Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Ισχυρή ηλιακή καταιγίδα ικανή να καταρρίψει αεροσκάφη θα πλήξει τη Γη την 8η Νοεμβρίου.

Ισχυρή ηλιακή καταιγίδα ικανή να καταρρίψει αεροσκάφη θα πλήξει τη Γη την 8η Νοεμβρίου
Μια ηλιακή καταιγίδα ικανή να καταρρίψει αεροπλάνα και να προκαλέσει μαζικές διακοπές ρεύματος θα χτυπήσει τη Γη την ίδια ημέρα με τις εκλογές στις ΗΠΑ.
Μια ηλιακή καταιγίδα ικανή να καταρρίψει αεροσκάφη θα πλήξει τη Γη την 8η Νοεμβρίου. Δεν αποκλείεται να προκαλέσει μαζικές διακοπές ρεύματος και χάος στα συστήματα επικοινωνιών σε όλο τον κόσμο.
Στις 5 Νοεμβρίου, ένα τηλεσκόπιο της NASA κατέγραψε εικόνες από το βόρειο ημισφαίριο του Ήλιου, το οποίο ήταν ασταθές και τελικά εξερράγη. Η έκρηξη είχε ως αποτέλεσμα να εκτοξευθεί στο διάστημα ένα «τεράστιο κανόνι φωτιάς», ένα κύμα ακτινοβολίας και ηλιακού ανέμου, όπως αναφέρει η ηλεκτρονική πύληSpace Weather.
Από την πλευρά της η βρετανική εφημερίδα «The Daily Star» ισχυρίζεται ότι οι ασταθείς συνθήκες στην επιφάνεια του ήλιου θα μπορούσαν να σπείρουν τον όλεθρο στα συστήματα ηλεκτρισμού και στα συστήματος επικοινωνιών σε όλο τον κόσμο στις 8 Νοεμβρίου. Αυτό το γεγονός θα προκαλέσει μια ηλιακή καταιγίδα ικανή να καταρρίψει αεροσκάφη και να προκαλέσει μαζικές διακοπές ρεύματος.
Το χειρότερο σενάριο είναι μια ηλιακή καταιγίδα μεγάλης κλίμακας θα μπορούσε να έχει ισχύ ισοδύναμη με την καταστροφική δύναμη εκατομμυρίων πυρηνικών βομβών. Μια τέτοια επικίνδυνη κοσμική ακτινοβολία θα μπορούσε να τελειώσει τον κόσμο όπως τον ξέρουμε, λένε οι επιστήμονες.
Αλλά υπάρχει μια πιθανότητα να αποφύγουμε αυτή την καταιγίδα υπογραμμίζει η «Daily Star». Τον Οκτώβριο, η Γη απέφυγε μια ηλιακή καταιγίδα που απειλούσε να βυθίσει στο σκοτάδι εκατομμύρια ανθρώπους.

1 σχόλιο:

  1. oxi mono ta aeroplana ala kai oti doulevi me ilektrismo ola ta ilektrika kai ilektronika kiklomata tha katastrafoun! meta to ktipima tis iliakis kategidas girizoume stin lithini epoxi!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή