Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Το «Βιβλίο Συμφωνίας» του Σειρίου Βρίσκεται στους Δελφούς.

Απόλλων - Δελφοί
 «Η ανθρωπότητα αποτελείται από μια ποικιλία ανθρώπων από διαφορετικούς πλανήτες διαφορετικών αστρικών συστημάτων, με πλήρη ανομοιογένεια κουλτούρας και ηθών.
Πολυπληθέστερη ομάδα είναι εκείνη η οποία έχει έλθει στην Γαία από τους αστερισμούς της Λύρας, του Σειρίου, του Ωρίωνα και τον γαλαξία της Ανδρομέδας, για να βοηθήσουν στην επανένωση της Γαίας με την «Γαλαξιακή Ομοσπονδία Φωτός». Σε αυτές τις ομάδες ανήκετε και εσείς.
Όταν αποκαταστήσουμε επαφή μαζί σας, θα δοθεί προτεραιότητα στην ενημέρωση σας, στην πραγματική σας ιστορία, από την οποία πρέπει να εξαλείψουμε όλα τα ψεύδη μιας χρονικής περιόδου 11.000 ετών, τα οποία τέθηκαν από την εποχή της χειραγώγησης της Γαίας από τους αποστάτες του Δράκοντος και του Όφεως..
– Συστήσαμε στις κυβερνήσεις των λεγομένων από εσάς Μεγάλων Δυνάμεων, να μελετήσουν τρόπους ενημέρωσης της ανθρωπότητας για την παρουσία μας, ξεκινώντας από το λυκόφως της ιστορίας σας, μέχρι και την στιγμή που θα γίνεται η ενημέρωση. Τους υποδείξαμε να αναζητήσουν τις πηγές της ενημέρωσης τους σε χιλιάδες χειρόγραφα των λαών της Γαίας, στο «Κίτρινο Βιβλίο» που δώσαμε στον ΟΗΕ και στο «Βιβλίο Συμφωνίας» του Σειρίου, το οποίο περιέχει όλες τις λεπτομέρειες της μετανάστευσης των λαών από τον Βέγα, την Λύρα, τον Σείριο, τον Ωρίωνα και τον γαλαξία της Ανδρομέδας στην Γαία, πριν από τέσσερα εκατομμύρια χρόνια.
Αντίγραφο του «Βιβλίου Συμφωνίας» του Σειρίου βρίσκεται σε υπόγεια κρύπτη στον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών, όπου το είχε κρύψει ο Ιεροφάντης Ακήρατος, για να μην πέσει στα χέρια των Περσών και κατακτήσουν την Γαία ολόκληρη.
Το φως δημιουργεί ένα περίπλοκο ιστό γύρω από την ανθρωπότητα για την προστασία της και εξαπλώνεται με πολύ μεγάλη επιτυχία. Το σκότος υποχωρεί γρήγορα»..
**********************ΟΜΑΔΑ---)I(---ΕΨΙΛΟΝ*********************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου