Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

Εμένα η Ελληνική Παιδεία μου Δίνει Αθανασία, Αιώνια Ζωή, Αμβροσία Νέκταρ

Θεά Αθηνά

ΕΜΕΝΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΘΑΝΑΣΙΑ . ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ . ΑΜΒΡΟΣΙΑ ΚΑΙ ΝΕΚΤΑΡ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ.

ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Ο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ , ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΟ ΟΛΟ ΤΟ ΘΕΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΒΓΑΛΑ .ΤΟΣΟ ΚΟΙΝΟΤΥΠΗ,ΤΟΣΟ ΤΕΤΡΙΜΜΕΝΗ,ΤΟΣΟ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΗ.ΚΙ ΟΜΩΣ,ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΝΑΙ , ΚΥΡΙΕ.ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.ΤΙΠΟΤΑ.ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΩ.ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ.ΠΕΤΑΞΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ,ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ,ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΕΧΝΗΣ,ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΕΡΓΑ, ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΕΣ, ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ, ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ. ΟΛΑ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ. ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΙΣΙΩΣΕΙ. ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΗ ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΚΑΙ, ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ, ΔΕΝ Σ’ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΑΡΜΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗ ΦΥΣΗ,ΣΕ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΟΥ,ΟΥΤΕ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ,ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΗΡΘΕΣ ΣΕ ΕΠΑΦΗ Μ’ΕΚΕΙΝΟΝ.
Λοιπον;
Πεταξε ολα στα σκουπιδια.
Η μαλλον πεταξε τα αφου πρωτα με διαβασεις.
Ξεκιναμε……
Το πρωτο αριθμογραμμα ειναι εκεινο του οποιου το σχημα ειναι ομοιο με τη μητρα της γυναικας
κι οχι με το κεφαλι του βοδιου.
Εχει ανοικτα τα δυο του σκελη σαν διαβητης,δηλαδη εχει κοινη αρχη στην κορυφη. Και τα δυο σκελη ειναι ανοικτα σε γωνια 33 μοιρων. Ολα εχουν την σημασια τους.Τα εχουμε ξαναπει αυτα.Τιποτα δεν ειναι τυχαιο και τιποτα δεν μπηκε ετσι διοτι αυτο βρηκαμε , και τι εγινε αν το γραφουμε ετσι,αν το λεμε ετσι,αν το συλλαμβανουμε ετσι φωτογραφικως και εγκεφαλικως.
Στην λεπτομερεια.Τα παντα στην λεπτομερεια εχουν την τεραστια και μεγαλειωδη σημασια τους.
συνεχιζω…
Και στην μεση των δυο πλευρων,των δυο ανοιχτων γραμμων υπαρχει η τεμνουσα.Αυτο ειναι το αριθμογραμμα που εμεις το βλεπουμε ως Α και το προσφωνουμε ΑΛΕΦΑ.
Ολοι οι αλλοι το λενε αλφα η, αλεφ.ΟΣΟΙ ΤΟ ΛΕΝΕ ΑΛΦΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΕΨΕΩΣ.
Οσοι το λενε αλεφ ειναι ειναι οι σημιτες, οι <<εβραιοι>> και οι συνακολουθοι τους.
Πρωτο,λοιπον, αριθμογραμμα των ελληνικων ειναι αυτο που εμεις το λεμε ΑΛΕΦΑ και εχει αριθμητικη αξια ιση με την μοναδα.
Εγω ομιλω.Ελληνικα εγω ομιλω.Διοτι και σεβομαι οχι μονο το ονομα του αριθμογραμματος,το αλεφα,αλλα και γνωριζω γιατι το λεω αλεφα.
Ειναι το κρατουμενο, λοιπον.Ποιο?
ΕΓΩ ΟΜΙΛΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ,ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.
ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ… Να σου πω τι ειπε Εκεινος;
Θα στο πω οπως το ειπε.
<<Συ το αλφα μη ειδως κατα φυσιν, το βητα πως αλλους διδασκεις;Υποκριτα. Πρωτον,ει οιδα,διδαξον το Α και υστερον πιστευσομεν περι του Β>>.
Πηρες χαμπαρι?Να στο μεταφρασω απο τα ελληνικα.
<<Εσυ δεν γνωριζεις το αλφα απο το φυσικο του δεδομενο πως (τολμας) να διδασκεις αλλους? Εισαι παραμυθης.Πρωτα ανοιξε τα στραβα σου για το αλφα και μετα θα σε πιστεψουμε για το Β>>.
Ετσι ειναι.Βρε αχαιρευτε, εσυ ακομα δεν εχεις μαθεις το Α και εχεις την απαιτηση να διδαξεις επιστημες να δωσεις ερμηνειες γι’αυτο και το αλλο;
Η ελληνικη αλεφαβητα, να στο πω κι ετσι το αλεφαβητο,δεν εχει μονο 24 γραμματα,οπως η αλφαβητος των προδοτων της ελληνικης παιδειας.Να σου πω ποια αριθμογραμματα εχουν αποβαλλει.
Το διγαμμα η, στιγμα και το οποιο εχει αριθμητικη αξια 6.Το (Κ)οππα,που γραφεται οπως το αγγλικο
Q κι εχει αριθμητικη αξια 90.Και το σαμπι , που σα το μικρο πι αλλα στρεφομενο με φορα αριστεροστροφη, με αριθμητικη αξια 900.
Εχουμε, λοιπον, 27 ελληνικα αριθμογραμματα με μια αριθμητικη αξια στο συνολο τους ,ανα ενιαδες απο 1 μεχρι 9.Δηλαδη.Απο το Α μεχρι το Θ ειναι η πρωτη εννεαδα που οριζει μονο τις μοναδες.
Απο το Ι(ΙΩΤΑ) μεχρι το Q ((Κ)οππα) ειναι η ζωνη που οριζει τις δεκαδες (απο το 10 μεχρι το μεχρι το 90).Η τριτη ομαδα ,οι εκατονταδες εκφραζονται απο το Ρ (Ρο) ,μεχρι το τελευταιο αριθμογραμμα,το σανπι, απο το 100 μεχρι το 900.
Βαλε το γραμμα Α , και διπλα αριστερα το αριθμογραμμα γιωτα κεφαλαιο,Ι, και αριστερα του γιωτα βαλε το Ρ κεφαλαιο .Τι λεξη εστησες; ΡΙΑ .Τι σημαινει ΡΙΑ, που εχει αριθμητικη αξια ΙΙΙ;Εχει ταυτοτητα τη λεξη ΠΑΙΔΕΙΑ.Αρα, μονον η ελληνικη παιδεια μεσω της ΡΙΑ ΔΙΑΔΙΔΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΜΑΣ,ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ.
Να, ποιος ειναι ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ, η ΡΙΑ.ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΕΦΑΛΕΣ.
Να, ποιος ειναι και ο ΤΡΙΚΕΦΑΛΟΣ ΚΕΡΒΕΡΟΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΟΥΣ.
Μηπως πρεπει να αφησω απ’εξω την ελληνικη μυθολογια; (Ηταν και δικεφαλος ο Κερβερος).
Ειμαι στον τρικεφαλο.ΡΙΑ.Και με τη λεξη ΛΑΟΙ ταυτιζεται η ΡΙΑ.Εχουμε ταυτοτητα.Δεν λεμε οτι θελουμε.Ομιλουμε με το υπερπεραν τωρα.Εχουμε ελληνικη ταυτοτητα.Ειμεθα σε επαφη δια μεσου της ελληνικης αριθμοσοφιας.
Λοιπον.Τι γινεται εδω;
Ολα τα διγαμμα που εχουν αριθμητικη αξια 99 το καθενα , που ειναι 9.999 διγαμμα , τα αφαιρεσαμε απο τα Ομηρικα Επη. Γιατι; Ειναι ερωτημα αυτο. Διοτι η λεξη Διγαμμα που εχει αριθμητικη αξια 99 ταυτιζεται με τις λεξεις ΠΗΓΗ , ΜΑΘΗΜΑ , ΑΚΟΗ , ΑΜΗΝ.
Επομενως τι σου αφαιρεσαν απο το μυαλουδακι σου; Και απο την παιδεια σου;
ΤΗ ΠΗΓΗ . ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ . ΤΗΝ ΑΚΟΗ . Φοβερα πραγματα.
Πιανω το αλλο γραμμα. Το Q. Η λεξη (Κ)οππα εχει αριθμητικη αξια 321 και ταυτιζεται με τη λεξη Ναος και τη λεξη Καρκινον.Οταν,λοιπον,σου αφαιρουν αυτο το αριθμογραμμα,το Q,σου βγαζουν εκτος κολπου το ναο,ο οποιος ναος ουδεμια σχεση εχει με τη θρησκεια.
Οταν λεμε ΝΑΟΣ εννοουμε το ΣΩΜΑ μας. Δηλαδη; Του πνευματος ο ναος.
Θα γινει το σωμα σου ναος του πνευματος μονον αν εχεις την ελληνικη παιδεια στο νου σου.
Επεξεργαζομενος την ελληνικη παιδεια θα αναδειξεις το σωμα σου σε ναο του πνευματος, ομως οχι οπως ειναι σημερα ατελες, αλλα τελειο.
Δεν ειναι ενα σχημα λογου η περιημη ρηση Νους Υγιης Εν Σωματι Υγιη.Και παιζει παραποιηση στην εν λογω τεραστια ρηση.Νομιζουν οτι το σωμα θα γινει υγιες οταν…αθληται και γι’αυτο σε διατηρουν σε…καλη κατασταση.Κι ετσι δηθεν ο νους του αθλητη , του αθλουμενου θα ειναι υγιης.
Ποια η σαφηνεια του ρητου;
Οχι βεβαια,οτι για να εχεις υγιη νου θα πρεπει να εχεις υγιες σωμα.Αυτο αντιλαμβανεσαι;
Πλανη. Εγω θα στο γυρισω. Ο νους που ειναι υγιης, που γινεται υγιης τοτε μπορει να σου φτιαξει και το σωμα σου υγιες.
Η κεφαλη, το ακρο επανω δινει εντολες στο σωμα, οχι το αντιθετο.
Δεν δινει εντολες το σωμα στο νου σου να ειναι ασσυληπτο. Μια στιγμη. Μπορεις να μου ορισεις, για να το καταλαβω κι εγω, τι ειναι νους;
Το σαμπι, το τελευταιο γραμμα της αλεφαβητου εχει αριθμητικη αξια 900.Οταν γραψω τη λεξη σαμπι ολογραφως ταυτιζεται με τις λεξεις Προβλημα , Πηνελοπη , Διδασκαλιαν , Ιανος. Σου λεω μερικες λεξεις.Λοιπον.Οταν μου αποκλεισεις τη λεξη σαμπι απο το αλεφαβητο μου τοτε εχω προβλημα στην οποια διανοουμενη κατασταση μου. Ειμαι Ιανος ειμαι ο διπροσωπος Θεος της Ρωμης.
Η μια κεφαλη του με τα ματια , τα φρυδια , το στομα , εμπροσθεν μου και το αλλο προσωπο, παλι ομοιο, απο την πισω πλευρα..ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ.
Ολοι εχουμε Ιανο , τον ΚΑΙΝ και τον ΑΒΕΛ. Και γι’αυτο γινεται η μαχη με το εαυτο μας.
Γιατι; Διοτι δεν γνωριζουμε την ελληνικη παιδεια.
Που ΑΠΟ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ.
Τα Αρχαία Ελληνικά Aυξάνουν τις Συνάψεις του Εγκεφάλου
Το καθε παιδακι που ερχεται στον κοσμο, ειτε αγορακι, ειτε κοριτσακι,μολις βγει απο την κοιλια της μανουλας του,δεν λεει Εεεεεεε….., ουτε Ιιιιιιιι…. και Οοοοο…..ΤΟ ΑΚΟΥΣ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Αααααα..
Κι εδω και κατ’ευθειαν σου παιζει μπαλα το προπατορικο αμαρτημα.
Ελληνικα θελει να μιλησει το νεογεννητο, με τα ελληνικα να εκφρασθει το παιδακι, ομως ερχεται σ’εναν κοσμο που οι πρωτοι προδοτες που συναντα ειναι οι ιδιοι οι γονεις του.
Σκοπιμα η , οχι , αδιαφορα αυτο επι της ουσιας, εσκεμμενα η , οχι , απο παπου προς παπον , απο καταβολης κοσμου , οι ιδιοι οι γονεις του μωρου θα το αναθρεψουν με ψεμματα.
Τι θελω να πω;
Ποια η αποστολη του γονιου οταν το παιδακι βγαινει στο φως;
Να το ταισει , βεβαια , να το ποτισει , να το αγαπησει , να το μεγαλωσει.
Μονον αυτη ειναι η αποστολη του γονεα;
ΚΥΡΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΜΑΘΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!
Οταν ομως του λες το αλφα το Α ΤΟ ΣΑΚΑΤΕΥΕΙΣ το παιδακι , το οποιο ειναι αθωο , πεντακαθαρο και λογικο ειναι να μπερδευεται ο νους του.
Ονους του , δηλαδη , γνωριζει την ΑΛΗΘΕΙΑ και επομενο ειναι να αντιδρα οταν ο γονιος του , ο δικος του ανθρωπος , ο πιο δικος του , ο καταδικος του , ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ!
Τι θα πει Α; Αγνωστη λεξη ειναι αυτη , παραποιημενη λεξη. Με συνεπεια το παιδακι , χωρις να το θελει , να σε αμφισβητει , κυριε γονεα , να γεννιεται μεσα του αντιπαλοτητα μαζι σου.
Κι υστερα οι αγραμματοι ψυχολογοι και κοινωνιολογοι να σου λενε αυτες τις ηλιθιοτητες περι χασματος γενεων.
Αν γνωριζε ΕΛΛΗΝΙΚΑ ο γονιος θα θεωρουσε πλασμα θεικο το μωρο του και δεν θα του ελεγε ψεμματα και δεν θα εμπιστευοταν τους δασκαλους του.
Μα , τι λεμε τωρα.
ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ;
ΧΕΙΡΩΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ….. ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ.
Ποια γραμματα ; Σε παρακαλω . Τιποτα δεν μαθαινουν στα παιδια. Η , μαλλον μ’αυτα που τους…μαθαινουν τα εκτροχιαζουν.
Η , μαθαινουν ελληνικα , η , ο,τι αλλο ειναι καραμπουρνεζικα . Κορακιστικα.
Ολοι οι κατοικοι της γης ολων των αιωνων απο το δημοτικο και το νηπιαγωγειο παιρνουν… γνωση
απο δηθεν καθηγητες και δασκαλους που ειναι αγραμματοι.
Και εσεις οι δηθεν μορφωμενοι θα βγαλετε γλωσσα σ’εμας; Εμεις ποιοι ειμαστε;
Εμεις ειμαστε τα φωνηεντα . ΜΟΝΟΝ ΕΠΤΑ . Ολοι οι αλλοι ειστε νεκροι διανοητικα.
Ολοι οι αλλοι ειστε συμφωνα. Εχουν , ρε, ηχο τα συμφωνα ; Ββββββ…..Πππππππ…Τττττττ….
Χχχχχχ…….Ρρρρρρρ……Δεν εχτε ηχο , κυριοι απατεωνες του πανεπιστημιου.
Ποιος ειμαι εγω , που σας ομιλω ;
Εγω ειμαι το φωνηεν ΙΩΤΑ. ΕΧΩ ΦΩΝΗ . ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΤΑ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ.
Εσεις ποιοι ειστε ;
ΑΛΕΦΑ . Ποιος ειναι το φωνηεν Α , το πρωτο αριθμογραμμα ; Ποιος ειναι ;
Ο ΠΑΤΗΡ ΗΛΙ.
Αυτος ειναι που θελετε να τον αποκρυβετε ανα τους αιωνες.
Ο ΕΡΜΗΣ
αέτωμα
Ποιος ειναι το φωνηεν ΕΨΙΛΟΝ;
Ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ , Ο ΕΞΥΠΝΟΣ.
Ποιος ειναι ο ΟΜΙΚΡΟΝ ;
ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ . ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ;
Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ.
Το ΩΜΕΓΑ ποιος ειναι ;
Ο ΑΠΟΛΛΩΝ.
Ο ΥΨΙΛΟΝ ;
Ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ
Ο ΗΤΤΑ ;
Ο ΑΡΗΣ.
ΝΑ ποιοι ειναι αυτοι που εχουν φωνη.
Και εσεις οι καθηγητες και θεωρητικοι της πλακας ιστορια,που μια ζωη ειστε μπερδεμενοι και δεν εχετε παρει πρεφα γιατι ποτε και με τιποτα δεν γινεται καλυτερος ο κοσμος , δεν εχετε αντιληφθει το απλουστερο .
Ποιο;
Η παγκοσμια αποτυχια σας ανα τους αιωνες οφειλεται στο γεγονος οτι δεν εχετε φωνη .
Και ερχεστε εσεις οι κορυφαιοι της σκεψης , οι βραβευμενοι και πολυσυζητημενοι στοχαστες και μας ζαλιζετε τον ερωτα ανα τους αιωνες , γιατι ;
ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ.
ΦΟΒΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΕΙΣΤΕ ΣΥΜΦΩΝΑ , ΟΧΙ ΦΩΝΗΕΝΤΑ , ΚΑΙ ΔΕΝ…. ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ.
Γιατι; Διοτι ολοι σας , παρα το κυρος σας και τον απεραντο σεβασμο που εμπνεετε , ΕΙΣΤΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΙ!!
Για να παρουν πρεφα τι σοι πραμα ειναι καποιος ξενος που ερχοταν στην πολη τους τι εκαναν οι ανωτεροι διανοητικα Αθηναιοι;
Ερωτησεις του εκαναν του ξενου.
Του επιαναν κουβεντα για να τον ξεβρακωσουν και γυμνο να τον ζυγισουν ποσο μετραει.
Κι ελεγαν: <<ΟΥΔΕ (Κ)οππα ΓΙΓΝΩΣΚΩΝ>>.
Ειναι η παροιμια τους για τους αγραμματους.
Μη λεμε ονοματα και λεξεις. Εσεις να μου πειτε μια λεξη που να περιεχει το αριθμογραμμα Q , το
(Κ)οππα. Απο καθηγητες του χαρβαρντ μεχρι ακαδημαικους δεν γνωριζουν η , κι αν γνωριζουν δεν θα σου γραψουν τις λεξεις π.χ. Qορινθος , Qυριος , Qυπρος.
Ετσι ειναι το σωστο , οχι Κορινθος , Κυριος , Κυπρος.
Αυτη ειναι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ.
Εχουμε τεραστια διαφορα. Εσεις θελετε την παιδεια των βαρβαρων κι εμεις την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ. Μια ερωτηση , κυριοι βαρβαροι . Η δικη σας παιδεια τι σας προσεθεσε επι της ουσιας δια μεσου των αιωνων; Σας εκανε καλυτερους τεχνοκρατες , καριεριστες , επαγγελματιες ;
ΕΜΕΝΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΘΑΝΑΣΙΑ . ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ .
ΑΜΒΡΟΣΙΑ ΚΑΙ ΝΕΚΤΑΡ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ.
Αυτες τις λεξεις που σου απλωνω , τις ξερετε , ομως δεν γνωριζετε τι σημαινουν.
Δεν ειστε ακομα σε θεση να αντιληφθητε την ουσια της ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ .
Παμε παρακατω..
Γιατι ψοφατε ; Διοτι υπαρχει ο χαρος. Ναι η οχι ;
Φοβερα πραγματα. Ποτε δεν θα πεθανουμε. Ο χαρος δεν ειναι ο θανατος για εμας.
Εσεις με την παιδεια σας εχετε τον χαρο και τον θανατο.
Εμενα η παιδεια μου η ελληνικη δεν διαθετει χαρο, διοτι εμενα ο θανατος εχει γινει αθανατος.
Γιατι ; Διοτι εγω το Α το λεω αλεφα , οχι αλφα.
Κι επειδη ο νους μου λειτουργει κυκλικα και στους δυο λοβους του εγκεφαλου μου.
Ο ανθρωπινος εγκεφαλος εχει δεξιο – αριστερο λοβο. Ολη η κομπινα δια μεσου των αιωνων εγινε στον ανθρωπινο εγκεφαλο. Ποιο ειναι το προβλημα ;
Αυτος ο ανθρωπινος εγκεφαλος απο το παιδακι που γεννιεται μεχρι ΔΩΔΕΚΑ ετων που ενηλικιωνεται πρεπει να τεθει σε λειτουργια.
Επειδη , ομως , δεν τιθεται σε λειτουργια , επειδη παραμενουν αδρανη τα συστατικα του εγκεφαλου ο καθε ανθρωπος δεν μπορει να αντιληφθει τι μπορει να κανει , ποιες οι δυνατοτητες του .
Ετσι λειτουργει καποιο μερος , ενα τμημα μονον του ενος εκ των δυο λοβων.
Μονον οσοι ειναι κατοχοι των μυστικων , που δεν ειναι αποκρυφων , της ελληνικης παιδειας εχουν λειτουργικη προσβαση ολοκληρωτικα και στους δυο λοβους τους, οπως τιθενται σε κυκλικη κινηση.
Εχουμε αυτο που λεμε ο θεος ειναι πανταχου παρων. Που ειναι Παρων ; Εντος του εγκεφαλου.
Μεσω της ελληνικης παιδειας τιθεται σε λειτουργια ο ηλεκτρονικος υπολογιστης του ανθρωπινου εγκεφαλου , στον οποιον ανθρωπινο εγκεφαλο ειναι καταχωρημενο ολο το θεικο σχεδιο της δημιουργιας.
Να , λοιπον , γιατι σου λεω οτι δεν εχεις αναγκη ουτε να διαβαζεις βιβλια , ουτε να προσθετεις περιττες γνωσεις απ’οτι εχει να σου πει καποιος.Ολα , τα παντα ειναι καταχωρημενα μεσα σου , στον εγκεφαλο σου.
Ειτε εισαι Κινεζος , ειτε γυφτος , ειτε γιαπωνεζος , και κογκολεζος , ολοι τον ΙΔΙΟΝ ηλεκτρονικο υπολογιστη εχετε στον εγκεφαλο , ασχετως φυλης , χρωματος .
Απλα χρειαζεσαι τον κωδικο , το κλειδι , το password του κομπιουτερ , που ειναι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ.
Και ποιο ειναι το πρωτο ;
ΑΛΕΦΑ
ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ Α ΤΟ ΠΕΙ ΑΛΕΦΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΟΥ ΑΝΟΙΞΕ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ.
ΝΑ, ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ PASSWORD!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου