έγγραφο μιας καναδικής μυστικής οργάνωσης (Ken Coffin) , που διέρρευσε από το WikiLeaks τον Νοέμβριο του 2016, υποστηρίζει ότι η ανθρωπότητα θα μπορούσε να εξαφανιστεί σε 20 χρόνια, όταν η μετατόπιση του μαγνητικού Βόρειου Πόλου θα λαμβάνει χώρα.
Ο μαγνητικός βόρειος πόλος αυτή τη στιγμή μετατοπίζεται με ταχύτερο ρυθμό από ότι σε οποιαδήποτε στιγμή στην ανθρώπινη ιστορία, σχεδόν 40 μίλια σε ένα χρόνο και ορισμένοι ειδικοί πιστεύουν ότι μπορεί να είναι η αρχή μιας πλήρους αντιστροφής των πόλων.
Οι αλλαγές αρχίζουν να προκαλούν σημαντικά προβλήματα για την αεροπορία, την πλοήγηση και τα μεταναστευτικά ζώα που χρησιμοποιούν το μαγνητικό πεδίο της Γης για να προσανατολιστούν.
Αυτές οι αλλαγές μπορούν επίσης να προκαλέσουν τους πόλους να αλλάξουν θέσεις. Αν η 
Μαγνητόσφαιρα του πλανήτη αρχίσει να καταρρέει τα δίκτυα παροχής ηλεκτρικής ενέργειας θα μπορούσαν να καταρρεύσουν, ο καιρός θα άλλαζε απότομα και οι άνθρωποι θα αντιμετώπιζαν σοβαρούς κινδύνους για την υγεία τους. 
Σύμφωνα με αναφορές από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος, από το 2014 το μαγνητικό πεδίο συνεχίζει να αποδυναμώνεται γρήγορα.
Κατά τη διάρκεια της ζωής της Γης, ο προσανατολισμός του μαγνητικού πεδίου της έχει αντιστραφεί πολλές φορές, με τον μαγνητικό βορρά να γίνεται μαγνητικός νότος και αντίστροφα – ένα γεγονός που είναι γνωστό ως γεωμαγνητική αντιστροφή.
Πρόσφατα οι επιστήμονες εντόπισαν ένα ορμητικό ποτάμι από λιωμένο σίδηρο, χρησιμοποιώντας δορυφορικά δεδομένα, τα οποία βοήθησαν να δημιουργηθεί μια "ακτινογραφία" του πλανήτη. Βρέθηκε περίπου 3. 000 χιλιόμετρα κάτω από την επιφάνεια και δείχνει να επιταχύνει. Είναι τόσο καυτό όσο η επιφάνεια του Ήλιου!
ΠΟΤΑΜΙ ΛΥΩΜΕΝΟΥ ΣΙΔΗΡΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΒΗΡΙΑ
Η ανακάλυψη του ρεύματος στον πυρήνα της Γης έγινε με τη βοήθεια δορυφόρων και αυτό είναι υπεύθυνο για την ταχεία μετατόπιση των πόλων της γης. Προηγούμενη έρευνα είχε αποκαλύψει ότι οι αλλαγές στο μαγνητικό πεδίο έδειχναν πως ο σίδηρος στον εξωτερικό πυρήνα κινείται γρηγορότερα στο βόρειο ημισφαίριο, κυρίως κάτω από την Αλάσκα και τη Σιβηρία. Τώρα, τα νέα δεδομένα από τους δορυφόρους Swarm του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος (ESA) , αποκαλύπτουν ότι αυτές οι αλλαγές προκαλούνται από ένα ρεύμα, το οποίο κινείται με τουλάχιστον 40 χιλιόμετρα ανά έτος. 
Αυτό το ποτάμι, το οποίο εκτιμάται ότι έχει 420 χιλιόμετρα πλάτος και είναι σχεδόν τόσο ζεστό όσο και η επιφάνεια του Ήλιου, έχει τριπλασιαστεί η ταχύτητά του σε λιγότερο από δύο δεκαετίες, και πλέον κατευθύνεται προς την Ευρώπη.
Οι δορυφόροι της ESA μετρούν και "ξεμπερδεύουν" τα διάφορα μαγνητικά σήματα που προέρχονται από τον πυρήνα, τον μανδύα, την κρούστα, τους ωκεανούς, την ιονόσφαιρα και τη μαγνητόσφαιρα της Γης. Έχουν παράσχει σαφείς πληροφορίες ακόμη και για το μαγνητικό πεδίο που δημιουργείται στον πυρήνα.
-Σύμφωνα με πληροφορίες από ραδιοερασιτέχνες-ασυρματιστές, από Ελλάδα, Αμερική και Αυστραλία, τον Νοέμβριο 2016 ο μαγνητικός βορράς μετακινήθηκε ανατολικά κατα 20 μοίρες.

ΚΛΙΜΑ ΤΗΣ ΓΗΣ
Σύμφωνα με την NASA o Σεπτέμβριος του 2016 ήταν ο θερμότερος μήνας που έχει καταγραφεί ποτέ, φτάνοντας τους 0, 91 βαθμούς Κελσίου πάνω από το μέσο όρο και παίρνοντας το αρνητικό ρεκόρ οριακά από τον Σεπτέμβριο του 2014.
Αυτό σηματοδοτεί σχεδόν ένα χρόνο συνεχών ρεκόρ θερμότητας, σύμφωνα με τη NASA, με 11 από τους τελευταίους 12 μήνες να κατατάσσονται ως οι θερμότεροι που έχουν καταγραφεί.
Σύμφωνα με την Εθνική Υπηρεσία Ωκεανών και Ατμόσφαιρας των ΗΠΑ, η οποία λαμβάνει 
μετρήσεις με διαφορετικά κριτήρια σύγκρισης, ο Σεπτέμβριος αποτελεί το 17ο συνεχόμενο μήνα που σημειώνει ρεκόρ θερμότητας. 
Σε κάθε περίπτωση, είναι πλέον δεδομένο ότι το 2016 θα περάσει στην ιστορία ως το θερμότερο έτος που έχει καταγραφεί ποτέ, ξεπερνώντας το 2015.
Μάλιστα ο Ιούλιος του τρέχοντος έτους ήταν όχι απλά ο θερμότερος Ιούλιος στην ιστορία, αλλά και συνολικά ο πιο θερμός μήνας που έχει βιώσει ο πλανήτης από τότε που ξεκίνησαν οι καταγραφές το 1880.
Από τους έντεκα μήνες με θερμοκρασίες ρεκόρ στη βάση δεδομένων της NASA, οι επτά σημείωσαν μέση θερμοκρασία μεγαλύτερη από ένα βαθμό Κελσίου πάνω από τον μέσο όρο του 20ου αιώνα. Ο αριθμός αυτός είναι σημαντικός, καθώς ο διεθνής στόχος είναι να περιοριστεί η υπερθέρμανση του πλανήτη σε κάτω από τους δύο βαθμούς Κελσίου σε σχέση με τα προβιομηχανικά επίπεδα.
Το σερί θερμοκρασιών ρεκόρ προκλήθηκε κυρίως από την ανθρώπινη δραστηριότητα, και ευνοήθηκε από την εκδήλωση ενός ισχυρού φαινομένου Ελ Νίνιο.
Η μηνιαία ανάλυση της NASA προέρχεται από δεδομένα που συγκεντρώθηκαν από περίπου 6. 300 μετεωρολογικούς σταθμούς σε όλο τον κόσμο, όργανα μέτρησης της θερμοκρασίας στην επιφάνεια της θάλασσας πάνω σε σημαδούρες ή σκάφη, και ερευνητικούς σταθμούς της Ανταρκτικής.
Είναι όμως έτσι; Ας δούμε παρακάτω τι γίνεται στους πόλους της Γης.

ΠΟΛΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ
Ανταρκτική
 -----------

ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗ ΠΑΓΟΒΟΥΝΟΥ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗΣ
Ένα παγόβουνο που καλύπτει μια επιφάνεια 5. 000 τετραγωνικών χιλιομέτρων, ήτοι μεγέθους σχεδόν όσο η νήσος του Μπαλί στην Ινδονησία, ενδέχεται σύντομα να αποκολληθεί από την κρηπίδα πάγου της δυτικής Ανταρκτικής, προειδοποίησαν ερευνητές του Πανεπιστημίου Swansea (Βρετανία) . Είναι ένα από τα 10 μεγαλύτερα που έχουν ποτέ εντοπιστεί και η επιφάνειά του είναι 85 φορές μεγαλύτερη 
από το Μανχάταν. Αυτή η κρηπίδα πάγου ονομάζεται "Larsen C" και το πάχος της φθάνει τα 350μέτρα. 

Εδώ και χρόνια, οι επιστήμονες παρατηρούν τη ρωγμή που έχει σχηματιστεί σε αυτήν την περιοχή και που πλέον υπερβαίνει σε μήκος τα 150 χιλιόμετρα. Όμως "τον Δεκέμβριο αυτή η ρωγμή επεκτάθηκε κατά 18 χιλιόμετρα και δεν απομένουν παρά περίπου 20 χλμ προτού να μην αποτελεί πλέον τμήμα της κρηπίδας πάγου". Αν η αποκόλληση συμβεί τότε θα πρόκειται για μια από τις 10 μεγαλύτερες που έχουν ποτέ καταγραφεί στην Ανταρκτική, σύμφωνα με τους επιστήμονες.

-Πάντως, σύμφωνα με τις μετρήσεις, οι πάγοι της Ανταρκτικής όχι μόνο δεν λιώνουν, αλλά συνεχώς αυξάνονται!!!

Αρκτική ----------
ΑΡΚΟΥΔΕΣ ΑΡΚΤΙΚΗΣ
-Τον Οκτώβριο 2016 μία νέα διαπίστωση των επιστημόνων ήρθε να προστεθεί στα ήδη ανησυχητικά μηνύματα, σημαίνοντας συναγερμό για το αμέσως επόμενο διάστημα. Η θερμοκρασία στον Βόρειο Πόλο κατά τη διάρκεια του 2016 μετρήθηκε 36 βαθμούς Φαρενάιτ ή 2,2 βαθμούς Κελσίου πάνω από το κανονικό, ενώ σε ορισμένες περιοχές της Αρκτικής Ρωσίας, η διαφορά μετρήθηκε στους 40 βαθμούς Φαρενάιτ, ή 2,5 βαθμούς Κελσίου.

Οι επιστήμονες εμφανίζονται ακόμη πιο ανήσυχοι, καθώς οι υψηλές αυτές θερμοκρασίες καταγράφηκαν κατά την περίοδο που η νύχτα είναι μακράν μεγαλύτερη από την ημέρα. Τον Οκτώβριο συνήθως, ο πάγος γίνεται πιο σφριγηλός και αυξάνει τον όγκο του στη θαλάσσια περιοχή, πριν ακολουθήσει το καλοκαίρι, κατά τη διάρκεια του οποίου ικανό ποσοστό λιώνει. Τον Οκτώβριο του 2016, ο όγκος του πάγου στη θάλασσα κατέγραψε νέο χαμηλό ιστορικό ρεκόρ, γεγονός που σημαίνει ότι το φαινόμενο εξελίσσεται με ραγδαίο ρυθμό.

Μάλλον όμως κάτι περίεργο σημαίνει στις ανακοινώσεις. Ο Σεπτέμβρης που μας πέρασε ήταν "ο πιο θερμός Σεπτέμβρης των τελευταίων 136 ετών", ήταν η τελευταία σχετική ανακοίνωση που προλάβαινε να κάνει η ΝΑΣΑ πριν την προεδρική εκλογή στις ΗΠΑ, οπότε ήταν βέβαιο πως θα έλεγε κάτι τέτοιο, δεν προκάλεσε καμιά έκπληξη. Στο "πιο θερμό έτος", σύμφωνα βέβαια με όσα φούμαρα μας πουλούσε η ΝΑΣΑ πριν τις εκλογές, το οικοδόμημα της κλιματικής απάτης, έχει
αρχίσει να τρίζει επικίνδυνα. Εκτός κι αν το τρίξιμο που ακούγεται είναι απ' την προέλαση των πάγων της Γροιλανδίας, που φέτος, απ' τη στιγμή που μπήκε ο Οκτώβριος, έχουν βαλθεί να τρελάνουν τους πάντες. Το Δανέζικο Μετεωρολογικό Ινστιτούτο, πρόσφατα αναφέρει την αύξηση του πάγου το 2016, "οι πάγοι της Γροιλανδίας σε πρωτόγνωρα επίπεδα 25ετίας"! Η αύξηση του πάγου είναι όχι απλά μεγαλύτερη απ' την προηγούμενη χρονιά, όχι απλά μακράν καλύτερη της περιόδου 2011-12, αλλά είναι και πολύ πάνω απ' το μέσο όρο της περιόδου 1990-2013.

Η αύξηση του πάγου στη Γροιλανδία τινάζει στον αέρα όλο το οικοδόμημα της κλιματικής απάτης, αυτό που μετά την εκλογή Τραμπ στις ΗΠΑ δεν αισθάνεται πια πολύ καλά. Δεν ξέρουμε αν ο Τραμπ θα υλοποιήσει όσα έλεγε προεκλογικά για την κλιματική απάτη, καθώς αφενός η κωλοτούμπα είναι παγκοσμίως το αγαπημένο σπορ των πολιτικών, αφ' ετέρου, αν το αποτολμήσει, ίσως βρει τη θέση του στην ιστορία των ΗΠΑ ακριβώς δίπλα στο Τζον Κένεντυ. Το τοπίο στα ενεργειακά θα είναι αρκετά διαφορετικό απ' αυτό που θα μας προέκυπτε αν τυχόν εκλεγόταν η Κλίντον, που προωθούσε ένθερμα την κλιματική απάτη.

-Πρόσφατα ο καναδικός στρατός διερεύνησε έναν μυστηριώδη ήχο ο οποίος φαίνεται πως προέρχεται από τον πυθμένα της θάλασσας μιας απομακρυσμένη περιοχή της Αρκτικής, σύμφωνα με δηλώσεις αξιωματούχων στο BBC. Σύμφωνα με τους ντόπιους, τους τελευταίους μήνες ο παράξενος θόρυβος που ακούγεται έχει φοβίσει πολλά ζώα και τα έχει απομακρύνει από την περιοχή.

Στρατιωτικό αεροσκάφος πραγματοποίησε αναζητήσεις με χρήση δικτύου πολλών αισθητήρων στο σημείο, αλλά κανείς ακόμα δεν είναι σε θέση να εξηγήσει την αιτία αυτής της "ηχητικής ανωμαλίας".
"Το πλήρωμα δεν εντόπισε κάτι κάτω από την επιφάνεια όπου ακούγεται ο θόρυβος" δήλωσε εκπρόσωπος του στρατού σύμφωνα με το BBC.
Εκπρόσωπος του τμήματος Εθνικής Άμυνας στην Οτάβα, δήλωσε η αιτία του θορύβου παραμένει ένα μυστήριο. Ο ήχος, που μερικές φορές περιγράφεται και ως "βουητό" ή ως ένα "μπιπ»", ακουγόταν όλο το καλοκαίρι στο σημείο το οποίο βρίσκεται περίπου 120 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του οικισμού Ιγκλούλικ.
"Είναι μία από τις σημαντικότερες περιοχές κυνηγίου το καλοκαίρι αλλά και το χειμώνα γιατί έχει άφθονα θαλάσσια θηλαστικά. Αυτό το καλοκαίρι όμως δεν υπήρχαν σχεδόν καθόλου ζώα εκεί. Και αυτό καθιστά ακόμα πιο ύποπτο το γεγονός", πρόσθεσε ο εκπρόσωπος Εθνικής Άμυνας τη Οτάβα.


ΗΦΑΙΣΤΕΙΑ-ΣΕΙΣΜΟΙ 
ΔΑΧΤΥΛΙΔΗ ΦΩΤΙΑΣ ΤΟΥ ΕΙΡΗΝΙΚΟΥ

-Κατά το Β΄εξάμηνο του 2016 συνεχίσθηκαν οι μεγάλοι σεισμοί και ηφαιστειακές εκρήξεις σε όλο τον πλανήτη, ιδίως όμως στο λεγόμενο "δαχτυλίδι της φωτιάς"του Ειρηνικού ωκεανού και μάλιστα κατά τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο. Ολοι οι σεισμοί είχαν ένταση 7-8 ρίχτερ στα του Νησιά Σολωμόντα, στη Νέα Ζηλανδία, Φουκουσίμα Ιαπωνίας, Χιλή, Αργεντινή και στη Παπούα Νέα Γουινέα.
Το δαχτυλίδι της φωτιάς είναι μια σημαντική περιοχή στην λεκάνη του Ειρηνικού Ωκεανού, όπου συμβαίνουν ένας μεγάλος αριθμός από σεισμούς και ηφαιστειακές εκρήξεις. Σε σχήμα πετάλου 
40.000 χλμ, συνδέεται με μια σχεδόν συνεχή σειρά από ωκεάνιες τάφρους, ηφαιστειακά τόξα, και ηφαιστειακές ζώνες ή και κινήσεις από τεκτονικές πλάκες. Έχει 452 ηφαίστεια (περισσότερα από το 75%, ενεργά και αδρανή ηφαίστεια, στον κόσμο) . Περίπου το 90% των σεισμών παγκοσμίως και το 81% των παγκόσμιων μεγαλύτερων σεισμών που συμβαίνουν κατά μήκος από το δαχτυλίδι της φωτιάς. 

-Οι Εσκιμώοι, αυτόχθονες πληθυσμοί που κατοικούν στις αρκτικές περιοχές του Καναδά, τις ΗΠΑ και τη Γροιλανδία, έχουν προειδοποιήσει τη NASA και τον κόσμο ότι η.. λεγόμενη υπερθέρμανση του πλανήτη δεν είναι η αιτία γι’αυτά που βλέπουμε με τις ακραίες καιρικές συνθήκες, τους σεισμούς, τα ηφαίστεια, και τα έντονα καιρικά φαινόμενα.
Η αιτία είναι ότι η Γη έχει μετατοπιστεί, έχει πάρει κλίση ή όπως το έθεσαν, "ταλαντεύτηκε" προς το Βορρά και όλοι συμφωνούν ότι ο "ουρανός τους έχει αλλάξει"!Ο ήλιος είναι ψηλότερα από ό, τι τα παλαιότερα χρόνια και ζεσταίνει γρηγορότερα από πριν. Οι γέροντες που ερωτήθηκαν σε όλη την Βόρεια Αμερική, είπαν το ίδιο πράγμα, ότι άλλαξε ο ουρανός τους. Τα αστέρια, ο ήλιος και το φεγγάρι όλα άλλαξαν θέση και επηρεάζουν τη θερμοκρασία, ακόμη και τον τρόπο που φυσά ο άνεμος. Έτσι καθίσταται ολοένα και πιο δύσκολο να προβλέψουν τις καιρικές συνθήκες, κάτι που ήταν απλό για την Αρκτική. Οι γέροντες, που όλοι συμφωνούν, πιστεύουν ότι η γη έχει μετατοπιστεί, ταλαντεύτηκε ή γέρνει προς τα βόρεια.
ΡΗΓΜΑ ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ
-Στα τέλη Σεπτεμβρίου του 2016, μία σειρά σεισμικών δονήσεων άρχισε στη βόρεια ζώνη της Καλιφόρνιας στη πόλη Brawley, με τρεις μέτρησεις πάνω από το μέγεθος 4. Το γεγονός αυτό οδήγησε το US Geological Survey να προειδοποιήσει ότι οι πιθανότητες ενός σεισμού μεγέθους 7 ή 
περισσότερων ρίχτερ για το ρήγμα του Αγίου Ανδρέα είχαν αυξηθεί. 

-Στα τέλη Νοεμβρίου, αναφέρθηκε ότι η μακροχρόνια πεποίθηση ότι το ρήγμα του Αγίου Ανδρέα στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, αποτελεί μέρος από το δαχτυλίδι της φωτιάς, και θα μπορούσει να φέρει ρήξη μόνο σε απομονωμένα τμήματα, είχε αντιμετωπιστεί σε μια πρόσφατη μελέτη από τους ομοσπονδιακούς, πολιτειακούς και ακαδημαϊκούς ερευνητές, που τώρα λένε ότι ολόκληρο το ρήγμα θα μπορούσε να "αποσυμπιεστεί ταυτόχρονα", εξαπολύοντας, όπως συνήθως αναφέρεται, "τον μεγάλο σεισμό". Στις 17/12/16 στην Καλιφόρνια έγινε σεισμός 6, 5 ρίχτερ.

-Σεισμολόγοι αναφέρθηκαν στις 10/12/16, ώρες πριν για το μεγάλο σεισμό στα Νησιά Σολομώντα. "Υπήρχε μία παράξενη και μυστηριώδη δόνηση που εντοπίστηκε από σεισμογράφους σε ολόκληρο τον πλανήτη, η οποία είχε ολόκληρο τον πλανήτη να "χτυπά σαν ένα κουδούνι". Ακόμη, δεν υπάρχει καμία εξήγηση για το τι ήταν. 

ΑΓΝΩΣΤΗ ΔΟΝΗΣΗ
-Στις 6/12/16 ένας σεισμός μεγέθους 6. 5 χτύπησε το Μπάντα Άτσεχ της Ινδονησίας σκοτώνοντας 
περισσότερους από 100 ανθρώπους. Ακολούθησε ένας ισχυρός σεισμός, ο μεγαλύτερος σεισμός του έτους, μεγέθους 8, 0, ανοικτά των Νήσων του Σολομώντος και ο οποίος ακολουθήθηκε μάλιστα από έναν σεισμό 6, 5 στα ανοικτά των ακτών της Βόρειας Καλιφόρνιας στον Ειρηνικό Ωκεανό.
Αλλά υπάρχει κάτι περίεργο που συμβαίνει, καθώς οι σεισμογράφοι έδειξαν μια παγκόσμια 
διαταραχή του πυρήνα της Γης. 

Μια άγνωστη δόνηση, σήμα, συχνότητα, παλμός, ανιχνεύτηκε σε όλο τον κόσμο, μοιάζοντας με ένα κλασικό σεισμό.. αλλά δεν υπήρχε σεισμός κατά τη στιγμή του συμβάντος. Η δόνηση κράτησε σε ορισμένες περιπτώσεις για περισσότερο από μία ώρα. Εκτιμάται ότι υπάρχει μία άγνωστη πηγή που διαταράσσει τον πυρήνα της γης.

HΦΑΙΣΤΙΟ  POPOCATEPETL
-Στις 15/12/16, αναφέρθηκε ότι υπάρχει μια τεράστια τρύπα στον πυθμένα του ωκεανού κοντά στην Αυστραλία, περίπου 60. 000 τετραγωνικά χιλιόμετρα και επτά χιλιόμετρα βαθιά και θα μπορούσε να προκαλέσει τεράστιες φυσικές καταστροφές, αποκαλυπτικύς σεισμούς και τσουνάμι. Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail, οι γεωλόγοι για πρώτη φορά είδαν και τεκμηριώνουν την υπαιτιότητα με την αποκόληση της περιοχής Banda στην ανατολική Ινδονησία, που είναι μέρος από το δαχτυλίδι της φωτιάς.


Οι επιστήμονες πλέον προειδοποιούν για μεγάλο σεισμό και καταστροφικά γεγονότα, τα οποία δεν θα περιλαμβάνουν μόνο τους σεισμούς και τσουνάμι, αλλά ηφαιστειακή δραστηριότητα κατά μήκος στο δαχτυλίδι της φωτιάς (ήδη έχει αρχίσει) . Στις αρχές Δεκεμβρίου αναφέρθηκε ότι "3 εκατομμύρια κυβικά μέτρα της λάβας είναι έτοιμα να βγουν στον αέρα στο ηφαίστειο Popocatepetl"του Μεξικού, που είναι μέρος από το δαχτυλίδι της φωτιάς. Κάτι μεγάλο συμβαίνει κατά μήκος στο δαχτυλίδι της φωτιάς.

-Περισσότεροι από 250 μικροσεισμοί της τάξως των 2-3, 7 ρίχτερ έχουν πλήξει από την πρωτοχρονιά του 2017 την περιοχή κοντά στα σύνορα της Καλιφόρνιας και του Μεξικού, προκαλώντας ανησυχία μεταξύ των κατοίκων και την προσοχή από τους επιστήμονες και σεισμολόγους. Οι σεισμοί χτύπησαν στο νότιο άκρο της ζώνης Brawley, μια περιοχή που συνδέει το ρήγμα του San Andrea με άλλα ρήγματα στην περιοχή τα οποία μπορούν να δώσουν μεγάλους σεισμούς.
Η ακολουθία των μικροσεισμών που συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες κοντά στο ρήγμα του San Andrea μελετούνται με προβληματισμό από τη σεισμολογική κοινότητα, γιατί είναι ένα από τα πιο επικίνδυνα, της Καλιφόρνιας, που θα μπορούσε να στείλει καταστροφικό σεισμό που θα επηρρεάσει περιοχές όπως το Riverside, το San Bernardino και το Λος Άντζελες.

-Και για την ιστορία μ.Χ, ο μεγαλύτερος σεισμός στον κόσμο, εντάσεως 9 R, έγινε στην Χιλή στις 22/5/1960

Ελλάδα ---------
ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΗ ΦΛΟΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ
Οσο για την Ελλάδα μας, ερωτηματικά προκαλεί στους επιστήμονες η παραμόρφωση του φλοιού της Γης στον Δυτικό Κορινθιακό Κόλπο. Οπως προκύπτει από πρόσφατη έρευνα για την οποία βραβεύτηκαν από την Ακαδημία Αθηνών ο Δρ Αθανάσιος Γκανάς διευθυντής Ερευνών του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου και ο δόκιμος ερευνητής του Ινστιτούτου Κώστας Χουσιανίτης. Στην


περιοχή παρατηρείται η μεγαλύτερη παραμόρφωση φλοιού στην Ελλάδα, η οποία δεν δικαιολογείται όμως από τη σεισμική δραστηριότητα. Ο ισχυρότερος σεισμός που έχει εκδηλωθεί στην περιοχή ήταν μεγέθους 6, 8 Ρίχτερ στις 26 Δεκεμβρίου 1861.
Αυτό το "έλλειμμα" μεγάλων σεισμών που εντοπίζεται στην περιοχή, αλλά και σε άλλα μέρη της Ελλάδας καλούνται πλέον να μελετήσουν οι επιστήμονες, διερευνώντας κατά πόσο τα ευρήματα υποδηλώνουν επερχόμενους ισχυρούς σεισμούς ή αν απλώς εξελίσσεται κάποιο γεωλογικό φαινόμενο.
Το τι συμβαίνει θα το διαβάσετε στο κεφάλαιο "Ανδρομέδιοι-Ολύμπιοι"!!

Ο μεγαλύτερος σεισμός στην Ελλάδα το 2016 ήταν 6, 5 R NΔ της Νισύρου στις 15 Οκτωβρίου. Η Ελλάδα, με βάση τα στατιστικά στοιχεία, από άποψη σεισμικότητας, κατέχει την πρώτη θέση στη Μεσόγειο και την Ευρώπη και την έκτη θέση σε παγκόσμιο επίπεδο, μετά την Ιαπωνία, Νέες Εβρίδες, Περού, νησιά Σολομώντα και Χιλή.
Οι περιοχές οι οποίες έχουν μάθει να ζουν με τους σεισμούς είναι το Νότιο Ιόνιο και η Πελοπόννησος, ενώ σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, παρά το γεγονός ότι η Ελλάδα ευρισκόμενη ανάμεσα στην Ευρώπη και την Ασία, συνθλίβεται από τις δύο τεκτονικές πλάκες και παρουσιάζει σεισμική διέγερση. Δεν έχουν όμως σημειωθεί μεγάλες καταστροφές σε σχέση με αντίστοιχης κλίμακας σεισμούς σε άλλες χώρες.
Η καταστροφικότερη σεισμική δόνηση στην Ελλάδα τα τελευταία εκατό χρόνια είναι μεγέθους 7. 2R η οπία έγινε στις 12 Αυγούστου 1953 στη Κεφαλονιά.

ΣΕΙΣΜΟΣ ΡΟΔΟΥ 1926
Μπορεί ο σεισμός στην Κεφαλλονιά να ήταν ο πιο τραγικός, αλλά σε επίπεδο ρίχτερ, ο μοναδικός σεισμός που έχει φτάσει τα 8 και έχει καταχωρυθεί ως τον πιο δυνατό σεισμό στη σύγχρονη Ελλάδα, είναι αυτός της Ρόδου, το 1926. Ο σεισμός κατέστρεψε εντελώς τον Αρχάγγελο της Ρόδου ενώ πολύ 
ισχυρός ήταν στο Ηράκλειο, στη Μικρά Ασία, στην Αλεξάνδρεια, στο Κάϊρο, ενώ έγινε αισθητός στην Ανατολική Ιταλία, Σκόπια, Κωνσταντινούπολη, Κύπρο κ. α. Συνολικά κατέρρευσαν 3.200 σπίτια ενώ 550 έπαθαν ανεπανόρθωτες βλάβες. Ενώ το αρχαιολογικό μουσείο της Ρόδου έπαθε σημαντικές ζημιές. Οι τραυματίες δεν υπολογίζονται και οι νεκροί ήταν περίπου μια ντουζίνα. 

Η Ελλάδα όμως έχει μια μεγάλη ιστορία στους σεισμούς από την αρχαιότητα. "Mεγάλος σεισμός έγινε τη νύχτα της 21ης Iουλίου σ’ όλη τη Γη", αναφέρει ο ιστορικός Θεοφάνης για τον μεγαλύτερο σεισμό της Mεσογείου, μεγέθους 8, 2 Pίχτερ που έγινε το 365 μ. X. στο ρήγμα της Eλαφονήσου.

ΠΑΡΑΞΕΝΟΙ ΗΧΟΙ 
ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ  1 ΟΚΤ 2016

Συνεχίσθει και κατά το Β' εξάμηνο του 2016 το περίεργο φαινόμενο των μυστηριωδών ήχων από τον ουρανό σε διάφορα μέρη του πλανήτης μας, που ακούστηκαν για πρώτη φορά το 2008 στη Λευκορωσία. Ήχοι σαλπίγκων, παράξενων βουητών, μουγκρισμάτων και διάφοροι άλλοι.
Από τότε κανείς δεν μπόρεσε να δώσει μία λογικοφανή ή επιστημονική εξήγηση για αυτά. Υποθέσεις 
και θεωρίες πολλές, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. 

Το πιο περίεργο περιστατικό του εξαμήνου έγινε στις 1/10/16 στην Ιερουσαλήμ, όπου ακούστηκαν απόκοσμοι ήχοι και συγχρόνως ενεφανίσθει στον ουρανό "κυκλικό φαινόμενο"σαν νέφος. Κανείς δεν μπόρεσε να το εξηγήσει.

Οπως ανέφερα στο προηγούμενο ομώνυμο άρθρο μου Νο12, το φαινόμενο των παράξενων ήχων υπήρχε από την αρχαιότητα κατά καιρούς. Εχουν γράψει γι'αυτούς αρχαίοι συγγραφείς όπως ο Διόδωρος ο Σικελιώτης, ο Πλούταρχος και ο Ρωμαίος Σύλλας, οι οποίοι δίνουν μία ικανοποιητική ερμηνεία με μεταφυσικές προδιαγραφές.
Εξηγούν το φαινόμενο ως "μεταβολή του γένους". Τα συμπάντα γένη είναι οκτώ, όμως, όπως όλα, έχουν μία περιορισμένη ζωή. Όταν αυτή πλησιάζει στο τέλος της, τότε εμφανίζονται ανάλογα "σημάδια". Το τέλος του παλιού και η γέννηση του καινούργιου.
Αν αυτή την πληροφορία την συνδυάσουμε με εκείνη που φαίνεται να προέβλεψε η Aingeal Rose O’Grady, μία γυναίκα με αξιοσημείωτη ικανότητα πρόσβασης στα Ακασικά Αρχεία, σχετικά με το τι μας αποκαλύπτουν αυτά τα ως το 2017, ίσως να μπορούμε να αποφανθούμε πως είμαστε στο μεταίχμιο αυτής της αλλαγής.


ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ-ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ 
ΣΑΧΑΡΑ ΜΕ ΧΙΟΝΙ 12 ΔΕΚ 2016
-

Θυελλώδεις άνεμοι έως και 160 χλμ την ώρα, καταστρεπτικές πλημμύρες, καταρακτώδεις βροχές, κατολισθείσεις και λοιπά ακραία φαινόμενα έπληξαν διάφορες περιοχές σε όλες τις ηπείρους και σε πολλές περιπτώσεις είχαμε εκατοντάδες νεκρούς.

-Στις 21/12/16 χιόνισε στη Σαχάρα. Φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου δείχνουν χιονισμένη άμμο στα βουνά της Αλγερίας, με το τοπίο να αφήνει ντόπιους και επισκέπτες άφωνους.


Οι φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί στο χωριό Αin Sefra στην Αλγερία, που βρίσκεται σε υψόμετρο 1000 μέτρων ανάμεσα σε ορεινούς όγκους και μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά στα χρονικά που νυφάδες χιονιού εμφανίζονται στο συγκεκριμένο σημείο, καθώς υπάρχουν αναφορές πως το σπάνιο αυτό φαινόμενο συνέβη και στις 18 Φεβρουαρίου του 1979, με τη χιονόπτωση να διαρκεί τότε μισή ώρα.

-Καλιφόρνια ΗΠΑ. Μια είδηση που ίσως δεν θα φανεί και πολύ, αλλά σίγουρα καθόλου από τα συστημικά ΜΜΕ. Θα μου πείτε, και τι μας νοιάζει που βρέχει στην Καλιφόρνια; Θα επιχειρήσω λοιπόν να σας εξηγήσω γιατί πρέπει να μας νοιάζει, και γιατί το γεγονός αυτό είναι σημαντικότατο.
Από το 2010 και ιδιαίτερα από το 2011 η Καλιφόρνια μαστίζεται από πρωτοφανή ξηρασία. Το νερό στα φράγματα έχει εξαφανιστεί, η χλωρίδα έχει ξεραθεί παντού, η πανίδα υποφέρει αναλόγως και οι κάτοικοι υδρεύονται με δελτίο. Είπαν το νερό "νεράκι" δηλαδή.
Φωτογραφίες και αρθρογραφία σχετική υπάρχουν στο διαδίκτυο.
Από εδώ και κάτω αρχίζουν τα ωραία! Η ξηρασία αυτή δεν ήταν φυσική. Ηταν τεχνιτή!!!. Κάποιοι, για δικούς τους λόγους, ήθελαν να αδειάσουν την Καλιφόρνια από τους κατοίκους της. Η λειψυδρία φέρνει και πείνα ως γνωστόν. Για τον έλεγχο του καιρού χρησιμοποιούνται μικροκύματα από διάσπαρτους ανά τον κόσμο ειδικούς σταθμούς που χρησιμοποιούν το σύστημα HAARP.
Ομως από τις 8/1/17 στην Καλιφόρνια βρέχει καταρρακτωδώς και δεν προτίθεται να σταματήσει σύντομα. Το γεγονός αυτό είναι ευχάριστο μεν για τους ανθρώπους εκεί, αλλά το πραγματικά ουσιαστικό θέμα είναι το ότι ο "Παγκόσμιος Απελευθερωτικός Στρατός"έχει καταλάβει τους σταθμούς που επηρέαζαν τον καιρό στην μείζονα περιοχή της Καλιφόρνια!
Οι "σκοτεινοί" (cabal. Illouminati, κλπ) χάνουν κατά κράτος! Ανάλογα χτυπήματα δέχονται σε όλη την υφήλιο!


ΚΑΤΑΒΥΘΙΣΕΙΣ ΕΔΑΦΟΥΣ-ΚΡΑΤΗΡΕΣ
ΤΣΕΝΤΣΟΟΥ ΚΙΝΑ

Συνεχίζεται το φαινόμενο αυτό σε όλο τον πλανήτη, που στις περισσότερες περιπτώσεις ειναι ανεξήγητο. Δείτε παρακάτω, ενδεικτικά, ορισμένες καταβυθίσεις το Β΄έξάμηνο 2016. 
-2/8 Ένας άνθρωπος αγνοείται όταν ξαφνικά δημιουργήθηκε μια γιγαντιαία τρύπα στο οδόστρωμα της πόλης Τσεντσόου, της κεντρικής Κίνας, με αποτέλεσμα να πέσουν μέσα περαστικοί που βρέθηκαν απρόσμενα στα έγκατα της γης. 
-27/8 Καταβόθρα 14μ άνοιξε ξαφνικά στο Mulberry της Νέας Ουαλίας (Μ. Βρετανία) με αποτέλεσμα την αποστράγγιση λίμνης αποβλήτων.
-18/9 Τεράστια καταβόθρα άνοιξε στο χώρο που αποθηκεύονταν τα λύματα ενός εργοστασίου φωσφορικών λιπασμάτων, με αποτέλεσμα να διαρρεύσει το μολυσμένο νερό, καθώς επίσης περιείχε Φωσφογύψο, που είναι ένα ελαφρώς ραδιενεργό υποπροϊόν από την παραγωγή λιπασμάτων.
-19/10 Άνοιξε η Γη, σε παράδρομο της Εθνικής οδού Ιωαννίνων Άρτας, στο ύψος του 12ου χλμ., κοντά σε κατοικημένη περιοχή.
Ειδικότερα, ένα μεγάλο τμήμα του εδάφους ογδόντα έως εκατό τετραγωνικών μέτρων, υποχώρησε και δημιουργήθηκε μία μεγάλη τρύπα βάθους τουλάχιστον τεσσάρων έως πέντε μέτρων. Συγχρόνως ακούγονταν παράξενοι ήχοι μέσα από την Γη. Μέχρι στιγμής δεν έχει δοθεί στον τύπο άλλη πληροφορία.
-7/11 Τεράστια τρύπα άνοιξε στη μέση του δρόμου στην πόλη Φουκουόκα της Ιαπωνίας, με την υπηρεσία πολιτικής προστασίας να λαμβάνει τα κατάλληλα μέτρα για να αντιμετωπίσει την κατάσταση.
-7/12 Καταβόθρα σε δρόμο του Τέξας "κατάπιε" γυναίκα αστυνομικό

ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΠΤΗΝΩΝ ΚΑΙ ΨΑΡΙΩΝ 
NOVA SCOTIA

Συνεχίσθηκαν και κατά το Β΄εξάμηνο του 2016 οι περίεργοι θάνατοι ψαριών και πουλιών σε όλο τον πλανήτη. Οπως έχω αναφέρει σε προηγούμενα άρθρα μου, το φαινόμενο αυτό, το οποίο κανείς δεν το έχει επιλύσει, οφείλεται μάλλον στην αστάθεια των κλιματικών αλλαγών, ιδίως μέσω του HAARP και των αεροψεκασμών.
Επίσης η αλλαγή του μαγνητικού πεδίου της γης και οι αλλαγές που δέχεται το πλανητικό μας σύστημα, απροσανατολίζει τα πουλιά και τα ψάρια και επιφέρει τον θανατό τους. Ενδεικτικά αναφέρω δύο περιπτώσεις:
-Τον Νοέμβριο του 2016, οι ακτές της της νοτιοδυτικής Nova Scotia γεμισαν από χιλιάδες νεκρές ρέγγες. Ερευνητές πραγματοποίησαν εξετάσεις και πειράματα για ιούς και βακτήρια, αλλά δεν 
βρήκαν τίποτα. Στα τέλη Δεκεμβρίου τα πράγματα χειροτέρεψαν. Οι παλίρροιες έφεραν στην παραλία νεκρούς αστακούς, καβούρια, αστερίες, και ακόμη περισσότερες ρέγγες. Κανονικά, θα περιμένε κανείς να έχει εκδηλωθεί κάποια ασθένεια που επηρεάζει τη θαλάσσια ζωή. Αλλά δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι τέτοιο. 
-Τον Οκτώβριο υπήρξε ένας μαζικός θάνατος εκατοντάδων, ή ενδεχομένως και χιλιάδων, πουλιών στην Αυστρία που για άγνωστους λόγους έπεσαν σε μεγάλης κυκλοφορίας δρόμο προκαλώντας ένα πρωτοφανές μποτιλιάρισμα. Το περίεργο είναι ότι δεν υπάρχουν ορατά σημάδια τραυματισμού τους, άρα δεν χτυπήθηκαν από αεροπλάνο, από κάποιο αυτοκίνητο ή από κάποιον κυνηγό. Ούτε υπάρχει κάποια λογική εξήγηση για το τι και πως προκλήθηκε ο θάνατός τους ή η πτώση τους. Κάποιοι λένε ότι η αιτία είναι το άνοιγμα αστρικής πύλης.

ΔΙΑΣΤΗΜΑ
Στρατόσφαιρα της Γης
 ------------------------------------
Ενα μοτίβο στη στρατόσφαιρα το οποίο ήταν σταθερό εδώ και περισσότερο 60 χρόνια, άλλαξε ξαφνικά, όπως περιγράφουν σε νέα μελέτη τέσσερεις επιστήμονες της NASA. Και δεν μπορούν να εξηγήσουν γιατί. Από όταν ανακαλύφθηκε, το μοτίβο επαναλαμβανόταν αδιάλειπτα, περίπου κάθε 28 μήνες. Τώρα, για πρώτη φορά, αλλοιώθηκε. Μία ξαφνική, ανώμαλη διακοπή ενός κατά τα άλλα αξιόπιστου μοτίβου ανέμων στη στρατόσφαιρα, αναφέρουν σε μελέτη η οποία δημοσιεύθηκε στις 29/8/16 στο επιστημονικό περιοδικό Geophysical Research Letters. Οι επιστήμονες έχουν εκπλαγεί, καθώς έχουν βρεθεί αντιμέτωποι με ερωτήματα τα οποία δεν μπορούν, προς το παρόν, να απαντήσουν. 

Παράξενα Σωματίδια -------------------------------

Η ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΣΦΑΙΡΑ (μεγένθυση)

Την ώρα που οι επιστήμονες διαφωνούν για το αν πρέπει η Γη να στείλει σήματα επικοινωνίας στο διάστημα υπό το φόβο να μην γίνουμε αντιληπτοί σε πιθανούς εισβολείς, η πιθανότητα να αποτελεί και ο πλανήτης μας αντικείμενο διερεύνησης από άλλους πολιτισμούς του Γαλαξία εμφανίζεται ιδιαίτερα αυξημένη. 
Η εξέταση των ειδικών συσκευών που χρησιμοποιούνται στη στρατόσφαιρα της Γης για τη συλλογή δειγμάτων σκόνης και σωματιδίων έφερε στο φως μια ανακάλυψη που έχει αναστατώσει την επιστημονική κοινότητα. Ο Dr. Milton Wainwright απ’ το Πανεπιστήμιο του Sheffield, που ανέλαβε να αποκρυπτογραφήσει σωματίδια που σταμάτησαν 16 μίλια πάνω από την ατμόσφαιρα της Γης, βρήκε κάτι που ήταν τελείως διαφορετικό απ’ όλα τα υπόλοιπα. Πρόκειται για μία μικροσκοπική μεταλλική σφαίρα από την οποία στάζει μία "κολλώδης βιολογική ουσία". Η σφαίρα είναι κατασκευασμένη από τιτάνιο, έχει το πλάτος μιας ανθρώπινης τρίχας, αλλά παρά το πολύ μικρό μέγεθός της άφησε κρατήρα στη συσκευή υποδοχής. 
Σύμφωνα με τον Dr. Wainwright ο πιθανότερος λόγος για τον οποίο συνέβη αυτό είναι ότι ταξίδεψε με πολύ μεγάλη ταχύτητα από το διάστημα. Χρησιμοποιώντας την ανάλυση με ακτίνες Χ για την εξέταση της σφαίρας, κατέληξε επιπλέον στο συμπέρασμα ότι αυτό το παράξενο βιολογικό υλικό είναι πιθανό να αποτελεί μια αποικία από μικροσκοπικούς μικροοργανισμούς.
Το τελευταίο που έχει αποκλειστεί, δηλαδή, είναι να έχει σταλεί η σφαίρα αυτή από κάποιο εξωγήινο πολιτισμό, που θα είχε ως στόχο να σπείρει τη δική του ζωή στη Γη, εξετάζοντας το ενδεχόμενο αποίκησης της.
Ο Dr. Wainwright και οι συνεργάτες του δημοσίευσαν τα ευρήματά τους στο ηλεκτρονικό περιοδικό "journalofcosmology", ωστόσο τα συμπεράσματά τους δεν έχουν γίνει ακόμα αποδεκτά από άλλους επιστήμονες. Εκτός από την αναστάτωση που έχει προκαλέσει η ανακάλυψη στην κοινότητα των κοσμολόγων, βρίσκεται σε εξέλιξη και μία κόντρα ανάμεσα στο Πανεπιστήμιο του Sheffield και την ομάδα εκείνων που θεωρούν ότι δεν θα εξυπηρετούσε σε τίποτα την ανθρωπότητα η παραδοχή ότι ένας εξωγήινος πολιτισμός στέλνει "κατασκοπευτικό" υλικό στον πλανήτη μας.
Σχόλιο: Δυστυχώς οι περισσότεροι επιστήμονες δεν παραδέχονται ότι εξωγήινοι πολιτισμοί μας παρακολουθούν.

Μυστηριώδες Αλλαγές στο Ηλιακό Σύστημα ---------------------------------------------------------------
ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
Από το 1998 ο αστροφυσικός Dr. Alexey Dmitriev δήλωσε ότι το ηλιακό μας σύστημα εισχωρεί σε ένα διαστρικό "νέφος" ενέργειας αγνώστου προελεύσεως με πιθανές συνέπειες τον επηρεασμό της γης και των όντων που κατοικούν σε αυτήν. Υπολόγισε την διάρκεια του "νέφους" ενέργειας στα 2000 με 3000 χρόνια.
Ο ηλιακός σταθμός Kislovosk του παρατηρητηρίου Pulkovo στην Αγία Πετρούπολη εντόπισε αύξηση ταχύτητας περιστροφής του Ηλίου.
Κλιματικές αλλαγές έχουν γίνει σε όλους τους πλανήτες μεγαλύτερες από την γη όπως αύξηση των θερμοκρασιών. (Εδώ μας το λένε φαινόμενο του θερμοκηπίου για να μας φορολογούν!!)
-Στον Άρη έλιωσαν οι πάγοι των πόλων μέσα σε ένα χρόνο με αποτέλεσμα την πύκνωση της ατμόσφαιρας.
-Οι πλανήτες Αφροδίτη Ουρανός και Ποσειδώνας λάμπουν περισσότερο από πότε με αποτέλεσμα την ευκολότερη παρατήρηση τους.
-Αυξήθηκε το ενεργειακό φορτίο του Δία και ο Κρόνος έχασε μέρος των δαχτυλιδιών του.
-Όσων αφορά τους ανθρώπους, το DNA μας αναβαθμίζεται συνεχώς….


Παράξενο ΑΤΙΑ --------------------------
ΤΡΟΧΟΙ ΙΕΖΕΚΙΗΛ
Ένα παράξενο αντικείμενο που θυμίζει τους "Τροχούς του Ιεζεκιήλ" ανιχνεύθηκε από το Stereo-A Spacecraft στις 22-23/08/2016 να περνά από τον πλανήτη Κρόνο. Κινείται προς το εσωτερικό του ηλιακού συστήματος με πορεία κατεύθυνσης την Γη. Είναι κυκλικού σχήματος και μάλιστα φαίνεται 
να πρόκειται για δύο κύκλους ιδίου μεγέθους, ο ένας δίπλα στον άλλον, οι οποίοι πιθανότατα συνδέονται μεταξύ τους. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς, αυτό το αντικείμενο οδεύει κατευθείαν προς την Γη, ενδεχομένως σε πορεία σύγκρουσης ή "πλεύρισης". Προς το παρόν, δεν έχουμε περισσότερα στοιχεία. 


Πλανήτης Κρόνος ----------------------------
ΚΡΟΝΟΣ
Ο Δρ Norman Bergun, διακεκριμένος μηχανικός στο Ερευνητικό Κέντρο Ames της NASA επανέρχεται στο προσκήνιο με άρθρα του σε επιστημονικά περιοδικά, επιμένοντας ότι "υπάρχει ζωή" μέσα στο Ηλιακό σύστημα της Γης με το επιχείρημα ότι τα ΑΤΙΑ που πρώτος εντόπισε στα δαχτυλίδια του Κρόνου εμφανίζονται τώρα και σε άλλους πλανήτες που έχουν δακτυλίδια όπως ο Ουρανός και ο Δίας. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο επιστήμονας έχει κάνει τέτοιους 
ισχυρισμούς, αλλά αυτή την φορά προειδοποιεί ότι η κατάσταση είναι "κρίσιμη" με τα εξωγήινα διαστημόπλοια στο ηλιακό μας σύστημα να "πολλαπλασιάζονται" πιο γρήγορα από ποτέ, όπως μεταδίδει το sputniknews. 
Ο Δρ Norman Bergun πάντως υπογραμμίζει ότι αυτές είναι προσωπικές του απόψεις και πιστεύει ότι οι εξωγήινοι αυτοί παίρνουν την ενέργεια από αυτούς τους δακτυλίους των πλανητών με την οποία κινούν τα αεροσκάφη τους. Σύμφωνα με τη NASA ο Δρ Bergun είναι ένας λαμπρός επιστήμονας, μέλος της Εθνικής Συμβουλευτικής Επιτροπής Αεροναυτικής και μηχανικός της Lockheed Martin που εργάζεται σε μερικά από τα πιο κρίσιμα και άκρως απόρρητα εθνικά θέματα. (Σχόλιο μου: Γιάυτό γνωρίζει τα περί εξωγήινων) .

Μικροπλανήτης Πλούτωνας -------------------------------------
Από τότε που το σκάφος "New Horizons" της NASA, πέρασε κοντά από τον μικροπλανήτη Πλούτωνα το καλοκαίρι του 2015, αυξάνονται οι ενδείξεις, με βάση τα στοιχεία που έχει στείλει έως τώρα, πως ο νάνος πλανήτης φιλοξενεί ένα ωκεανό κάτω από την παγωμένη επιφάνειά του. Τώρα, μια νέα μελέτη Αμερικανών γεωλόγων θεωρεί μεγάλη την πιθανότητα να υπάρχει ένας υπόγειος ωκεανός νερού βάθους άνω των 100 χιλιομέτρων. Συγκριτικά, στη Γη που είναι περίπου 50 φορές μεγαλύτερη από τον Πλούτωνα, ο βαθύτερος ωκεανός δεν ξεπερνά τα 11 χιλιόμετρα.
Πρόσφατα το μη επανδρωμένο σκάφος "New Horizons" που πλησίασε τον "μικροπλανήτη" Πλούτωνα ανακάλυψε "πύργους" πάγου ύψους 500-1000μ. Τέτοιο φαινόμενο δεν έχει ανακαλυφθεί σε άλλον πλανήτη.

Δορυφόρος Ευρώπη του Δία -------------------------------------
ΠΙΔΑΚΑΣ ΥΔΡΑΤΜΩΝ ΕΥΡΩΠΗ
Σε πρόσφατη συνέντευξη τύπου της NASA (2016) , παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα έρευνας ομάδας επιστημόνων, οι οποίοι παρατήρησαν με το διαστημικό τηλεσκόπιο Hubble διαβάσεις της Ευρώπης μπροστά από τον δίσκο του Δία με σκοπό τον εντοπισμό πιθανής ατμόσφαιρας στον δορυφόρο.
Ανακάλυψαν όμως πίδακες υδρατμών να εκτινάσσονται σε ύψος 160 χιλιομέτρων από την επιφάνεια, 
κάτι που υποδηλώνει την ύπαρξη ενός υπόγειου ωκεανού. Ένας τέτοιος ωκεανός αποτελεί ένα ιδανικό περιβάλλον για την φιλοξενία ζωής. Έτσι τα σχέδια της NASA για την μελλοντική εξερεύνηση της Ευρώπης μέσω αποστολών διάτρησης χιλιομέτρων παγωμένου φλοιού μπορούν να αναθεωρηθούν. Αρκεί μια αποστολή η οποία θα μελετήσει τους υδρατμούς που προέρχονται από τον υπόγειο ωκεανό και θα δώσει απαντήσεις στο ερώτημα της ύπαρξης ή όχι ζωής στην Ευρώπη. 


Μαύρος Ιππότης (Black Knight) -------------------------------------------
Το μυστηριώδες ιπτάμενο αντικείμενο με το όνομα "Black Knight" που περιφέρεται από πόλο σε πόλο (σε πολική τροχιά) επί αιώνες, είχε στείλει ένα μήνυμα, που επιτέλους αποκωδικοποιήθηκε – μεταφράστηκε.
"Το σπίτι μας είναι το "Εψιλον" του Βοώτη, το οποίο είναι ένα διπλό άστρο. Προερχόμαστε από τον έκτο πλανήτη του".
Δείτε το βίντεο:
Στο ομώνυμο άρθρο μου  έχω γράψει πολλές λεπτομέρειες για τον "Μαύρο Ιππότη".

Σελήνη ------------
ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΘΟΛΟΣ-ΣΕΛΗΝΗ
-Σύμφωνα με πληροφορίες η NASA εντόπισε στην Σελήνη έναν θόλο πάνω απο κρατήρα. Η ηλικία του θόλου θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί εκατομμυρίων ετών, ενώ η διάμετρος του υπολογίζεται περίπου εννέα μίλια. Η κατασκευή μοιάζει να είναι διαφανής, οπότε ίσως είναι οικοδομημένη από 
γυαλί. Λαμβάνοντας υπόψη την χαμηλή βαρύτητα και την έλλειψη οξυγόνου, ίσως, να μπορούμε να εξηγήσουμε γιατί ακόμα παραμένει ο θόλος όρθιος και στη θέση του. Φυσικά, δεν αποκλείεται να είναι κατασκευασμένος από διαφανές ατσάλι ή ακόμα και από διαφανές τιτάνιο. 

ΑΠΟΛΛΩΝ-11
-Ανώνυμες διαρροές ιθυνόντων επιστημόνων της ΝΑΣΑ, του Σεληνιακού προγράμματος "ΑΠΟΛΛΩΝ", ανέφεραν σε Έλληνες συναδέλφους επιστήμονες τα παρακάτω:
"Kανείς δεν κατάλαβε τι επιχειρούμε συνολικά σαν τελικό στόχο. Από το Απόλλων-11 τελείωσε το παιχνίδι. Είναι ξένη ιδιοκτησία η Σελήνη με υπέρτερη τεχνολογία. Τώρα ξέρουμε ότι είναι ένα πλοίο από τιτάνιο και άσπρη πούδρα. Είναι σαν να λες ότι θα εξορύξεις μέταλλα από ένα εν ενεργεία αεροπλανοφόρο ή θα στήσεις επάνω του το σπίτι σου. Ή όλοι στην Ουάσιγκτον είναι ηλίθιοι ή γνωρίζουν κάτι που δεν γνωρίζουμε εμείς!
Με όσα κάναμε εκεί πάνω, απορούμε που δεν μας κατέρριψαν από τον Απόλλωνα-11. Δεν είχε νόημα να συνεχίσουμε. Ήταν επικίνδυνο για την ασφάλεια των ανθρώπων που στέλναμε εκεί. Όποια κι αν είναι τα αφεντικά της Σελήνης, αν ήμουν εγώ στη θέση τους θα είχα αντιδράσει πολύ άσχημα απέναντι στους επισκέπτες που βάζουν 100 φορές δυναμίτη στη θωράκιση του σκάφους μου (εννοεί την Σελήνη) , ενώ ήξεραν από την πρώτη αποστολή ότι πατούν πάνω σε πλοίο από τιτάνιο. Γι’αυτό απορρώ πως δεν μας κατέρριψαν. Από το Απόλλων-12 και μετά η στάση μας ήταν σαφώς εχθρική". 

Διεθνής Διαστημικός Σταθμός ------------------------------------------
ΧΡΥΣΟ ΑΤΙΑ
Την 1/8/16 μυστηριώδες αντικείμενο εμφανίστηκε κοντά στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, κατά την διάρκεια ζωντανής μετάδοσης. Είχε μήκος περίπου ενός μιλίου και ήταν χρώματος χρυσού. Δεν είναι η πρώτη φορά που σε παρόμοια περιστατικά εμφάνισης άγνωστων αντικειμένων, η NASA διακόπτει 
την σύνδεση, ισχυριζόμενη κάποιο λάθος ή σφάλμα. Γεγονός που κάνει την συμπεριφορά της ιδιαίτερα ύποπτη. 
Στις 2/7/2016 παρατηρήθηκε επίσης ένα χρυσό UFO στο Palm Harbor της Φλώριδας.
Επίσης δεν πάει πολύς καιρός που είχαν εμφανισθεί χρυσά UFO να πετούν πάνω από λίμνη της Νέας Υόρκης.
Παρόμοιο χρυσό ΑΤΙΑ είχε ληφθεί από κάμερα της αποστολής του σκάφους "Απόλλων" την δεκαετία του 1970, το οποίο και φαίνεται στην παραπλεύρως φωτο.

Ηλιακά Παρατηρητήρια ----------------------------------
-Στις 28/8/2016 εμφανίσθηκαν τεράστια λαμπερά φαινόμενα (σκάφη) μπροστά από τον Ήλιο. Αυτό προβλημάτισε τόσο πολύ την NASA που εξαφάνισε ή μετακίνησε τον σύνδεσμο ο οποίος έδειχνε 
αυτά τα περίεργα λαμπερά φαινόμενα μπροστά από τον Ήλιο. 

3/10/16
-Στις 3/10/16, ένα άγνωστο αντικείμενο καταγράφηκε κοντά στον Ήλιο. Δεν είναι η πρώτη φορά. Όμως το σχήμα του, θυμίζει έντονα ένα πασίγνωστο ελληνικό σύμβολο.
Εντοπίστικε από το helioviewer της NASA (http://helioviewer.org/).

Το περίεργο με αυτό το άγνωστο αλλά πολύ φωτεινό αντικείμενο είναι πως φαίνεται να στέλνει μία ακτίνα φωτός προς το κάτω μέρος (με σημείο αναφορά εμάς) , ή ίσως προωθείται μέσω αυτής.
Αλλά το εκπληκτικότερο είναι πως έχει ένα σχήμα που θυμίζει κομμάτι από παζλ, αλλά με μία προσεκτικότερη παρατήρηση θα λέγαμε ότι έχει το σχήμα ενός Διπλού Έψιλον.
Μπορεί να είναι μία απλή τυχαία σύμπτωση; Ή μήπως έχει σχέση με έλευση κάποιων Ολύμπιων θεών;
Δείτε το βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=sDNgTssoae (έχει αφαιρεθεί...)

ΗΛΙΟΣ-ΑΤΙΑ 4 ΙΑΝ 2017
-Γιγαντιαίο σφαιρικό αντικείμενο "παρατηρήθηκε" στις κάμερες των ηλιακών παρατηρηρίων στις 4 Ιανουαρίου 2017 να εξέρχεται από τον Ήλιο. Το ίδιο συνέβη στις 27/1/16 και στις 11/3/2012.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Μυστικού Διαστημικού Προγράμματος προγράμματος "Solar Warden", Goode, οι έρευνες που ξεκίνησαν στις ηλιακές κηλίδες, έδειξαν ότι περιέχουν σπειροειδή νήματα πλάσματος (γνωστά και ως ηλιακές εξάρσεις) που απλώνονται σε όλη την επιφάνεια του ήλιου, προερχόμενα από τον πυρήνα του. Αυτό είναι αντίθετο με την κύρια επιστημονική 
θεωρία που υποστηρίζει ότι ηλιακές εξάρσεις είναι μόνον βρόγχοι που δημιουργούνται στην επιφάνεια του Ήλιου και καταλαμβάνουν μόνον εκατοντάδες χιλιάδες μίλια του διαστημικού χώρου. 
Το πρόγραμμα "Solar Warden" επιβεβαίωσε ότι κάτω από τις σωστές συνθήκες, αυτά τα ηλιακά νήματα θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως Stargates (Αστρικές Πύλες) , όπου εξωγήινοι πολιτισμοί μπορεί να εισέλθουν ή να εξέλθουν στο ηλιακό μας σύστημα.
Αυτό έχει επιβεβαιωθεί με μήνυμα των Ολυμπίων, οτι δηλαδή το εσωτερικό του Ηλίου έχει διαμορφωθεί σε τεράστιο Κοσμοδρόμιο. (Βιβλιο "Ο Κρυστάλλινος Ήλιος και η Σιωπηλή Σελήνη" του στρατηγού Γερ. Καλογεράκη)

ΜΥΣΤΗΡΙΑ-ΠΑΡΑΞΕΝΑ
Aνταρκτική
 ------------------
Πρόσφατα, σύμφωνα με τον αρχαιολόγο Jonathan Gray του "World Education Research Ltd" στο δωρεάν ενημερωτικό δελτίο Αρχαιολογίας News Flash, αναφέρει:
Ένα τηλεοπτικό συνεργείο της"Atlantis TV"της Καλιφόρνια των ΗΠΑ που μετέβει στην Ανταρκτική, αγνοείται από το Νοέμβριο του 2002. Οργανώθηκε επιχείριση διάσωσης από τα "βατράχια" του αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού (Navy SEALs) .
 Το τηλεοπτικό συνεργείο του AtlantisTV δεν βρέθηκε. Βρέθηκε όμως ένα βίντεο που είχαν τραβήξει, στο οποίο υποτίθεται ότι υπάρχουν οι αποδείξεις ότι γίνεται μια ανασκαφή σε βάθος 3.200 μέτρων κάτω από τους πάγους, όπου βρίσκεται μια πανάρχαια πόλη.
Πηγές του ναυτικού είπαν ότι βρήκαν το βίντεο σε μια εγκαταλελειμμένη αποθήκη εφοδιασμού 160 χιλιόμετρα δυτικά του σταθμού Vokstok.

Ένας εκπρόσωπος για την εταιρείας φέρεται να δήλωσε ότι: "Η κυβέρνηση των ΗΠΑ θα επιδιώξει να μπλοκάρει την κυκλοφορία ενός βίντεο που βρέθηκε από διασώστες του ναυτικού στην Ανταρκτική, που υποτίθεται ότι αποκαλύπτει μια τεράστια αρχαιολογική ανασκαφή που είναι σε εξέλιξη 3.200 μέτρα κάτω από τον πάγο".

"Δύο αξιωματικοί του Ναυτικού που είδαν την ταινία, περιέγραψαν το περιεχόμενό της στους ερευνητές του Εθνικού Ιδρύματος Επιστημών (NSF) , μετά την επιστροφή τους στο σταθμό Scott Amundsen στο Νότιο Πόλο", ισχυρίζεται ο Gray σε πρόσφατο ενημερωτικό δελτίο του. "Οι αξιωματικοί είπαν ότι το βίντεο δείχνει θεαματικά ερείπια και άλλα πράγματα που δεν μπορούσαν να τα κατανοήσουν".
Σύμφωνα με τον Gray τα αποδεικτικά στοιχεία καταστράφηκαν ή κρύφτηκαν, αναφέροντας το Ινστιντούτο "Smithsonian Institution" και χώρες όπως το Περού, την Αμερική, το Ισραήλ, τη Νέα Ζηλανδία, τη Γαλλία, την Αυστραλία ως εμπλεκόμενες στην απόκρυψη των στοιχείων. Μερικά από κρυμμένα αρχαία ευρήματα που υπάρχουν (οχι μόνο από την Ανταρκτική) , είναι:
>Ένα είδος γυάλινου σκεύους στην Αίγυπτο και το Περού που μπορεί να καμφθεί όπως το πλαστικό.
>Προβολείς οθόνης που χρησιμοποιούνται σε αιγυπτιακούς ναούς, με προσομοίωση κίνησης και 
ήχου. 
>Τα είδωλα και τα κτίρια αριστερά στα κινεζικά αρχεία του φεγγαριού μιλούν για τα ταξίδια στο φεγγάρι.
>Ο δορυφόρος "Μαύρος Ιππότης". Οι αρχαίες φυλές μιλούσαν για την τοποθέτηση δορυφόρων.
>Ένα αρχαίο υπόγειο συγκρότημα ανακαλύφθηκε στη Νότια Καλιφόρνια, στο οποίο περιλαμβάνονται διαγράμματα αστεριών σε φύλλα αλουμινίου.
>Μικροτεχνολογία βρέθηκε στη Ρωσία, με ορισμένα αντικείμενα τόσο μικρά όσο 1/1000στο της ίντσας.
>Χάρτες του αρχαίου κόσμου, που δείχνουν την Ανταρκτική ελεύθερη από πάγο και πυκνοκατοικημένη.

ΟΙ 2  ΑΠΟ ΤΙΣ 3 ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ
-Μια ομάδα ερευνητών ισχυρίζεται ότι έχει ανακαλύψει τρεις αρχαίες πυραμίδες στον πάγο που καλύπτει την ήπειρο της Ανταρκτικής. Τα ακριβή στοιχεία είναι αποσπασματικά, αλλά η ομάδα έχει κυκλοφορήσει τρεις ενδιαφέρουσες φωτογραφίες από την ανακάλυψή τους. Η διεθνής ομάδα περιλαμβάνει ερευνητές από τις ΗΠΑ και πολλοί άλλοι είναι από διάφορες χώρες της Ευρώπης. Δύο 
από τις τεράστιες κατασκευές των πυραμίδων βρέθηκαν περίπου 10 μίλια στο εσωτερικό, η τρίτη δεν είναι μακριά από την ακτογραμμή και είναι ορατή από τον ωκεανό. 
Η ομάδα αυτή τη στιγμή σχεδιάζει μια αποστολή για να φτάσει μία από τις πυραμίδες για να μάθει αν είναι μια φυσική ή τεχνητή κατασκευή. Περισσότερες ειδήσεις εκκρεμούν. 
Η 3η ΠΥΡΑΜΙΔΑ  ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑΠαράξενο Φαινόμενο στη Σιβηρία -----------------------------------------------

ΣΙΒΗΡΙΑ 31 ΑΥΓ 2016
Οργιάζαν κυριολεκτικά οι φήμες για αλλεπάλληλες εκρήξεις ατομικών βομβών στην περιοχή Kemerovo της Σιβηρίας, καθώς οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν είναι πολύ χαρακτηριστικές και προβάλλουν το χαρακτηριστικό μανιτάρι που αναδύεται μετά από μια έκρηξη ατομικής βόμβας. 
Σύμφωνα με την Siberian Times, στις 31/8/16 έσπασαν τα τηλέφωνα της εφημερίδας καθώς πανικόβλητοι κάτοικοι τηλεφωνούσαν να μάθουν τι έγινε και αν υπήρξε έκρηξη ατομικής βόμβας που έθετε σε κίνδυνο την ζωή τους, αλλά και όλη την γύρω περιοχή. Ο πανικός ήταν από την περιοχή Kimi Kemerovo, της επαρχίας Kuzbass, όταν οι κάτοικοι έντρομοι ξαφνικά αντίκρισαν να υψώνεται από το έδαφος σε μια άγνωστη απόσταση ένα πελώριο μεγαλοπρεπές ατομικό μανιτάρι. Σημειωτέον η περιοχή είναι κοντά στην σύνορα με τη Κίνα και την Μογγολία. Πάντως μέχρι στιγμής δεν έχουν δοθεί κάποιες εξηγήσεις από τις ρωσικές αρχές, γι’ αυτό και οι φήμες οργιάζουν. 

Παράξενα Μικροκύματα ----------------------------------

ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ
Ανήσυχοι οι μετεωρολόγοι στις ΗΠΑ παρακολουθούσαν για δύο ημέρες (1-2/9/16), ένα μεγάλο κομμάτι από αστικά κέντρα τα οποία βρίσκονταν, κυρίως στο μισό ανατολικό κομμάτι των ΗΠΑ, και είχαν σαν να είχαν χτυπηθεί με κάποιου είδους "μικροκύματα", ναι αυτά του γνωστού φούρνου. Οι εκρήξεις που προκαλούσαν αυτά τα μικροκύματα, ήταν τόσο ισχυρές που καταγράφονταν και εμφανίζονταν ακόμα και στο radar καιρου!! Αυτό δεν είναι φυσικό, είναι σαφώς κάτι τεχνητό. Είναι εκ προθέσεως κάποια προσπάθεια "γεω-μηχανικής", με κάποιο τρόπο να αλλάξει την ατμόσφαιρα;


Πυλώνες Φωτός στο Άγιο Όρος -------------------------------------------

ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
Κατά καιρούς έχουμε συναντήσει αρκετές φορές ένα περίεργο φαινόμενο που αφορά ανεξήγητους πυλώνες φωτός σε διάφορα μέρη και περιοχές ανά τον κόσμο και κυρίως σε γνωστές πυραμίδες.
Τώρα, μία νέα παρατήρηση έρχεται να ταράξει τα νερά καθώς ένα παρόμοιο φαινόμενο γίνεται αντιληπτό στο Άγιον Όρος, το οποίο στην αρχαιότητα αποτελούσε το ιερό άλσος της θεάς Αρτέμιδος, το "Περιβόλι της Αρτέμιδος" όπως ονομαζόταν!!!
Πίδακες φωτός κατά καιρούς εκτοξεύονται από κελιά και σκήτες του Αγίου Όρους.
Έλληνας επιστήμονας που εργάζεται στην ΝΑΣΑ εκμυστηρεύτηκε κάτι εκπληκτικό: 

"Οι αμερικανικοί δορυφόροι ανιχνεύουν τεράστιες ποσότητες κάποιας άγνωστης μορφής ενέργειας, η οποία προέρχεται από την χερσόνησο του Άθω!!! Η άγνωστη αυτή ενέργεια τρελαίνει κυριολεκτικά τα όργανα των δορυφόρων και οι Αμερικάνοι προσπαθούν να καταλάβουν περί τίνος πρόκειται"!
Προφανώς η πνευματική άσκηση και οι προσευχές των ασκητών "παράγουν" αυτή την φωτεινή άγνωστη μορφή ενέργειας, η οποία δεν είναι ορατή από το ανθρώπινο μάτι, πλην εξαιρέσεων, αλλά "καταγράφεται" από τα όργανα των δορυφόρων. Να ξέρετε όμως ότι το Άγιον Όρος βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος όλων των ξένων μυστικών υπηρεσιών. Πολλοί από τους ξένους επισκέπτες στο Άγιο Όρος είναι πράκτορες μυστικών υπηρεσιών, κυρίως των ΗΠΑ και της Αγγλίας".

Κοιμώμενοι Γίγαντες -------------------------------
Κοιμώμενοι Γίγαντες βρίσκονται σε στάση αναμονής, μέσα σε ειδικές χρονικές καψούλες, οι οποίες αναμένεται να "ξυπνήσουν"και να αναλάβουν δράση στην εποχή μας!
Ο πληροφοριοδότης Corey Goode του Μυστικού Διαστημικού Προγράμματος, ισχυρίζεται ότι έχει περάσει 20 χρόνια εργαζόμενος σε μυστικά διαστημικά προγράμματα και σε καλυμμένες κυβερνητικές επιχειρήσεις. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, είδε ένα πλήθος από εξαιρετικά περίεργα γεγονότα και επισκέφθηκε μέρη που ποτέ πριν δεν γνώριζε ότι υπήρχαν.
Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα από αυτά τα μέρη ήταν ένας υπόγειος θάλαμος όπου αρχαίοι γίγαντες αμνημονεύτου ηλικίας διατηρούνται σε αναστολή κίνησης. Σύμφωνα με τον Goode, ο θάλαμος κατασκευάστηκε από την αρχαία φυλή Χτιστών, και οι γίγαντες σε χειμερία νάρκη ήταν οι τελευταίοι του είδους τους.

Αρκετοί από αυτούς τους γίγαντες βρίσκονταν στο εσωτερικό κρυσταλλικού ατομικού θαλάμου, σε μια κατάσταση όμοια με τον θάνατο. Αλλά δεν ήταν νεκροί, απλώς βρίσκονταν σε στάση. Βρίσκονταν στην κατάσταση που καλείται ως Αδράστεια.
Κατά τη στιγμή της εξαφάνισής του, αυτός ο πολιτισμός κατείχε τεχνολογικές δυνατότητες που ξεπερνούν κατά πολύ τις δικές μας. Οι θάλαμοι στάσης ήταν μια απόδειξη για την πρόοδό τους, 
καθώς χρησιμοποιούσαν τεχνολογία κρυστάλλων που φέρεται να αλλάζει τη ροή του χρόνου. Τριάντα χιλιάδες χρόνια θα μπορούσαν να περάσουν, αλλά για τους επιβάτες του κρυσταλλικής κάψουλας, φαίνεται σαν τριάντα λεπτά μόνο. Η τεχνολογία δημιουργίας και διατήρησης φυσαλίδων χρόνου είναι κάτι που οι άνθρωποι φιλοδοξούν μία ημέρα να κατακτήσουν, αλλά, σύμφωνα με τον Goode, η τεχνολογία αυτή υπάρχει στη Γη εδώ και χιλιάδες χρόνια. 
"Αυτή η αρχαία τεχνολογία των Χτιστών είναι πέρα από ακόμη και από τη τεχνολογία που χρησιμοποιούν οι εξωγήινοι τέταρτης πέμπτης πυκνότητας, και προφανώς ορισμένα από αυτά τα όντα θέλουν να την πάρουν στα χέρια τους. Είναι πολυδιάστατη τεχνολογία"

Το υπόγειο σπήλαιο δεν ήταν μυστικό για την σκιώδη κυβέρνηση (cabal) . Στην πραγματικότητα, ανακαλύφθηκε κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του 19ου αιώνα. Υπήρχε αυτή η τοποθεσία, στα 1800 ακόμη, την οποία γνώριζαν οι Illuminati ή άλλες ομάδες της "ελιτ". Το σπήλαιο είχε ύψος περίπου 30 μέτρα και είχε επικαλυφθεί με κάποιο κατάμαυρο υλικό. Υπήρχε μια επιγραφή σε αρχαία γλώσσα στο εσωτερικό του, που είχε ως επί το πλείστον αποκρυπτογραφηθεί.

Υπήρχαν επίσης τρεις σαρκοφάγοι σε ένα είδος σχήματος "Υ" διαμορφωμένο στο πάτωμα. Ανάμεσα στις τρεις σαρκοφάγους ήταν ένα βάθρο σε σχήμα κύβου που κρατούσε "μια μπλε" λαμπερή κρυσταλλική μήτρα με κάτι σαν ιστό αράχνης να συνδέει τις τέσσερις γωνίες, στηρίζοντας το. Ο Goode είπε ότι αυτός ο κρύσταλλος ήταν υπεύθυνος για τη δημιουργία και τη διατήρηση της χρονοκάψουλας.
Οι τρεις γιγαντιαίες κάψουλες κρατούσαν τρία "πολύ ψηλά όντα, ή μεγάλους, τεράστιους ανθρώπους με κοκκινωπά γένια και χλωμό άσπρο δέρμα".
Τέτοιοι θάλαμοι με άριστα διατηρημένους γίγαντες στο εσωτερικό τους, βρέθηκαν σε πολλά μέρη στον κόσμο, όπως στις ΗΠΑ, στην Περσία και αλλού. Έναν τέτοιο θάλαμο είχε δει ο Αβραάμ Λίνκολν σε ένα από τα αρχαία αναχώματα που βρέθηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Η απάντηση στο γιατί οι γίγαντες αυτοί προορίζονται να "ξυπνήσουν" στην εποχή μας, μπορεί να βρίσκεται στις κοσμικές ενέργειες που δέχεται το ηλιακό μας σύστημα, οι οποίες γίνονται εντονότερες και συχνότερες.
Τα παρακάτω βίντεο είναι αποκαλυπτικά!!!

Παράξενο ΑΤΙΑ στην Χιλή ---------------------------------------------

Ένα πολύ ιδιαίτερο βίντεο διαρκείας εννέα λεπτών από το χιλιανό πολεμικό ναυτικό, όπου ένα UFO φαίνεται να εμφανίζει πολύ περίεργη συμπεριφορά, και το οποίο προβληματίζει τις χιλιανές αρχές εδώ και δύο χρόνια, δόθηκε στη δημοσιότητα τώρα. Η CEFAA- η χιλιανή κυβερνητική υπηρεσία που διερευνά τα UFO ή UAP (unidentified aerial phenomena) έχει την ευθύνη της έρευνας. Η χιλιανή κυβερνητική υπηρεσία πάντα δημοσιοποιεί πότε ολοκληρώνεται μια έρευνα και αναγνωρίζει την ύπαρξη UAP όταν μια υπόθεση οδηγεί σε τέτοιο συμπέρασμα.
Στις 11 Νοεμβρίου 2014, ελικόπτερο του χιλιανού ναυτικού (Airbus Cougar AS-532) ήταν σε αποστολή ρουτίνας κατά τη διάρκεια της ημέρας, πετώντας βόρεια κατά μήκος της ακτής, δυτικά του Σαντιάγκο. Σε αυτό επέβαιναν ο πιλότος, ένας πλοίαρχος του Ναυτικού με πολλά χρόνια εμπειρίας πτήσεων, και ένας τεχνικός του Ναυτικού που δοκίμαζε μια WESCAM MX-15 HD FLIR κάμερα, που πολύ συχνά χρησιμοποιείται για "συγκαλυμμένη συλλογή πληροφοριών μέσου ύψους, παρακολούθηση και αναγνώριση".
Στις 1:52 μμ, ενώ τραβούσε βίντεο της περιοχής, ο τεχνικός παρατήρησε ένα παράξενο αντικείμενο 
που πετούσε στα αριστερά πάνω από τον ωκεανό. Και οι δύο άνδρες σύντομα το είδαν με γυμνό μάτι. Αντιλήφθηκαν πως η ταχύτητα και το ύψος του φαίνονταν τα ίδια με του ελικοπτέρου, και εκτίμησαν ότι το αντικείμενο ήταν σε απόσταση 55-65 χλμ. Ο τεχνικός έστρεψε την κάμερα προς αυτό άμεσα και έκανε zoom με την υπέρυθρη για καλύτερη ποιότητα εικόνας. Λίγο αργότερα, ο πιλότος επικοινώνησε με δύο σταθμούς ραντάρ, έναν κοντά, στην ακτή, και τον άλλον στο Σαντιάγκο (τον κύριο σταθμό ελέγχου της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας-DGAC) . Κανείς από τους δύο σταθμούς δεν μπορούσε να το εντοπίσει, αν και έβλεπαν το ελικόπτερο. 

Οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας επιβεβαίωσαν πως δεν είχε αναφερθεί στην περιοχή κίνηση, είτε πολιτικών είτε στρατιωτικών αεροσκαφών, και ότι δεν είχε δοθεί άδεια σε αεροσκάφη να πετάξουν στην περιοχή. Ο πιλότος προσπάθησε επανειλημμένα να επικοινωνήσει με το UAP, χωρίς αποτέλεσμα.
Το Ναυτικό έδωσε την υπόθεση στην CEFAA και ο πτέραρχος Μπερμιούντεζ, με τη συνοδεία του πυρηνικού χημικού Μάριο Αβίλα, της CEFAA, έκαναν συνεντεύξεις. "Εντυπωσιάστηκα από τους μάρτυρες" είπε ο Αβίλα. "Ήταν άριστα εκπαιδευμένοι επαγγελματίες, με πολλά χρόνια εμπειρίας, και ήταν σίγουροι πως δεν μπορούσαν να εξηγήσουν τι είδαν".
Ο πλοίαρχος του Ναυτικού είπε πως το αντικείμενο ήταν "επίπεδο και επίμηκες με δύο θερμικά ίχνη φωτός, σαν εξατμίσεις, που δεν συνέπιπταν με τον άξονα κίνησης". Ο τεχνικός το περιέγραψε "λευκό, με ημι-οβάλ σχήμα στον οριζόντιο άξονα". Επίσης, υπάρχει ένα επιπλέον στοιχείο που κάνει πρωτοφανές το βίντεο αυτό: "σε δύο περιπτώσεις απελευθέρωσε κάποιου είδους αέριο ή υγρό με ισχυρό θερμικό ίχνος ή σήμα. Μετά από καταγραφή περίπου οκτώ λεπτών, η εκτόξευση μιας μεγάλης μάζας ενός πολύ θερμού υλικού καταγράφεται στο βίντεο, η οποία φεύγει πίσω από το αντικείμενο. Μια άλλη εκτόξευση λαμβάνει χώρα στιγμές μετά"είπε ο τεχνικός.
Τα επόμενα δύο χρόνια έγινε σειρά συναντήσεων, χωρίς να υπάρξει συμπέρασμα. Αναλύσεις έγιναν από τον αστροφυσικό Λουΐς Μπαρέρα, τον αναλυτή φωτογραφιών και βίντεο Φρανσουά Λουάντζ και συναδέλφους από τη Γαλλία, σε συνεργασία με την γαλλική GEIPAN, τον Λουΐς Σαλαζάρ, μετεωρολόγο της χιλιανής πολεμικής αεροπορίας και άλλους.
Ο πτέραρχος Ρικάρντο Μπερμιούντεζ, διευθυντής της CEFAA κατά την έρευνα, δήλωσε ότι "δεν ξέρουμε τι ήταν, αλλά ξέρουμε τι δεν ήταν. Και η λίστα με αυτά που "δεν ήταν" έχει πολλές πιθανές εξηγήσεις. Πρόκειται για μια από τις πιο σημαντικές υποθέσεις στην καριέρα μου ως διευθυντή της CEFAA". Σημειώνεται πως η CEFAA έχει καλή φήμη, λόγω της μεγάλης συμμετοχής επιστημόνων από τον ακαδημαϊκό κόσμο, στρατιωτικών και προσωπικού της DGAC.
Δείτε τα βίντεο: 


 


CERN
ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ-CERN 12
Το European Organization for Nuclear Research ή αλλιώς CERN, ξεκίνησε έρευνα μετά την καταγραφή από κάμερα ασφαλείας του Κέντρου στις 12/8/16, νυχτερινής "σατανιστικής" τελετής στο προαύλιο χώρο. Σύμφωνα με εκπρόσωπο τύπου του CERN η τελετή περιλάμβανε και κάτι που μοιάζει με "ανθρωποθυσία" μίας γυναίκας.
Όπως φαίνεται στο βίντεο, άνδρες ντυμένοι με μαύρους μανδύας λαμβάνουν μέρος σε σατανιστική 
τελετή στο κέντρο της Γενεύης. 
"Οι σκηνές αυτές έχουν καταγραφεί εντός της έκτασης του CERN δεν έχουν γίνει όμως με την άδειά μας", τόνισε ο εκπρόσωπος του Ευρωπαϊκού Συμβούλιου Πυρηνικής Έρευνας.
Σύμφωνα με τους αρμόδιους για να μπει κάποιος στο CERN, όπως οι άνθρωποι που φαίνονται να κάνουν την σατανιστική τελετ, πρέπει να έχει χτυπήσει ειδική κάρτα εισόδου, είτε είναι μέρα είτε νύχτα.
Η αστυνομία της Γενεύης, τονίζει ότι έχει ενημερωθεί για το περιστατικό από το Κέντρο, όμως δεν έχει αναλάβει επίσημα την υπόθεση.
Στο CERN γίνονται έρευνες για την ανακάλυψη του λεγόμενου "σωματιδίου του Θεού".
Δείτε το βίντεο: 


ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ-ΟΛΥΜΠΙΟΙ
Οπως αναφέρω πάντα, το κεφάλαιο αυτό αποτείνεται σε "αφυπνισμένους ανθρώπους Ελλάνιους ή μη" (Ελλάνιος=Φωτεινός) και δεν υποχρεώνω κανέναν να πιστέψει ότι γράφω!!!
Εχω γράψει επανειλλημένως και το ξαναγράφω, ότι: "Αν δεν πιστεύεις σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!Η πιο ισχυρή φαντασία μπορεί να είναι τελικά η πραγματικότητα"

Και κατά το Β'εξάμηνο του 2016 συνεχίσθει η δραστηριότης στο ηλιακό μας σύστημα και εγγύς της Γης, των φωτεινών δυνάμεων της Ανωτέρας Τάξεως Συμμάχων (ΑΤΣ) των Ανδρομέδιων-
Ολύμπιων, που προστατεύουν τον πλανήτη μας και ιδίως τον απανταχού της Γης Ελληνισμό, με τις δυνάμεις της 7ης και 8ης αποστολής του Ιερού Άρχοντος του Φωτός, του Ζηνός (Ζευς) . 

Για περισσότερες λεπτομέρειες και για να μην επαναλαμβανω τα ίδια και τα ίδια, οι νέοι αναγνώστες ας ανατρέξουν στο αντίστοιχο κεφάλαιο του προηγούμενου ομώνυμου άρθρου μου υπ'αριθμ 12.
Ας δούμε τα γεγονότα του εξαμήνου:


Εμφανίσεις ΑΤΙΑ και αστροστόλων ------------------------------------------------
ΧΑΛΚΙΔΑ 7 ΙΟΥΛ 2016
Συνεχίσθηκαν οι εμφανίσεις μεμονωμένων ΑΤΙΑ και αστροστόλων στην Ελλάδα και σε ολόκληρο τον πλανήτη. Ας δούμε ορισμένα από αυτά:
-Στις 11/7/16 ΑΤΙΑ και ώρα 02:30, στον ουρανό της Χαλκίδας, ακριβώς επάνω από το όρος 
"Κτυπάς", τα οποία έγιναν ορατά από δεκάδες Χαλκιδέους. Υπάρχει και σχετικό βίντεο:

-Στις 7/8/16, στις 23: 00, στην παραλία Καβούρι στο Κατάκολο θεάθησαν πέντε ΑΤΙΑ σαν πύρινες μπάλες εκ των οποίων το ένα έδειχνε να ηγείται. Φαινόταν σαν να βγήκαν από το νερό με κάθετη φόρα, διασκορπίστηκαν στον ουρανό και στη συνέχεια ενώθηκαν και εξαφανίστηκαν με απίστευτους σχηματισμούς.

-Μία περίεργη αλλά και ενδιαφέρουσα θέαση ΑΤΙΑ έγινε στον Bόλο, στις 27/8/16. Την πληροφορία και το video που ακολουθεί δημοσίευσε ο γνωστός δημοσιογράφος της τηλεοπτικής σειράς Κώδικας Μυστηρίων, Βασίλης Μπαντίδης.
Το φωτεινό αντικείμενο θα μπορούσε να είναι, ίσως, κάποια ειδική περίπτωση, στην συγκεκριμένη περιοχή, καθώς ο λόφος της Γορίτσας είναι ένας τόπο που τον ακολουθεί ένα μυστηριώδες παρελθόν το οποίο φτάνει πολύ βαθιά στον χρόνο, ενδεχομένως στα χρόνια των Αργοναυτών.
https://www.dailymotion.com/video/x4r3w (έχει αφαιρεθεί)
-Στις 17/9 και ώρα 22:10 στον ουρανό της Μυκόνου εμφανίστηκε στόλος ΑΤΙΑ. Ενα απ΄άυτά είχε το μέγεθος μισης Σελήνης.
-Στις 28/9/16 παρατηρήθηκε πάνω από το Παρίσι ένα ΑΤΙΑ να καταστρέφει Chemtrail. Ο αυτόπτης μάρτυρας που κατέγραψε το βίντεο δήλωσε: Το αντικείμενο σταμάτησε μπροστά από το Chemtrail,
και το κατέστρεψε σιγά-σιγά. Το Chemtrail κυριολεκτικά έγινε διάτρητο! Μετά το περίεργο αντικείμενο μετακινήθηκε προς τα πίσω, στην αντίθετη κατεύθυνση. Εξαφανίστηκε αρκετά γρήγορα.

-Πλάνα από μία εμφάνιση στην Τουρκία έστειλαν χρήστες κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, σε έναν παροξυσμό, καθώς χιλιάδες κάτοικοι στις 27/11/16 κατέγραψαν ένα στόλο από ΑΤΙΑ στον νυχτερινό ουρανό. Το αποτέλεσμα ήταν να πανικοβάλει αρκετούς από διάφορα μέρη της Τουρκίας, που λάμβαναν εικόνες από τα ΑΤΙΑ. 
Το ίδιο βράδυ παρατηρήθηκαν παρόμοιες θεάσεις πάνω από το Τέξας των ΗΠΑ.

-Στις 16/12/16 το διαστημικό τηλεσκόπιο Hubble εντόπισε ένα τεραστίων διαστάσεων τεχνιτό σκάφος στο νεφέλωμα του αστερισμού του Ωρίωνα. Το νεφέλωμα αυτό βρίσκεται σε απόσταση 1344 ετών φωτός και έχει διάμετρο 24 έτη φωτός.


ΑΡΚΤΟΥΡΙΟΣ ΣΤΟΛΟΣ 21 ΔΕΚ 16
-Στις 21/12/16 και ώρα 19: 10 ενεφανίσθει για 3 λεπτά στον ουρανό της Θεσσαλονίκης στόλος 10 ΑΤΙΑ με αργή κίνηση προς τα ανατολικά. Κρατούσαν σταθερή απόσταση μεταξύ τους και πήγαιναν όλα με την ίδια ταχύτητα. Μόλις έφταναν σε ένα σημείο εξαφανιζόντουσαν. Σύμφωνα με ληφθέν μηνυμα ήταν αστροστόλος των Αρκτούριων. Υπ'όψη οι Αρκτούριοι έχουν την μεγαλύτερη τεχνολογία στο σύμπαν. 


ΚΥΠΡΟΣ 26 ΔΕΚ 2016
-Στις 26/12/16 γιγαντιαίο ΑΤΙΑ εκατοντάδων μέτρων ή ίσως και χιλιομέτρων φωτογραφήθηκε πάνω από περιοχή της Κύπρου.
Ο φωτογράφος έκανε λήψεις στο ορεινό τοπίο αλλά πολύ αργότερα πρόσεξε πως είχε αποθανατίσει κάτι πολύ περίεργο στον ουρανό. Δείτε το βίντεο: 

-Επαναλαμβάνω και ότι πάρα πολλά Ολύμπια στρατεύματα έχουν κατέλθει στην γη και ιδίως σε μεγάλες πόλεις της χώρας μας, για προστασία μας. Δεν τα βλέπουμε λόγω του ότι είναι 5ης διαστάσεως. Μπορούμε όμως να τα δούμε αν θέλουν εκείνοι. Εχουν εμφανισθεί στην Αθήνα, ιδίως στο κέντρο. Είναι ψηλοί γύρω στο 1,90. Ισως σας φαίνεται περίεργο αυτό που γράφω, αλλά τους έχουν δεί αρκετοί και μάλιστα ξαφνικά χάνονται από κοντά τους!!!

Είναι σημαντικό επίσης να γνωρίζουμε ότι οι Ανδρομέδιοι-Ολύμπιοι για να μη δημιουργήσουν καχυποψία στον κόσμο ο οποίος είναι πολύ τραυματισμένος, καχύποπτος, επιφυλακτικός και ευαίσθητος στα πάντα, λόγω της διαδικασίας αφύπνισης, αλλαγής συχνότητας και μετάλλαξης του DNA, μας βοηθούν εσωτερικά και στον κόσμο των ονείρων, ενισχύοντας και την προστασία μας με "σκάφη πλάσματος" (κυκλικά, σφαιρικά, κυλινδρικά) , και με διάφορα σκάφη τους με διάφορα χρώματα και σχήματα, τα οποία εμφανίζονται πάνω από κατοικημένες περιοχές. Δυστυχώς δεν μπορούν όλοι να τα δουν, εκτός ορισμένων ατόμων τα οποία έχουν ενεργοποιημένες κάποιες άλλες αισθήσεις, ιδίως "εκ γεννητής".

Λοιπά γεγονότα ----------------------
-Από τις αρχές Μαίου μεγάλη δραστηριότητα αναπτύσσεται στην Ανταρκτική από Ολύμπια σκάφη τα οποία έχουν αυξήσει την παρουσία τους εκεί μετά την ανεπιτυχή προσπάθεια της διαφυγής ατόμων της cabal (την οποία ανέφερα σε άρθρο μου στις 17/9/16) και έχουν δώσει στην άλλη πλευρά σαφή προειδοποίηση.
-Οπως είχα αναφέρει, το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουνίου 2016, παρόλο που οι μάχες είχαν σταματήσει λόγω της μεγάλης ήττας που υπέστησαν οι κρόνιοι αποστάτες, αφίχθησαν νέες ενισχύσεις των αποστατών εγγύς του ηλιακού μας συστήματος, με σκοπό αφ'ενός μεν να ενισχύσουν τα υπάρχοντα υπολλείματα τους σε αστεροειδείς και αφ'ετέρου να εισέλθουν στον πλανήτη μας για να πάρουν τα υπολείματα των απομεινάντων ερπετοειδών, δρακονιανών και των κλώνων τους, που δεν μπορούν να διαφύγουν από την Γη λόγω απαγορεύσεως των Ανδρομέδιων-Ολυμπίων. Και αυτές οι δυνάμεις τους όμως κατεστράφησαν απο την από της Ανδρομέδιες-Ολύμπιες δυνάμεις της Ανωτέρας Τάξεως Συμμάχων (ΑΤΣ) του Απόλλωνος. Παρόλο αυτά συνέχισαν να αποστέλουν συνεχώς νέες δυνάμεις καθόλη την διάρκεια του Β΄εξαμήνου 2016 και οι συγκρούσεις στο ηλιακό μας σύστημα δεν έχουν τελειωμό. 

-Την 1/9/16 στο διαστημικό κεντρο του Canaveral των ΗΠΑ κατεστράφει από τους Ανδρομέδιους-Ολύμπιους πύραυλος τύπου "Falcon 9"της ιδιωτικής εταιρείας του Εlon Mask, "Space X". Στόχος δεν ήταν η εν λόγω εταιρία, αλλά η καταστροφή ισραηλινού κατασκοπευτικού δορυφόρου που ευρίσκετο στον πύραυλο και επρόκειτο να τεθεί σε τροχιά. Την ημέρα αυτή, 1/9/16, θα γίνονταν όλες οι δοκιμαστίκες εργασίες για την επικείμενει εκτόξευση.

Στο λογισμικό του πυραύλου "βραχυκυκλώθηκε" η εντολή εναύσματος των κινητήρων με την εντολή αυτοκαταστροφής. Η επέμβαση έγινε εξ αποστάσεως και απο άγνωστο σημείο του πλανήτη. Εκτός απο την καταστροφή του ισραηλινού δορυφόρου και άλλων απαγορευμένων συσκευών, που ηταν οι πρωτεύοντες στόχοι, επετεύχθησαν και παράπλευροι στόχοι πολύ σημαντικοί. Απο εδώ και στο εξής οι ιδιωτικές εταιρείες εκτόξευσης, θα σκεφθούν πολύ πριν αναλάβουν ισραηλινά 
φορτία. Επίσης, δευτερευόντως, οι ασφαλιστικές εταιρείες δεν θα ασφαλίζουν τέτοιου είδους φορτία και ιδίως φορτία που προέρχονται από το Ισραήλ. 

ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Η καταστροφή έγινε από τον "Παγκόσμιο Απελευθερωτικό Στρατό" ο οποίος διοικείται και ελέγχεται από το "Εννεαμελές Ανδρομέδιο Συμβούλιο"που εδρεύει σε διαστημικό σκάφος της "Παγκόσμιας Δορυφορικής Κυβέρνησης" πέριξ της Γης, στο οποίο βρίσκονται Ανδρομέδιοι, Ρώσοι και Κινέζοι. Οι Αμερικανοί είναι σε άλλο σκάφος της "Παγκόσμιας Κυβέρνησης" μαζί με Ανδρομέδιους. Εχει διαχωρισθεί η παγκόσμια κυβέρνηση σε δύο σκάφη μετά την κατάρριψη των Διδύμων Πύργων.
Ο Παγκόσμιος Απελευθερωτικός Στρατός (ΠΑΣ) αποτελείται από γήινους και διοικείται από Ανδρομέδιους και γήινους. Δεν είναι κάποιος στρατός με συμβατικά όπλα. Κινείται στο επιπεδο της πληροφορικής κυρίως και εκτελεί ασύμετρες επιχειρήσεις, ως επίσης και σοβαρότατα προβλήματα στις υποδομές των παγκοσμιοποιητών. Βρίσκεται παντού και πολεμάει για το φως.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ FALCON
Στην προκειμένη περίπτωση η ΝΑΣΑ είχε λάβει προειδοποίηση και προγραμμάτισε την συγκεκριμένη δοκιμή ανάφλεξης 10 δευτερολέπτων προς επιβεβαίωση αυτής. Ο πύραυλος χτυπήθηκε κατά την διάρκεια ελέγχου υδραυλικών συστημάτων ψύξεως των κινητήρων του. Στο σημείο της εκτόξευσης είχε τοποθετηθεί όλη η απαραίτητη τεχνολογία παρατηρήσεως υπό την επίβλεψη πολλών μυστικών υπηρεσιών, προς ταυτοποίηση πιθανής επιβεβαίωσης η οποία επιτεύχθηκε παραδειγματικά, προς εμφανή παρατήρηση των πάντων, σε σχέση με προηγούμενες εκτελέσεις.
Στο βίντεο της δοκιμαστικής εκτόξευσης, στα 9 δευτερόλεπτα, φαίνεται εμφανέστατα υποθυγατρικό Ολύμπιο σκάφος, το οποίο βρισκόταν εκεί σαν δευτερεύων μηχανισμός και θα λειτουργούσε ως συσκευή ασφαλείας, για την επίτευξη καταστροφής του πυραύλου και του φορτίου του. Ποιος το εστειλε εκεί? Οι ίδιοι που κατά καιρούς έχουν απενεργοποιήσει τα κουμπιά εκτόξευσης βαλιστικών πυραύλων που θα ξεκινούσαν τον Αρμαγεδδώνα, δηλαδή η Δορυφορική Κυβέρνηση και το Ανδρομέδιο-Ολύμπιο "Εννεαμελές Συμβούλιο".
https://www.youtube.com/watch?v=aGz-OUzh8Ug (έχει αφαιρεθεί)
-Στις 9/9/16 παρατηρήθηκαν έντονοι αθόρυβοι κεραυνοί στο Ιόνιο, ιδίως στους Παξούς, στην δυτική Πελοπόννησο και στο όρος Αιγάλεω της Αττικής. Το πλέον όμως φαντασμογορικό φαινόμενο των αθόρυβων κεραυνών, έγινε το ίδιο βράδυ στην νήσο Κορσική της δυτικής Μεσογείου, το οποίο είχε προσελκύσει πολλούς τουρίστες.
Κάποιος εξ αυτών άρχισε να βιντεοσκοπεί αυτό το εκπληκτικό φαινόμενο. Όταν, πολύ αργότερα, κάθισε να το ξαναδεί πρόσεξε κάτι παράξενο…"φωτεινά κομμάτια έπεφταν…".
Το video, που πραγματικά είναι αξεπέραστο και δεν νομίζουμε πως υπάρχει όμοιό του. Iσως για πρώτη φορά έχει βιντεοσκοπηθεί κεραυνός να κατακερματίζει άγνωστα ιπταμενα αντικειμενα, οπως φαίνεται στο βίντεο. μπορείτε να το δείτε εδώ: 
Κατόπιν ερώτησης, ελήφθη μήνυμα των Ολυμπίων το οποίο έλεγε: "Ηλεκτρίζουμε την ατμόσφαιρα δημιουργώντας ηλεκτρονικό φράγμα για καταστροφή και σύλληψη αποστατικών σκαφών. Το φαινόμενο δεν είναι βλαβερό για εσας και είναι ορατό από συγκεκριμένα σημεία παρακολούθησης".
Υπ΄όψιν ότι αποστατικά σκάφη υπάρχουν μόνο σε υπόγειες βάσης της Γης, τα οποία επανειλλημένως προσπάθησαν να φύγουν αλλά απέτυχαν.

- Ενα μυστήριο φαινόμενο συγκλόνισε στις 00:40 της 9/9/16 τον ουρανό της Κύπρου, με την επιστημονική κοινότητα να κάνει λόγο για μετεωρίτη. Πιό συγκεκριμένα ακούστικε στον ουρανό μεγάλη έκρηξη και υπήρξε μεγάλη λάμψη μπλέ χρώματος. Σύμφωνα με μήνυμα που ελήφθει, η έκρηξη οφειλόταν στην κατάρριψη σκάφους των αποστατών το οποίο κατευθυνόταν στην Συρία και εβλήθει από ρωσική "κοσμοσφαίρα". Στο σκάφος επέβαινε υψηλόβαθμος αποστάτης για να εκτελέσει συγκεκριμένην αποστολή στην Συρία.

-Στις 10/9/16 στις 23: 30 περίπου, έγινε δύο φορές και για πολύ μικρό χρονικό διάστημα, άνοιγμα της "Γαλάζιας Πλειάδιας Πύλης", που βρίσκεται μέσα στον βυθό του Σαρωνικού, στο ενδιάμεσο Φαλήρου και Αίγινας. Το άνοιγμα της πύλης συνοδεύτηκε από έντονο γαλαζοπράσινο φωτισμό. Στη περιοχή αυτή, υπάρχει αρχέγονη βάση που διατελεί υπό την επίβλεψη των Ανδρομέδιων-Ολύμπιων. Παράλληλα παρατηρήθηκαν παράξενα φώτα και λάμψεις στο ορος Αιγάλεω της Αθήνας, το ίδιο περίπου χρονικό διάστημα.

-Στις 21/10/16 και ώρα 11: 45 στιν ουρανό της πόλη του Ρεθύμνου της Κρήτης έγινε μία πολύ δυνατή έκρηξη με λάμψη με αποτέλεσμα να τρομοκρατηθεί ο πληθυσμός. Στην αρχή νόμισαν ότι εξεράγει πύραυλος από βολή του πεδίου βολών της Σούδας. Το πεδίο βολής το διέψευσε καθότι την ημέρα αυτή δεν διεξάγονταν βολές. Σύμφωνα με μήνυμα των Ολυμπίων, αυτοί "κατέστρεψαν κάτι πολύ κακό".


-Στις 22/10/16 σε πολλά μέρη της χώρας μας έγιναν πρωτόγνωρα φυσικά φαινόμενα, όπως οι έντονες βροχοπτώσεις και κεραυνοί με πρωτόγνωρους θορύβους. Σύμφωνα με μήνυμα, έγινε μεγάλη μάχη με τους αποστάτες που προσπαθούσαν να διαφύγουν. 

-Στις αρχές Νοεμβίου οι Ανδρομέδιοι-Ολύμπιοι με τον Πλειάδιο στόλο πέτυχαν νίκες όσον αφορά την αφαίρεση των όπλων βαθμωτού πλάσματος από τους δορυφόρους που κινούνται σε χαμηλή τροχιά. Επίσης όλες απομείναντες βόμβες σωματιδίων Quarks (strangelet) και πλάσματος (toplet) που είχαν τοποθετηθεί γύρω από την Γαία, επί τέλους απενεργοποιήθηκαν!!
ΚΑΤΟΠΡΟ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ
-Επίσης στις αρχές Νοεμβρίου 2016 οι αποστάτες τοποθέτησαν στο διάστημα έμπροσθεν του Ήλιου, σε ικανή απόσταση, ένα κάτοπρο το οποίο αλλοίωνε την θέση του, κατά τι μοίρες, καθώς και τις ηλιακές ακτίνες με τις οποίες γίνεται η πνευματική αφύπνιση των ανθρώπων. Στις 17/11/16 έγινε επέμβαση των Ολυμπίων και απεμακρύνθει το κάτοπρο.

-Στις 15/11/16 παρατηρήθηκαν με τηλεσκόπια από ερασιτέχνες αστρονόμους, να φεύγουν από την επιφάνεια της Σελήνης πάρα πολλά ΑΤΙΑ.
ΑΤΙΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΣΕΛΗΝΗ
 
-Τον Νοέμβριο, ο δορυφόρος των ΗΠΑ LES-1 ο οποίος είχε εξαφανισθεί για περίπου 50 χρόνια, άρχισε μυστηριωδώς να μεταδίδει περίεργα σήματα. Πιστεύεται ότι ο δορυφόρος είχε καταληφθεί από έναν εξωγήινο πολιτισμό για να μεταδώσει σήματα προκειμένου να έρθει σε επαφή με την ανθρωπότητα. Ο δορυφόρος LES1 κατασκευάστηκε το 1965.

-Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα, τα Δελφίνια και οι Φάλαινες προέρχονται από το αστρικό σύστημα του Σείριου, με σκοπό να εδραιώσουν μέσω των ωκεανών, την ελαφρότητα και τη χαρά στο ενεργειακό δίκτυο του πλανήτη.

-Τον τελευταίο καιρό έχουμε πολλούς σεισμούς στον Ελλαδικό χώρο, χωρίς ύπαρξη θυμάτων. Οι σεισμοί αυτοί προκαλούνται από τους Ολύμπιους, λόγω ανοίγματος "πυλών"και "ενεργειακού καθαρισμού"του Ελλαδικού χώρου, βάση συντεταγμένων και γεωμετρικών τριγώνων.

-Στις 12/1/17 και περί ώρα 20: 30 άνοιξε "Αστρική Πύλη" στον ουρανό στην περιοχή του Ασπρόπυργου Αττικής, η οποία ήταν φωτεινή και ορατή γιά όλους. Έκλεισε περί της
00: 45. Δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες.

-Το αφήνω τελευταίο αυτό για να καταλάβετε καλύτερα τι έχει συμβεί τους τελευταίους μήνες.
Από την 1/9/16, ξέσπασε ένας ανοικτός πόλεμος στο Ηλιακό μας Σύστημα μεταξύ της ομάδας "Χίμαιρα", των Δρακονιανών (αμφότεροι έχουν υπόγειες βάσεις) και με τον Στόλο των Ανδρομέδιων-Ολύμπιων, καθώς και με τις θετικές φατρίες του γήινου "Μυστικού Διαστημικού Προγράμματος".

Η Χίμαιρα έχει επιβάλει συμφωνίες στις ηγεσίες σχεδόν όλων των εθνικών στρατών σε όλο τον κόσμο με σκοπό να εμποδίσει και να σβήσει όλα τα ίχνη κάθε καλοπροαίρετης εξωγήινης επαφής.
Υπ'όψη ότι η μυστική αποστατική ομάδα με την κωδική ονομασία "Χίμαιρα", κατήλθε στην Γη από τον Ωρίωνα, στο Κονγκό της Αφρικής το 1996 και απαρτίζεται από αυτούς που αποκαλούνται "Άρχοντες". Εχει διεισδύσει στους στρατούς όλων των μεγάλων εθνών και ελέγχει κρυφά τη συντριπτική πλειοψηφία των στρατιωτικών βάσεων σε όλο τον κόσμο, πολλές από τις οποίες ανήκουν στο στρατό των ΗΠΑ.
ΗΠΑ-ΥΠΟΓΕΙΑ ΒΑΣΗ DULCE 
Η πλειονότης των οντότητων αυτών που βρισκόντουσαν σε υπόγειες βάσεις σε κάθε μέρος του πλανήτη απομακρύνθηκαν ή καταστράφηκαν από τις δυνάμεις των Ανδρομέδιων-Ολύμπιων τα τελευταία χρόνια.
Μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου οι Ανδρομέδιοι-Ολύμπιοι καθάρισαν όλο το ηλιακό μας σύστημα απ'όλες τις αποστατικές αρνητικές δυνάμεις. Υπάρχουν ακόμα λίγες δυνάμεις των ερπετοειδών και δρακονιανών σε υπόγειες βάσεις της Γης, καθώς και τα μέλη της Cabal-Illuminati (νεοταξίτες) των οποίων η απομάκρυνση γίνεται αυτό τον καιρό (Δεκέμβριο 2016) . Δεν τους επιτρέπουν όμως οι Ολύμπιοι να φύγουν από την Γη, εδώ θα λογοδοτήσουν.

Αυτή ήταν η τελευταία κλιμάκωση του Γαλαξιακού Πολέμου πριν από την τελική απελευθέρωση του ηλιακού μας συστήματος και την τελική απομάκρυνση του σκότους από το σύμπαν.

Σύμφωνα με αξιωματούχο του "Μυστικού Διαστημικού Προγράμματος", η Γη συμπιέζεται εκ των άνω από τις Φωτεινές Γαλαξιακές Δυνάμεις και από τα κάτω και προς τον ουρανό, ελαφριά, από τις δυνάμεις του Κινήματος Αντίστασης (Παγκόσμιος Απελευθερωτικός Στρατός) . Ο πλανήτης υπόκειται συνεπώς στην διπλή πίεση του Φωτός και οι σκοτεινές δυνάμεις δεν έχουν εύκολη δυνατότητα διαφυγής. Δεν μπορούν να κρυφτούν ούτε καν στο χαμηλότερο αστρικό επίπεδο!

Παρόλα αυτά, μία ομάδα της "Χίμαιρας" κατόρθωσε να διεισδύσει πρόσφατα στην περιοχή του ηλιακού μας συστήματος και έκλεψε μια "πύλη τηλεμεταφοράς", την οποία χρησιμοποίησε για να διακτινίσει αιχμαλωτισμένα μέλη της Cabal σε μια βάση στην ζώνη αστεροειδών Kuiper.
Ως απάντηση σε όλα αυτά, μια ισχυρότατη ομάδα των Ανδρομέδιων-Ολύμπιων, εισήλθε στο ηλιακό μας σύστημα, για να βοηθήσει στην τελική εκκαθάριση της "Χίμαιρας".
Μετά απ΄αυτό το γεγονός, οι Ανδρομέδιοι -Ολύμπιοι της "Ανωτέρας Τάξεως Συμμάχων", ανέπτυξαν έντονη δραστηριότητα μέσα στο ηλιακό σύστημα και πέραν αυτού, σε ένα επίπεδο που δεν υπήρξε ποτέ πριν.

Όλες οι αποσχισθείσες ομάδες του Μυστικού Διαστημικού Προγράμματος, που δεν βρίσκονται ακόμη σε συμμαχία με τη Γαλαξιακή Συνομοσπονδία της Ανδρομέδας, εξακολουθούν να υποφέρουν από την διείσδυση της "Χίμαιρας" σ' αυτές.
Η διείσδυση αυτή είναι πιο ισχυρή στην επιφάνεια του πλανήτη και πολλές φορές τα πράγματα δεν εξελίσσονται σύμφωνα με το σχέδιο. Όλες οι θετικές ομάδες στον πλανήτη υποφέρουν από την "Χίμαιρα" και τους υποτακτικούς της. Πολλά γεωπολιτικά γεγονότα το επιβεβαιώνουν αυτό.

-Για ενημέρωση ας αναφέρω κάτι ακόμη. Εμείς αυτό που ονομάζουμε "Διάολο" ή "Σατανά" δεν είναι τίποτα άλλο από τον αρχηγό των δρακονιανών ο οποίος ονομάζεται "Draco Reptoid".
Υπόψη, οι δρακονιανοί και οι ερπετοειδείς, μαζί με τους γήϊνους αποστάτες είχαν συμφωνήσει με τους Ανδρομέδιους-Ολύμπιους πριν 13500 χρόνια να παραμείνουν στην Γη μετά τον δεύτερο μεγάλο πόλεμο του 11. 500 πΧ. Η συμφωνία αυτή λήγει το 2017. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε στα βιβλία του στρατηγού Γερ. Καλογεράκη ή στο άρθρο μου
-Στις αρχές Δεκεμβρίου 2016 η Ρωσία έβγαλε ένα video από ένα τεράστιο διαστημόπλοιο με μήκος 3. 000 χιλιομέτρων και πλάτους 800 χιλιομέτρων (το βλέπετε στην εικόνα) που βρισκόταν σ΄ένα από τους δορυφόρους του πλανήτη Άρη, τον Φόβο. Αλήθεια, ποιός πολιτισμός είναι ικανός να κατασκευάσει ένα διαστημόπλοιο με τεράστιες διαστάσεις; Οι Ανδρομέδιοι-Ολύμπιοι!!!
Aυτό είχε αποτρέψει και την αποστολή του αμερικάνικου σκάφος Phobos-2 to 1989 στον πλανήτη Άρη.
Στο video θα ακούσετε ότι αυτό εδώ είναι το ίδιο διαστημόπλοιο, το οποίο παρακολουθούσε και την αποστολή των Αμερικανών με το Apollo 13 (Απρίλιος 1970) και τους εμπόδισε να τοποθετήσουν μια πυρηνική βόμβα στη Σελήνη. Το Αppolo-13 υπέστει βλάβη στα μισά της διαδρομής του προς την Σελήνη και αναγκάστηκε να επιστρέψει στη Γη, επιτυχώς. 

Για να καταλάβετε καλύτερα τι έγινε στον Άρη με το μη επανδρωμένο σκάφος των ΗΠΑ, Phobos-2 το 1989, διαβάστε το άρθρο μου: Ο ΑΡΗΣ, Ο ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ Η ΜΥΘΩΔΙΑ.
-Σύμφωνα με μια νέα περίεργη φήμη που διακινείθηκε στο διαδίκτυο, έγγραφο που διέρρευσε από το Κρεμλίνο τον Νοέμβριο 2016, αναφέρει μια άκρως απόρρητη συνάντηση μεταξύ του Ρώσου πρόεδρου Βλάντιμιρ Πούτιν και του Αμερικανού αντιπροέδρου Τζο Μπάιντεν. Στη συνάντηση ο Μπάιντεν λέγεται ότι μετέφερε στον Πούτιν μήνυμα του Μπάρακ Ομπάμα, στο οποίο ο Αμερικανός πρόεδρος ζητούσε τη συνεργασία της Ρωσίας για τη δημιουργία ενός παγκόσμιου αμυντικού πυραυλικού συστήματος για να προστατεύσει τον πλανήτη μας από μια επικείμενη εξωγήινη εισβολή.

Η διακυβέρνηση Ομπάμα ζήτησε τη συνεργασία της Ρωσίας επειδή η NASA εντόπισε έναν εξωγήινο στόλο να πλησιάζει τη Γη και αναμένεται να φτάσει στον πλανήτη μας τον Σεπτέμβριο του 2017.
Λέγεται μάλιστα ότι ο στόλος είναι πλέον ορατός και σε ερασιτέχνες παρατηρητές του ουρανού αρκεί να διαθέτουν καλά τηλεσκόπια.

Σχόλιο: Γνωρίζουμε ότι έρχονται και νέες δυνάμεις της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας της Ανδρομέδας στο ηλιακό μας σύστημα. Δεν μας λένε όμως πότε θα αφιχθούν. Υπενθυμίζω ότι το 2017 είναι το έτος που λήγει η συμφωνία των 13.500 γηϊνων ετών με τους "αποστάτες, "γήϊνους και εξωγήϊνους".


Εξελίξεις στην Ανταρκτική ---------------------------
ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΑΝΤΑΡΚΙΚΗΣ
-Η συνεργασία των Ρώσων και Αμερικάνων στην εξερεύνηση της Ανταρκτικής που ήταν και η πρώτη βάση των Μάγιας στον πλανήτη Γη, συνεχίζεται μέχρι τις μέρες μας απαγορεύοντας την πρόσβαση σε ανεξάρτητους ερευνητές και αποκρύπτοντας τα ευρήματα. Ξοδεύουν χρόνο και τεράστια ποσά για την μελέτη των Μάγιας και οι δύο υπερδυνάμεις της διαστημικής εποχής. Υπ΄όψη οι Μάγιας ήλθαν στον πλανήτη μας από τις Πλειάδες. Η γραφή των Μάγια είναι στην κυριολεξία η αρχαία Κρητική γραφή, Γραμμική Α.

Η ιστοσελίδα kramola. info. russia δημοσιεύει πρόσφατα συνέντευξη από τον αξιωματικό του ρωσικού στρατού Eugene Gavrikov. Ο ίδιος μιλάει για την εμπειρία του στην Ανταρκτική και επιβεβαιώνει ότι υπάρχει πραγματικά μια πυραμίδα κρυμμένη στη μέση των παγωμένων βουνών και υπάρχουν αριστερά της ίχνη στρατιωτικών υποδομών από το Τρίτο Ράιχ και σημάδια δραστηριότητας από το παρελθόν.
Ο Eugene αναφέρει επίσης ότι οι ΗΠΑ έχουν επίγνωση του τι συμβαίνει στην Ανταρκτική, όπου οι δορυφόροι έδειξαν την τρύπα του Όζοντος που δεν θα μπορούσε να αποδοθεί σε ανθρώπινες δραστηριότητες, αλλά με κάτι πιο μυστηριώδη.

Υπάρχουν πολλά μυστήρια γύρω από την Ανταρκτική, όπως οι θεωρίες που συνδέουν τις Επιχειρήσεις Paperclip και High Jump, ένα μυστικό κρυμμένο σε βάσεις και αρχαίες τεχνολογίες και τον ανθρώπινο πειραματισμό σε κρυφές εισόδους.
Η Ανταρκτική, "κρατά το κλειδί για το μέλλον της ανθρωπότητας". Αυτό που δεν κάνουμε είναι να συνδέσουμε τις πολλές τελείες για να οικοδομήσουμε μια εικόνα που φαίνεται να καθιστά ασαφή τα όρια μεταξύ συνωμοσίας και της πραγματικότητας.http://www.disclose.tv/news/russia_army_officer_eugene_gavrilov_reveals_antarctic_secrets/135586

ΒΑΣΕΙΣ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ-ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ
-Σύμφωνα με πληροφορίες που ανακοινώθηκαν πρόσφατα, στις 2/1/15 ο συντάκτης της ιστοσελίδας earthfiles έλαβε μία επιστολή από απόστρατο, από το 1997, ιπτάμενο αξιωματικό του αμερικάνικου ναυτικού, ο οποίος υπηρέτησε σe μοίρα μεταγωγικών αεροσκαφών C-130, με την ονομασία VXE-6, στην Ανταρκτική από το 1983 μέχρι το 1997.
Σύμφωνα με αυτόν, τώρα μπορούσε να αποκαλύψει ότι κατά την διάρκεια 4000 ωρών στην Ανταρκτική, έχει δεί πράγματα που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν να φαντασθούν. Πέταξε περισσότερο από 300 φορές προς τον Νότιο Πόλο και είδε εξωγήινους να εργάζονται εκεί μαζί με γήϊνους. Πάνω από την μεγάλη οροσειρά 3000 μιλλίων με την ονομασία Trans Antartica επανειλλημένως συνάνησε περίεργα λαμπερά σκάφη που εκτινάσοντο από τις γύρω κορυφές.

Σε μία πτήση προς μία συγκεκριμένη τοποθεσία 5 μίλια από τον σταθμό του Ν. Πόλου υπήρχε σταθμός"δειγματολειψίας αέρα" και τους απαγόρεψαν πτήση προς αυτόν καθόσον όπως είδαν υπήρχε τεράστια τρύπα που μέσα της μπορούσε να πετάξει αεροπλάνο. Οι αρμόδιοι είπαν στο πλήρωμα του αεροπλάνου να μην "μιλήσουν ποτέ γιάυτό που είδαν ". Εκεί υπήρχαν 15 επιστήμονες που εργάζοντο με εξωγήινες οντότητες οι οποίοι είχαν "εξαφανισθεί"για δύο εβδομάδες. Το αεροπλάνο είχε αποστολή να τους πάρει και κατά την διάρκεια της πτήσεως έδειχναν πολύ φοβισμένοι.
Σε άλλη πτήση προς την ίδια περιοχή η βάση της "δήθεν δειματοληψίας αέρα"δεν υπήρχε. Η μεγάλη τρύπα όμως συνεχίζει να υπάρχει.

JOHN KERRY-ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ
-Έκθεση της ρωσικής "Υπηρεσίας Πληροφοριών Εξωτερικού" που δόθηκε πρόσφατα στον Πούτιν, αναφέρει πως οι "οι Κηδεμόνες ή Φύλακες της Ανταρκτικής" (Ανδρομέδιοι), ευθύνονται για τον μεγάλο σεισμό στην Ν. Ζηλανδία, τον οποίο εξαπέλυσαν 13/11/16 σαν αντίποινα στις ΗΠΑ, γιατί ο 
υπουργός εξωτερικών John Kerry στις 11/11/16 επεχείρησε να έλθει σε επαφή με τις οντότητες αυτές χωρίς άδεια και κατά παράβαση του πρωτοκόλλου, πηγαίνοντας στην "Απαγορευμένη Ζώνη" των πυραμίδων. Ο Kerry αφίχθει στο αεροδρόμιο της Ανταρκτικής Mc Murdo μέσω Ν. Ζηλανδίας στις 10/11/16 με στρατιωτικό αεροσκάφος C-17 των ΗΠΑ. 
Σύμφωνα με την έκθεση, το καθεστώς Ομπάμα αν και γνώριζε πως οι δυνάμεις που αντιτίθενται στην Παγκοσμιοποίηση ήταν πιστές στον Donald Trump, έτοιμες για μια νίκη εναντίον τους, έστειλε τον Kerry στην Ανταρκτική, σε μια προσπάθεια να πείσει τους "Κηδεμόνες" να παρέμβουν εναντίον της εκλογής του. Οι "Κηδεμόνες" απέρριψαν το αίτημα του και τον διέταξαν να εγκαταλείψει αμέσως την "Απαγορευμένη Ζώνη".
Ο Kerry επέστρεψε στις 12/11/16 στην πόλη Christchurch της Ν. Ζηλανδίας, όπου έμεινε όλη την νύκτα, για να ταξιδέψει στη πρωτεύοσα Wellington την επόμενη μέρα. Στις 06. 02 πμ., τοπική ώρα της 13ης Νοεμβρίου, ενώ ο Kerry κοιμόταν σε ξενοδοχείο, η περιοχή πλήγηκε από ισχυρότατο σεισμό 
μεγέθους 7, 8 Richter, γεγονός προβλέψιμο κατά τους συντάκτες της έκθεσης, το οποίο ήταν προειδοποιητικό μήνυμα από τους "Κηδεμόνες" να μην παρεμβαίνουν σ' αυτούς με αποστολές ή μηνύματα. 

ΒΑΣΗ ΗΠΑ MCMURDO ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ
Οι μόνες επαφές-διασυνδέσεις που επιτρέπουν οι "Κηδεμόνες της Ανταρκτικής"μαζί τους, είναι αυτές που σκοπό έχουν την επιστροφή σ' αυτούς αρχαίων καταστροφικών όπλων, όπως έπραξαν οι Ρώσοι τον Φεβρουάριο του 2016, όπου τους επέστρεψαν την μυστηριώδη "Κιβωτό του Γαβριήλ". Για όσους δεν γνωρίζουν περί "Κιβωτού του Γαβριήλ",


ΕΠΙΛΟΓΟΣ
Πολλοί απορούν, γιατί δεν επεμβαίνουν οι Ολύμπιοι ώστε να διορθώσουν την κατάσταση στην χώρα μας και γενικότερα στη Γη, αφού είναι τόσο τραγική. Άλλοι απελπίζονται ή απογοητεύονται, περιμένοντας το θαύμα από τον ουρανό, που θα λύσει όλα τα προβλήματα, εθνικά, παγκόσμια, ακόμη και προσωπικά τους, χωρίς αυτοί να καταβάλουν καμμία προσπάθεια. Δεν είναι όμως έτσι!!
Σε πρόσφατο μήνυμα τους μας είπαν ότι μας έχουν σώσει πάρα πολλές φορές τα τελευταία χρόνια, χωρίς να το ξέρουμε. Τώρα για να απελευθερωθούμε από την νυν κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, πρέπει μόνοι μας να ξεσηκωθούμε, να αφήσουμε τους "καναπέδες" και να αποδείξουμε ότι είμαστε πραγματικοί Έλληνες. Θα είναι δύσκολος ο αγώνας και ίσως όχι αναίμακτος. Όλοι μας πρέπει να πολεμήσουμε για την Ελλάδα μας!!! Όλοι μας θα κριθούμε!!!
Δεν πρέπει να αγνοήσουμε το αρχαίο ρητό, το "Συν Αθηνά και χείρα κίνει"!!!
Εκείνοι θα μας παρακολουθούν!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου