Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΜΑΔΑΣ ΕΨΙΛΟΝ ***** Ε *****ΕΦΤΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΌΣ ΚΑΙ ΟΙ ΩΡΕΣ ΜΕΤΡΗΜΈΝΕΣ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΩΝ ΕΣΧΑΤΩΝ ΚΑΙΡΏΝ , Η ΝΕΜΕΣΙΣ  ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΑΡΞΗ  ΚΑΙ ΡΥΠΑΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΥ , ΤΟ ΣΏΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΑΣΗ, ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΕΡΧΕΤΑΙ  ΣΥΝΤΟΜΑ.
ΖΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΌΝ ΟΠΟΥ ΤΑ ΓΕΓΟΝΌΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΠΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΝΟΥΣ ΔΕΝ ΣΥΛΟΓΙΕΤΑΙ ΜΗΝ ΤΡΟΜΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ  ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΛΟΝ ΦΩΣ ΤΟΝ ΑΙΩΝΙΟΝ ΕΛΛΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΑΙΩΝΙΑ ΣΕ ΟΣΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΛΘΟΥΝ ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΗΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ. ΟΛΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΙΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ  ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ,  ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΣΑΣ ΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ. ΣΑΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΜΕΣΑ  ΣΑΣ. ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΗΔΗ ΒΙΩΝΕΤΕ ΔΕΧΟΜΕΝΟΙ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ. ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΑΠΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ,  ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΘΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΣ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ,  ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΓΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΙΛΕΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ , ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.
ΟΙ ΣΕΙΣΜΟΙ ΠΟΎ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΣΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ Ο ΠΑΠΑΣ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΩΘΕΝ.
ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΟΥ.
ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΗΛΘΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΠΙΣΩ .
ΘΑ ΑΜΥΝΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΕΠΙΤΕΘΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ. ΟΙ ΥΠΕΡΟΥΡΑΝΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΞΕΡΟΝΤΑΣ  ΟΤΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ  ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΣΕ ΟΤΙ ΖΩΝΤΑΝΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΑΝΑΣΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ.
ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΝ ΕΓΡΑΨΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΤΗΣ .
ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΘΑ ΥΠΟΚΛΙΘΕΙ ΤΗΝ ΓΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΓΕΝΟΙΤΟ.*****Ε *****
ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΒΓΗΚΕ .ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΞΑΝΑ ΑΠ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου