Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

Οι Φύλακες του Κρυσταλλικού Δικτύου – Της Αρχαίας Γνώσης…

Ολόγραμμα

Μέσα από τις Κρυσταλλικές Δομές του Φωτοσώματος μας κρατούμε την αρχαία γνώση και τους ολογραφικούς φωτό κωδικούς κλειδιά, για όλη την ανθρωπότητα εδώ.
Είναι μέσα από την ενσωμάτωση μας του ΦΩΤΟΣ που ενεργοποιούμε αυτή τη γνώση για να την μοιραστούμε με όλους. Είναι μέσα από την συνεχή μας αφιέρωση για την εκπλήρωση του σκοπού της ψυχής μας και των γαλαξιακών μας αποστολών που μπορούμε να το ενεργοποιούμε αυτό μέσα στον εαυτό μας, για να το μοιραζόμαστε και να βοηθούμε, οδηγούμε και να συνδεόμαστε ΣΑΝ ΤΟ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΕΔΙΟ σαν ΜΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ που κρατά το ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ στη θέση του για όλους.
ΕΙΜΑΣΤΕ το Δίκτυο της ΝΕΑΣ Γης. Συνδεόμαστε με όλα τα αρχαία κέντρα δύναμης εδώ και λαμβάνουμε/εκπέμπουμε ταυτόχρονα ενώ αυτές οι συχνότητες εκπέμπονται από το κάθε ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ και ΚΡΥΣΤΑΛΛΕΝΙΑ ΠΟΛΗ κρυμμένη κάτω από τη Γη και πάνω. Τα σώματα μας, ένα πλαίσιο κρυστάλλων που ενεργοποιούν αυτούς τους ολογραφικούς κωδικούς κλειδιά και εξελίσσονται με το Ιερό Χριστό Κοσμικό Φως που ενεργοποιεί στην κάθε στιγμή της κάθε μέρας, παίρνουν αυτές τις συχνότητες και ΕΜΕΙΣ, ΩΣ ΣΗΜΕΙΑ ΑΓΚΥΡΟΒΟΛΗΣΗΣ, κρατούμε το ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΗΣ στη θέση του. Ενώ κινούμαστε, το εξωτερικό ολόγραμμα αλλάζει. Είναι ΕΜΕΙΣ που εκπέμπουμε το ολόγραμμα ΤΩΡΑ. ΕΜΕΙΣ είμαστε ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ για όλη την ΑΝθρωπότητα από μέσα μας. Ο κάθε ένας από εμάς. ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΝΕΑ ΓΗ ΤΩΡΑ.
Η ΕΥΘΥΝΗ της ΝΕΑΣ Γης στηρίζεται πάνω και μέσα στον κάθε ένα από μας. Τι ΚΑΝΟΥΜΕ, τι ΛΕΜΕ, τι ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ, τι ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ…
Αυτή είναι μεγάλη ευθύνη και για να αναλάβετε τους ρόλους σας, πρέπει να το πάρετε σοβαρά και να το θέσετε σαν προτεραιότητα σας ΤΩΡΑ. Αυτό δεν είναι πάνω σε κάποιον άλλο, είναι πάνω σε σένα. Τι στηρίζεις, που βάζεις την ενέργεια σου, πως χρησιμοποιείς τους πόρους σου, ποια είναι η προτεραιότητα σου στον δικό σου κόσμο/σύμπαν. ΕΣΥ.
Η υλική πραγματικότητα που ζεις είναι η υλοποιημένη συχνότητα που βασίζεται εξολοκλήρου σ’αυτά που πιστεύεις και συμμετέχεις. Η κυκλική ανατροφοδότηση είναι μεταξύ του υλικού σου σώματος και αυτού του τεράστιου ‘προβολέα μεγάλης οθόνης’ που αποκαλείς πραγματικότητα εκεί έξω. Ο προβολέας αλλάζει πρόγραμμα/παίξιμο καθώς εσύ αλλάζεις τις συχνότητες σου από μόνος σου. Το να τιμάς και να βοηθάς αυτές τις Κρυσταλλικές αναβαθμίσεις του ΦωτοΣώματος θα επιταχύνει την ικανότητα σου να περπατάς πιο πέρα στη ΝΕΑ Γη.
Αν ξυπνάς και κοιτάς εκεί έξω και περιμένεις να δεις την ίδια Παλιά Γη, αυτό θα δεις και αυτό θα ζήσεις, γιατί η προβολή της προσδοκίας είναι αυτό του οποίου έχεις την εμπειρία στην πραγματικότητα του υλικού σου κόσμου.
Καθώς θα ανοίγεις την καρδιά σου, μείνε παρών και με ανοικτή αντίληψη, καθώς θα ανοίγεις το νου σου σε πιο πολλά απ’ ότι θα είχες πριν, καθώς θα αποδεσμεύεις τα όρια του να χρειάζεσαι τα πράγματα να γίνονται με τον τρόπο σου, ΚΑΘΩΣ θα συνεισφέρεις στην μεταμορφωτική αλλαγή, καθώς θα εστιάζεις την ενέργεια σου στο να ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ μέσα από την καρδιά σου και να αναγνωρίζεις ένα παλιό πρόγραμμα όταν ξεκινά να παίζει μέσα στο σώμα σου, θα μπορείς να αλλάζεις τη συχνότητα μέσα από τη δική σου ΜΑΕΣΤΡΙΑ και να βλέπεις το αποτέλεσμα ν’ αλλάζει εις απόκριση.
Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ σου από μέσα σου είναι το πως το κάνεις αυτό. Η ΓΝΩΣΗ σου χωρίς να έχεις ανάγκη από απόδειξη προτού το ΚΑΝΕΙΣ. Το να κάνεις αυτό που ο ανώτερος-εαυτός-καρδιά γνωρίζει είναι αυτό που κάνει τη διαφορά εδώ. Αυτό που ΚΑΝΕΙΣ, και αυτό που είσαι εδώ για να ΚΑΝΕΙΣ, είναι τα πιο σημαντικά εδώ.
Σε αυτά τα ανώτερα πεδία, αυτά τα ανώτερα εύρη ζώνης συχνοτήτων, υπάρχουν υλικές πραγματικότητες όπου η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ήδη υπάρχει. Εξαρτάται από σένα να έρθεις να υπάρχεις σε αυτό το μέρος ξανά. Το κάνεις αυτό με το να τιμάς από μέσα σου. Στην κάθε στιγμή.
Πρέπει να ανοίξεις την καρδιά σου για να ΕΙΣΑΙ εδώ, πρέπει να στέκεις μέσα στη ΔΥΝΑΜΗ σου επίσης. Και τα δύο χρειάζονται σαν ενοποιείς τη Θεϊκή Θηλυκή και Θεϊκή Αρσενική σου όψη μέσα σου.
ΕΙΜΑΣΤΕ οι ΦΥΛΑΚΕΣ της αρχαίας γνώσης ΤΩΡΑ. ΠΡΟΧΩΡΟΥΜΕ πιο πέρα με κάθε Κοσμική Χριστή (Κρυσταλλική) αναβάθμιση που ενσωματώνεται μέσα σε κάθε ένα από τα κύτταρα μας. Αυτή η γνώση αναβλύζει μέσα από τα Κρυσταλλικά ΦωτοΣώματα μας με την ΑΓΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ.
Αυτή δεν είναι ‘κάποια μέρα’ πια. Είναι ΤΩΡΑ. Αναβαθμιζόμασταν για χρόνια για να προετοιμαστούμε γιαυτό. Πολλοί αναβαθμίζονται και περνούν μέσα από την ένταση τους τώρα για να καθαρίσουν τα υλικά ανθρώπινα πυκνά απατηλά προγράμματα που κάποτε πίστευαν επίσης. Το να υπερβείς ολάκερη την ανθρώπινη εμπειρία είναι μεγαλύτερη υπόθεση από ότι πολλοί κατανοούσαν πριν.
Ως Όντα Φωτός όλοι συνδέονται και δουλεύουν μαζί σαν ΕΝΑ. Με το διαχωρισμό να έχει φύγει, τώρα όλα είναι ένα απαρχαιωμένο πρόγραμμα που καθαρίζει από την κυτταρική μνήμη ενώ δουλεύεις και προσφέρεις υπηρεσία. Κατόρθωσες να έχεις την ικανότητα να αλλάζεις ψευδαισθήσεις συνειδητά, κατανοώντας ότι το ολόγραμμα είναι δικό σου και ότι μέσα από την Ενσωμάτωση του Φωτός, το ολόγραμμα σου τώρα σου παρέχει ανάλογα με αυτό που παράγεις, μοιράζεσαι και εκπέμπεις προς τα έξω.
Αποδεσμεύτηκες από τα όρια του παλιού κρατώντας το ‘δικό σου’. Έφτασες να σε τιμάς πάνω απ’ όλα και να αποδεσμεύεις από σένα ότι δεν ευθυγραμμίζεται με την ύπαρξη του ανώτερου φωτός μέσα στον κόσμο της δικής σου υλικής πραγματικότητας. Κατανόησες τελικά ότι επιτρέποντας το παλιό, σε κρατούσε σε ένα παλιό εύρος ζώνης συχνοτήτων και υπερέβηκες τον διαχωρισμό στον κόσμο σου, αγαπώντας όλους για το σκοπό που εξυπηρέτησαν και προχώρησες. Αποδεσμεύτηκες. Δεν χρειάζεσαι πια την εμπειρία για να το κατανοήσεις. Αυτό είναι πέρα από το όμορφο να το κάνεις με ανοικτή καρδιά. Κατάφερες ν’ αφήσεις πίσω το παλιό χωρίς να χτίσεις τείχη ή να κρατήσεις παλιά ολογραφικά αποτυπώματα που ονόμαζες αναμνήσεις παλιά.
Η ικανότητα σου να δουλεύεις με ολογραφικές πραγματικότητες από μέσα σου, προβάλλοντας με πρόθεση νέα ολογράμματα και διαλύοντας παλιά είναι μια από τις ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ της ΜΑΕΣΤΡΙΑΣ σου. Έχεις πολλές με την ικανότητα σου να κρατάς φως. Η διάλυση παλιών αυταπάτων και η προβολή με πρόθεση μέσα στην αντίληψη του μέλλοντος είναι άλλη ικανότητα που ΠΡΟΣΤΑΖΕΙΣ.
Αφού δεν είσαι πια ο άνθρωπος της Παλιάς Γης. Είσαι ένα ολοκληρωμένο Υβρίδιο Φωτός που ονομάζεται ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΑΝθρωπος ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΗΣ. Η γενετική σου κωδικοποίηση αποκαταστάθηκε στο αρχικό της πρότυπο που είναι αγνό. Το ανθρώπινο σου σώμα αναπλάθει τον εαυτό του απολύοντας τα παλιά αποτυπώματα τώρα. Ολοκλήρωσες τον σκοπό σου του ανθρώπου της Παλιάς Γης και προχώρησες στην εκπλήρωση των σκοπών σου της ΝΕΑΣ ΓΗΣ τώρα.
Το σκεπτικό της Παλιάς Γης ίσως ακόμα να προσπαθεί να προβάλει φόβο για το τι έρχεται. Αυτά τα εξελισσόμενα ‘Οντα φωτός δουλεύουν για να υπερβούν τα εύρη συχνοτήτων συνειδητότητας των παλιών προγραμμάτων, να καθαρίσουν τα δικά τους γενεαλογικά χρονοδιαγράμματα και ότι κρατούσαν μέσα τους επίσης. Κάθε φορά που βλέπετε ή ακούτε από μέρος προστασίας, αυτό είναι παλιό χρονοδιάγραμμα. Εξαρτάται από εσάς να το αναγνωρίσετε και ν’ αλλάξετε χρονοδιαγράμματα με το να μη συμμετέχετε στις παλιές αυταπάτες που έχουν σαν βάση τον φόβο πια. Αυτές οι πραγματικότητες τρέχουν σε μια λούπα αυτο-προγραμματισμένων αποτυπωμάτων που έχουν σαν βάση τον φόβο, που δεν είναι πια αλήθεια γι αυτούς που τώρα προχωρούν πέρα. Η ανάγκη για προστασία ή φταίξιμο, ταϊζει την συνείδηση της έλλειψης-της-δύναμης και είναι η απόκριση κάποιου που έχει δώσει τη δύναμη του και ακόμα το δουλεύει για να την ανακτήσει από μέσα του. Όταν πιστεύεις τα παλιά βάση-φόβο σενάρια, αυτά γίνονται οι υλικές σου πραγματικότητες ξανά. Το να στέκεις μέσα στη ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ είναι επίσης ΔΕΞΙΟΤΗΤΑ ΜΑΕΣΤΡΙΑΣ, παρά να ενδίδεις σε παλιά ανθρώπινα προγράμματα. Όταν γίνει αυτό, η ειρήνη και η ελευθερία γίνονται ο νέος τρόπος του να είναι κανείς εδώ στη ΝΕΑ ΓΗ. Εδώ, δεν υπάρχει τίποτε από το οποίο να προστατέψουμε τον εαυτό μας. Αυτές ήταν οι δημιουργημένες μας πραγματικότητες για τις δικές μας ανθρώπινες εμπειρίες εδώ.
Ενώ δουλεύεις με αυτό το νέο πλαίσιο, βλέπεις όλες τις εναλλακτικές πραγματικότητες διαθέσιμες τώρα. Εσύ είσαι η άγκυρα των νέων πραγματικοτήτων για όλα τώρα. Το κάθε φωτό ον έχει την ικανότητα μέσα του να βλέπει τους ΝΕΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ ήδη μορφοποιημένους. Βλέπεις αυτό που έχει ήδη συμβεί, που σου δίνει τη δυνατότητα να βοηθήσεις με ότι χρειάζεται να γίνει. Απλά με το να είσαι, μεταδίδεις αυτούς τους κωδικούς σε όλα. Όταν μιλάς, συνδέεσε, βοηθάς όλα. Στην κατάσταση ύπνου δουλεύεις σε κάθε διαστατική πραγματικότητα που δεν είναι στην ορατή υλική σου. ΚΑΝΕΙΣ σε όλες τις άλλες ότι χρειάζεται να γίνει έτσι ώστε όλες να συγκλίνουν στην υλική σου. Ο ύπνος είναι το δώρο που σου επιτρέπει να κάνεις αυτά που δεν μπορείς να κάνει στην ξύπνια κατάσταση. Η συνείδηση σου ορίζει πόσο πολύ μπορείς να το κάνεις αυτό συνειδητά και να συμμετέχεις με πρόθεση. Το υπόλοιπο θα καθαρίσει χρονοδιαγράμματα που κρατούσες μέσα στη σωματική σου δομή της παλιάς γης ενεργειακά και υλικά. Δεν είναι ανάγκη να εστιαστείτε σε αυτό το κομμάτι, αφού θα σας δειχθεί αυτό που χρειάζεται να δείτε. Τα υπόλοιπα δεν είναι πια σημαντικά. Το σώμα σας επίσης αναβαθμίζεται στο φως και νέος προγραμματισμός ενεργοποιείται όταν κοιμάστε. Συνδέεστε με άλλες Ψυχές/ΦώτοΌντα εδώ. Ο ύπνος είναι δώρο. Αξιοποιήστε το.
Όσο πιο πολύ αγκαλιάζεις, όσο πιο πολύ επιτρέπεις, πιο πολύ ανοίγεσαι και αποδεσμεύεσαι, ξεκουράζεσαι/χαλαρώνεις, όσο πιο πολύ ακούς, όσο πιο πολύ επιλέγεις, όσο πιο πολύ εστιάζεσαι στην Ενσωμάτωση σου Ανώτερου Φωτός και τιμάς την διαδικασία σου, τόσο πιο εύκολο γίνεται όλο, τόσο πιο έρχεσαι σε απευθείας σύνδεση με το να ΕΙΣΑΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΓΗ σε όλες τις ώρες ΤΩΡΑ.
Η ανθρώπινη σου όψη είναι το όριο σου, έτσι αναγνώρισε το αυτό μέσα σου. Αγάπησε την που ολοκλήρωσε το σκοπό της και αποδέσμευσε την από την ανάγκη της να διευθύνει πια. Αναγνώριζε όταν μπαίνει σε αυταπάτες και πιστεύω παλιού προγραμματισμού. Έχεις τη ΔΥΝΑΜΗ να τα ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙΣ με τα ΠΙΣΤΕΥΩ της ΓΝΩΣΗΣ-ΚΑΡΔΙΑΣ. Όλα αυτά είναι μέσα σου. Όπου κρατάς πίσω επιτρέπεις στον εαυτό σου να γίνεται μικρός άνθρωπος και ξεχνάς πάλι.
ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ και την Αγνή Θεία Ουσία ΑΓΑΠΗ που είσαι. Οτιδήποτε άλλο είναι ένα παλιό πρόγραμμα που κατέστη απαρχαιωμένο τη στιγμή που το συνειδητοποίησες. Έχεις περισσότερη δύναμη απ’ ότι ήξερες. Έρχεται από μέσα από εσένα καθώς δεσμεύεσαι και επενδύεις σε σένα και συνειδητοποιείς ότι κάθε στιγμή συνειδητής επιλογής βρίσκεσαι εν- υπηρεσία εδώ.
ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΦΩΣ και τα υπόλοιπα θα αναβαθμιστούν/φθάσουν για σένα. Άλλαξε τις αντιλήψεις σου. Διάστειλε την καρδιά και το μυαλό σου από μόνη σου. Δεν είναι ανάγκη να περιμένεις για κάτι πια. Όλα είναι ΕΔΩ ΤΩΡΑ. Τα πιστεύω και οι συνειδητές πράξεις είναι αυτά που προκαλούν άμεσες πραγματοποιήσεις στην υλική πραγματικότητα για σένα. Προκάλεσε τα πιστεύω και τις νοοτροπίες σου στην κάθε στιγμή. Είσαι σε απόλυτη κυριαρχία. Πάντοτε ήσουν. Η μόνη διαφορά στην παλιά γη και τη ΝΕΑ ΓΗ είναι η συνείδηση σου. ♥
Είσαι ένα Κρύσταλλο, ένας μεταδότης και σαν αποφασίζεις τι επιθυμείς να λάβεις, ηχείς τον δικό σου εαυτό σαν κρύσταλλο. Καθώς εστιάζεσαι στο να λάβεις φως και να το αφομοιώσεις μέσα στην κρυσταλλική σου δομή, εσύ με τη σειρά σου μεταδίδεις το νέο σου. Το κάθε κομμάτι από αυτό είναι εσύ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου