Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

Τα Ιερά Όπλα Δελφών είναι Κρυμμένα, αλλά σε Ετοιμότητα…


«ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΣΑΣ *ΙΕΡΑ ΟΠΛΑ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ* ΗΤΑΝ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΥΨΙΣΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΑΜΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ....

-Έχουν ασφαλιστεί από ενσαρκωμένους Ελλάνιους και φυλάσσονται συνεχώς από δικές μας δυνάμεις για να μην περιέλθουν στην κατοχή των αποστατών και τα χρησιμοποιήσουν για καταστροφικούς σκοπούς. Ίσως χρειαστεί στο μέλλον να τα χρησιμοποιήσουμε.

-Ήδη σας υποδείξαμε με το μήνυμά μας σημείο που βρίσκεται η σφραγισμένη είσοδος των υπογείων χώρων που φυλάσσεται ο ομφαλός των Δελφών και τα όπλα των ιερών.

-Οι αίθουσες είναι επανδρωμένες με υπερβατικές οντότητες που έχουν τη δυνατότητα να υλοποιούνται και αποϋλοποιούνται κατά βούληση και προέρχονται από την ανωτέρα τάξη συμμάχων του αστερισμού της Αύρας.

-Οι υπόκωφοι υπόγειοι θόρυβοι που ακούγονται κατά καιρούς, κυρίως τις νυχτερινές ώρες προέρχονται από την απασχόληση των οντοτήτων αυτών και τη λειτουργία των διαφόρων συσκευών που υπάρχουν.

-Στον κυκλικό χώρο βρίσκεται ο υπερμεγέθης κλιματολογικών συνθηκών κρύσταλλος του Ομφαλού των Δελφών, όπως σεις ονομάζετε, που μεταφέρθηκε στη Γαία από τις δυνάμεις της 7ης Αποστολής της Αύρας με εντολή του Ιερού Άρχοντα Φωτός, του Δία, από τον Γαλαξία της Ανδρομέδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου