Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

Η νίκη του φωτός είναι πλέον δεδομένη, η αποκάλυψη φτάνει πλέον στο τέλος.

*ЭЄ ΕΨΙΛΟΝ ЭЄ*

Η πορεία προς την αποκάλυψη τελείται μέσα από στρατηγική αποδόμησης της Αλήθειας και του Φωτός από το Σκότος, με σχεδιασμό του Φωτός και εκτέλεση του Σκότους. Διήρκεσε χιλιετίες, ολοκληρώνεται στις μέρες μας. Στο τέλος του μακρού αυτού δρόμου το Σκότος αυτοαποκεφαλίζεται. 
Η νίκη του φωτός είναι πλέον δεδομένη, η αποκάλυψη φτάνει πλέον στο τέλος!!


Ολος ο πλανήτης γυρίζει ήδη ανάποδα την σκέψη του. Εκεί που τον είχαν προγραμματίσει οι επικυρίαρχοι να ακολουθεί υπνωτισμένα όλα τα ΜΜΕ, οι ουράνιοι αδελφοί μας, αλλάζουν τις συχνότητες και μας ξυπνάνε!
ΠΡΟΛΟΓΟΣ
Συνεχίζω με το Β'μέρος του άρθρου μου <ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ. στο οποίο συμπεριλαμβάνονται οι "Διεθνείς Εξελίξεις" και ο "Επίλογος". 
Στο κεφάλαιο "Διεθνείς Εξελίξεις" αναφέρω ενδιαφέροντα γεγονότα που συνέβησαν σε όλο τον πλανήτη κατά το Β΄εξάμηνο του 2016 και μέχρι τέλους Ιανουαρίου 2017, τα οποία δεν αναφέρονται, ως επί το πλείστον, στα Ελληνικά ΜΜΕ και ιστολόγια, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων. Δεν θα`αναφερθώ σε γεγονότα ευρέως γνωστά, όπως π. χ τα γεγονότα σε Συρία, Τουρκία, κλπ.
Οι πηγές μου προέρχονται από ξένα ιστολόγια, ΜΜΕ και προσωπικές πληροφορίες.


ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
Ιούλιος-Αύγουστος
---------------------------------
Η μάχη για την απελευθέρωση της ανθρωπότητας από τις ενέργειες γενοκτονίας της "Νέας Τάξης Πραγμάτων" (ΝΤΠ) των Χαζάρων (Iσουήτες, Illuminati, cabal) προχωρά καλά το Β΄εξάμηνο του 2016, με σημαντικές νίκες σε πολλαπλά μέτωπα και ήδη εν μέσω αυξανομένου παγκόσμιου χάους αρχίζει να καταρρέει. Οι μεγαλύτερες κινήσεις γίνονται στην Μέση Ανατολή ιδίως από την στιγμή που η Τουρκία έχει αποτινάχθει από την cabal. 

Το άλλο μέρος, όπου οι τεράστιες εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα, είναι η Ευρώπη. Εκεί, αξιωματούχοι από τη Γερμανία, τη Γαλλία και την Ιταλία κάνουν πλέον ανοιχτά έκκληση για μια στρατιωτική συμμαχία με τη Ρωσία, για την απελευθέρωση της Ευρώπης από τη λαβή της χαζάρικης μαφίας (cabal) τωνBush, Clinton, Rockefeller (BCR) που εξακολουθεί να ελέγχει την Ουάσιγκτον και τη Νέα Υόρκη. 


KANAΔΟΙ
-Πανωλεθρία για τις ειδικές δυνάμεις του Καναδά στην ανατολική Ουκρανία στις 23/7/16. 11 νεκροί και 5 βαριά τραυματίες όταν ομάδα 20 Καναδών καταδρομέων, προσπάθησε να εισέλθει εντός της επικράτειας της Νέας Ρωσίας (Ανατ. Ουκρανία), για αναγνώριση και δολιοφθορές. 
Υπεύθυνος της αποστολής από ουκρανικής πλευράς ήταν ο αρχιφασίστας Τουρτσίνωφ, ο οποίος εξέδωσε και την διαταγή, ενώ από καναδικής πλευράς υπεύθυνος ήταν ο στρατιωτικός ακόλουθος του Καναδά στο Κιέβο συνταγματάρχης Ron Ubbens, καθώς και κλιμάκιο των καναδικών μυστικών υπηρεσιών. Η συμφωνία για την επίθεση οριστικοποιήθηκε στις 11/7/16, κατά την επίσκεψη του Καναδού πρωθυπουργού στο Κιέβο Justin Trudeau.


-Σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου, μετά το τουρκικό πραξικόπημα που έγινε στις 15/7/16, ο Αρχηγός του Μικτού Επιτελείου των ΗΠΑ, στρατηγός Joseph Dunford, μετέβει στην Τουρκία στις 31 Ιουλίου για μια έκτακτη συνάντηση με τους Τούρκους ομολόγους του. 
Η συνάντηση έλαβε χώρα ενώ οι Τούρκοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι κατηγορούσαν ανοιχτά τις ΗΠΑ ότι προσπάθησαν να ανατρέψουν την κυβέρνησή τους και ως εκ τούτου τα τουρκικά στρατεύματα περικύκλωσαν την εξοπλισμένη με πυρηνικά αεροπορική βάση των ΗΠΑ στο Ιντσιρλίκ. Κατά τη συνάντηση αυτή, ο Dunford είπε στους Τούρκους πως η προσπάθεια για την ανατροπή της τουρκικής κυβέρνησης πραγματοποιήθηκε από πράκτορες της CIA της Χαζαρικής παράταξης των Clinton, Bush, Rockefeller που εργάζονταν με την κάλυψη του Ιδρύματος Jamestown. 
Ο Dunford είπε στους ομολόγους του ότι κόβοντας τη ροή της αφγανικής ηρωίνης και τα χρήματα από τα ναρκωτικά που διακινούνται μέσω του Ιντσιρλίκ, θα βοηθήσουν στη μάχη για την απελευθέρωση των ΗΠΑ και του Ισραήλ από τον έλεγχο της μαφίας (cabal). Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο στρατηγός Dunford, ζήτησε από τους Τούρκους "να συνεχίσουν τον αποκλεισμό της βάσης του Ιντσιρλίκ!! Ο Dunford δεν είχε άλλη επιλογή παρά να είναι διαλλακτικός, επειδή οι τελευταίες δημοσκοπήσεις έλεγαν ότι μόνο το 17% των Τούρκων υποστηρίζει την αμερικανική παρουσία στη χώρα τους. 
Ο Dunford εξήγησε επίσης στους Τούρκους ομολόγους του ότι το Πεντάγωνο έχει συμμαχήσει με τους Ρώσους για να απελευθερωθούν οι ΗΠΑ και ο υπόλοιπος κόσμος από τους Χαζάρους. Ως απόδειξη αυτού, το Πεντάγωνο διέταξε ένα κατασκοπευτικό αεροπλάνο των ΗΠΑ τελευταίας τεχνολογίας να προσγειωθεί στην κεντρική Ρωσία. Είπε επίσης, ότι οι δημοκρατικές αρχές των ΗΠΑ επιτρέπουν στα Ρωσικά κατασκοπευτικά αεροπλάνα να πετούν πάνω από την επικράτειά των ΗΠΑ για να επιβεβαιώσουν ότι οι ΗΠΑ δεν σχεδιάζουν κάποιες στρατιωτικές κινήσεις ή πυρηνικό πλήγμα κατά της Ρωσίας. 

J. DUNFORD
-Την 1 Αυγούστου ο Dunford ανταποκρίθηκε με δημόσια έκκληση προς τις αμερικανικές Εν. Δυνάμεις, να είναι απολιτικός και μη κομματικός, να τιμά τον όρκο του και να υπερασπίζεται το σύνταγμα.
Επίσης ο πρώην επικεφαλής του Γενικού Επιτελείου Στρατού Στρατηγός Martin Dempsey έκανε μια παρόμοια έκκληση που δημοσιεύθηκε στην Washington Post στις 30 Ιουλίου. 
Επιπλέον, ο Ομπάμα κλήθηκε στο Υπουργείο Άμυνας στις 4 Αυγούστου, όπου του ανέφεραν οτι ο στρατός των ΗΠΑ θα είναι αντίθετος όχι μόνο στο ISIS, αλλά και σε όλα τα "σκηνοθετημένα περιστατικά", τις όποιες προσπάθειες να δολοφονηθεί ο D.Trump, τις απάτες στις ψηφοφορίες, τους φυλετικούς πολέμους, τις εξεγέρσεις για τα τρόφιμα καθώς και οποιεσδήποτε άλλες προσπάθειες για να ματαιωθούν οι προεδρικές εκλογές ή να επιβληθεί στρατιωτικός νόμος. 

-Οι Ρώσοι, οι οποίοι έχουν πλέον το πάνω χέρι στη Μέση Ανατολή, προέτρεψαν τους Τούρκους να κόψουν όλα τα έσοδα από τα κλεμμένα πετρέλαια προς το Ισραήλ, ως μέρος μιας σημαντικής κίνησης κατά του κακοποιού κράτους. 

-Άλλες κινήσεις των Ρώσων συμπεριελάμβαναν την παροχή υπερσύγχρονων αεροπλάνων επίθεσης κατά εδάφους και άλλων προηγμένων όπλων στη Συρία, το Ιράν και την Χεζμπολάχ συν την προμήθεια S-300 πυραύλων αεράμυνας στο Ιράν. Η Ρωσία απέστειλε επίσης τηλεκατευθυνόμενα αεροσκάφη πάνω από το Ισραήλ για να αποκομίσει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τις προθέσεις των ισραηλινών. 
Σύμφωνα με με ισραηλινές πηγές υπήρξε επίσης εντατικός συριακός βομβαρδισμός σε όλο το μήκος των Υψωμάτων του Γκολάν στα σύνορα με το Ισραήλ. 

ΣΑΛΑΦΙΣΤΗΣ ΙΕΡΩΜΕΝΟΣ
-Σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου, oι μεγαλύτερες κινήσεις θα γίνουν στο εγγύς μέλλον στη Μέση Ανατολή, καθώς η συμμαχία Ρωσίας, Συρίας, Τουρκίας, Ιράν και Αιγύπτου, έχει σκοπό να απελευθερώσει το Ισραήλ, το Ιρακ, το Κατάρ και την Σαουδική Αραβία. Αυτό θα κόψει όλες τις προμήθειες των χρημάτων του πετρελαίου της Μέσης Ανατολής από την χαζάρικη μαφία (cabal), των Βush, Rockefeller, Rothschild, Clindon. 
Η συμμαχία αυτή σκοπεύει να δημιουργήσει στην περιοχή αυτή μία χαλαρή "συνομοσπονδία" μουσουλμανικών μετριοπαθών κρατών (Χαλιφάτο)από Σιίτες, Σουνίτες, Σούφι και το Ισραήλ να γίνει μια εβραϊκή αυτόνομη ζώνη μέσα σ΄αυτό. 
Οι αιρετικοί ψευδο-μουσουλμάνοι λάτρεις του Σατανά, "Σαλαφιστές", δεν θα έχουν καμία θέση σε αυτή τη χαλαρή συνομοσπονδία των μουσουλμανικών κρατών. Μιλώντας για Σαλαφιστές αιρετικούς, η κατάσταση στην ψευδο-μουσουλμανική xαζαρική αποικία της Σαουδικής Αραβίας είναι επίσης κρίσιμη. Η πιο πρόσφατη απόδειξη αυτού είναι, ότι η Ινδία παρέχει επείγουσα επισιτιστική βοήθεια σε 10. 000 Ινδούς πολίτες που έχουν ξεμείνει στην υπό πτώχευση Σαουδική Αραβία και πεθαίνουν από την πείνα.
Δεν θα περάσει πολύ, πριν οι Σαουδάραβες να ζητήσουν επισιτιστική βοήθεια για τους δικούς τους πεινασμένους πολίτες, εκτός αν το καθεστώς συνθηκολογήσει. Υπάρχουν επίσης αναφορές πως πριγκίπισσες της Σαουδικής Αραβίας προσφέρονται ως σκλάβες του σεξ σε πράκτορες της Ισραηλινής κυβέρνησης. 
Οι Σαουδάραβες ξέμειναν από χρήματα, επειδή τα κεφάλαιά τους διοχετεύονται στην εκστρατεία της cabal, για να διατηρήσει τον έλεγχο στις ΗΠΑ. 

-Ο Πρωθυπουργός της Μαλαισίας Najib Razak κατηγορήθηκε για την υπεξαίρεση πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων για να βοηθήσει την εκλογική εκσρατεία της Clinton, και επιδιώξε ασυλία σε αντάλλαγμα για την κατάθεσή εναντίον των Rothschild. 
ΗΓενική Εισαγγελέας των ΗΠΑ Loretta Lynch, η οποία αρνήθηκε να κατηγορήσει την Clinton, είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει αυτά τα περιουσιακά στοιχεία του Najib στο λαό της Μαλαισίας, σύμφωνα με πηγές της CIA στην Ανατολική Ασία. 
Αντί αυτού, και είναι μόνο ένα μέρος της προσπάθειας της cabal, η οποία θα ενοχοποιήσει τους αντιπάλους των Rothschild, για να κατάσχει περιουσιακά τους στοιχεία καθώς και περιουσιακά στοιχεία των πρακτώρων τους στις ΗΠΑ και τη Νοτιοανατολική Ασία. Αυτό είναι κάτι παρόμοιο που είχε επιτευχθεί στη Λιβύη από την οποία είχαν πάρει περίπου 150 δις δολάρια από τον λαό της Λιβύης, μετά την ανατροπή του Muammar Gaddafi.

NAJIB RAZAK
Όπως αναφέρθηκε σε ένα δελτίο ειδήσεων στις 31 Ιουλίου, ο Najib διαπραγματεύεται να κρατήσει τουλάχιστον ένα μέρος της περιουσίας του και να έχει προστασία από τους Χαζάρους δολοφόνους, με αντάλλαγμα την κατάθεσή του σχετικά με την πτήση MD-370 των Μαλαισιανών Αερογραμμών αλλά και για άλλα, λένε οι ασιατικές πηγές της CIA. Σε κάθε περίπτωση, η κατάσταση στη Μαλαισία είναι βέβαιο ότι θα γίνεται όλο και πιο ταραγμένη καθώς η cabal πολεμάει τους Rothschilds στον αγώνα τους να λεηλατήσουν τη χώρα.

-Υπάρχει επίσης μια ασυνήθιστη αναδυόμενη κατάσταση στην Ταϊλάνδη. Η Ταϊλανδική κυβέρνηση διέταξε όλα τα ελεγχόμενα από ξένους ορυχεία χρυσού στη χώρα να παύσουν να λειτουργούν. Η οικονομία της Ταϊλάνδης είναι ερείπιο. Ακόμη και οι Ταϊλανδοί που πωλούν τοπικά προϊόντα στην αγορά, διαμαρτύρονται ότι οι επιχειρήσεις είναι σχεδόν σε στασιμότητα. Η κίνηση αυτή λοιπόν να κλείσουν οι επιχειρήσεις χρυσού, μπορεί να είναι μέρος μιας συνεχιζόμενης κίνησης για να εξασφαλιστεί η αποκοπή της Χαζαρικής cabal από κάθε πιθανή φυσική υποστήριξη των "fiat" (ανευ αντικρίσματος) δολαρίων τους και του ευρώ. 
Οι κυβερνήσεις της Ινδονησίας και των Φιλιππίνων κάνουν παρόμοιες κινήσεις για να κλείσουν τις Χαζαρικές επιχειρήσεις που συνδέονται με το χρυσό. 

-Κινεζική τράπεζα πρόκειται να αγοράσει αποθήκη με 90 δις χρυσού στο Λονδίνο. Είναι σχεδόν βέβαιο, ότι σε μια σχετική κίνηση, η Tokyo Commodity Exchange έχει ξεκινήσει να διαπραγματεύεται σε χρυσό, για φυσικές παραδόσεις, σε συνδυασμό με το Χρηματιστήριο Χρυσού της Σαγκάης. 

ΑΝΤΑΡΤΕΣ FARCT
-Στο τέλος Αυγούστου ένας από τους πλέον μακροχρόνιους πολέμους στον κόσμο τελείωσε με την συμφωνία ειρήνης μεταξύ Κολομβίας και Ανταρτών FARCT
Αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα προς την Μεγάλη Θετική Παγκόσμια Αλλαγή, γιατί στερεί από την εγκληματική οικογένεια Bush σοβαρότατους οικονομικούς πόρους που αποκομίζει από την "παγκόσμια" διακίνηση ναρκωτικών.
Μια λεπτομέρεια δεν είναι πολύ γνωστή, είναι το ότι η οικογένεια Bush ηγείται της "Bush Crime Cabal" η οποία έχει την διαχείριση της παγκόσμιας αγοράς ναρκωτικών. Αυτός είναι και ο λόγος που ο πόλεμος στο Βιετνάμ κράτησε όσο κράτησε. Τώρα γνωρίζουμε πως παραγέμιζαν με όπιο τα πτώματα των παιδιών που είχαν πάει να πολεμήσουν για την ''πατρίδα'' για να το εισάγουν στις ΗΠΑ. 


Σεπτέμβριος-Οκτώβριος
--------------------------------------------
-Σύμφωνα με πηγές της Κίνας και του Βατικανού, το "Διεθνές Νομισματικό Ταμείο" (ΔΝΤ) και η "Παγκόσμια Τράπεζα", έχουν περιέλθει στην δικαιοδοσία της Κίνας. Η επικεφαλής του ΔΝΤ είναι απλώς ένα Christine Lagarde διακοσμητικό πρόσωπο και η πραγματική εξουσία βρίσκεται ήδη στα χέρια τριών κινέζων αξιωματούχων. 

G20 ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ
-Στις 4-5/9/16 έλαβε χώρα η σύνοδος κορυφής της G20 στο Hangzhou της Κίνας. Η G20, η οποία αυτοπεριγράφεται ως το υψηλότερο επίπεδο "οικονομικό φόρουμ του κόσμου, είναι απλά μια συλλογή των "υπαλλήλων" των Rothschild. 
Συναντιόνται εδώ και δέκα 10 χρόνια, αλλά ακόμα η τελική δήλωσή τους είναι γεμάτη από φράσεις όπως "θα δημιουργηθεί μια task force" και "πιστεύουμε ότι θα μπορούσαν να γίνουν προσπάθειες", κλπ. Στην πραγματικότητα όμως, έχουν για μια ακόμη φορά αποτύχει να μεταρρυθμίσoyn τη διάρθρωση των δικαιωμάτων ψήφου των Ηνωμένων Εθνών, της Παγκόσμιας Τράπεζας, του ΔΝΤ ή άλλων λεγόμενων "διεθνών οργανώσεων". Επίσης, μιλούν για "πράσινη χρηματοδότηση", ενώ στην ουσία παραδέχονται ότι δεν υπάρχει ορισμός του τι σημαίνει αυτό, αλλά ότι θα πρέπει να υπάρχει "εθελοντική αρχή για την πράσινη χρηματοδότηση".
Παρά την αδυναμία του G20 να κάνει αποφασιστικά συλλογικές αποφάσεις, τελικά δεν υπήρχε κάποια σοβαρή γεωπολιτική διαπραγμάτευση κατά τη διάρκεια της συνόδου και μετά. 

Ο Πρόεδρος της Κίνας Xi Jinping, ο οποίος ηγήθηκε πολύ σ΄αυτή την σύνοδο, έκανε έκκληση για "δίκαιη και αποτελεσματική παγκόσμια οικονομική διακυβέρνηση". 
Οι Κινέζοι γνωρίζοντας το "δυσκίνητο"της συνόδου έχουν κάνει προετοιμασία εναλλακτικών λύσεων, όπως το νόμισμα Bitcoin, που θα χρησιμοποιήσουν σε περίπτωση οικονομικής κατάρρευσης. 

-Αρχές Σεπτεμβρίου κυκλοφόρησαν πληροφορίες της CIA και της Βρετανικής ΜΙ6, ότι η Γερμανία προετοιμάζεται για πόλεμο εναντίον της Χαζαρικής μαφίας (cabal) και διέταξε τους πολίτες της να συσσωρεύσουν προμήθειες τροφίμων έκτακτης ανάγκης στο πλαίσιο της προετοιμασίας για έναν "πόλεμο ανεξαρτησίας". 
Επίσης κινητοποίησε 600. 000 μέλη της πολιτοφυλακής της για προετοιμασία για αυτόν τον πόλεμο, ως αποτέλεσμα ενός αιτήματος από την κυβέρνηση των ΗΠΑ προς τη Γερμανία, να δεχτεί μια μαζική σκηνοθετημένη επίθεση στο έδαφός της η οποία θα αποτελούσε δικαιολογία για μια ολοκληρωτική "χαζαρική εξουσία". 
Οι Γερμανοί είχουν αποφασίσει να αρνηθούν αυτό το αίτημα και αντ΄αυτού να συμμαχήσουν με τους Ρώσους, την Μ. Βρετανία και την Τουρκία, σε μια δυτική κίνηση κατά της ελεγχόμενης από την cabal αμερικανικής κυβέρνησης. 

-Το Πεντάγωνο των ΗΠΑ άρχισε να κάνει συνεχείς προσομειώσεις γιά ενδεχόμενο πυρηνικό πόλεμο οι οποίες όμως καταλήγουν πάντοτε στο ίδιο αποτέλεσμα:Θάνατος του 90% του πληθυσμού της Γης, το δε βόρειο ημισφαίριο θα πάψει να είναι κατοικήσιμο. 

ΑSEAN
-Mέχρι τώρα η κυβέρνηση των ΗΠΑ (Obama)υποδαύλιζε τις εδαφικές διαφορές μεταξύ Κίνας, Φιλιππίνες και άλλες χώρες του οργανισμού ASEAN (Association of Southeast Asian Nations). Aντ΄ αυτού, οι χώρες της ASEAN συμφώνησαν πρόσφατα με την Κίνα για την επίλυση εδαφικών διαφορών τους με ειρηνικά μέσα. 
Η Ένωση Χωρών της Νοτιοανατολικής Ασίας (ASEAN) είναι μια περιφερειακή οργάνωση που αποτελείται από δέκα χώρες της ΝΑ Ασίας, που προωθεί τη διακυβερνητική συνεργασία και διευκολύνει την οικονομική ολοκλήρωση μεταξύ των μελών της.
Από την ίδρυσή της, στις 8 Αυγούστου1967 από την Ινδονησία, τη Μαλαισία, τις Φιλιππίνες, τη Σιγκαπούρη και την Ταϊλάνδη, έχει επεκταθεί και συμπεριλάμβει πλέον το Μπρουνέι, Καμπότζη, Λάος, Μιανμάρ (Βιρμανία)και το Βιετνάμ. Οι κύριοι στόχοι της περιλαμβάνουν την επιτάχυνση της οικονομικής ανάπτυξης, της κοινωνικής προόδου και κοινωνικοπολιτισμική εξέλιξη μεταξύ των μελών της, παράλληλα με την προστασία της περιφερειακής σταθερότητας και την παροχή ενός μηχανισμού για τις χώρες μέλη, να επιλύουν τις διαφορές τους ειρηνικά. 

-Σύμφωνα με πηγή του Πενταγώνου, ο πρόεδρος των Φιλιππίνων Rodrigo Duterte κήρυξε μεγάλη εκστρατεία εναντίον των εμπόρων ναρκωτικών της χώρας του, με σκοπό να κόψει τα χρήματα από το εμπόριο της κοκαΐνης. Αυτό το έκανε κατόπιν "οδηγιών" της οργάνωσης "Λευκά Καπέλα" του αμερικανικού Πενταγώνου, με σκοπό να αποστερήσει το εμπόριο ναρκωτικών των Bush, Rockefeller, Clindon ( cabal) που διεξαγόταν από την CIA μέσω των αεροπορικών βάσεων των ΗΠΑ, Ιnsirlik Τουρκίας, Ramstein Γερμανίας και Bondsteel Κοσόβου. 
Επίσης ζήτησε την απόσυρση των στρατευμάτων των ΗΠΑ από την βάση του Μindanao, δήθεν για να μην σκοτωθούν από την τρομοκρατική οργάνωση "Αbu Sayaf ". Ο πραγματικός λόγος είναι ότι στην περιοχή αυτή υπάρχει γιγαντιαία κρυψώνα χρυσού που φυλάγεται από ειδικές δυνάμεις των Φιλιπίννων, γιατί η κλίκα των Bush, Rockefeller, Clindon, γνώριζε την ύπαρξη της και ετοιμαζόταν να αφαιρέσει τον χρυσό. Ο Duterte το γνώριζε αυτό και έκανε μία αρχική συμφωνία με την Κίνα και τη Ρωσία για να τους επιτρέψει να έχουν πρόσβαση στην τοποθεσία, ώστε ο χρυσός αυτός να διατεθεί, κατόπιν συμφωνίας, για χρυσά νομίσματα των εμπλεκομένων. Αυτό έγινε σε αντάλλαγμα για ένα "κομμάτι της δράσης", καθώς και την προστασία από την cabal. H αποθήκευση αυτής της γιγαντιαίας ποσότητας χρυσού χρονολογείται από τον Β΄ΠΠ. 

- Οι αντιφατικές ειδήσεις που κυκλοφόρησαν τον Σεπτέμβριο για τον ISIS στο Ιράκ και τη Συρία, σχετίζοντο με τη διακοπή των εσόδων από το πετρέλαιο για την cabal. Οι Ρώσοι και η οργάνωση "Λευκά Καπέλα" συνεργάστηκαν με τους Τούρκους, τους Ιρανούς και τους Σύρους για να συμβεί αυτό. 

-Σύμφωνα με την τεκτονική στοά του Βατικανού Ρ2, οι περισσότερες προεκλογικές ομιλίες της Clinton, γινόντουσαν από "κλώνο"της. Ο "κλώνος" μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για να διαβάσει γραπτή ομιλία, αλλά δεν είναι σε θέση να προβεί σε περίπλοκες συζητήσεις. Αυτό μπορεί να εξηγήσει γιατί η Hillary απέφευγε συνεντεύξεις Τύπου για σχεδόν ένα χρόνο. 

Η Cinton υποστηριζόταν από την Evelyn de Rothschild, καθώς και τη cabal οι οπoioι είχαν εναλλακτικό σχέδιο για άλλον υποψήφιο τους.
Λέγεται ότι η Clinton πέθανε στις 11/9/16 και οι χαζάροι βρέθηκαν σε κατάσταση πανικού. Τελικά την θέση της πήρε "κλώνος"της. Δείτε παραπλεύρως ένα screenshot της ανακοίνωσης του θανάτου της, από την ABC Television που διαγράφτικε από το διδικτυο!!!

Βέβαια τα σχέδια τους αυτά τα χάλασε η οργάνωση του Πενταγώνου "Λευκά Καπέλλα" η οποία μέσω 200 Στρατηγών, Ναυάρχων και Πτεράρχων προώθησε και υποστήριξε την υποψηφιότητα του Donald Trump, με σκοπό να καθαρίσει η Αμερική από όλους τους Νεοταξίτες (Ισουήτες, Illuminati, cabal, κλπ). 

-Kυκλοφορούν φήμες ότι ο Bill Clinton έχει μολυνθεί από τον ιό HIV και είναι κοντά στο θάνατο. 

-Η Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) πάταξε την φορολογικής εξαπάτηση από εταιρείες των ΗΠΑ όπως η Apple, η Google, η Amazon και η McDonalds. Αυτό είναι ένα ακόμη σαφές σημάδι μιας ευρωπαϊκής ρήξη με τις ΗΠΑ της μαφίας (cabal). Ολες οι χώρες της G20 έχουν συμφώνησει ότι η χρήση των φορολογικών παραδείσων από πολυεθνικές εταιρείες, για να αποφύγουν τους φόρους, πρόκειται να τελειώσει, και η ΕΕ έδείξε το δρόμο. 

-Σύμφωνα με πηγές της Ισραηλιτικής "Mosant"την Ευρώπη, oι Ευρωπαίοι έχουν κάνει συστηματικά μετατόπιση χρηματοοικονομικών περιουσιακών στοιχείων στην Κίνα. Ο Nathaniel Rothschild και η ομάδα του Jacob Rothschild, για παράδειγμα, έχουν αλλάξει τα περισσότερα από τα περιουσιακά τους στοιχεία στην Κίνα κατά τη διάρκεια των τελευταίων 18 μηνών. Οι Bush, Rockefeller, Clindon και η "σκοτεινή πλευρά της οικογένειας Rothschild (Evelyn), διαπραγματεύονται κιάυτοί με τους Κινέζους. 

ΠΑΤΑΓΩΝΙΑ
-6.5 τρισεκατομμύρια δολάρια, εξαφανίστηκαν από τον στρατιωτικό προϋπολογισμό των ΗΠΑ το 2015 και μόνο. Σύμφωνα με πληροφορίες από μυστικές κυβερνητικές πηγές, αυτά ξεπλύθηκαν από το "ίδρυμα Clinton" για κατασκευή υπόγειων αποθηκών σε μεγάλα βάθη, ειδικά στην Ανταρκτική και την Παταγονία, (Χιλή) για το "μυστικό διαστημικό πρόγραμμα και άλλα άκρως απόρρητα προγράμματα.
Αυτό είναι λογικό, διότι από τη μία πλευρά έχουμε έναν επίσημο προϋπολογισμό του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ, των 651 δισεκατομμυρίων δολ. για το 2015 και ακόμη ότι το ίδιο Υπουργείο Άμυνας εκδίδει μια έκθεση λέγοντας ότι 6.5 τρις δολ. (δέκα φορές το επίσημο προϋπολογισμό) "λείπουν". 

-H cabal βρέθηκε σε άσχημη κατάσταση καθόσον είχε σαν κύρια πηγή χρημάτων τα πετρέλαια της Μέσης Ανατολής, ιδίως από το κράτος-μαριονέτα, την "Σαουδική Αραβία", η οποία έχει πλέον μεγάλο πρόβλημα, αφού έχασε την μεγαλύτερη στρατιωτική βάση της στα νότια της χώρας από τους σιίτες αντάρτες της Υεμένης που υποστηρίζονται από το Ιράν. Κατόπιν αυτού οι Σαουδάραβες ζήτησαν στρατιωτική βοήθεια από το "μικροσκοπικό" νησί-κράτος Μπαχρέϊν!

-Το Ισραήλ τον Σεπτέμβριο, βρέθηκε σε πολύ κακή κατάσταση, καθόσον έχασε δύο δορυφόρους, δύο αεροπλάνα F-16, ένα υποβρύχιο και ένα drone. Η κυβέρνηση Obama ενέκρινε αμέσως ένα στρατιωτικό πακέτο βοήθειας για το Ισραήλ. Πηγές όμως του Πενταγώνου είπαν ότι δεν πρόκειται να δώσουν ξανά στρατιωτική βοήθεια στο Ισραήλ. 
Το Ισραήλ έχει πλέον δημοσίως αναφέρει ότι έχει 200 πυρηνικά όπλα. Πηγές όμως του Πενταγώνου είπαν ότι το Ισραήλ σύντομα θα κατηγορηθεί δημοσίως για την 11/9/2001 (Δίδυμοι Πύργοι, κλπ). 

-Η κυβέρνηση της Αιγύπτου έχει φύγει πλέον από την κηδεμονία της cabal. Mάλιστα τον Σεπτέμβριο 2016, τα κρατικά ΜΜΕ και οι εφημερίδες, ανακοίνωσαν ότι τα γεγονότα της 11/9/2001 δημιουργήθηκαν από τους "δυτικούς"για να δικαιολογήσουν την εισβολή στην Μέση Ανατολή και ότι και ο ISIS είναι δημιουργία των "Δυτικών". 

KIM YONG UN
-Σύμφωνα με Ιαπωνική πηγή ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας "Kim Yong Un" έχει σκοτωθεί. Πηγές της CIA το επιβεβαίωσαν και είπαν ότι έχει αντικατασταθεί με κλώνο του, ο οποίος είναι πλέον υπό τον έλεγχο της (δηλ. της CIA).

-Στις 14/10/16 ο Αρχηγός του Μεικτού Γενικού Επιτελείου των ΗΠΑ Στρατηγός Joseph Dunford των ΗΠΑ συναντήθηκε με τους αντίστοιχους του της Ιαπωνίας και της Ν. Κορέας και στις 17/10 με αντίστοιχους 43 κρατών, με τους οποίους συζήτησε για την τελική κατάργηση της cabal σε όλες τις ηπείρους. Η cabal προσπάθησε πολλάκις να δολοφονήσει τον Dunford, αλλά το μόνο που πέτυχε ήταν να επιταχύνει μαζικές συλλήψεις των μελών της, εξώδικα, επαναφορά παγκόσμιου νομίσματος και την δημιουργεία ενός νέου οικονομικού συστήματος που θα βασίζεται σε τιμές χρυσού της Σαγκάης!
Στη συνέχεια η cabal, μέσα στην απελπισία της και την προσπάθεια της να αποτρέψει την πτώση της, θέλησε να ξεκινήσει τον Γ΄ΠΠ, εμπλέκοντας ΗΠΑ και Ρωσία στην Συρία. Ομοίως προσπάθησε να κάνει το ίδιο μεταξύ Ινδίας και Πακιστάν. Αυτό τρόμαξε την Ρωσία η οποία προέβει σε ασκήσεις πυρηνικού πολέμου με συμμετοχή 40 εκατομ. ανθρώπων. 

-Σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου η έρευνα για τα γεγονότα της 11/9/2001, θα ωθήσει τη Σαουδική Αραβία για να εκθέσει το Ισραήλ, τον πρέσβη της στις ΗΠΑ Bandar bin Sultan (1983-2005) και την κλίκα των Bush. Ετσι θα οδηγήσει σε μια πραγματική επιτροπή αλήθειας και ένα δικαστήριο εγκλημάτων πολέμου. 

Ολα αυτά δείχνουν ότι στις ΗΠΑ υπάρχει μία ισχυρή "φατρία" μέσα στο στρατιωτικό βιομηχανικό σύμπλεγμα που παλεύει για την απόδοση δικαιοσύνης για τα εκτεταμένα εγκλήματα του Ιδρύματος Clinton και της cabal. Ήδη υπάρχουν πάνω από ένα εκατομμύριο έγγραφα που αποκαλύπτουν τα εγλήματα αυτά, αλλά απαιτείται κυβερνητική οργάνωση με πρόσβαση σε συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών υψηλού επιπέδου. 
Βέβαια η cabal των Bush, Clinton, Rockefeller, Rothschild, κ. λπ. είναι στη μάχη ενάντια στην οργάνωση "Λευκά Καπέλα"του Πενταγώνου και στους "υγειείς" οργανισμούς. 

Νοέμβριος-Δεκέμβριος
------------------------
-Στις 8/11/16 εκλέγεται ο Donald Trump ως 45oς Πρόεδρος των ΗΠΑ. Περισσότερα από 100. 000 άτομα διαδηλώνουν εναντίον της εκλογής του Trump στο Σικάγο, στο Λος Άντζελες, στο Όκλαντ, στο Πόρτλαντ, στη Νέα Υόρκη, στο Σιάτλ και σε άλλες μεγάλες πόλεις, καταδεικνύοντας το πολιτικό χάσμα που παρουσιάζεται εναντίον της εκλογής του Trump. 

Bέβαια όλες αυτές οι διαδηλώσεις και ταραχές που ακολούθησαν μέχρι της ορκομωσίας του, υποκινούνταν από τους "νεοταξίτες"της cabal και άλλων χαζάρων, με επικεφαλής τον γνωστό Soros o οποίος ξόδεψε δύο δις δολάρια για τον σκοπό αυτό.
Ο Trump δεν είχε εμπιστοσύνη για την φύλαξη του από το FBI και την CIA με αποτέλεσμα ο Ρώσος Πρόεδρος Putin να στείλει προς φύλαξη του 370 μισθοφόρους πρώην Spetnazs των ειδικών δυνάμεων, μέσω ιδιωτικής εταιρείας security. 

Πηγές του Πενταγώνου ανέφεραν πως ο Τump διαθέτει έναν ιδιωτικό στρατό δύο εκατομμυρίων από βετεράνους μοτοσυκλετιστές, με τους οποίους θα αντιμετώπιζε τυχόν αντίδραση της Clinton κατά την εγκατάσταση του στην Washinghton DC. Πράγματι την ημέρα της ορκομωσίας του αφίχθησαν στην Ουάσιγκτον 200. 000 μοτοσυκλετιστές για να τον προστατέψουν. 
Επίσης η νεοδιορισμένη υπουργός Παιδείας Betsy Devos θα είναι ένας άλλος "στρατηγός" στο υπουργικό συμβούλιο του Trump, δεδομένου ότι έχει δικό της στρατό που διοικείται από τον αδελφό της Erik Prince, ο οποίος χρηματοδοτεί με τα λεφτά της, την ιδιωτική εταιρεία security, την Blackwater. Αυτό σημαίνει ότι οι μισθοφόροι της Blackwater δεν θα αναλαμβάνουν πλέον υποεργολαβίες για την cabal των Χαζάρων. 

DONALT TRUMP
-Η cabal τον Δεκέμβριο έκανε έντονη εκστρατεία κυβερνο-πολέμου εναντίον της εκλογής του Trump από το να διοριστεί επισήμως ως Πρόεδρος των ΗΠΑ, δημιουργώντας "ψεύτικες ειδήσεις" ότι η Ρωσία νόθευσε τα αποτελέσματα των αμερικάνικων εκλογών με "χάκερς", κλπ. Οι ψευτοειδήσεις αυτές διοχετεύθησαν μέσω του Υπουργείου των Εξωτερικών του Obama, της Washington Post, των New York Times, του CNN, του BBC, του Ρ/Φ σταθμού της Φωνής της Αμερικής, του Ατλαντικού Συμβουλίου, του National Endowment for Democracy, κλπ.
Ωστόσο, οι στρατιωτικές δυνάμεις της Ρωσίας, της Κίνας και των ΗΠΑ εργάσθηκαν όλες μαζί για να ανατρέψουν τις ψεύτικες ειδήσεις, οι οποίες ήταν απειλές ενός ετοιμοθάνατου θηρίου. 

-Σύμφωνα με πηγες της CIA η Clinton έστειλε 1. 8 δισεκατομμύρια δολ. στο Κατάρ και σχεδιάζε να φύγει εκεί, σύντομα. Ωστόσο, ούτε αυτή ούτε και τα άλλα μέλη της οικογένειας του εγκλήματος της θα έχουν τη δυνατότητα να ξεφύγουν. 
Επίσης πηγές της NSA επιβεβαίωσαν ότι η Clinton είναι ένοχος της μαζικών δολοφονιών σε Αϊτή, Φουκουσίμα, Λιβύη, Συρία, κ. λπ. και ότι η ίδια και οι συνάδελφοί της "γκάνγκστερ" πρέπει να λογοδοτήσουν. 

-Ο σαουδαραβικός στρατιωτικός συνασπισμός και οι Χούτι της Υεμένης (Ansar Allah) κατάληξαν σε συμφωνία για κατάπαυση του πυρός σε ισχύ από τις 17/11/ 216, έπειτα από συνομιλίες του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών John Kerry με τοπικούς ηγέτες. Πίσω από τους αντάρτες Χούτι βρίσκεται η κυβέρνηση του Ιράν. 

ΤΕΝΕΣΙ
-Το δεύτερο δεκαήμερο του Νοεμβρίου άναψαν 44 πυρκαγιές στις νότιες πολιτείες των ΗΠΑ, Γεωργία, Τενεσί, Κεντάκι, Βόρεια Καρολίνα. Ετσι άρχισαν τα ξεκαθαρίσματα με την cabal από επίγειους αντιπροσώπους των "φωτεινών δυνάμεων" (παγκόσμιος απελευθερωτικός στρατός), καίγοντας τις υπόγειες βάσεις τους στις παραπάνω πολιτείες, καθιστώντας σαφές ότι είναι σε εξέλιξη μια πραγματική κάθαρση.

-Πηγές του Πενταγώνου ανέφεραν πως διαστημικό σκάφος διαφυγής της cabal καταρρίφθηκε πάνω από την Florida στις 21 Νοεμβρίου. Επίσης, ακόμα ένα τέτοιο σκάφος καταρρίφθηκε στα ανοικτά των ακτών της Φουκουσίμα της Ιαπωνίας στις 22 Νοεμβρίου, μετά την εξαπόλυση νέου σεισμού κατά της Ιαπωνίας από την cabal. 
Bίντεο κατάρριψης του σκάφους μπορείτε να δείτε εδώ:


-Σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου και της CIA, η Ρωσία έχει συνάψει "άτυπη"συμμαχία με τον στρατό των ΗΠΑ και άλλων οργανισμών που αντιμάχονται την cabal και γενικά τους χαζάρους. Tα αποτελέσματα αυτής της συμμαχίας έχουν αρχίσει να γίνονται αισθητά στην Ουκρανία, Σαουδική Αραβία και στο "Πολιτικό Γραφείο" της Ευρωπαϊκης Ένωσης". Αυτός ο λόγος που ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Jean-Claude Juncker, παραδέχτηκε τον Νοέμβριο ότι "χωρίς τη Ρωσία, δεν υπάρχει αρχιτεκτονική ασφάλειας στην Ευρώπη". Το γεγονός ότι οι βρετανικές εφημερίδες πλέον ανοιχτά δημοσιεύουν την αλήθεια για τα γεγονότα της 11/9/2001 στις ΗΠΑ, δείχνει ξεκάθαρα ότι η χώρα έχει αποτιναχθεί από το ζυγό των Χαζάρων!

-Από τις αρχές Δεκεμβρίου ο οικονομικός πόλεμος μαίνεται στις ΗΠΑ. Αυτό φάνηκε στα τερματικά του οικονομικού δικτύου Bloomberg σε μία διακοπή τους στην αρχή Δεκεμβρίου. Επίσης, την ίδια περίοδο, τα hedge funds πήραν ένα πλήγμα, καθώς το Ανώτατο Δικαστήριο αποφάνθηκε με πλειοψηφια 8-0 ότι η εκμετάλλευση εμπιστευτικών πληροφοριών είναι ένα έγκλημα, ακόμη και αν δεν υπάρχει κανένα οικονομικό όφελος από την οικογένεια ή τους φίλους. Η απόφαση αυτή κατέστησε πολύ πιο εύκολα την λαϊκή επιβολή του νόμου για τον καθαρισμό της Wall Street. 

Την ίδια περίοδο η τράπεζα "Wells Fargo Bank" εκκαθαρίσθηκε από εκατοντάδες τραπεζιτών της cabal και κατά πάσα πιθανότητα θα την αναλάβει σύντομα η Τράπεζα HSBC. 
Επίσης η Κίνα "πέταξε" έξω από την χώρα της την ελβετική τράπεζα "Edmond de Rothschild" και πολλά άτομα της cabal που εργάζονταν σ΄αυτήν συνελήφθησαν. 
Οι Κινέζοι λένε ότι οι μόνες δυτικές τράπεζες που εμπιστεύονται τώρα ειναι η "HSBC" και η "Standard & Chartered". 

-Δέκα χρόνια πριν ο πρόεδρος George Bush, έδωσε προεδρική ασυλία στις οικογένειες Bush και Clinton, για εγκλήματα πολέμο, η οποία έληγε στις 31/12/16. Κατόπιν αυτού, από την 1/1/17 μπορούν να συλληφθούν και να οδηγηθούν ενώπιον του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηριου, μετά την ορκομωσία του νέου προέδρου Donald Trump. Στην ίδια κατηγορία υπάγεται και γερουσιαστής John McCain.

-Δύο ασιατικές μυστικές κοινωνίες ανέφεραν ότι μία μεγάλη κάθαρση είναι σε εξέλιξη και ότι μεγάλος αριθμός ανθρώπων της cabal "εξαφανίζονται" στην Ασία και στη Δύση. Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι η "National Security Angensy" (NSA) των ΗΠΑ, έδινε ψευδείς ειδήσεις ότι ο Πρόεδρος της Κίνας Xi Jinping ήταν "υποτελής" του μέλους της cabal "Evelyn de Rothschild". Ο Xi Jinping υποστηρίζει την παγκόσμια ειρήνη και θα παραμείνει στην εξουσία. Άλλοι ηγέτες του κόσμου ωστόσο, θα συνεχίσουν να παραιτούνται. 

PARK GEUN HYE
-Η Πρόεδρος της Νότιας Κορέας Park Geun-Hye καθαιρέθηκε από το κοινοβούλιο της χώρας γιατί έλαβε μέρος σε "σατανικές τελετές" της cabal. Η Park θα διατηρήσει τον τίτλο της προέδρου, μέχρι το Συνταγματικό Δικαστήριο να επικυρώσει την πράξη καθαίρεσής της, διαδικασία που μπορεί να διαρκέσει μέχρι και έξι μήνες. 
Μαζικές διαδηλώσεις οργανώθηκαν 10/12/16 με αίτημα την παραίτησή της, ενώ οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ευρεία υποστήριξη για την καθαίρεσή της. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων έξι εβδομάδων, πραγματοποιήθηκε πληθώρα διαδηλώσεων, με τους διαδηλωτές να ζητούν την παραίτηση της προέδρου από την εξουσία, ενώ οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι η κοινή γνώμη υποστηρίζει την αποπομπή της.

-Σύμφωνα με εμπιστευτικές πηγές του BBC, η Βασίλισσα Ελισάβετ έχει τεθεί σε "κατ οίκον περιορισμό", από τη βασιλική οικογένεια και δεν της επιτρέπεται να εμφανίζεται δημοσίως μετά την προσπάθειά της να αποκαλύψει ένα παγκόσμιο δίκτυο με "τις πιο σκοτεινές δυνάμεις", κατά τη διάρκεια της ηχογράφησης του Χριστουγεννιάτικου μηνύματός της για το 2016. 
H Βασίλισα Ελισάβετ αφού πρώτα δικαιολόγησε την δολοφονία της πριγκήπισσας Νταϊάνας, λέγοντας πώς "ήξερε πολλά" και η βασιλική οικογένεια έκανε απλά αυτό που επιβαλλόταν για την επιβίωση της, εξέφρασε τον φόβο ότι αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι τα τελευταία γιατί κακόβουλες δυνάμεις ισχυρότερες από την δική της δύναμη, κερδίζουν ολοένα και περισσότερο έδαφος στην Ευρώπη. 
Σαφώς ταραγμένη, η βασίλισσα κατονόμασε επιφανή πρόσωπα τα οποία είναι ένοχα για "τα πιο αποτρόπαια εγκλήματα σε βάρος των πιο ευάλωτων, των παιδιών μας". Η βασίλισσα ζήτησε συγγνώμη που δεν τους εξέθεσε νωρίτερα, και ζήτησε από τους υπηκόους της να κατανοήσουν ότι η βασιλική οικογένεια απλά έκανε ό, τι ήταν απαραίτητο για να διασφαλίσει τη δική της επιβίωση. 
Ανώτερα στελέχη του ΒΒC και σύμβουλοι του παλατιού έσπευσαν να ακυρώσουν την τηλεοπτική λήψη, όχι όμως πριν η Βασίλισσα εκφράσει τους σκοτεινούς της φόβους ότι το 2017 θα είναι μια "χρονιά σφαγής, όμοια της οποίας δεν έχουμε δει από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο", καθώς κακόβουλες δυνάμεις, η παγκόσμια ελίτ, προετοιμάζουν πόλεμο για να επιτύχουν τους στόχους τους.

ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ
Η βιντεοσκόπηση του Χριστουγεννιάτικου μηνύματος ακυρώθηκε σε αυτό το σημείο, σύμφωνα με τα λεγόμενα της πηγής, ενώ ο διευθυντής του ΒΒC απευθύνθηκε εκτάκτως στο προσωπικό της παραγωγής που είχε μείνει εκπληκτο! Είπε επίσης, ότι είχε προειδοποιηθεί από στελέχη του BBC ότι η Αρχηγός Κράτους "έλεγε πολλά και διάφορα πρόσφατα" και ότι "όλοι πρέπει να διαγράψουμε από τη μνήμη μας όσα μόλις ακούσαμε και να συνεχίσουμε τη δουλειά μας". 
Ανώτερα στελέχη του Παλατιού επικοινώνησαν με τον πρίγκιπα Κάρολο, και ο διάδοχος του θρόνου διαβεβαίωσε ότι "θα λύσει το πρόβλημα". 

Στο ίδιο "βιολί" και ο Πάπας Francis, αφού έχουν αντιληφθεί πλέον πως η επιβολή της ΝΤΠ είναι όνειρο απατηλό μετά την δυναμική επανεμφάνιση στο διεθνές προσκήνιο της Ρωσίας και τις ξεκάθαρες δηλώσεις του Putin πως "καμιά Διεθνής Νέα Τάξη μπορεί να επιβληθεί χωρίς την έγκριση της Ρωσίας". 

-Η FEMA (Υπηρεσία εκτάκτων αναγκών) και το DHS (Υπουργείο Εσωτερικής Ασφαλείας) των ΗΠΑ προετοιμάζουν μυστικό υπόγειο καταφύγιο. Θέλουν να είναι πανέτοιμοι μόλις έρθει η κοινωνική κατάρρευση. Δεν πρόκειται για θεωρίες συνωμοσίας. Η "ελιτ" δαπανά αρκετά δισεκατομμύρια δολάρια για να δημιουργήσει μια κρυφή υποδομή για την επιβίωση της, στα Peters Mountain. Διαβαθμισμένη εναλλακτική εγκατάσταση, βρίσκεται στην κεντρική Βιρτζίνια, περίπου 16 μίλια ανατολικά του Charlottesville. Με το κόστος να έχει φτάσει τα 61 εκατομμύρια δολάρια. 

JOHN C. BEALE
-Στη φυλακή ο πιο ακριβοπληρωμένος "ειδικός" των ΗΠΑ για την κλιματική αλλαγή, John C. Beale. Αμοιβόταν με φανταστικό μισθό και έτρωγε και έπινε στα πιο ακριβοπληρωμένα ξενοδοχεία του κόσμου σε βάρος του αμερικανικού δημοσίου κάνοντας "έρευνες" για την κλιματική αλλαγή που δήθεν απειλεί να καταστρέψει τον πλανήτη, ενώ εργαζόταν για την CIA.

-Ένας επίσης από τους λόγους που η cabal βρίσκεται σε κατάσταση πανικού, είναι η δημοσιοποίηση του ενημερωμένου καταλόγου των μελών της Επιτροπής των 300, της μυστικής κυβέρνησης της Δύσης. Παρά το ότι αυτοί οι άνθρωποι στηρίζονταν σε σενάρια τρόμου και πολέμους για να ελέγχουν τον πλανήτη, τελικά φάνηκαν ανίκανοι στην διαχείριση της εξουσίας τους προκαλώντας μαζική λαϊκή εξέγερση εναντίον τους. 

-Το τελευταίο διάστημα επισκέπτονται την Ανταρκτική μέλη της cabal, με στόχο να βρουν καταφύγιο εκεί για να αποφύγουν το κύμα μαζικών συλλήψεων που επίκειται. 

AIR PORT DENVER
-Στις 6/12/16 μία ομάδα πρώην αξιωματούχων των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, προειδοποιησε τον Πρόεδρο Οbama να εκτονώσει τις αυξανόμενες εντάσεις με τη Ρωσία για τη Συρία, να σταματήσει την δαιμονοποίηση του Προέδρου Putin και να μην υποστηρίζει τον έλεγχο επί του Πενταγώνου του πολιτικού προσωπικού του Λευκού Οίκου. 
-Κάτω από το αεροδρόμιο του Denver στο Colorado των ΗΠΑ, βρίσκεται μια τεράστια βάση της cabal. Το αεροδρόμιο αυτό είναι πολύ μεγάλο (το 2ο μεγαλύτερο στον κόσμο, εγκαινιάστηκε το 1995 και στοίχισε 26, 5δις δολ. ) κατασκευάστηκε δε χωρίς να υπάρχει ανάγκη για έργο τέτοιου μεγέθους. Απλά έγινε για να καλύψει τις εργασίες κατασκευής της βάσεως.
Η βάση αυτή ήταν μια από τις μεγαλύτερες υπόγειες βάσεις και θεωρείτο η τελευταία εναπομείνασα ισχυρή λαβή της cabal, για να εφαρμόσει τα σχέδια της για επιβολή μιας νέας Παγκόσμιας Τάξης. Σύμφωνα με τον επικεφαλής της ισραηλινής Μοσάντ των ΗΠΑ, η βάση αυτή ήταν, επισήμως, καταφύγιο της DIA (Στρατιωτική Υπηρεσία Πληροφοριών). 
Κοινή καταδρομική επιχείρηση δύναμης κρούσης, που περιελάμβανε τα αμερικανικά "Λευκά Καπέλα" του Πενταγώνου, καθώς επίσης ρωσικά και κινεζικά στρατεύματα, διεξήγαγε στις 19/12/16 επιχείρηση κατάληψης της βάσης. 
Αναλυτικά στο βίντεο ο πρώην επιστημονικός συνεργάτης της NASA και wistleblower Kent Dunn:

Σε μία άλλη παρόμοια επιχείρηση σε υπόγειες βάσεις του κέντρου "Getty"στο Λος Άντζελες, απελευθερώθηκαν 100. 000 παιδιά και "σκλάβοι" του σεξ. 

-Στις 25/12/16 η νότια Χιλή επλήγη από σεισμό 7, 7R, χωρίς να υπάρξουν θύματα. Ο σεισμός προεκλήθει από σεισμικό όπλο για να ταρακουνήσει το "ναζιστικό" θύλακα στο Bariloche και Παταγονία της Χιλής. 

ΡΩΣΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ
-Σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου η δολοφονία του ρώσου πρεσβευτή στην Τουρκία στις 22/12/16 και η κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους Tu-154 στις 25/12/16, που μετέφερε την στρατιωτική χορωδία, πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα από τους "Ισραηλινούς" (?) έδωσε στη Ρωσία, τόσο ηθικό κύρος και νομικούς λόγους για να συνεχίσει τις κυρώσεις του ΟΗΕ εναντίον του Ισραήλ και να εξαπολύσει ένα πραγματικό παγκόσμιο πόλεμο κατά της τρομοκρατίας.
Η θυσία της Ρωσσικής χορωδία στην Μαύρη Θάλασσα, όχι μόνον δεν πήγε χαμένη, αλλά βοήθησε την ανθρωπότητα να κατανοήσει ότι οι Ρώσοι είναι τα "ξωτικά" του πλανήτη που φυλάνε τους ανθρώπους από τα "Οrk". 
Όλη η συμπαράσταση που θα δοθεί από τούδε και στο εξής στον Pytin και την ομάδα του, θα είναι άνευ προηγουμένου. Εχω αναφέρει σε άρθρα μου από το φθινόπωρο του 2015, ότι ο Putin είναι ο εκπρόσωπος των "φωτεινών δυνάμεων" στην Γαία. Οι μέχρι τώρα εχθροί του, οι Αμερικανοί, μαζικά θα βοηθήσουν την Ρωσία σε μία συμμαχία απροσδόκητη, στην μάχη κατά των επικυρίαρχων-αποστατών του πλανήτη μας. 

-Γιατί όμως Χριστούγεννα χτυπήσαν την Ρωσία, με την πτώση του αεροπλάνου της στρατιωτικής χορωδίας στην Μαύρη Θάλασσα. Οι λόγοι:
>Η Συρία`γιορτάζει την ελευθερία της και κάνει επιτέλους Χριστούγεννα, ανεπίτρεπτον για τον δρακονιανό Οbama που δεν γεννήθηκε στην Γαία και την μισεί αφόρητα. 

>Σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου, η Ρωσία απέστειλε στις ΗΠΑ μισθοφόρους spetnaz για προστασία του Trump και ειδικές δυνάμει του Στρατού οι οποίες αφόπλισαν πυρηνικά όπλα στην Νέα Υόρκη και την Ουάσιγκτον κοντά στον Λευκό Οίκο, που είχαν τοποθετηθεί από την cabal για την ορκομωσία του D. Trump. 

ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ JAVIER ECHEVARIA
> Ένα από τα ανώτατα στελέχη της κλίκας που βρισκόταν πίσω από τις θηριωδίες στη Συρία και αλλού, ο επίσκοπος Javier Echevaria, επικεφαλής της φασιστικής οργάνωσης Opus Dei του Βατικανού, σκοτώθηκε στις 12/12/16, αφού πρώτα προσπάθησε να αποτρέψει την εκλογή του Donald Trump ως Προέδρου των ΗΠΑ. Το Βατικανό ισχυρίζεται ότι πέθανε από φυσικά αίτια.

>Κάποιες "φωτεινές δυνάμεις", φρόντισαν ώστε οι γεννετικά τροποποιημένοι (υβρίδια) δυτικοί στρατιώτες στην Συρία να παραδοθούν αμέσως. 

>Η απόφαση για το θέμα "Παλαιστίνη"που 14 κράτη, μεταξύ των οποίων και η Ρωσσα, ψήφισαν επι τέλους για την παράνομη κλοπή-κατοχή της γης των Παλαιστινίων (αρχαία ελληνική Φιλισταία). Ακόμη ο δρακονιανός Νετανιάχου "τραβάει τα μαλιά του"και ανακαλεί τους πρέσβεις του απο τις χώρες που ψήφισαν. 

>Δρακονιανοί με ανθρώπινο σώμα, όπως ο Bush, ο γερουσιαστής Μakein, η Clinton (κλώνος), κλπ, συνελήφθησαν τον Δεκέμβριο μαζικά. Αυτούς που βλέπουμε τώρα είναι είναι κλώνοι. Ο Buch έχει 12 κλώνους για να κάνει τις αποκαλύψεις του αληθοφανείς. Απενεργοποιήθηκε και κλώνος της Clinton και παρέα της, αλλά με συνεργασία Αμερικάνων πατριωτών σε συνεργασία με τους Ανδρομέδιους. Όλοι αυτοί, καθώς και αιμοπότεςσατανιστές, παιδόφιλοι, κλπ, θα προσαχθούν σε δίκες για εγκλήματα πολέμου και πιθανώς θα οδηγηθούν εκτός Γαίας. 

>Τρεις ανεξάρτητες πηγές, ανέφεραν ότι ο David Rockefeller και ο Nathaniel Rothschild, οι αντίστοιχοι ηγέτες της γραμμής αίματος των οικογενειών αυτών στις ΗΠΑ και την ΕΕ, σκοτώθηκαν την προτελευταία εβδομάδα του Δεκεμβρίου. Ο θάνατος του Rockefeller επιβεβαιώθηκε, ενώ πηγές του Nathaniel Rothschild διέψευσαν τα του θανάτου του και είπαν ότι "απλώς έχει κρυφτεί". Επίσης κυκλοφορεί η φήμη ότι ο George Soros πέθανε τον Δεκέμβριο. 

Ιανουάριος 2017
-------------------------------
ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ
-Οι μεγάλες ασυνήθιστες πυρκαγιές στο Ισραήλ που άρχισαν τον Νοέμβριο στο Ισραήλ και την κατεχόμενη Δυτική όχθη, οι οποίες προκάλεσαν πολύ σημαντικές ζημιές, και έσβησαν τον Ιανουάριο 2017, ήταν προειδοποίηση για τον Πρωθυπουργό Νετανιάχου, να δεχτείτ την απόφαση του ΟΗΕ για την Παλαιστίνη, να γυρίσει στα υψίπεδα του ΓΚολάν και να σταματήσει την πολιορκία της Γάζας.

-Μια καταπληκτική δήλωση του νέου συμβούλου του Συμβουλίου Εθνικης Ασφαλείας των ΗΠΑ Michael Flynn, που διορίστηκε από τον D. Trump, προκαλεί σεισμικές δονήσεις σε διεθνές επίπεδο. Συγκεκριμένα, ο νέος ΥΠΕΞ των ΗΠΑ μόλις ανέλαβε τα καθήκοντά του αναφερόμενος στο Ισλάμ έκανε την πολύ χαρακτηριστική δήλωση ότι το Ισλάμ είναι καρκίνωμα με μεταστάσεις. Φυσικά η δήλωση αυτή μπορεί να προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων αλλά αποτελεί άλλο ένα στίγμα των προθέσεων της νέας εξουσίας στην Αμερική που στρέφονται ανοιχτά κατά της Νέας Τάξης η οποία προωθούσε το Ισλάμ τα τελευταία χρόνια για να διαλύσει τις χριστιανικές κοινωνίες. 

-Σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου, ο Trump δεν πρόκειται να είναι ένας ακόμη δολοφονημένος ηγέτης όπως ο Kennedy, διότι, σε αντίθεση με τον Kennedy, ο Trump έχει την υποστήριξη του αμερικανικού στρατού. "Μια συνωμοσία της CIA εναντίον του Trump δεν είναι πιθανή, δεδομένου ότι οι στρατιωτικοί, τους έχει διαβάσει την νομοθεσία περί ταραχών. Για τους εσωτερικούς εχθρούς του κράτους δεν υπάρχουν συμβάσεις της Γενεύης και η στρατιωτική δικαιοσύνη ενεργεί γρήγορα και θανατηφόρα". 

ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ
-Η Ρωσία ταράζοντας και πάλι "τα ύδατα", ανακοίνωσε στις 17/1/17, ότι δημιούργησε έναν δορυφόρο-δολοφόνο ο οποίος κατασκευάστηκε από την κρατική εταιρεία "Roscosmos" για λογαριασμό των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων. 
"Ο δορυφόρος-φονιάς έχει την δυνατότητα να καταστρέψει, δηλαδή να απομακρύνει τα διαστημικά απόβλητα από την τροχιά της Γης στην ατμόσφαιρα", είπε ο επικεφαλής του προγράμματος Oleg Gorshkov. 
Ο ίδιος μίλησε για την πρωτοτυπία της αρχικής ιδέας, σύμφωνα με την οποία ο δορυφόρος-δολοφόνος θα προσεγγίσει το οποιοδήποτε διαστημικό σκάφος και στην συνέχεια, θα ενεργοποιήσει τις μηχανές ισχύος του με αντίθετη φορά.
Αυτό θα του επιτρέψει να παραμείνει στον ίδιο σημείο και την ίδια στιγμή να αλλάξει τροχιά σε ανενεργούς δορυφόρους χρησιμοποιώντας έναν κινητήρα τζετ. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι βρίσκονται σε τροχιά γύρω από την γη περίπου 18 χιλιάδες αντικείμενα (με διάμετρο πάνω από 10 εκατοστά). 
Ανεξάρτητα όμως από αυτή την ιδιότητα του νέου ρωσικού δορυφόρου, στο εγγύς μέλλον το συγκεκριμένο διαστημικό αντικείμενο θα γίνει πρωτότυπο των μελλοντικών διαστημικών όπλων, με σκοπό την εξουδετέρωση των εχθρικών διαστημικών αντικειμένων. 

-Επίσημη ιστοσελίδα του Λευκού Οίκου για την κλιματική αλλαγή "βγήκε από το παράθυρο" μόλις εγκαταστάθηκε σ΄αυτόν ο νέος πρόεδρος D. Trymp, o οποίος από καιρό έχει πει ότι αμφιβάλλει για το αν η παγκόσμια κλιματική αλλαγή είναι πραγματική!

Πρόσφατα στις ΗΠΑ αποδεσμεύθηκαν, επιγραμματικά, από την νέα κυβέρνηση, που κατά κάποιο βαθμό ελέγχεται από την λεγόμενη "Συμμαχία"οι παρακάτω πληροφορίες:

- Η Συμμαχία, η οπoία αποτελείται από την πλειοψηφία του προσωπικού των 15 Μυστικών Υπηρεσιών των ΗΠΑ, και τώρα είναι ισχυρότερη από την Cabal. Ενεργεί τώρα και θα ακούσουμε γι' αυτό μόλις εξουδετερώσει πλήρως την cabal. 

- Η cabal γνωρίζει ότι η επιχείρηση τις 11/9/2001 (Δίδυμοι Πύργοι, κλπ) ήταν κακότεχνη και δεν εξελίχτηκε ακριβώς όπως είχε προγραμματιστεί. Ομάδες που είχαν οδηγίες να τοποθετήσουν ψεύτικα όπλα μαζικής καταστροφής, δεν πρόλαβαν να το κάνουν γιατί σκοτώθηκαν.

- Οι παρατάξεις της cabal που αρνούνται να παραδοθούν, ως επί το πλείστον ζουν σε υπόγειες εγκαταστάσεις. Κάποιες από αυτές βρίσκονται στην Ανταρκτική και οι Πεζοναύτες διατάχτηκαν να συλλάβουν ή να σκοτώσουν αυτούς τους ανθρώπους αν δεν παραδοθούν. Ορισμένοι από τους πεζοναύτες βρέθηκαν σε κατάσταση σοκ όταν είδαν μερικούς από αυτούς σε μορφή ανθρωποειδών-ερπετοειδών να αγωνίζονται εναντίον τους. Πολλά πτώματα που βρέθηκαν στα ερείπια της Ανταρκτικής είχαν επιμήκη κρανία. Η επιχείρηση αυτή βρίσκεται στο τελικό της στάδιο.

ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ  TR-3B
- Η υγεία του αστροναύτη Buzz Aldrin (Απόλλων-11)επηρεάστηκε επειδή τον έβαλαν, πρόσφατα, σε ένα τριγωνικό μαύρο σκάφος (TR-3B) που απογειώθηκε από την Ανταρκτική και πέταξε 200. 000 μίλια μακριά προς στην πίσω μεριά του φεγγαριού σε διάστημα επτά λεπτών. Ο Buzz Aldrin είδε επίσης και τα ερείπια της Ανταρκτικής. 

- Όλα τα μεγάλα αεροπλανοφόρα των ΗΠΑ έχουν ελλιμενιστεί και θα εκσυγχρονιστούν με τεχνολογία που επρόκειτο να απελευθερωθεί σε 100 χρόνια, αλλά διατίθεται τώρα. Θα διαθέτουν και τρεις διαφορετικούς τύπους μη επανδρωμένων αεροσκαφών που μοιάζουν με ένα drones. 

- Ένα σημάδι αλλαγής της εξουσίας είναι ο τερματισμός της ξηρασίας στην Καλιφόρνια. 


ΕΠΙΛΟΓΟΣ
Η πορεία προς την αποκάλυψη τελείται μέσα από στρατηγική αποδόμησης της Αλήθειας και του Φωτός από το Σκότος, με σχεδιασμό του Φωτός και εκτέλεση του Σκότους. Διήρκεσε χιλιετίες, ολοκληρώνεται στις μέρες μας. Στο τέλος του μακρού αυτού δρόμου το Σκότος αυτοαποκεφαλίζεται. 
Η νίκη του φωτός είναι πλέον δεδομένη, η αποκάλυψη φτάνει πλέον στο τέλος!!

Ολος ο πλανήτης γυρίζει ήδη ανάποδα την σκέψη του. Εκεί που τον είχαν προγραμματίσει οι επικυρίαρχοι να ακολουθεί υπνωτισμένα όλα τα ΜΜΕ, οι ουράνιοι αδελφοί μας, αλλάζουν τις συχνότητες και μας ξυπνάνε!

Όσοι επιμείνουν στην παλαιά δομή θα ριχτούν στα "τάρταρα" της ιστορίας. Η κατάρρευσή τους είναι πλέον εμφανής ώστε ακόμη και οι άνθρωποι των παλιών εταιρικών μέσων ενημέρωσης αρχίζουν ήδη να αναφέρονται σε αυτό. 
Εκείνοι που θα αγκαλιάσουν την επερχόμενη επανάσταση και επιθυμούν την σωτηρία του πλανήτη θα έχουν την ευκαιρία να βοηθήσουν στην εργασία της έναρξης μιας νέας χρυσής εποχής. 

Τώρα, όσο ποτέ άλλοτε στην σύγχρονη ιστορία μας, είναι επιτακτική η ανάγκη οι Έλληνες να είμαστε ενωμένοι ώστε να αντιμετωπίσουμε επιτυχώς τον "τεχνητό" κίνδυνο που μας δημιούργησαν οι χθεσινοί "βάρβαροι", με την ανοχή και την βοήθεια, "ελληνοφώνων" προδοτών!
Κάτι έβλεπε ο ποιητής μας Οδυσσέας Ελύτης "..Είναι η βαρβαρότητα. Την βλέπω να έρχεται μεταμφιεσμένη κάτω από άνομες συμμαχίες και προσυμφωνημένες υποδουλώσεις. Δεν θα πρόκειται για φούρνους του Χίτλερ ίσως, αλλά για μεθοδευμένη και οιονεί επιστημονική καθυπόταξη του ανθρώπου. Για τον πλήρη εξευτελισμό του. Για την ατίμωση του.."

Ομως η Ελλάδα μας δεν πρόκειται να χαθεί, γιατί δεν θα επιτρέψουμε εμείς οι Έλληνες. Όπως γινόταν στις αρχαίες Ελληνικής τραγωδίες που ο "από μηχανής θεός" έδινε την λύση στην αδιέξοδη πλοκή της, έτσι θα συμβεί και τώρα στην σύγχρονη Ελληνική τραγωδία. 
Οι μισέλληνες "σωτήρες" δεν ξέρουν ότι είμαστε από εκείνη την γενιά των αθανάτων, που βγαίνει ζωντανή από τις συμφορές, γιατί ξέρει να μετανοεί, γιατί ξέρει να ομολογεί. Οι "σωτήρες" μας δεν ξέρουν ότι ο ενταφιασμός μας δεν συνεπάγεται τον θάνατο μας. 
Είμαστε από εκείνη την γενιά που δεν πεθαίνει, όταν ενταφιάζεται!!!

Οι "σωτήρες" μας δεν ξέρουν ότι τα δικά μας χώματα είναι ζωντανά και φυλάνε κρησφύγετα, κρυφά σχολειά, τόπους λατρείας, ανώνυμους ήρωες, ανώνυμους μάρτυρες.
Αυτά τα χώματα είναι ποτισμένα με ποταμούς αιμάτων που θα τρέφουν τις επερχόμενες γενιές των Ελλήνων άνα τους αιώνες!!
Πάλι τον Ελύτη θα θυμηθούμε που λέει ότι: "Αν η Ελλάδα καταστραφεί τελείως θα μείνει μιά ελιά, ένα κλήμα και μιά βάρκα. Είναι αρκετά για να ξαναχτισθεί από την αρχή". 

Η ανανέωση της Ελληνικής φυλής, από το 1975 και εδώ, συντελείται γονιδιακά από τους ουράνιους αδελφούς μας. Την επιβεβαίωση την παίρνουμε καθημερινά!!!
Η Ελληνική φυλή έγινε πιο όμορφη και πιο ευφυής. Παντού πρωταγωνιστεί, σε διαγωνισμούς ομορφιάς γυναικών και ανδρών, στον στίβο, σε Ολυμπιακούς αγώνες, σε διαγωνισμούς φυσικής-μαθηματικών-υπολογιστών-σκακιού, κλπ. Παντού οι Έλληνες φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις. 
Οι νέοι της Ελλάδος θα έχουν και το παρόν και το μέλλον της Ελλάδος μας και του πλανήτη, γιατί έχουν προορισμό να πρωταγωνιστήσουν και πάλι, από συμπαντική νομοτέλεια και θέληση των ουράνιων αδελφών τους!!!
Αρχίζει μία νέα χαραυγή για την ανθρωπότητα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου