Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Εν αναμονή ενός μεγάλου σεισμού στην Κωνσταντινούπολη βρίσκονται οι ειδικοί.

Την ανησυχία τους για τους σεισμούς και τους μετασεισμούς  έχουν αρχίζει να εκφράζουν οι Τούρκοι σεισμολόγοι καθώς ο σεισμός των Ρίχτερ δείχνει να μην έχει τελειωμό στην περιοχή των Δαρδανελίων.
Μάλιστα, σε αντίθεση με την Λέσβο, όπου γίνονται αισθητοί οι σεισμοί αυτοί και δεν έχουν καταγραφεί ζημιές ακόμα και από τις δονήσεις, οι τουρκικές περιοχές που έχουν πληγεί από τους σεισμούς και τους μετασεισμούς μετρούν τις «πληγές» τους.
Τώρα αρκετοί είναι οι Τούρκοι επιστήμονες οι οποίοι φοβούνται πως οι σεισμικές δονήσεις θα ενεργοποιήσουν το ρήγμα που είχε δώσει τον σεισμό του 1999 στην Κωνσταντινούπολή ή κάποιο άλλο μεγάλο ρήγμα στην περιοχή.
Ενδεικτικό είναι πως εκτιμάται ότι περίπου200 σεισμοί έχουν συμβεί μέσα σε λίγες μέρες από την έναρξη της σεισμικής δραστηριότητας της περιοχής.
«Περιμένουμε έναν μεγάλο σεισμό στην Κωνσταντινούπολή», δηλώνει ο διευθυντής του ερευνητικού κέντρου του Πανεπιστήμιου του Βοσπόρου, Αλί Ατές. «Τον περιμένουμε αλλά δεν μπορούμε να ξέρουμε σίγουρα πότε θα συμβεί. Ένας σεισμός στην Κωνσταντινούπολή μπορεί να είναι 7.2 Ρίχτερ, 7.3,μ , μπορεί να είναι μεταξύ 6,5 – 7 Ρίχτερ» σημειώνει στην εφημερίδα Γενί Σαφάκ.

Παράλληλα, τόνισε πως βάσει των εκτιμήσεων όλοι οι επιστήμονες της χώρας θεωρούν πως μέχρι το 2030 θα έχει γίνει ένας εξίσου μεγάλος σεισμός στην Κωνσταντινούπολη όπως ο σεισμός του 1999.(((θα ερθει ποιο γρηγορα*****Ε*****.)HAARP.στοχος τουρκια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου