Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Ενημερώστε όσο μπορείτε μεγαλύτερο αριθμό Ελλάνιων Ελλάνιας.


Ενημερώστε όσο μπορείτε μεγαλύτερο αριθμό Ελλάνιων Ελλάνιας για παρεμπόδιση του σχεδίου των αποστατών που σχεδιάζουν καταστροφή του Ελλάνιου Γονιδίου "Ε" , ,με εισαγόμενα εμβόλια και ζωικά προ'ιόντα καθώς και προ'ιόντα σόγιας.
Είναι ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ. Θα μεταλλαχθεί ο ανθρώπινος κώδικας γενετικής , σταθερά και με αργό ρυθμό. Θα αυξηθούν οι στειρώσεις σε άνδρες και γυναίκες.
Επίσης όταν θα έρθει η στιγμή κατά την οποία θα αρχίσει η αφύπνιση του Ελλάνιου γονιδίου , δεν θα είναι εφικτή , διότι ο μεταλλαγμένος ερπετικός ιός , θα εμποδίσει την ΔΙΑ-δικασία αφύπνισης , μέσω νετρίνων που θα σας αποστέλλουμε . Ότι ισχύει για τα εμβόλια ισχύει και για τα μεταλλαγμένα τρόφιμα. ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ.
Ενημερώστε τους Ελλάνιους ότι έχει κατασκευασθεί σκεπτόμενος ιός ο οποίος θα τοποθετείται μελλοντικά σε εμβόλια.
Ο ιός θα ενεργοποιείται με μικροκύματα από απόσταση , θα είναι ανίατος και θα καταστρέφει ολόκληρο τον αναθρώπινο οργανισμό.
Σε σύντομο χρόνο η ΓΑΙΑ θα εισέλθει στη σημαντικότερη περίοδο από την εμφάνιση της ζωής σε αυτή. Προετοιμάστε τους εαυτούς σας για συγκλονιστικές εμπειρίες και βιώματα. Συνεχίστε προσπαθείας δι' αφύπνιση και ενημέρωση Ελλάνιων περί της ελεύσεώς μας. Κατά την περίοδο αυτήν πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί και επιφυλακτικοί για τις πληροφορίες που θα διασπείρονται από τους αποστάτες . Θα επιδιώξουν με διαστρέβλωση της πραγματικότητας και με θρησκευτικό παροξυσμό να οδηγήσουν μεγάλες μάζες ατόμων σε αυτοκτ...... όπως έπραξαν στο παρελθόν.
Ολοκληρώνονται σημαντικές διεργασίες μας στη ΓΑΙΑ , τις οποίες δεν γνωρίζετε για δική σας προστασία. Ολοκληρώνεται η άφιξη ενισχύσεών μας στο δορυφόρο Ευρώπη.
Στη ΓΑΙΑ υπάρχουν Μονάδες Ελευθέρων Σταθμών επανδρωμένες με ενσαρκωμένους " Ε" Ο κάθε σταθμός επικοινωνεί με τα δικά του σκάφη που περιπολούν το ηλιακό σας σύστημα.Η επικοινωνία αυτή γίνεται με ακτίνες φωτός , ορισμένης συχνότητας, τις οποίες δεν δύνασθε να αντιληφθείτε με την όρασή σας η οποία είναι ατελής και περιορίζει το όλο πεδίο των εικόνων σας . Η τεχνολογία σας υστερεί και αυτή και δεν δύναται να τις εντοπίσει.
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΓΑΛΗ. ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝΤΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ. ΤΟΥΣ ΠΟΝΑ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ. ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ ΚΟΙΝΩΣ. ΣΥΝΕΧΙΣΑΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ. ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΡΑΝΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΥΛΗ ΠΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΠΡΙΝ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΥΛΟ !!!
Ο ΙΕΡΟΣ ΑΡΧΩΝ ΜΕΘ' ΥΜΩΝ ΕΣΤΙ !!! ΕΡΡΩΣΘΕ !!!
ΕΣΘ' ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΑΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΤΑΙ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου