Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΙΠΑΜΕ.. ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΓΑΙΝΕΤΕ! - ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ!!! (Εικόνες, Βίντεο 720p) (2 Αρθρα)

Τι είναι το AMOS 6;  ΚΑΝΕΙΣ δεν ξέρει.

Επίσημα είναι δορυφόρος χαμηλής τροχιάς. Στο επίσημο site παλαιότερα έλεγαν ότι είναι κοινό προτζέκτ Αμερικανών και Ισραηλινών και στόχο έχει την παρακολούθηση των ιρανορωσικών δραστηριοτήτων.


Η SPACE X είναι μια εταιρεία που ιδρύθηκε το 2002 με σκοπό να μεταφέρει στο διάστημα δορυφόρους και φυσικά εξοπλισμό και τρόφιμα για τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.

Σήμερα λοιπόν  ο πύραυλος FALCON 9 της SPACE X συνετρίβη μετά από άγνωστη μέχρι στιγμής δυσλειτουργία, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση.

Στα διεθνή συνωμοσιολογικά κανάλια έχει σημάνει συναγερμός καθόσον υπάρχουν αντικρουόμενες δηλώσεις σχετικά με το περιεχόμενο του πυραύλου. Ενώ αρχικά ανακοινώθηκε ότι ο πύραυλος και το περιεχόμενο του καταστράφηκαν, μετά από κάποια λεπτά ακολούθησε νέα δήλωση σύμφωνα με την οποία ο FALCON 9 ΔΕΝ περιείχε το άκρως απόρρητο σχέδιο AMOS 6...

Έστω υπόψη ότι στα δίκτυο εναλλακτικής ενημέρωσης και πολλούς μήνες υπήρχε η πληροφορία ότι ενδεχομένως ο AMOS 6 να ήταν αμιγώς στρατιωτικός δορυφόρος, οπότε ήταν πιθανόν να φέρει και πυρηνικά όπλα.

Υπόψη ότι ακόμα και η δοκιμαστική εκτόξευση έχει κόστος 62 εκατ. δολάρια.

Η συντριβή έγινε το πρωί, τοπική ώρα 09.15΄.

Δείτε το βίντεο από τη συντριβή:
Υποθυγατρικό σκάφος του "Πηγάσου" το έκανε αυτό;

Κατεστράφη πριν από λίγο ύστερα από μεγάλη έκρηξη κατά τη διάρκεια μιας prelaunch δοκιμής στο ακρωτήριο Κανάβεραλ, ο πύραυλος SpaceX's Falcon 9 και μαζί του ο πρώτος δορυφόρος του Facebook.
Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της NASA, ο δορυφόρος AMOS-6, έργο του Facebook Internet.org, θα μετέφερε τις υπηρεσίες του Facebook στην υπο-Σαχάρια περιοχή και στον αναπτυσσόμενο κόσμο, ενώ υπάρχουν υποψίες πως ο δορυφόρος ανήκε στους Ισραηλινούς και πως στόχος τους ήταν η παρακολούθηση των ρωσικών κινήσεων στην Μ. Ανατολή. Η εκτόξευση ήταν προγραμματισμένη για το ερχόμενο Σάββατο.
Στις 28 Ιουνίου 2015, η NASA εκτόξευσε τον πύραυλο SpaceX's Falcon 9 που μετέφερε το σκάφος "Dragon" φορτωμένο με προμήθειες για τον ΔΔΣ, αλλά λίγα δευτερόλεπτα μετά την εκτόξευση κατερριφθη με ακτινες πλασματος απο υποθυγατρικο σκαφος του Πηγασου.

Το αμερικανικό διαστημόπλοιο με την ονομασία "Δράκος" εξερράγη χθες αμέσως μετά την εκτόξευση του. Προοριζόταν για να μεταφέρει εφόδια στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό. Οι Αμερικανοί δεν έχουν άδεια να πετούν στο διάστημα διότι θεωρούνται υπαίτιοι της καταστροφής του πυρηνικού αντιδραστήρα στην Ιαπωνία και της πρόκλησης τσουναμιού.

- ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ "ΔΡΑΚΟΣ" ΣΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΕΦΟΔΙΑ ΣΤΟΝ ΔΔΣ 

(Συμπληρωματικά) Το επίσημο όργανο των αποστατών, η NASA, για άλλη μια φορά προκαλεί τους Ολυμπίους με καταστροφικά αποτελέσματα..
- ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ "DRAGON" ΠΟΥ ΕΚΤΟΞΕΥΣΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΠΡΩΪ ΣΤΙΣ 10.29 ΜΕ ΤΟΝ ΠΥΡΑΥΛΟ SpaceX's Falcon 9, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΔΔΣ, ΚΑΤΕΡΡΙΦΘΗ ΜΕ ΑΚΤΙΝΕΣ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΘΥΓΑΤΡΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ "ΠΗΓΑΣΟΣ"
Κυβερνήτης του "ΠΗΓΑΣΟΣ" είναι ο Αλέξανδρος Ζευς, ο οποίος "ηγείται των σκαφών της Ταξιαρχίας Κυνός της 7ης Αποστολής της Κραταιάς Αυτοκρατορίας της Ανδρομέδας, η οποία θα επέμβει στον πλανήτη για να βοηθήσει τις γήινες Ελλάνιες δυνάμεις στην νίκη κατά των δυνάμεων του σκότους και της αποστασίας. Έμβλημα του ο χρυσός αετός του Διός που τον καθιστά άτρωτον".
- Στην φωτογραφία το αμερικανικό σκάφος "Dragon" το οποίο κατερρίφθη από σκάφος του "ΠΗΓΑΣΟΣ". Στο σκάφος φιγουράρει ένας φτερωτός δράκος.

SpaceX's Falcon 9 rocket broke up just minutes after its launch with a robotic Drago cargo capsule for the International Space Station, NASA said. The Falcon took off right on time, rising into the sunny skies over Cape Canaveral Air Force Station in Florda at 10:21 a.m. ET. But shortly afterward, NASA spokesman George Diller reported that the launch vehicle was lost.

Περισσότερα ΕΔΩ    

ΝΕΩΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΕΡΙΗΛΘΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΥΡΑΥΛΟΥ FALKON ΤΗΝ 1/9/2016 
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες για την καταστροφή του πυραύλου "Falcon 9", την 1 Σεπτεμβρίου 2016 στο διαστημικό κεντρο του Canaveral των ΗΠΑ,στόχος ήταν οχι η εταιρεία του Εlon Mask, "Space X" ,αλλά η καταστροφή του ισραηλινού κατασκοπευτικού δορυφόρου που επρόκειτο να τεθεί σε τροχιά και θα εκτελούσε δοκιμαστική εκτόξευση. 
Στο λογισμικό του πυραύλου "βραχυκυκλώθηκε" η εντολή εναύσματος των κινητήρων με την εντολή αυτοκαταστροφής. Η επέμβαση έγινε εξ αποστάσεως και απο άγνωστο σημείο του πλανήτη.


Εκτός απο την καταστροφή του ισραηλινού δορυφόρου και άλλων απαγορευμένων συσκευών, που ηταν οι πρωτεύοντες στόχοι, επετεύχθησαν και παράπλευροι στόχοι πολύ σημαντικοί. Απο εδώ και στο εξής οι ιδιωτικές εταιρείες εκτόξευσης, θα σκεφθούν πολύ πριν αναλάβουν ισραηλινά φορτία. Επίσης, δευτερευόντως, οι ασφαλιστικές εταιρείες δεν θα`ασφαλίζουν τέτοιου είδους φορτία και ιδίως φορτία που προέρχονται από το Ισραήλ.

Η καταστροφή έγινε από τον "Παγκόσμιο Απελευθερωτικό Στρατό" ο οποίος διοικείται και ελέγχεται από το "Εννεαμελές Ανδρομέδιο Συμβούλιο"που εδρεύει σε διαστημικό σκάφος της "Παγκόσμιας Δορυφορικής Κυβέρνησης" πέριξ της Γης, στο οποίο βρίσκονται Ανδρομέδιοι, Ρώσοι και Κινέζοι. Οι Αμερικανοί είναι σε άλλο σκάφος της "Παγκόσμιας Κυβέρνησης" μαζί με Ανδρομέδιους. Εχει διαχωρισθεί η παγκόσμια κυβέρνηση σε δύο σκάφη μετά την κατάρριψη των Διδύμων Πύργων.

Ο Παγκόσμιος Απελευθερωτικός Στρατός(ΠΑΣ) αποτελείται από γήινους και διοικείται από Ανδρομέδιους και γήινους. Δεν είναι κάποιος στρατός με συμβατικά όπλα. Κινείται στο επιπεδο της πληροφορικης κυρίως και εκτελεί ασύμετρες επιχειρήσεις, ως επίσης και σοβαρότατα προβλήματα στις υποδομές των παγκοσμιοποιητών.
Βρίσκεται ΠΑΝΤΟΥ και πολεμάει για το ΦΩΣ.

Στην προκειμένη περίπτωση η ΝΑΣΑ είχε λάβει προειδοποίηση και προγραμμάτισε την συγκεκριμένη δοκιμή ανάφλεξης 10 δευτερολέπτων προς επιβεβαίωση αυτής. Ο πύραυλος χτυπήθηκε κατά την διάρκεια ελέγχου υδραυλικών συστημάτων ψύξεως των κινητήρων του. Στο σημείο της εκτόξευσης είχε τοποθετηθεί όλη η απαραίτητη τεχνολογία παρατηρήσεως υπό την επίβλεψη πολλών μυστικών υπηρεσιών, προς ταυτοποίηση πιθανής επιβεβαίωσης, η οποία επιτεύχθηκε παραδειγματικά, προς εμφανή παρατήρηση των πάντων, σε σχέση με προηγούμενες εκτελέσεις.

Το υποθυγατρικό Ολύμπιο σκάφος που βλέπουμε στο βίντεο, βρισκόταν εκεί σαν δευτερεύων μηχανισμός και θα λειτουργούσε ως συσκευή ασφαλείας, για την επίτευξη καταστροφής του πυραύλου και του φορτίου του. Ποιος το εστειλε εκεί? Οι ίδιοι που κατά καιρούς έχουν απενεργοποιήσει τα κουμπιά εκτόξευσης βαλιστικών πυραύλων που θα ξεκινούσαν τον Αρμαγεδδώνα, δηλαδή η Δορυφορική Κυβέρνηση και το Ανδρομέδιο-Ολύμπιο "Εννεαμελές Συμβούλιο".Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου