Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Τι προέβλεψε ο Νοστράδαμος για το 2017 (video)

Νοστραδαμος

Για πολλά χρόνια ακούμε για ανθρώπους με την ικανότητα να προβλέπουν μελλοντικά γεγονότα. Μερικοί άνθρωποι είναι απλώς τυχεροί, ενώ άλλοι φαίνεται ότι πραγματικά μπορούν να δουν το μέλλον.
Μερικές εκπληρωμένες προφητείες προέρχονται από μία μακρινή εποχή, κατά τη διάρκεια του 16ου αιώνα, στη Γαλλία όταν ο μάντης γνωστός ως Μιχαήλ Νοστράδαμος, έχει προβλέψει πολλά σημαντικά και καταστροφικά γεγονότα, όπως την άνοδο του Αδόλφου Χίτλερ στην εξουσία, τον παγκόσμιο πόλεμο, και την πτώση των Δίδυμων Πύργων.
Έχει κάνει όμως και αρκετές άλλες προβλέψεις οι οποίες θα μπορούσαν να γίνουν πραγματικότητα το 2017:
Στην παγκόσμια σκηνή, η Κίνα θα μπορούσε να κάνει τολμηρές κινήσεις για να θεραπεύσει την «οικονομική ανισορροπία» με εκτεταμένες συνέπειες.
Η Ιταλία θα μπορούσε να αντιμετωπίσει οικονομικές δυσκολίες καθιστώντας την το «επίκεντρο» μιας νέας κρίσης στην Ευρωζώνη.
Η «σημερινή υπερδύναμη», που πιστεύεται ότι είναι οι ΗΠΑ, αναμένεται να γίνει όλο και περισσότερο ακυβέρνητη κατά την κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ
Μια άλλη προφητεία προβλέπει μια νέα εκεχειρία μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας, η οποία θα είναι αντίθετη από τις ΗΠΑ, αλλά σύμφωνη από την ΕΕ.
Στη Λατινική Αμερική, οι κυβερνήσεις αναμένεται να απομακρυνθούν από τις πολιτικές της αριστεράς, κάτι το οποίο θα βοηθήσει μία πολιτική αναταραχή.
Η πιο τρομακτική από τις υποτιθέμενες προφητείες είναι ένας «καυτός πόλεμος» κατά της υπερθέρμανσης του πλανήτη και της μείωσης των πόρων, με τις μεγαλύτερες απειλές να είναι ο βιολογικός πόλεμος και η τρομοκρατία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου