Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Οι Παράξενοι Δίσκοι που Μιλούν γι’ Αυτούς που Ήρθαν από τον Ουρανό (video)

Πετρινοι Δίσκοι Dropa

Οι παράξενοι δίσκοι των Dropa
Σύμφωνα με το μύθο, ο καθηγητής Chi Pu Tei οδήγησε μια αποστολή στα σύνορα της Κίνας και του Θιβέτ, στα βουνά Baian-Καρά-Ula το 1938. Εκεί ανακάλυψαν ένα τεράστιο σύστημα σπηλαίων κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους.
Μέσα στα σπήλαια ο καθηγητής Chi Pu Tei ανακάλυψε 716 παράξενους κυκλικούς πέτρινους δίσκους που είχαν χαραγμένα ένα μυστηριώδεις μηνύματα σε άγνωστα ιερογλυφικά. Όλοι τους περιείχαν παρόμοια σύμβολα και μοτίβα.
Εμπειρογνώμονες μετά από προσπάθειες είκοσι ετών να μεταφράσουν τους δίσκους, απέτυχαν. Ένας καθηγητής αρχαιολογίας ο Δρ Tsum Um Nui το 1962 κατάφερε να σπάσει τον κώδικα και τους αποκρυπτογράφησε. Οι μεταφράσεις του όμως θεωρήθηκαν παράλογες από ορισμένους και τα πορίσματα του Tsum Um Nui επίσημα καταργήθηκαν.
Εδώ είναι μια από τις μεταφράσεις που έγιναν από τον Nui:
«Οι Dropa κατέβηκαν από τα σύννεφα με τα αεροσκάφη τους. Άνδρες, γυναίκες και παιδιά των γειτονικών λαών (Χαμ) κρύφτηκαν στις σπηλιές πριν από την ανατολή …».
Η διαμάχη για τους δίσκους με ερευνητές που προσπαθούν να μεταφράσουν το περιεχόμενο τους, έχει οδηγήσει τους σκεπτικιστές να απορρίψουν οποιαδήποτε αξιόπιστα αποδεικτικά στοιχεία και σχετικές θεωρίες. Θα ήταν πολύ δύσκολο να αποκρυπτογραφήσουμε μια γλώσσα με μια άγνωστη πηγή ή χωρίς θεμέλια. Μέχρι να βρεθεί πραγματικά ή σημασία των δίσκων Dropa, οι μεταφράσεις και οι αληθινές απαντήσεις θα παραμένουν ένα μυστήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου