Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΥΡΕΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΕΣ & ΟΙ 12 ΕΛΙΚΕΣ ΤΟΥ ΓΕΝΕΤΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ.

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪ ЭЄ ₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪
Οι στασιαστές της 4ης αποστολής υπό τον Κρόνο, μετάλλαξαν τον άνθρωπο και του εμφύτευσαν τις θρησκευτικές φοβίες, ώστε με τα ιερατεία των θρησκειών και τις μαύρες αδελφότητες, να μπορούν να τον χειραγωγούν και να τον ελέγχουν απόλυτα.


Τους ενδιέφερε να συλλέγουν την θετική ενέργεια και τις θετικές σκεπτομορφές που εκπέμπουν οι προσευχόμενοι στις γιορτές και στις λατρευτικές τελετές των θρησκειών. Οι πιστοί πιστεύουν ότι η εκπεμπόμενη θετική ενέργεια της προσευχής θα φθάσει στον Δημιουργό και τους θεούς. Οι αποστάτες κατόρθωσαν αυτή την θετική ενέργεια, να την συλλέγουν σε ειδικό πλέγμα το οποίο κατασκεύασαν γύρω από τον πλανήτη και να την χρησιμοποιούν για να ενδυναμώνονται οι ίδιοι.

Μετά το 1985, όταν άρχισε η περίοδος σύγκλισης και επιτάχυνσης των κοσμικών γεγονότων, σκάφη της 7ης Αποστολής της Κραταιάς Αυτοκρατορίας της Ανδρομέδας κατέστρεψαν το πλέγμα συλλογής της θετικής ενέργειας των προσευχομένων, με αποτέλεσμα έκτοτε, να παρατηρείται άμβλυνση του θρησκευτικού αισθήματος. Τα ιερατεία ενήμερα, άρχισαν να αντιδρούν σπασμωδικά και φοβισμένα..

Οι διάφορες Αδελφότητες Φωτός που υπάρχουν στον πλανήτη, αντιπαλεύουν συνεχώς με τον απόλυτο υλισμό των σκοτεινών αδελφοτήτων, προσπαθώντας να βγάλουν την ανθρωπότητα από το υλιστικό τέλμα, για να μπορέσει να ανορθωθεί και να ενωθεί με το Φως..ΟΙ 12 ΕΛΙΚΕΣ ΤΟΥ ΓΕΝΕΤΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ

- "Η ενεργοποίηση των υπολοίπων 10 αδρανοποιημένων από τον Κρόνο ελίκων του Γενετικού Κώδικα (DNA), από συμπαντική νομοτέλεια και με την βοήθεια της Κραταιάς Αυτοκρατορίας των "Ε", θα γίνει στο εγγύτατο μέλλον. Οι άνθρωποι πρέπει να είναι ψυχολογικά έτοιμοι, γιατί θα υποστούν σημαντικές θετικές αλλαγές και θα μεταβληθούν σε ανώτερους ανθρώπους με απόλυτη συνειδητότητα.

Οι "Μαύρες Αδελφότητες", οι οποίες είχαν συγκροτηθεί από τον ίδιο τον Κρόνο με την μορφή θρησκειών, χρησιμοποιούν τις δυνάμεις της μαύρης μύησης και της αρνητικής σκέψης, για την καταστροφή της ψυχής και του πνεύματος του κόσμου"..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου